|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
28.5.2014 20:41:59   
toncica
Mozda Jednog Dana imas privatnu poruku poslala sam ti danas .

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5776
28.5.2014 21:01:39   
harmonika
evo i mene da se pridružim čestitkama. majuša user posted image user posted image user posted image i ja se nadam da ću vam se pridružiti u tom smislu. ja imam sada u junu poslije ciklusa konsultacije. zna li neko kada bih otprilike mogla doći na red? nestrpljiva sam strasno! inače hormoni i brisevi su mi ok. oni ne rade jul i avgust pa da li bih mogla uskočiti u septembru?
još jednom pozzzzz za sve! mnogo sam srećna zbog nove trudnice!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5777
28.5.2014 21:32:55   
ringer
Majuša čestitam od srca.Želim svakoj ženi u postupku i u pripremama veliku betu.
Eva držimo ti sve palčeve.

(odgovor članu harmonika)
Neposredna veza do poruke: 5778
28.5.2014 21:34:11   
ringer
Harmonika draga i mene su odložili za septembar.Moram se kad počnu poslije odmora javiti na uz pa će vidjeti šta dalje.
Pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 5779
28.5.2014 21:55:57   
Mozda Jednog Dana
Majusa,cestitam od srca i zelum da svaka od nas uskoro bude srecna sa ovakvom betom.

Drage moje, i ja se nadam da cu upasti u septembru, sutra ce mi javiti sta i kako.

Toncice mila, imas pp..ne vidjoh na vrijeme :)
Pozdravljam sve redom :)

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5780
28.5.2014 22:07:31   
harmonika
oo pa ima nas već tri za septembar. da vas još nešto pitam ( znam da sam dosadna ali meni je prvi put pa ništa ne znam) da li ste vi radili bas kod dr.sanje ili je svedno kod koga si!
pozdravčić za sve!

(odgovor članu Mozda Jednog Dana)
Neposredna veza do poruke: 5781
28.5.2014 22:30:28   
Mozda Jednog Dana
Harmonika, i meni je prvi put :) Ja sam bila kod dr. Brankice, nikoga vise nisam vidjela . Nadam se da ce nam septembar donijeti srecu :)

Neposredna veza do poruke: 5782
28.5.2014 22:37:12   
harmonika
i ja sam kod dr brankice. ok mi je skroz. i ja se nadam da će barem jednoj od nas uspjeti,mada prvi put malo kome uspije ali treba se nadati.

Neposredna veza do poruke: 5783
28.5.2014 22:40:47   
wery
Drage zene, neka nam septembar donese srecu,zasluzile smo vise da i nasim mukama dođe kraj.
Ja sam bila kod dr.Brankice na konsult.posle mi je dr.Sanja radila folikulmetriju,aspieaciju,a dr.Brankica transfer.Pozdrav za sve i da se cesce imamo dobre vijesti kao danas.

Neposredna veza do poruke: 5784
29.5.2014 8:49:16   
Rijada
Toncice hvala bogu da si ti nama dobro i ti i tvoja princeza.
Ti kako se vrati na forum eto odmah i lijepi vijesti,super nemoj nikad da napustas ovaj forum,ti nama donosis srecu.Hehe ljubim te
Majusa bravo cestitam ti user posted image user posted image
Meni crko laptop pa nisam mogla u zadnje vrijeme da pratim sta se desava.
lijep pozdrav za sve.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5785
29.5.2014 10:47:54   
majuša
Drage moje evo i mene- šokirane.Vjerujem da ću u šoku biti još dugo, dugo, dugo.13 godina golgote i još ništa nije prošlo. Ustala ujutro(a cijelu noć prije nisam oka sklopila), dobilA takve bolove u želudcu da sam rekla snahi da mi donese nešto za smirenje.Ne može ljudi , kuca u ustima.Smirim se(ali stvarno , valjda od tablete) i ajmo na put, dođemo tamo.Kad sam došla tamo proradi treskavica ruku, hoću da se srušim,izvadiše krv i javiće za sat i pol ili dva.Mi na klinički da odnesem papire za injekcije za trombofiliju, muž na mene se dere što nsam jela.Ja pristanem al hoću picu.Silazimo niz brdo, skrećemo da jedemo i ja odmah odlazim u tolate.Izlazim a moj muž plače kao malo dijete, narod gleda u nas a ja ne znam šta je.Nikada nisam vidjela suzu jednu da je izašla iz tog, meni, lijepog oka a sad potok.Prvo sam pomislila da nisam trudna, majke mi moje jedine, ali on me ljubi.Grli me , ja njega ali sam još uvijek u šoku. Koa mlađa sam voljela da čitam ljubavne romane a sad mi to nešto....Ona ljubi njega, on nju , plaču , grle se , svoi okolo uzdišu i bla, bla, bla.E ovo je ljudi bilo baš tako, vjerujet. Jedina razlika je u tome što su nas gledali kao da smo ludaci jer se sveto odigralo u 5 minuta.Bum dolazak, bum odlazak.Na klinici nikada, ali nikada , nisam vidjela da su se i sestre obradovale nečijoj beti kao tad(sem ako nekog lično poznaju).Nisam umislila majke mi(nosala im kutije -interešdžije jedne user posted image , šalim se naravno).Pitala ih da li nisu pogriješili, kažu da nisu jer sam jedina vadila betu.Častila sam onu koja mi je vadila krv a i onu koja nam je javila i častiću opet ako bog da.Jedino mi ona ženska embrilog kaže , kao, smirite se polako, malo tiše, ja joj kažem pa nek čuje narod i za naš i vaš uspjeh.Da ali ima još UZV.Toliko mi to nije sjelo, to nije normalno , ali samo ona.Hiljadu puta sam sjedila i neko javlja betu a ja odmah dobijem elan i snagu( biće i kod mene).Eh sad se istraumirah su mi rekli da ne moram ponovo vaditi betu i zbog nje ne mogu dočekati UZV.Mora neko uvijek da te .ebe i bez one stvarke(izvinite ali posle 13 godina ne mogu više).Čekam,
Hvala vam cure , moja sreća bez vas ne bi bila prava sreća jer jedino vi razumijete šta preživljavam i šta osjećam.Neću vas ponaosob nabrajati jer ste sve doprinijeli da se ovaj put nekako izborim sa svim. Jedino sam sada dužna S Mariji i mojoj Tonki poklon.I dobiće ga.I jedna i druga.Ljubim vas sve redom.Kada malo dođem sebi odgovaraću i na vaša pitanja.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 5786
29.5.2014 10:50:26   
majuša
Ja koj sam ja ludak.Koliki su mi postovi?

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5787
29.5.2014 11:13:05   
harmonika
majuša dušo štasam ti rekla!!!čestitam ti još jednom! 13 godina se boriš,zaslužuješ sreću! jao,bože 13 godina,ja 4 pa sam već pukla. nego,ženice koliko godina imate? sve vas user posted image

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5788
29.5.2014 11:25:12   
toncica
Drage moje samo na brzinu da vam se javnem . Kod mene luda kuca . Dosli mi svekijevci , a i moji su tu . Danas mom dragom rodjendan .
Sve vas ljubimo i volimo . Ujedno i da odgovorim ja imam 40 , a moj muzic 41 godinu .
Evo da vas pocastimo za muzekov rodjendan smiles.33bru.com/smile.133130.html]user posted image [/url]
Veceras idemo na kontrolu . Drzite mi fige da bude sve ok .

Neposredna veza do poruke: 5789
29.5.2014 11:58:38   
Mozda Jednog Dana
Majusa, rasplaka ti mene ali neka si :) sad se smjeskam...kako je lijepo procitati nesto onako :)

Ja cekam da mi jave iz Medika tacno sta da radim i da li upadam akp sve bude u redu za septembar. Nemam predstave kolike su guzve. Znam da je u Maju kada sam.imala dobre nalaze bila guzva :( Bozija volja!

I ja da kazem svoje godine...ja 37 moj dragi 36 :)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5790
29.5.2014 12:23:52   
harmonika
tončice draga naravno da ti držimo fige! biće sve ok! čestitke mužiću za rođendan! ja imam 31 suprug 32

Neposredna veza do poruke: 5791
29.5.2014 12:31:32   
ringer
I ja sam prvi put bila kod dr.Brankice,ona je divna osoba.Biće nas dosta u septembru.Biće i uspjeha.
Pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5792
29.5.2014 15:19:53   
tasa83
Po Majusinom postu vidim da je ipak bila ona juce u pitanju :))diiiiiiiiiiivnooo :))))
ja sam bila u cekaonici :))

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5793
29.5.2014 15:21:14   
tasa83
I da meni sutra folikulometriju radi dr Sanja a inace sam kod Brankice ona je divna predivna :))
nadam se da ce mi ona raditi aspiraciju i tranfer ali otom po tom

Ja imam 31 u avgustu muz 29..

< Poruku je uredio tasa83 -- 29.5.2014 15:29:59 >

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5794
29.5.2014 16:11:38   
toncica
Hvala vam drage moje na cestitkama za mog dragog . Ja sm isto bila i kod DR Brankice i kod DR Sanje divne su obadvije .
tasa83 sretno mila sutra na folikulometriji . Zelim ti sto vise velikih folikula user posted image user posted image user posted image
Znaci koke moje ja sam ovdje najstarija koka user posted image user posted image user posted image
Idem se sredjivati za cika doktora . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5795
29.5.2014 16:21:35   
harmonika
koliko shvatam one rade kao tim tj.nadopunjuju jedna drugu. dr.sanju ne znam ali mi je brankica stvarno super. prije par dana sam radila hsg,bila sam luda od priča,zahtijevala anesteziju ali me ona smirivala i bodrila tako da nisam ni osjetila bol a nisu mi dali anesteziju. inače da je bio neki mrgud od doktorice ( kakvi su u državnim ustanovama) pobjegla bih glavom bez obzira onako gologuza.
tončice stara koka juha par exellance user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5796
29.5.2014 16:26:05   
tasa83
Hvala Tončice divna kao i uvijek :)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5797
29.5.2014 16:40:07   
ringer
Taša sretno.Sve to brzo prođe.
Pozdrav svima

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5798
29.5.2014 17:16:03   
harmonika
taša srećno sutra i od mene! user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5799
29.5.2014 19:06:13   
tasa83
Hvala ovo je vec treca folikulometrija :) juce sam imala 14mm,9mm,5mm i 11 mm na lijevom
endometrijum 7,3 mm

Sta raditi po pitanju anestezije za aspiraciju..jeste vi radile pod ili bez anestezije??
koliko je u stvari bolan postupak?

Neposredna veza do poruke: 5800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *