Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.2.2014 18:09:26
Dona YU
Tu sam, tu sam!'' Radila sam do sada
Candy bravo
Jedva cekam sutra da vidim napredujem li... Pozuri sutra I mene boluckaju jajnici... Ponakad imam utisak kao da hodam po njima... Ostalim zenicama drzim fige za sto vece folikule...
< Poruku je uredio Dona YU -- 7.2.2014 18:11:51 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 11:00:47
ringer
Jutro.Bila sam jutros na mjerenju,endometrijum 8,2 i svi folikuli preko 12mm,opet ujutru.Aspiracija u utorak.Doktorica prezadovoljna. Kako nam ostale dame?Pozdrav i poljubac svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 13:29:46
Dona YU
Stigla sam i ja!
Endometrijum 7,5mm... Folikuli oko 1x15, 2x12,5.0, 3x11 I par oko 7-9mm... Dr Brankica je zadovoljna... Kaze da opet na UZ DOLAZIM U PONEDELJAK, a aspiraciju predvidja za sredu-cetvrtak...
Verovatno cete svi pre mene... J a, kao i po obicaju, kasnim...
Javljate zenice...
Velikiiii za sve!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 14:49:39
An Nur
Evo i mene
Endometrijum 8,4 DJ 18,5; 13,5; 12; 10,5; LJ 15,5; 2x14,5;
Imam još jedno jaje više nego u subotu, ovo sve lijepo raste. Terapija mi je danas pola decapeptyla i 1 menopur, sutra pola decapeptila, pola menopura i šest sati poslije 7500 choriomon. Ponedeljak bez terapije,utorak aspiracija. U ponedeljak mirovanje. Tako, drage moje koke rakolice, čuvajte ta svoja jajašca pa da ih 'snesemo' što više... Ne zamjerite mi na šali, sretna sam što i vama i meni sve fino ide svojim tokom. Samo polako, bez nerviranja, a i previše nadanja. Mi znamo da zaista dajemo sve od sebe.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 14:55:21
An Nur
Dona yu Eto vidiš da sve fino može. Polako To će sigurno biti neke posebne bebice kad su tako oprezne Žestoko navijam za tebe i nikako ne želim da se razočaraš.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 15:18:10
Candy32
I ja da se javim, nisam stigla prije. Izgleda da sam ja prva na udaru Endometrijum 10,8 folikula veliki ima ih puno od 20, 18, 17... večeras sat ranije nego obično pola decapeptila i 1 gonal pa onda noćas u pola 1 Choriomon 2x5000 u ponedeljak u 11:30 aspiracija. Javiću kako je bilo. Imate sve jedno mahanje od mene!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 15:27:09
An Nur
Candy32 Ma hoćeš ti da 'vodiš', eto ti sada! Prva na udaru! Mislim da to nije ništa strašno. u svakom slučaju, spavat ćeš. Puno sreće ti želim i javi kako je bilo.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 8.2.2014 21:57:12
micikae
Pozdrav za tebe, M1984, daj mi molim te reci za nalaze hormona i ostalo gdje si ti u doboju to vadila tj,koji ti doktor moze dati uputnice za to da li porodicni ili tvoj ginekolog,i daj mi molim te reci za one bakterije hlamidiju itd....gdje se dobiju uputnica za njih da ide preko knjizice,tj,za B. Luku.Ajd mi molim te napisi jer sam dobila sad ponovo da radim te nalaze pa me zanima gdje i kako, da ne vadim sve ponovo privatno,skupo puno...a i dodatno sa dobilada izvadim neki hormon Mulerov pa ako znas to ili bilo ko od cura da mi pise.....Puno srece svim curama
Drage moje vidim da su terapije pred kraj, želim vam puno sreće i da vam ovo proljeće bude trudničko:)))) Micikae, ranije sam uputnice dobiojala od porodičnog . Prošli vikend sam išla u KC BL i radila hormone drugi dan ciklusa i uputnicu sam dobila u domu zdravlja od ginekologa i tako treba i za briseve hlamidije,ureaplazme,cerikvalni vaginaln i mikroplasma.To bi trebala radit do kraja ovog mjeseca jer bi trebala u majski postupak. U Dobojuse ne isplati ništa radit da samtoodradila kod nas samo hormone bi platila 90,00 KM a briseve oko 150,00.U BL seništa ne plaća, hormone raišna Paprikovcu a briseve u domu zdravlja BL.Prvo se zove Zavod za zaštitu zdravlja i tu se naručiš, oni ti kažu kod kojeg si doktora iu koliko sati, rade briseve od ponedjeljka do srijede. Ako još nešto mogu pomoć,samo pitaj. Galaxy lijepa vijest i žlim ti školsku trudnoću.Ti i tončica uživajte za sve nas. Pozdrav za sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 10:11:17
Candy32
Ja sam znala da meni neto mora pokvariti raspoloženje Sinoć sam prvo počela da kašljem a onda je i temperatura počela da raste i noćas je bila 38,3. Muž me masirao i stavljao obloge nisam znala da li smijem da popijem neki lijek. Jutros sam zvala porodičnog i on mi je rekao da smijem popiti paracetamol sad mi je spala na 37,4. S obzirom da mi je sutra aspiracija baš sam se bila preplašila. Kako sam kašljala sve sam mislila da će mi popucati folikuli Ima li neko neki savjet?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 10:36:05
An Nur
Ja kad se prehladim, nista mi ne pomaže puno. Ni tablete, ni oblozi, ništa... Samo dobra jaka, masna i vruca domaća supa. Pislije se utrpam, preznojim i prodje me. Zao mi sto si bolesna... Cuvaj se. Pusssa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 11:21:21
Dona YU
Candy i ja sam bila prehladjena, mada nisam imala temperaturu...
Rekli su mi da mogu biti one praskaste lekove za grip, pila sam Tyolhot (ne znam tacno kako se pise)... A za kasalj sam uzela sirup na bazi brsljena.... to je taj isti virus... jako puno ljudi je prehladjeno...
I ja sam kasljala, ali su folikuli opstali ,
Nemoj se sekirati, odlezi do sutra i ozdravices do ne bude dosao dan za embriotransfer...
Srecno sutra, ti si nam Pionir za februar... Drzim fige
< Poruku je uredio Dona YU -- 9.2.2014 11:22:15 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 15:22:06
toncica
saborke moje . Supej kod svih . Ja mislim da cemo imati puno bebica ovaj mjesec . Dona YU samo polako . Nema veze ko ce prije ili kasnije na aspiraciju. Bitno je da ti imas materijala . A i sama znas da je sve individualno od zene do zene . Kod neke brze rastu folikuli , a kod neke sporije . Samo neka njih ima . Bice to sve OK . Sretno sutra mila . Zelim ti sto vise vecih folikula . An Nur za folikule , samo neka ih ima sto vise to bolje . Tako sam se i ja zezala na svoj racun da sam koka nosilja i koliko sam jajcadi snijela . Candy 32 mila za folikule . Sretno mila u ponedeljak na aspiraciji . Nista nije strasno nemoj da brines . Zelim ti sto vise zrelih jajnih celija . Javi nam se kad dodjes da vidimo koliko si jajcadi snijela . ringer za folikule . Sretno mila u utorak na aspiraciji . I tebi takodje zelim sto vise zrelih jajnih celija .Drzim fige Jelena86 kako si mila moja . Je li sve OK ? Kako ti je mama ? M1984 sretno draga sa nalazima . Da budu svi uredu . Mozda sam nekoga zaboravila . Svim zenica zelim srecu na aspiraciji. Zenske moje ovo je prava riznica jajcadi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 15:27:50
toncica
Candy 32 ne brini mila za folikule . Ja sam isto tako u proslom postupku kasljala kao luda . Nisam imala temperaturu . Popij toplu limunadu ona ti je dobra za prehladu . Ako mozes isprzi secer i zalij sa mlijekom to je super za grlo a iza kasalj . Jedi supice .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 19:47:19
ringer
Candy ništa ne brini za prehladu.I ja sam još prehlađena.DR kaže da to ne utiče ni na šta.Večeras primam stop injekciju,a u utorak aspiracija.I meni su rekli da ništa ne jedem i ne pijem 5 sata.Samo opušteno. POZDRAV SVIMA
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 9.2.2014 22:20:48
glaxy g
Cure, hvala vam na cestitkama. Napisala sam vam svoju pricu prvenstveno da vas ohrabrim. Tonci, jelena, hvala vam od srca. ja i ti jeco smo uvijek nekako slicno (tj. slabije ) reagovale, pa se nadam da ce ti ova moja prica biti dodatna motivacija. Pricale smo o tome, sve znas, gdje, sta i kako, pa jedva cekam da nas i ti obradujes lijepim vijestima. toncice, koliko ti brojis trudnickih nedelja? Strepis li i ti pred svaki uz kao i ja?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 9:58:41
toncica
glaxy g draga moja ja sam danas punih 11 nedelja . Hvala bogu zasad je sve uredu . Idem 13.02 na kontrolu i da mi da uputnice da uradim nalaze . Naravno mila da strepim svaki put kad idem na UZ . Posebno posle ovoliko godina cekanja , a i mojih godina . Uvijek se za nesto strepi . Ja imam problem i sa spavanjem , jer stalno mislim da li ce sve biti uredu . Koliko si ti trudna . Stvarno mi je drago nemogu ti opisati . Ja se uvijek obradujem svacijem uspijehu i svacijoj trudnoci , a posebno starim trydilicama . Ja se iskreno nadam da ce sve zenice kao i nasa draga Jelena docekati isto sto i ja i ti . Ja navijam za sve zenice jer znam kako je to , jer sam i sama dugi niz godina bila u tom problemu . glaxy g mazi pupu da mrvica raste . Ljubimo vas ja i moja mrvica Sretno svima .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 11:38:37
An Nur
E moje nosilice, dobro vam jutro Ja danas strogo mirujem da mi jaje ne prsne i evo opet su mi hranilice napete i bole me... Možda i od choriomona, neznam. Znam da više nema inekcija i koliko mi je drago, toliko mi je i neobično što ne moram više na njih da mislim. Stomak mi je izrešetan sav. Pun je malih tačkica, a jučer, jedva sam našla mjesto da se bodem i gdje sam se bola, tu mi je i krvarilo. Grozno. Sva mi je koža utrnula. Neznam dal bi mogla kakvu oblogu da stavim. Nije mi se upalilo ili inficiralo ali mi bridi kao da je šmirglom strugano. Počela sam i da šmrcam i kašljucam iako sam se baš pazila i nisam puno išla van da se nebi nahladila sada. Još malo pa gotovo. Sutra ujutro sam na aspiraciji. Dr Brankica me hvali da mi je sve ok ali savjetuje me da živim dan po dan, opušteno i da se niti plašim, niti nadam jer ima još faza koje trebam uspješno proći. Puno, puno joj vjerujem. Čuvajte mi se i budite opuštene. Za razliku od velikog djela čovječanstva, mi definitivno, jako precizno, znamo šta želimo i sigurno ćemo jednog dana uspjeti. Sve vas...
Tonči Hvala što si tu i što nam daješ nadu i podršku i što si otvorena da nas posavjetuješ. Šalim se na svoj račun, nekako mi je tako lakše i zanimljivije prolaziti kroz ovo. Kokica nosilica... Nadam se da mi niko neće zamjeriti... te mila. Pomiluj pupu i doooobro je čuvaj.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 10.2.2014 13:17:21
Candy32
Drage moje trudilice samo da vam javim da sam snijela puno jaja[sm=jezicek.gif Bila sam dobra kokica i nisam nijedno razbila bez obzira na kasalj i temperaturu.O:-) Zeli vam da i vama aspiracija prodje kao meni tako sam lijepo podnijela anesteziju i kao da sam se probudila iz najljepseg sna. Malo me posle boluckalo ali nista strasno. Sad vec me nista ne boli. Ovo vam potvrdjuje i to sto vam pisem sat vremena posle aspiracije. Sve vas ljubim i drzim fige