|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
13.2.2014 12:21:16   
An Nur
Hallo, djevojke, kako ste mi danas?
Mene još po malo boli i stomak mi je napet ko bomba. Kao da sam već u šestom mjesecu user posted image ...
Da bar jesam user posted image .
Noćas su me bolovi probudili i još uvjek se jako slabo krećem.
Čekam da me zovu i jave ima li oplođenih ćelija i kad bi bio transfer.
Ne zovu i hvata me strah da oklijevaju da me razočaraju.
Nadam se da je sa vama svima sve ok i da bolje podnosite sve ovo.
Prilično sam negativna pa vam se slabo i javljam.
Dona Yu danas je na punkciji, jako želim da se sretna i zadovoljna vrati kući.
Candy 32 ima transfer i dilemu u vezi istog. Želim joj mir i ispravnu odluku.
Tonči naša draga ide da gleda svoje luče pa nek se i zaljube jedno u drugo i ostanu još mjesecima nerazdvojni.
Ringer je u iščekivanju kao i ja, želim joj strpljenje.
Sve vas lijepo srdačno pozdravljam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10. '13 inseminacija 1
4.11. '13 beta 6,58
7.11. '13 :((((

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5176
13.2.2014 12:50:58   
An Nur
Hejjj evo me opet!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Od tri, oplodile su se tri user posted image user posted image user posted image
Dvije sasvim fino i uredno rastu.Želim da postanu OVOuser posted image
Ona treća... Ma već je zovem 'Mamina mrvica' malo je bila slabije zrela ali i ona se oplodila i malo slabije raste ali nije 100% sigurno da će odustati.
Ovo je čudo!
Sutra dakle idem po svoje mrvice male.
Sunčan dan, sunce i na mom licu.
Čini mi se da me je istog momenta i ova trbušina prošla user posted image user posted image user posted image
Hrabre moje damice želim vam da što prije da doživite istu ovu prekrasnu sreću da bi shvatile kako je to pre pre prekrasan osjećaj.
Molim nebo da vas usreći kao što je usrećilo mene danas.
Znam da još nije kraj puta ali i ovaj level ove zapravo nepravedne igrice mi za sad izleda dobro prolazimo.
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5177
13.2.2014 13:37:52   
Rijada
An Nur
Ringer
Dona YU
Candy32
sm=bravo.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretno drage moje i da ako bog da svaka ugleda na krajuuser posted image od srca vam zelim
toncice nadam se da je sve uredu sa tvojom mrvicom,javi se draga kad stignes.
Lijep pozdrav za sve ostale cure

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5178
13.2.2014 15:46:09   
majuša
Hej djevojke evo konačno, opet, i mene ! Svaki dan malo zavirim ovde ali samo zavirim jer imama jako malo vremena da kucam.No , to sada nije toliko ni bitno . Ja sam , takođe , u pripremama za drugu vto ali mi se par stvari iskomplikovalo , tj. svašta se izdešavalo ali i o tome neću sada. Najveći razlog za moje pisanje je poslednja poruka An Nur koja me dirnula i ganula do suza jer razmišlja poput mene . Ma ista ja! U svakom slučaju želim SVIMA , I STARIM ZNANCIMA I NOVIM CURICAMA, da u ovoj borbi izađu kao pobjednici.
P.S. Reći ću vam jednu tajnu  ali , pst, nikom ni riječi, rekla mi jutros ptičica da ćemo svi izaći kao pobjednici , sa velikim , debelim stomacima.

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5179
13.2.2014 18:35:00   
Dona YU
Drage hrabre zenice, dobro vam vece user posted image

An Nur, bravo draga moja user posted image user posted image user posted image ...
Cekamo da se jave Tonci, Ringer i Candy...user posted image
Ja ma danas zavrsila sa punkcijom... Sedam jajnih celija. Sestra kaze da su neke bolje, neke losije... Javice mi u subotu kako smo prosli user posted image
Hvala svima na podrsci! Veliki zagrljaj user posted image user posted image
user posted image
Cuvajte se drage zenice!

< Poruku je uredio Dona YU -- 13.2.2014 18:36:18 >

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu majuša)
Neposredna veza do poruke: 5180
13.2.2014 18:48:00   
An Nur
Eto!!!
A koliko si kukala što si zadnja i što sporo rastu!?!
Vidiš, sad ih imaš sedam user posted image user posted image user posted image user posted image
Lijepo odmaraj pa polako za nama svima u novi 'level'..
Za sad nam dobro ide user posted image user posted image
Nadam se da te ne boli.
Mene još uvjek ponekad poprilično žigne stomak, pa požurim u horizontalu.
Ipak, čistim sebi kuću danas.
Sutra kad se vratim, biću ko fol trudnica pa želim da mi umnoženoj sve miriše.
user posted image user posted image
Čekamo da se jave i ostale trudilice i tonči.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5181
13.2.2014 19:26:55   
glaxy g
An nur draga, ne vjerujem da su ti neki folikuli popucali, mogucr je da su jednostavno bili nezreli pa si zato dobila 3 jajne celije, sto je super. Ja sam imala samo jedan embrion i kao sto sam vam vec pisala sada sam srecna trudnica. Bitno je da se embrioncici lijepo razvijaju, oko 3.dana kada se obicno radi transfer idealno bi bilo da budu osmostanicni, jer tada su mu i najvece sanse da se lijepo ugnjezde.
Ringer, transfer se radi sa spekulumom ali ne boli, nije nista strasno, mislim da cak prije transfera dobijes i nesto za smirenje, takav je obicaj i medicosu i od silnog uzbudjenja nista i ne osjetis.
Ostale cure, sretno, drzim vam fige i nadam se da ce biti puno novih trudnica.
I evo jos da odgovorim posto je jedna od cura imala dilemu oko broja vracenih embriona, ja licno ne bih vracala vise od 2, u ovom mom zadnjem postupku insistirala sam na tome da vratim samo jedan embrion, dok je dr govorio da vratim ipak 2. Ja sam ostala pri avom, a na kraju se ispostavilo da sam samo jedan i ostao, tako da vise nije bilo dileme.
eto, da ne gnjavim vise...
voljela bih da se javi toncica...
nadam se da je sve u redu...

< Poruku je uredio glaxy g -- 13.2.2014 19:29:04 >

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5182
13.2.2014 19:43:47   
An Nur
galaxy g
Hvala što si tu za nasuser posted image user posted image user posted image
Zašto si insistirala da se vrati samo jedan?
I ja sam sad u dilemi da li da ih vratim sve ili da onaj jedan dobri ostavim za rezervu ako ovo ne uspije.user posted image user posted image
Brine me to što me poslije punkcije jako boli stomak.user posted image
Majuša
Evo sad sam se malo skulirala, a bila sam zaista van sebe od sreće danas. Moje bebe, zamisli!!!user posted image
user posted image
Pusa ti jer si ista ja user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 5183
13.2.2014 20:13:44   
majuša
šta je sa Tončice narode? Baš se brinem!
An Nur prošlu VTO ja sam imala izvađenih 5 jajnih ćelija , 4 su bile blaste i da mije neko rekao suprotno od moje odluke tada bi ga vjerovatno zadavila.3 su bile idealne a četvrta je bila lijepa ali nije bila kao one tri.Ja sam se , kao , dogovralaa , sa mužem tipa; ako nas pitaju koliko ćemo vratiti jajnih ćelija samo klimaj glavom i potvrđuj što budem rekla ja.On , sav začuđen mene pita, čega koliko će vratiti , ja njemu kažem beba a on meni na to ; "Ajoj pa šta ćemo sa tolikom djecom".Ja sam padala od smijeha.Elem, hoću da kažem da sam od silne želje zaboravila da:
1.Postoji mogućnost da ostanu sve a to je jako rizično i za majku i za bebe.Postoji ta neka eliminacija ploda ali posle 11 godina braka, sad će 12, a i uopšteno ja ne znam da li bi to mogla uraditi
2. Postoji vjerovatnoća da proces neće uspjeti pa šta mi je falilo da sad ne moram prolaziti hormonsku terpaiju i da sad imam one dvije blaste pa da vratim njih
Ja sam bila ta, jedna od "sretnica" koja je radila punkciju na živo, spletom okolnosti, sve zna Tončica , i nikada više ne bi ni za živu glavu jer me bolilo do smrti tako da ne očajavš jer vjeujem da te ne boli kao što boli na živo,Ja sam na stolu vrištala, svi su me čuli.
Šta god da se dešava mislim da se ne dešava slučajno i ko zna zašto je nešto dobro da se desi bez obzira koliko je bolno.Ja znam kolika ti je konfuzija u glavi.Mislim, prošla sam to sve ali bar pokušaj malo da oladiš glavu.Znam i da ti ova moja rečenica neće pomoći da se smiriš jer i nisam mogla nikog da shvatim dok ne prođem na vlastitoj koži.Tako da moraš sjesti sa svojim mužićem i dogovorite se(nemoj baš kao ja , da se dogovorimo, ovako ćemo kako ja kažem).
Što se tiče blasti ja sam mjesec dana nosala po kući onaj fotos blastica i govorila da su to moje bebe

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5184
13.2.2014 21:34:50   
micikae
Pozdrav za tebe M1984,pa i ja trebam te nalaze odraditi sada da bi u postupak u maju tako mi je doktorica rekla, pa me zanimalo zate nalaze znaci kod svog ginekologa da mi da te uputnice ako sam dobro shvatila moj ginekologje Dr. Blagojevic?aZavod za zastitu zdravlja a jel oni zovu ili ja ako imas broj posalji molim te,odoh odma sutra da izvadim uputnice za te briseve,hvalati puno za informaciju e bas cemo da se upoznamo jednog dana cmok

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 5185
13.2.2014 22:02:40   
Candy32
Evo i mene da podnesem izvještaj user posted image user posted image user posted image
Posle konsultacija sa doktoricom i biologom, ipak smo odlučili da vratimo tri mrvice user posted image user posted image user posted image
sve je super prošlo.
An nur, ringer i dona ET ništa ne boli, lijepo ti daju bensedin i ti se opustiš, ja bukvalno ništa nisam osjetila.

Sa nestrpljenjem čekamo da nam se javi tončica da nam javi kako napreduje njena user posted image

Svima nam želim da za 15 dana ugledamo user posted image i budemo sretna user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 5186
14.2.2014 9:28:21   
toncica
Dobro jutro drage moje .
user posted image
Volite se , slazite i postujte jos vise sa svojim muzicima . Svima vam zelim da vam ovaj praznik donese malene zamotuljke .
Hvala vam svima sto ste mislile na mene . Nisam stigla juce da vam se javim . iskoristila sam juce onako divan i suncan dan . Setala sam , isla na kafu sa prijateljicom . Imala sam jos gomilu stvari da obavim . Sinoc smo otisli kod prijatelja . Moj muzic im popravljao laptop. E sad da vam posnesem izvjestaj sa UZ . Drage moje RR tete moja mrvica je super . DR je prezadovoljna i kaze da je neka mirna bebica . Dusa moja mala . Uspavala se u toku pregleda .Mjerila mi je i nuhalni nabor . Sve mjere odgovaraju . Uradila sam i DOUBLE TEST juce , a nalazi ce biti u srijedu . Nadam se da ce sve biti OK . Eto tako moja mrvica napreduje i rase. Nisam dobila slicicu . Ja sam mislila da ce mi DR dati sama kao i prosli put pa nisam ni trazila . Bas mi je zao sto nemam slicicu . Drugi put cu traziti .
Dobila sam i uputnice da uradim nalaze .
Sve vas volimo i ljubimo user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 14.2.2014 9:31:16 >

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Candy32)
Neposredna veza do poruke: 5187
14.2.2014 10:17:11   
toncica
An Nur draga moja sretno na ET-u user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YUuser posted image user posted image user posted image user posted image mila za 7 jajnih celija . Zelim ti mila da se lijepo podijele i uplode u sto vise kvalitetnih embriona .
majusa draga moja hvala ti sto brines za mene . Sta je sa tebe dokle si stigla .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Candy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mila za 3 vracena embriona . Sad uzivaj . Zelim ti mila da se lijepo ugnijezde i cvrsto drze za svoju mamicu . I da nam za 15 dana prijavis veliku beturinuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve ostale user posted image

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5188
14.2.2014 11:51:44   
gami
Pozdrav drage moje! Evo i mene da se javim, inače stalno virim u vaše poruke i želim nam puno, puno bebica, a kako je krenulo, i biće ihuser posted image user posted image . Ja sam juče bila kod dr na ultrazvuku, sve je ok, pa sam i ja konačno krenula sa fazom bocanja, sama se bockam i dobro ide. Ne javljam se često, ali sam redovno uz vas! Sve vas user posted image , da nekog ne bih isostavila, neću imenovati nikoga. user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5189
14.2.2014 13:16:27   
M1984
Pozdrav drage moje, tončiiiiiii superiška za mrvicu, a vama koje ste obavile punkciju i čekate ET ili ste ga već obavile želim vam puno uspjeha i prije svega strpljenja. Meni je to uvijek nedostajalo :))))
Micikae, idi kod dr Blagojevića i traži uputnicu za Zavod za zaštitu zdravlja BL na sve te briseve. Nazovi dom zdrabvlja u BL na br. 051-247 323 i naruči se. Oni ti kažu koji termin i kod kog doktora. Onda kad dođe taj dan ideš u zavod za zaštitu zdravlja koji se nalazi kod doma zdravlja u bl i uzimaš epruvetice i štapiće i sa tim ideš kod doktora kod kojeg si naručena i kad on obavi pregled da ti tvoje briseve i ti ih nosiš ponovo u zavod gdje se radi analiza i nakon par dana tu se i nalaz podiže. Ako hoćeš javi se u pp ja ću ić vjerovatno u poslednjoj sedmici februara da radim te briseve. Nadam se da ti nisam zakomplikovala.
Pozdrav za sve

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5190
14.2.2014 13:50:50   
Dona YU
Tonci, mrvicica se cvrsto drzi za mamicu user posted image

Gde nam je Ringer? user posted image

Ostale zenice puno srece u kojoj god fazi da ste! user posted image user posted image user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 5191
14.2.2014 15:26:12   
ringer
Pozdrav svim damicama.Želim vam sve najbolje.
Nama su juče stigle tužne vijesti,nijedan spermatozoid nije preživio,a kamo li da dođe do oplodnje.
Hvala svima za savjete i odgovore.Pratiću vas i dalje.
Rekli su nam da pozovemo kliniku iduće sedmice da vidimo može li šta da se još uradi.
Poljubac svima

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5192
14.2.2014 15:31:56   
toncica
gami pa gdje si ti zeno sto nam se nejavlas ? Sretno mila sa bocanjem da folikuli fino porastu . Javljaj nam se da navijamo i za tebe . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
M1984 hvala mila na podrsci za pmrvicu . Sretno mila sa brisevima . Drzim fige da svi budu OK . Ljubi te tvoj drug sa svojom mrvicom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona Yu hvala mila nece ona nikuda od svoje mamice . user posted image user posted image user posted image
ringer javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 5193
14.2.2014 15:38:58   
toncica
ringer draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto vam se to desilo .Kako mila to da se desi ? Jako mi je zao , ali nemoj biti tuzna , ako te mogu nekako utjesiti . Znam kako se osjecas i da nema utjehe , ali pokusaj se smiriti . Sta su ti rekli sa klinike . Postoji li ikakva sansa da se postupak ponovi . Sta je sa tvojih jajnih celija . Kako mislis nije prezivio nijedan spermatozoid ? Jel mislis prije oplodnje sa jajnom celijom ili ......
Mila saljem ti veeeeeeeeeeelikiuser posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5194
14.2.2014 15:46:08   
ringer
Zvali su nas juče i znali smo da su spermatozoidi bili loši,nijedan nije preživio 36 sati,pokušavali su s nekim dodacima,ali nije moglo.Kod mene je sve bilo u redu.Rekli su da ih nazovemo iduće sedmice da vidimo može li se išta učiniti.Nikad nisam pomislila da nam se ovo može desiti.Ovo je 1 od 1000 slučajeva

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 5195
14.2.2014 16:18:09   
Dona YU
Ringer, jako mi je zao ... user posted image cekala sam samo ti da se javis ...
Mozda ce naci neko resenje u toku sledece nedelje ...
Tvoje jajne celije su bile dobre, nadam se da mogu ponoviti postupak spajanja ...
Nemojte gubiti nadu, uvek postoji drugi put user posted image

(odgovor članu ringer)
Neposredna veza do poruke: 5196
14.2.2014 17:40:53   
Dona YU
An Nur, kako si prosla? user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5197
14.2.2014 19:29:38   
An Nur
tonči
Lijep pozdrav tebi i mrvici dobro se držite skupa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ringer draga postoji tesa, postoji i micro tesa, nemoj da očajavaš, samo sebi škodiš.
Otplači dobro i hrabro kreni dalje.
To je samo jedan blesavi nepravedni problem ali vas dvoje je protiv njega jednog, zar ne.
Nema riječi utjehe, samo vrijeme liječi zato nastojim govoriti razumom.
Šta je sa tvojim jajnim stanicama?
Možeš li ih opet upotrebiti?
Čuvaj se mila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 5198
14.2.2014 19:34:49   
An Nur
candy 32
Izgleda da i vole prebacivati tri embrija.
Ja sam nešto gotovo sigurna da ćeš nam ti uspjeti.
Naravno i navijam za svaki slučaj ali i nekako se za tebe u duši ne brinem previše...
Ti si naš veteran.
Čuvaj se, uživaj, mazi pupu i javi se jednog dana i sa najvećom betom u februaru.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5199
14.2.2014 19:45:41   
An Nur
E sad JA da podnesem izvještaj user posted image
Ništa bolilo nije, bensendin me čak i nasmijavao pa sam na onom stolu bila prilično duhovita i opuštena.
Dr Brankica mi je baš draga i u njene ručice sam sigurna pa makar i čistim instiktom.
Vraćena su sva tri embrija.
Jedan jako dobar, drugi srednje dobar i 'mrvica'.
Dr se našali da se ne brinem i ako se sve prime jer jaka sam ja, mogu ja to.user posted image user posted image user posted image
Naravno da mogu!user posted image user posted image user posted image
Terapiju istu nastavljam. Utrići, folna i aspirin u smanjenoj aktivnosti i lagane šetnje.
Eto, to je to.
Sad slijedi čekanje bete.
Molim nebo da nam da strpljenja i da uspijemo sve.
Jako mi je žao zbog toga što se desilo ringer ali nadam se da će biti jaka, sabrati se i brzo, brzo, brzo istjerati tu nepravdu iz svog života.
Neke stvari se nebi nikome trebale dešavati.
Sve svas toplo pozdravljam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

4.11. '13 beta 6,58

(odgovor članu An Nur)
Neposredna veza do poruke: 5200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *