tasa83
|
IZVORNA PORUKA: no idea Tonči, draga, hvala na lijepim željicama! I ja tebi želim isto što i sebi! Mene stomak ne boli, ali imam neki balon u stomaku, pravi ''pivski stomak''... Ne daj se, mila, brzo će i ovo proći! Ljubim! Javim se sutra, obavezno, a i ti se moraš javiti! tasa83, ja sam relativno skoro kod njih radila inseminaciju, moraju svi brisevi biti čisti, dobiješ klomifen od drugog do 7. dc, onda tri menopura svaki drugi dan,ideš na folikulometrije-one su 20KM svaki put, ja sam išla tri puta, klomifen je oko 5KM, kupiš u apoteci, Menopur oko 50 KM,to sam kod njih uzela, onda štoperica oko 20 KM, sam postupak je kao pregled, legneš na sto, muž da uzorak malo ranije da ga ''operu'', onda ga ubrizgaju tebi običnom špricom sa kateterom, ali ništa ne boli, ostaneš malo ležati, da ne iscuri van i ideš kući čekati betu. sam postupak košta 250 KM. Nadam se da ćete se riješiti beštije uskoro, i da će muž popraviti spermiogram, pa da ćete na inseminaciju, i da će vam uspjeti iz prve! hvala puno na brzom odgovosu..ma nije to jos nista sigurno iskreno mi i nismo pretjerano za inseminaciju.250 km sam postupak bez ovih ljekova sto si gore navela ili sve dodje tako kad saberes?
|