|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
18.2.2014 8:12:08   
sos15
Drage moje,

ne pratim često ovu temu jer sam trenutno van MPO voda, ali me ražalosti što svaki put kad svratim vidim da ima novih članova. Htjela bih obavjestiti parove sa opštine Gradiška (ako već nisu upućeni) da su Budžetom opštine Gradiška predviđena (bijedna) sredstva u iznosu od 10.000,00 KM za pomoć za VTO. Ne znam kako su došli do te cifre i kome misle pomoći sa tim iznosom ako znamo da je procječna cijena vto u okruženju oko 6.000,00 KM, ali to je već za drugu temu.  Kako god, mislim da bi bilo dobro da se parovi sa ove opštine jave u što većem broju i traže pomoć za liječenje jer je to jedini način da nadležni u Opštini vide koliki je to problem i koliko zaista košta liječenje istog, možda onda sljedeće godine odluče povećati iznos ako nas se više prijavi. Posebno bi bilo značajno da se pri prijavljivanju pripreme predračuni klinika u kojoj ćete raditi da se vidi stvarni iznos troškova.  Nadam se da će nekome ova informacija pomoći.

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 5226
18.2.2014 8:17:04   
sos15
Ringer,

nisam čitala tvoje ranije postove, ali s obzirom da je spomenut problem muške neplodnosti, ono što bih ti ja savjetovala je da možda punkcijom prikupite materijal za sledeći postupak jer dok vam god iz Mediko S ne potpišu preporuku za liječenje van zemlje Fond vam neće refundirati sredstva, a šteta je ne iskoristiti besplatan postupak. S druge strane, dosta forumašice ima pozitivno iskustvo sa dr Rešom iz Slovenije, pa bi možda mogli i kod njega otići na konsultacije. Kontaktiraj forumašicu boss, ona je prije par dana rodila blizance iz postupka kod tog doktora, a kod njenog muža je dijagnoza azoospermija.

Sretno!!!

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 5227
18.2.2014 10:15:16   
An Nur
Jest,nije ovdje to tema ali kod nas u FBiH već pet godina drže zakon o MPO u ladicama i zezaju se sa tuđom patnjom.
Ovdje nije plaćen nijedan pokušaj.
Sami snosimo troškove, a opet kad ideš sa tim ciljem nekako ni ne mislis koliko košta.
Samo da uspije.

Nekad mi dodje da sa transprentom sjednem na trotoar u Sarajevu i pokrenem 'narodni, huliganski bunt'...
Nadam se da će se odazvati parovi iz Gradiške i da će javnost shvatiti da nas je puno sa tim problemom i da smo zapravo masa, a da 15% od par miliona nije malo.

Mi sami plaćamo, ovo nam je prvi pokušaj ali kad čujem priču o bjeloj kugi kosa mi se na glavi digne.
Bar bi se trebali postiditi i šutati kad već neće konlretno da pomognu.

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 5228
18.2.2014 12:02:14   
glaxy g
Ema draga hvala ti na lijepim zeljama. Ja sam cijelo vrijeme mislila boze da mi je samo da ostanem trudna ne bih vise brinula ni za sta, uzivala bih i svakom danu. Medjutim, iako sam srecna sto mi se to napokon deslio briga i stalno razmisljanje da li ce sve biti u redu mi ne daju da se potpuno opustim i uzivam.
Ali valjda je i to poslije svega normalno.
cure koje cekaju betu pa pitaju da li i koliko treba da leze, mogu samo da ponovim da sam ja poslije ovog postupka sve radila samo nisam lezala. Prvo i drugi put se nisam dizala iz kreveta a ovoga puta sam bulvalno 15 minuta poslije transfera par sati setala po trznom centru. Cak sam tih dana dok sam cekala betu svaki dan isla do prodavnice, ajedan dan sam tri sata bila na nekoj sahrani i smrzla se ko ... nisam bas dizala previse tesko ali ponasala sam se normalno.
Vama od srca savjetujem da se ponasate onako kako se osjecate. Ako vam se seta setajte, ako vam se spava ili vas nesto boli lezite, nemojte slusati nicije savjete. Osluskujte svoj organizam, on ce vam najbolje reci kako da se ponasate.

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5229
18.2.2014 12:07:05   
toncica
Gdje ste moje trudilice i trudnice ? Kako ste mi sve redom ? Ja sam vam sa muzicem skitala cijeli dan u subotu . Bas mi je prijala setnja . Dan je bio izuzetan . Vodio me dragi na rucak za dan zaljubljenih . Inace trbali smo ici na veceru taj dan , ali se meni nije islo navece bilo jako hladno i padala je kisa . Za vikend smo imali goste , sinoc otisli . Eto tako nemojte trudnoj zeni pisati minus mislim da sam opravdano izostala . user posted image user posted image user posted image user posted image
Puno ste mi nedostajale i jako sam vas pozelila .
Sve vas ljubimo i volimo ja i moja mrvica user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 5230
18.2.2014 12:27:42   
toncica
Samo da znate da vas nisam zaboravila .
Drage moje cekalice BETE user posted image user posted image user posted image user posted image za visoke BETURINE .
Glaxy g vam je rekla kako ce te se ponasati . Sve je individualno od osobe do osobe . Ja sam na prvom postupku kao i glaxy g bukvalno posle postupka otisla sa majusom da setam po Banja Luci . Nisam nikako lezala , naravno nisam dizala nista tesko i nije uspijelo . A sad sam skoro do bete sve dane prelezala i uspijelo je . Ali to nista nemora da znaci . Ponasajte se onako kako vi mislite . Nemojte posle transfera jesti ananas izaziva kontrakcije . Budite opustene koliko je to god moguce . Ja sam citala knjigu , gledala TV , malo na internet itd . Nadjite neku zanimaciju . I mene je isto stomak bolio kao kad trebam da dobijem . Na dan bete bukvalno menstrualni bolovi . Stalno sam visila u WC-u i zavirivala , jer sam imala osjecaj da sam dobila .
sos15 draga moja tako ti je to u nasoj drzavi . Stalno pricaju o natalitetu , a niko nista ne preduzima . Sve sto trudnice koriste nije na listi . Samo da znate da su i FOLNU KISELINU skinuli sa liste . Katastrofa , no koment . To sto vam opstina daje je jednokratna pomoc . Pa koliko se parova prijave oni to podijele i na kraju nedobijes skoro nista ,
gami dusice moja nemoj mi se skirati , postoji rijesenje za sve . Znam dosta parova koji su postali roditelji sa takvim nalazom . Ljubi te tvoj drug ..
ema 38 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za tebe i tvog sincica .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5231
18.2.2014 14:26:38   
An Nur
Ej, tonci, nek si se i ti javila...:-*
Drago mi je sto uživaš sa svojim mužićem.:-)
Ja ne smijem još da se 'pečim' ali pošto volim haljine već imam ideje za neke šivane trudničke :-D
Mislim da je to najlepši period u životu žene i da treba uljepšati sbe što se može.
A novci i plaćanje... Ko ih šiša, bitno da mi sebi rodimo svoje mrvice sve to legne na svoje i zaboravi se.
Šta ćeš, krivu Drinu ne ispravi...

Nego, muški dio moje familije mi smiješan...
Muž jučer gleda imena na netu, jutros pričam sa ocem i kažem mu da jos je rano, a on meni da ce biti dvojke :-D

Ja sam opuštena, biće šta Bog da...
Sve vas ljubim i molim da se čuvate i uživate @-}--@-}--@-}--
<3<3<3 :-*:-*:-*

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5232
18.2.2014 21:24:39   
majuša
E drage moje da vas malo nasmijem.
Sticajem okolnosti Tončica i ja živimo jako,jako blizu.Iako se ne viđamo često ona mi je stalno u mislima .Upoznale smo se ovde , preko ringeraje, pile zajedno kafu,razmjenjivale iskustva, mišljenja i dolaze dani naše vto.Bila sam u Banja Luci već par dana i dočekala našu Tonči u apartmanu do mog kod iste žene. Obavio se embriotransfer(umalo napisah embriotransport, iako može biti i to) i nas dvije u provod .Njen muž ostao da čačka po netu a nas dvije..Na ćevape.Ujutro kako su stigli ona je rekla kako joj se jedu ćevapi i do naveče ja kad nisam izludila, samo hoću ćevape.Šetamo nas dvije po BL, smijemo se . pijemo kafe , obilazimo butike, kupujemo stvari i na kraju hoće cure da večeraju.Pogađajte šta!Pa ćevape.Ne znamo kuda ćemo ja insistiram da pitamo nekog Banjalučanina i ..Peh , prvog koga smo pitali je rekao: "Ja nisam odavde".Smijemo se al nema veze .Naletimo na momka i djevojku pitamo njih a oni oduševljeno:"Idite kod Picatele tamo su najbolji ćevapi u gradu .Odlični.". Nas dvije u napad.Hodale smo, tražile pitali još nekog ko nam hvali tu ćevabdžinicu , tražile i taman da Tonči odustane ja nađoh tu Picatelu.Sretna ona , sretna ja uskačemo kao u bunker, djevojka koja radi sjedi u bašti sa drugaricom i kao da joj se ne žuri.Ona to polako i već meni počinju živci da rade.Nekako se dogega do pulta, jedva reče dobro veče i ja , kao i obično kažem dA ŽELIM VELIKU PORCIJU."Koliko pločica želite?"Ja zbunjena , ne znam šta su pločice, upitno gledam u Tonči a ona još gora od mene ,šuti, .Posle oko konsultacije oko količine i veličine tzv pločica naručismo kao neke dvije velike i jednu srednju porciju.Pločica, naravno.Sa lukom.Bubnu ona nama neku cifru da nam se objema zavrtilo u glavi.Gladna ona , gladna ja , gotovo trčimo u apartmane da nam se ne ohlade pločice.Upada ona kod muža da ga zove na večeru, ja kao dobra domaćica pripremam tanjire , čaše za sok , salvete i sjedamo.Kada smo otvorile foliju ......Jedno tri kile nasječenog luka .Bilo je luka za dobra tri gulaša.Ma jok računale smo da može mjesec dana da se pravi ručak. Lepinice kao veći uštipak a one pločice se ...Ne znam ,istopile.Iskočile iz vrećice.One dvije velike je bila jedna srednja porcija a ona jedna sr suednja bile dvije male po našim ćevabdžinicama pa i onim najlošijim.Navoručenije:Nikada ne kupujte u Bl ćevape kod Picatele; oderaće vas kao da tse bili na dobrom ručku u Plazi a da ješćete doooosta luka.
P.S. Tončice još uvijek mi duguješ jednu dobru porciju ćevapa , ali naših , debelih , ne pločica!
Valjda sam vam bar malo navukla osmjeh na lice .Ja se baš uvijek nasmijem kad se sjetim .Ljubim vas cure moje .Mazite svoje stomačiće:

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5233
18.2.2014 21:38:33   
toncica
majusa ja i muzek smo se ismijali do suza . Nisi normalna sve u detalj si opisala . Ja sam pola od toga zaboravila . Za cevape DEBELE no problem , samo reci kad hoces . Ovo zene kad budu procitale ima da puknu od smijeha i da kazu da nismo normalne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Stvarno kad se sjetim te scene dodje mi da puknem od smijeha . user posted image user posted image user posted image
Zene moje sutra ce mi biti gotov nalaz od DOUBL TESTA . Sestra mi je rekla da zovem posle 1 sat . Drzite mi fige da nalaz bude uredan

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5234
19.2.2014 10:13:31   
toncica
Dobro vam jutro drage moje . Evo da vam toncili posluzi user posted image a moze msalo i osvjezenja user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5235
19.2.2014 12:04:40   
Candy32
Tonči naravno da ti držimo fige da nalaz bude uredan user posted image user posted image user posted image

Kako su ostale moje čekalice? Kako se osjećate?
Sve vas ljubim

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5236
19.2.2014 12:36:54   
An Nur
Tonči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da će biti ok...Javi brzo.user posted image user posted image user posted image

Candy32
Čekanje ko čekanje... Iscrpljuje, dosadno je.user posted image
Jučer bila sam ok, 'normalna, pozitivna osoba...Danas sam bljak...user posted image
Stomak mi je konačno, nakon skoro mjesec dana, ispuhao.Uspjela sam da obučem farmerke i košulju i bez pritiska ih skopčam.
Grudi su mi buknule još od choriomona ali evo jučer su me one popustile.
Negdje pročitah da se choriomon desetak dana vuče po organizmu, dakle to je to.
Jedna mi je ostala malo veća user posted image user posted image user posted image
Za bilo kakve simtome je rano iako ih ja iz sata u sat tražim i već sam dosadila sama sebi.
Mislim da mi se bliži vrijeme kad ću istinski odustati i opustiti se pa šta Bog da.
Mrzim čekanje user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image bi trebala doći 24.02. ni za nju nemam simptome osim ovog bljak raspoloženja.

Sve vas lijepo pozdravljam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 5237
19.2.2014 13:14:36   
malena27 RR
Malo ste skrenule s teme user posted image

Sretno svim cekalicama bete!

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 5238
19.2.2014 13:43:15   
toncica
Drage moje user posted image vam svima na podrsci i sto ste navijale za mene i moju mrvicu . Nalaz uredan sve uredu hvala bogu .
Svim cekalicama bete drzim fige za visoke beturine i puno malih user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5239
19.2.2014 17:50:11   
tasa83
Pozdrav svima mi se danas vratli iz BL bili kod dr Brankice...sutra predajem papire za rjesenje
maj ili juni :)) ako dobijemo rjesenje do kraja marta..imam ponoviti tsh i proklatin endokrinologa..ali to sam sve vec prosla nego napisala je testirati se na HIV,HB,HCV,TP(oboje)jel to uobicajeno ?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5240
19.2.2014 18:58:44   
majuša
Sekund sam skrenula sa teme da nam An Nur i ostale cure ne bi stalno pratile simptome i da bi maglo pobjegle od svakodnevnice ali izgleda da je moja šala bila smješna samo meni i Tonči.Časna pionirska , od sada ću samo biti ozbiljna.
Tonči , nisam ni sumnjala da će nalazit biti u redu.Ali uopšte.
Tašo kada sam ja išla na prvu VTO meni nisu ništa tražili od tih pretraga a sada , kod pripreme za drugu, su mi isto tražili. Koliko znam prije svake VTO to je neophodno da se uradi a li kod nas sve prolazi svakako.Ja sam otišla kod porodičnog i on mi dao uputnicu i otišla sam na transfuziju i povadila nalaze.
Ostale djevojke kako ste?Veliki pozdrav vam šaljem

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 5241
19.2.2014 19:29:34   
Dona YU
Tonciuser posted image ...
Uvek podržavam salu, samo napreduser posted image ... Samo sledeći put kada dodjete u BL ja vaš vodim na cevape...user posted image
u Banja Luci sam tri godine, ali za tu cevabdzinicu nisam cula
A kako izdržavam ne pitajte... Kao luda sam... Pokušavam da ne razmišljam, ali teško je...
Navijam od srcauser posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5242
19.2.2014 19:49:27   
toncica
Drage moje hvala vam svima na podrsci .
majusa dusice moja jesi li zavrsila sa terapijom za bestije . Ljubi te tvoj drug . Hocemo li ici sa Donom na cevape user posted image Ja sam za , a i ti si sigurno . Ja mislim da ovo skretanje sa teme nije namijenjeno tebi . user posted image
tasa83 ne brini mila to su uobicajene pretrage . Zelim ti da sto prije dobijes rijesenje od fonda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU hvala mila na pozivu . Mozda se to jednom to i desi . Nadji neku zanimaciju da skrenes misli , bice ti lakse .
Navijam iz sve snage za sve vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5243
19.2.2014 20:00:20   
glaxy g
Majusa uzivala sam citajuci tvoju pricu, i bas je super sto si malo skrenula s teme da se cure opuste.
Tonci, u pravu si mene je isto bolio stomak kao da cu dobiti svaki cas pa sam cak dan ranije isla vaditi betu kao da vidim da od toga nema nista pa da ko zena popijem koji rapten kad ono ja trudna
Od ostalih simptoma nista, jedino sam bila bas nekako smirena i raspolozena i evo to se zadrzalo do danas. :)
Super za dabl test, i ja sam svoj odradila i sreca pa su mi nalaze poslali isti dan na mail inace ne znam kako bih izdrzala do sutra.
Ostale cure sretno i zelim vam veelime bete

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5244
19.2.2014 20:20:34   
majuša
Ej cure nemojte se zezati sa zvanjem ja mogu i da pristanem.Moja Tonči , idem u utorak da beštije kontrolišem a trebala sam kasnije.Popila doksiciklin pa počela panklav i drugi dan dobila napad želudca, bubrega, dijareju, nagon na povraćanje.U nedelju i ponedeljak jedva preživjela. Danas otišla da se zakažem i da uradim briseve bez panklava.U ponedeljak ponovo u Banja Luku (mogu pojesti i ćevape sa nekimuser posted image )kod hematologa da mi da terpaju za trombofilije i pregleda one dodatne nalaze.Sutra ću pokušati i da me naruče kod s medica na konsultacije ,mislim, šta dalje.Ma valjda se jednom i ja smirim.Zadnjih mjesec sam potrošila oko 1000 km na nalaze , tablete, vozanje do BL i nazad.Noge, stres i živce nisam uračunala u cijenuuser posted image

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 5245
19.2.2014 20:25:14   
majuša
ma ćevabdžinica se ne zove Picatela nego je smještena kod lokala koji se zove Picatela(neka picerija, palačinkarnica ili sendvičara), kad se krene prema medicu od Boske , pješačka zona pa lijevo u haustor pa tamo, tamo negdje.Sledeći put , ne sada ponedljak, idemo , bar na kafu).Pozdrav Dona yu

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5246
19.2.2014 21:37:21   
An Nur
Pozdrav djevojke user posted image user posted image
Ja čevape ne jedem user posted image
Poslije vađenja štitne pročitah negdje da soja navodno oslabljuje apsorbciju sintetičkih hormona, a s obzirom da oni vole baš svašta trpati u te ćevape, a ja volim biti zdrava, meni je i to 'navodno' bilo dovoljno.
Jedem luk u ogromnim količinama user posted image user posted image user posted image
tasa83
Meni isto prije inseminacije i prije ove vto nisu tražili te nalaze... Samo one koje sam mogla uraditi u medikosu i bili su mi svi uredni.
Ne znam, želim ti da ti budu super uredni i nadam se da ti ih osiguranje pokriva.

Ostalim djevojkama želim mirnu noć...
Ja evo čekam smirena ko sačmarica user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5247
19.2.2014 22:58:50   
Dona YU
Majusa, važi user posted image !!!

Joj, kada bi ovo vreme mogla malo da ubrzam user posted image

Zenice drage user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5248
20.2.2014 10:55:35   
Candy32
Dobro jeutro cure moje drage.
Kako ste mi danas?

Tončice user posted image za uredan nalaz.

Ovo odbrojavanje je jako dosadno meni je danas sedmi dan od embriotransfera.
Još uvijek nikakvih simptoma, vjerovatno je još uvijek rano.

Što se tiče ćevapa dođite svi u Sarajevo pa da lijepo idemo na Baščaršiju da jedemo prave ćevape, kakav banjalučki ćevap u pločicama. Kad kažeš pet u pola s lukom znaš šta ćeš da dobiješ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5249
20.2.2014 21:52:26   
An Nur
Pa nigdje nikoga osim Candy danas user posted image user posted image
Ušutale se cure moje, gledaju kišu i čekaju...

Ja sam danas cijeli dan preležala.
Nije me bolilo ništa ali mi se puno spavalo.
Kad sam pojela komadić kiselog kupusa kao da sam centrifugu progutala.
Toliko mi se smučilo da sam zalegla i zaspala od muke.
Strpila sam se da ne povratim.
6 dan mi je poslije transfera i rano je za simptome ali...
user posted image user posted image user posted image

Sad bi da se povjerim i tražim potvrdu da nisam unikat.
Naime meme su mi čudne skroz.
Lijeva je vidno veća od desne i stalno me nesto kroz njih svrbi i bruji.
Fine, velike, zategle ko silikoni, pa ako neko ima sličnu situaciju i obješnjenje nek javi.

Candy draga, jest se odužilo ali šta ćeš.
U meni već vri da kupim koji testić pa da se ranom zorom narednih dana igram pitalice jest il nije...
Nema smisla ali...
Čuvaj mi se.
Kao što rekoh, u tebe ne sumnjam da će biti pozitiv. Tako je sve glatko išlo da...user posted image user posted image user posted image

Sve vas lijepo pozdravljam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 5250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  208 209 [210] 211 212   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *