|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
26.5.2014 16:29:07   
ringer
Pozdrav svima.Nadam ste da ste sve dobro.Napokon dobihuser posted image .Zvala sam Mediko,rekli su mi javiti kad i šta dok se doktorice dogovore i sagledaju stanje od prije.
Majuša ne zanemaruj te bolove i tegobe.Eva sretno.Tončice nemoj da se sekiraš i sebi nanosiš tugu.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5751
26.5.2014 20:43:51   
harmonika
majuša user posted image
držim palčeve i sviram,sviram!!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5752
27.5.2014 10:39:45   
toncica
Drage moje dobro jutro . Kako ste mi sve redom ? Kod mene malo frka . Moji su dosli da ciste kucu jer im je sve u vodi bilo . Evo jutarnja od mene i moje mrvice da se razbudite user posted image
Ja i moja mrvica svima drzimo fige i navijamo da bude sto vise bebica . Mi cekamo drustvo novih bebica , a sigurna sam da ce ih biti .
Smarija draga moja samo da znas koliko sam se obradovala kad sam ugledala tvoj post a jos vise sam se obradovala kada sam procitala sretnu vijest . Sve cestitke od srca . Da ti user posted image bude zdrava i laka svih user posted image i da nam rodis zivu i zdravu bebicu . Jako si me obradovala i isplakala sam se , ali od srece posto znam tvoju cijelu situaciju . Ti si moja stara saborka utoliko mi je draze . Sad mila uzivaj u svojoj [so=nosecka.gif] i u svojoj malenoj mrvici zasluzila si .

user posted image user posted image user posted image
M1984 draga moja user posted image user posted image user posted image sto ti se to sve tako desilo jer znam kroz sta si sve prosla i koliko si se borila . Koliko sam se isplakala od srece sto je smarija trudna toliko sam se isplakala zbog tebe sto je sve tako moralo biti . Mila moja budi jaka i izdrzi sve ovo , izdrzala si i gore . Nemam rijeci da opisem koliko mi je zao . Mozda je ovo neki znak da ces uspijeti . Moj muz uvijek kaze kad se nesto desi ko zna zasta je to dobro . Zelim ti mila svu srecu ovog svijeta i da uspijes u svome cilju . Jesu li ti propale jajne celije? Ljubimo te ja i moja mrvica i saljemo ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image podrske .
majusa draga moja nas troje drzimo fige i navijamo da bude trocifrena beta . Imamo neki predosjecaj da je ovaj put uspijelo . Znas da ti to od user posted image zelimo
Ostalim curama zelimo puno srece sta god radile . Sve vas ljubimo i volimo ja i moja princeza user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 5753
27.5.2014 11:25:00   
majuša
Eh drage moje i mile cure.Ja bih sutra trebala da vadim betu.Da sam progutala autobus vjerovatno bi mi stomak bilo malo manji.Ne znam da li će mi biti teže preživjeti sutra ili današnji dan.Sinoć na dnevnom ulošku pronađem 2 male flekice tamne i kad se nisam onesvjestila.Nisu one ni tamne i mogu s vidjeti samo pomoću mikroskopa(što bi rekla moja snaha) ali me je jako strah.Cijelu noć i jutro sam u wc tražim još nešto.Koliko gledam vjerovatno ću i naći.Ne znam šta da mislim.Jako sam konfuzna, uplašena.Ne smijem test da radim a i sad je gotovo.Sutra ujutro idem u BL pa ću vidjeti šta je.Mislila sam da dam mužev broj telefona ili pak Tončicin( šalim se) pa nek mi oni jave.Bojim se ako mi kažu da sam trudna da ću početi da plačem ili da vrištim a ako kažu da nisam isto tako.Mislim, isprepadat ću žene a trbaju one još nama.Ako ne meni onda drugim curama.Ljubim vas sve redom.
P.S.Godina prođe, dan nikad.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5754
27.5.2014 12:28:42   
tasa83
Pozdrav drage moje,..kod mene juce prava drama jedan dan preskocen terapije ..nesporazum i eto...radjena folikulometrija i primila tamo treapiju iskljucen mi je Dekapeptil sutra opet tamo..

endometrijum 3,5 mm

desni jajnik 10,5 mm i dva puta po 7 mm

lijevi 8 ,5 mm....

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5755
27.5.2014 13:03:29   
ringer
Majuša i Taša sretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5756
27.5.2014 13:53:18   
toncica
eva30 sretno draga danas na postupku . user posted image user posted image user posted image
tasa sretno i da bude jos puno folikula user posted image user posted image user posted image
majusa sretno sutra i ocekujemo divne i sretne vijesti . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5757
27.5.2014 14:10:57   
tasa83
Hvala Toncice...Majusa i ja sam sutra tamo ako cujem d aneko vristi znacu da si ti :)) salim se sretno :))

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5758
27.5.2014 17:17:27   
harmonika
majuša svaka čast,u ovakvim trenucima imaš smisla za šalu. user posted image user posted image user posted image javljaj se čim uzmogneš!

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5759
27.5.2014 22:31:17   
wery
Majuša, draga neka ti je Bog u pomoći, da

Neposredna veza do poruke: 5760
27.5.2014 22:35:02   
wery
Da se sutra svi radujemo tvojoj pozitivnoj beti.Znam kako ti je,uhvati me nervoza dok citam sjetim se sebe i svog ludila dok cekam betu.
Eva i tebi takođe neka je srecno i uspjašno.

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5761
27.5.2014 23:47:18   
Mozda Jednog Dana
Drage moje, iscitah sve redom i vrlo malo zapamtih :(

Majusa, zelim ti mnogo srece sutra i nadam se da od srca da ces nay obradovati sa vijestima.

Ringer draga, sad ja cekam da dobijem...zbog ovog kasnjenja ciklus mi je pomjeren postupak za septembar. Ko zna zasto je to dobro.

Toncice, tako mi je drago da si se javila...sve znam...moji su svi u Bn i ono je zaista uzas. Cuvaj se i cuvaj svoju mrvicu.

Sve ostale djevojke puno pozdravljam i zelim vam samo sretne i uspjesne korake !!!

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5762
28.5.2014 14:30:22   
ringer
Pozdrav svima.Kako ste?Ima li šta novo?
Zvali su me iz Medika,ostavili su me za septembar,opet dugi postupak.Da se zakažem u julu na uz pa će vidjeti šta dalje.
Brzo će to doći

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5763
28.5.2014 14:38:32   
toncica
Drage moje sto sam danas sretna nemozete ni zamisliti . izvinite sto vam nemogu reci zasto . saznacete malo kasnije . Mozda je ovo bezveze sto sam napisala , ali morala sam . Bas sam se isplakala , ali od srece
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5764
28.5.2014 14:43:53   
toncica
ringer draga moja brzo ce to proci i ako bog da da nam tada javis sretne vijesti . user posted image user posted image user posted image
Gdje su nam ostale zenice ?
majusa gdje si dosad javi nam se sa sretnim vijestima cekamo te .

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5765
28.5.2014 15:25:17   
harmonika
majušaaaaaaaaaa može li harmonikica da zasvira???? user posted image user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5766
28.5.2014 15:32:09   
toncica
harmonika samo ti pripremi svoj instrument da bude spreman . Moze zatrebati .

Neposredna veza do poruke: 5767
28.5.2014 16:48:25   
harmonika
spremna sam mila,za dobre vijesti uvijek!!! nego da nam nećeš muštuluk tražiti???user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5768
28.5.2014 17:20:53   
toncica
Naravno da hvatam mustuluk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage moje jako sam sretna sto je meni dopala ova cast da objavim ovu radosnu , lijepu i dugoocekivanu vijest . Nsa majusa je user posted image . BETA preko 190 , ona je sva pogubljena i nezna sta ju je . Potpuno je razumijem i ja sam se sokirala i 3 mjeseca nisam uopste vjerovala da sam trudna . Doci ce ona sebi pa ce se javiti . Ja sam cekala da ona objavi radosnu vijest , ali nista od nje . Zato sam vam danas ono napisala i nisam vise mogla izdrzati . Rekla je meni da vam javim . Toliko sam sretna i radosna isto toliko kao kad sam i ja saznala da sam trudna . Pola dana sam preplakala , ali naravno od srece i radosti .
I samo da znate drage moje da nikad netreba odustajati . Evo vam zivi primjer od majuse , a i od mene . Posle 13 godina

Neposredna veza do poruke: 5769
28.5.2014 17:22:33   
toncica
harmonika mozes poceti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a vi zenice moje mozete zaigrati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5770
28.5.2014 18:12:14   
wery
Majusa cestima to od stca,bas sam se obradovala, sada se u meni javlja optimizam da cu i ja uspjeti.Zelim ti srecnu trudnocu, da sve prodje u najoljem redu.Nadam se da cu i ja ubrzo dozivjeti taku srecu.
Toncice, uvijek nam donosi ovako srecne vijesti, tako mi je drago.Mogu samo zamislit kakav je to osjecaj,mastam svaki dan o tome.Moj sledeci pokusaj bice u septembru.Nek a mi bude treca sreca.Poljubac za tebe i bebu.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5771
28.5.2014 18:17:56   
tasa83
Drage moje evo i mene folikuli ljepo rastu nevjerovatno za nepuni dva dana ima pomaka :))
u petak idem opet a mozda vec u nedelju aspiracija..
Ja mislim da sam danas i vidjela Majusu na klinici ako je to ona bila zaista zena u soku..divno divno radovala sam se i ja iako ne znam dal je ona :))

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5772
28.5.2014 18:25:26   
eva30
majusauser posted image user posted image user posted image znala sam da to nisu simptomi pms,meni juce vracene 3 blastociste i sada najteze cekanje

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5773
28.5.2014 20:35:31   
toncica
wery draga moja hvala ti puno na lijepim rijecima . Ja i moja mrvica ti zelimo da treca bude sreca . Samo hrabro naprijed. Naravno da ces i ti i sve ostale zenice dozivjetu ovu srecu sto smo nas dvije a i ostale zenice dozivjele .
tasa user posted image user posted image user posted image za folikule bice njih jos sigurno rekla sam ja tebi . Sretno mila i drzimo ti fige ja i moja mrvica da uspijes.
eva 30 user posted image user posted image user posted image za 3 blastociste . Nas dvije navijamo da se mrvice zakace za svoju mamicu . Znam draga da je cekanje bete najgori dio u postupku , ali moras se malo strpiti i misliti pozitivno . Vjeruj mi sve sam to prolazila i znam kako je . Procice desetak dana brzo . Odmaraj i cuvaj svoje mrvice da se zakace .
Joj drage moje sto volim ovakav dan kad su samo lijepe vijesti . Sve vas volimo i ljubimo ttp://smiles.33bru.com/smile.180155.html]user posted image [/url]

(odgovor članu wery)
Neposredna veza do poruke: 5774
28.5.2014 20:37:41   
toncica
An Nur i ostale sto virite javite se bas nam je veselo na temi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 28.5.2014 20:38:23 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  229 230 [231] 232 233   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *