Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 15:35:14
ringer
Candy odlično.Svaka čast.Ubi me kašalj,nadam se da je i meni koje jaje ostalo .Kada je transfer to nakanadno javljaju.Nadam se da ćemo i mi ostale bar slično proći.Je li ti dr govorila da nešto ne smiješ da radiš? Pozdrav za sve damice.Ja sam u 1 sutra na aspiraciju zakazana.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 15:50:06
toncica
Candy 32 za jajcad Koliko si imala zrelih jajnih celija ? Drago mi je da si super podnijela anesteziju . AAvalin ringer mila moja SRETNO sutra na aspiraciji . Zelim ti sto vise zrelih jajnih celija i da anesteziju podneses super kao i Candy . Za transfer ce ti javiti naknadno . Zavisi kako ti se budu dijelile jajne celije i kvaliteta embriona . Zvace te da ti kazu je li transfer 3-i ili 5-i dan .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 23:12:58
Dona YU
Tonci nam je uvek divna i puna podrske ... i nekako uvek tu kada zatreba Candy, bravo!!! Nas pionir u februaru je probio led... Sada navijamo za puno oplodjenih embriona Ringer i An Nur, srecno sutra!!! Da nam snesete mnogoooo zrelih jajasca AAvalon, hvala draga! Kod mene polako... i sutra idem na UZ... danas mi je Dr Sanja radila folikulometriju, i ona je jako fina.... Uglavnom, folikuli su u proseku porasli za 3mm od subote... Danas je nisam ni pitala da li je OK... sutra cu...
Drzim fige drage moje i navijem iz sveg glasa i od srca
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2014 10:44:38
Candy32
Tončice i AAvalon hvala vam puno na podršci. Danas svi držimo fige za An Nur i Ringer da budu prave koke i da nam danas iskokodaču lijepe vijesti
Dona samo hrabro vidiš da rastu samo kod nekog brže kod nekog sporije nije to bitno bitno je da ih ima i da budu lijepi. I tebi ćemo svi držati fige. Meni nije tačno rekla doktorica koliko sam imala zrelih jajnih ćelija samo je rekla suprugu da ih ima dosta i da su sve dobre. Ja sam danas kao nova malo me i sad muči kašalj ali nije ništa strašno. Sinoć sam počela sa utrićima danas sa folnom i aspirinom. Pitala sam sestru da li je bolje da se utrići piju ili stavljaju rekla je da je bolje da se stavljaju jer tako direktno se upijaju u sluzokožu materice i da se jedino piju u slučaju krvarenja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2014 12:32:35
toncica
An Nur i ringer sretno vam bilo drage moje danas na aspiraciji . Zelim vam sto vise zrelih jajnih celija . Dona YU za folikule , vidis da rastu . Samo polako narasce oni sigurna sam . Sretno mila danas na folikulometriji . Zelim ti da ti danas bude poslednji UZ. Danas ce ti sigurno reci da ides na aspiraciju . Candy32 sretno mila sa terapijom . Sad iscekujemo transfer , ja navujam da budu blaste . Ostale zenice sve vas ja i moja mrvica .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2014 17:57:31
Dona YU
Candy Glaxy i Toncice. mazite svoje stomacice ... uzivajte u svakom danu dok mrvice rastu
Danas sam opet bila na UZ, Dr Brankica mi je prvo zakazala aspiraciju za petak ujutru... pa me je zvala i pomerila je za cetvrtak u 14h... Chromion sam trebala primiti sutra u 12h, ali je pomerila za nocas u tri... Endometrijum je 9,6mm, a folikuli su nadam se dovoljno veliki... danas sam opet primila istu terapiju 1\2 decapeptyl i 3 menopura ...
kod mene nista ne moze normalno
Ne javljaju se An Nur i Ringer... verovatno su umorne.. Javite se, jako sam radoznala i bole me ruke od drzanja figa
Ostalima velikiiii pozdrav!
< Poruku je uredio Dona YU -- 11.2.2014 18:01:11 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2014 21:00:47
ringer
Pozdrav damice.Maloprije smo došli kući.Izvadili su mi 5 folikula,aspiracija dobro prošla,bez bolova.Zaboljelo me samo prije aspiracija kada je dr stavljala spektikulum,nekako sam istrpila.I kod muža su našli spermatozoide,nije morala tesa. Za transfer će javiti u četvrtak. Poljubac svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2014 22:25:33
An Nur
Pozdrav damice, evo i mene. Nije me bolilo prilikom aspiracije i ništa osjetila nisam.Dr. Sanja i čiko anesteziolog su mi baš neki fini ljudi. Malo me zabolila duša jer su mi izgleda jučer popucali neki folikuli i ostala su mi samo tri dovoljno velika za obradu ali u njima su našli tri zrele jajne ćelije. Ipak oplakah. Ja ludača oduvjek sanjam o tome da ću imati 7 djece pa me malo pogodi to što je malo ćelija ostalo. Cijelo popodne ležim. Boli me i stomak dole, a i želudac mi se nešto uvrnuo pa sam od muke zaspala ko klada kad sam došla kući. Kerećem se po kući samo kad baš moram i nadam se da je jutro donijeti olakšanje i ozdravljenje. Za transfer će me nazvati za dva dana. Nadam se da će se sve oploditi, a neči se bojala ni da ih sve odjednom nosim u stomaku i rodim. Čuvajte mi se. Našim trudnicama želim lijepe, romantične trudničke dane, a svim trudilicama svijeta puno slatkih malih bebica.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 10:42:28
no idea
dobar vam dan, ulazim samo da poželim svim curama koje su sad u postupku da vam se te jajne ćelijice lijepo oplode, razviju i da se embriončići lijepo zakače za svoje mamice! poseban pozdrav mojoj trudnici tončici! ja sad odmaram, pokušavam se vratiti u normalu poslije svega, na kontrolu mi je dr rekla tek u martu, kad prođu dva-tri normalna ciklusa, ali mislim da će to biti kasnije, jer su mi se ciklusi baš poremetili, produžili, ... Samo da znate: DRŽIM FIGE SVIMA VAMA!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 11:07:37
toncica
Dona Yu mila . Jesam li ti rekla da se nesikiras da ce sledeci put biti aspiracija . Sretno mila sutra na aspiraciji . Zelim ti sto vise zrelih jajnih celija . Da sve prodje kako treba . ringer za 5 jajnih celija . Zao mi je sto te to malo boljelo , ali mi smo sve zene jake i sve izdrzimo . Takodje mi je drago sto niste morali raditi TESU . Zelim ti mila moja da se sad tih 5 jajnih celija oplode u kvalitetne embrione . An Nur mila za 3 jajne celije. Nemoj biti tuzna i razocarana . Znas li ti da neke zenice nemaju nijednu zrelu jajnu celiju na aspiraciji . Vjeruj mi imala sam prilike da vidim kako zene reaguju . To zna i nasa no idea . Ona je bila prisutna kad su jako mladoj zeni saopstili da nema nijednu zrelu jajnu celiju . To je bilo kad smo nas dvije bile na aspiraciji . Zato mila budi zadovoljna i sretna . Super je kad imas i jednu jajnu celiju . Mila danas je novi dan i ti ces biti bolje . Javi nam se . Drzim fige da ti se sve 3 jajne celije oplode u fine , kvalitetne embrione . no idea draga moja samo polako . Bolje ti je da ti se organizam odmori i oporavi od silnih hormona . Ljubim te puno . ema 38 gdje si ti zeno ? Sta ima kod tebe ? Ljubi malenog od mene i moje mrvice . Jelena , glaksy g , mrmot , M1984, rijada , smrc , Maja Doboj , Candy i sve ostale nove i stare trudilice i trudnice svima ja i moja mrvica saljemo puno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 14:16:11
tasa83
Pozdrav cure nije me bilo malo duze...nakon terapije brisevi sterilni...TSH I FT4 upravo dobila nalaz TSH je bio 4,510 sad je 4,13..a ft4 je bio i ostao 17... sutra radim profil prolaktina..bio je oko 700.... prikupili sve nalaze sto je trazila dr.Brankica pa cemo vidjeti sta dalje kaze sad sa novim nalazima...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 14:36:18
toncica
tasa83 pa gdje si ti zeno do sad ? Drzim fige da sve bude OK ida nastavite dalje sa svojom borbom . Javi nam se opet kad budes mogla da navijamo za tebe
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 16:10:56
Candy32
Pozdrav drage moje. Zvali me danas sa klinike, sutra embriotransfer, imam 4 embriona, s tim da su dva se izdvojila kao bas dobra treci malo zaostaje za njim, a cetvrti jos malo za trecim. Na nama je da odlucimo da li da vratimo 2 ili 3. Mi smo odlucili da vratimo 2 sobzirim da su najbolja. Ima li neko savjet ili sugestiju vezano za broj? Toncice miila sta ti mislis?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 16:19:18
ringer
Hvala svima što mislite na nas damice .Mene ništa ne boli danas.Valjda ću nekako da izdržim i taj embriotransfer. Nadam se da će se oploditi bar 2 jer su spermatozoidi baš slabi. Kako su ostale damice? Candy ako se nama oplode 2 vratićemo ih,više od toga nećemo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 16:24:58
ringer
Toncice mila ništa ne brini,biće to sve dobro,samo slušaj šta trebaš i kako dalje Imam pitanje:Radi li se embriotransfer sa onim spektikulumom?Koliko otprilike traje?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 16:26:32
toncica
Candy32 mila moja neznam sta bih ti rekla . To je nezahvalno komentarisati . To je nesto sto samo vas dvoje treba da odlucite . Cak i DR i embriolog nece da se petljaju . Mozete mila kad odete na ET da se konsultujete sa embriologomi DR da vidite kakvog je kvaliteta taj treci embrion . Svakako cete imati razgovor sa nima prije postupka . Mila sretno sutra na ET-U.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 16:33:29
toncica
ringer draga nemoj se brinuti . ET nije nista strasno skoro kao ginekoloski pregleg i traje vrlo kratko. Uvodi se kateter i kroz njega se ubacuju oplodjeni embrioni . To nista nije ni bolno ni strasno . Nista neces osjetiti . To ce biti zacas gotovo , samo posle toga moras malo lezati .
< Poruku je uredio toncica -- 12.2.2014 16:35:32 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2014 17:11:56
Candy32
Toncice nemoj da brines bice sve super na kontroli vidies koliko je porasla od prosli put. Miluj svoju i pevaj joj pesmicu. Hvala ti sto si uvijek tu uz nas i odgovvaras na nasa pitanja i dileme. Veliki za tebe. Srecno sutra.