|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
8.12.2013 21:20:00   
ema38
hvala vam cure moje na podrsci Tonci bas mi je zao sto nismo imale visevremena da popricamo a ko zna mozda se sretnemo opet pusa i drzim ti fige M rot dragauser posted image user posted image user posted image bravo za jakne celije sretno na ET No idea i tebi zelim srecu i da sve uspijemo od ovaj puta bilo bi super i veliki pozdrav za sve.. ovako ja se necuvam bas da lezim po cijeli dan al legnem po nekad juce mi je bilo ok a danas sam umorna i bole me jajnici a o grudima da nepricam vec par dana samo sto nisu eksplodirale al et valjda prodje inace nije strasno podnosljivo stanje pa javim vam se za dalje velika pusaaa

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4726
8.12.2013 21:33:16   
toncica
no idea draga sretno sutra na UZ . Drzim fige da jajca porastu . user posted image user posted image user posted image user posted image
Mozda se i vidimo opet . user posted image user posted image user posted image
ema38user posted image user posted image user posted image user posted image za transfer . Sad mila navijamo za visoki betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta si dobila od tera[ije user posted image . Jesu li ti vracena 3 embriona . Sad mila uzivaj i misli na svoju mrvicu kako ce da se zakaci.
I meni je draga zao sto nismo imale vise vremena da se bolje upoznamo . Mozda bude opet prilike . Hvala draga sto navijas za nas i podrzavas nas . I mi navijamo za tvoju visoku betu user posted image user posted image user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4727
9.12.2013 17:27:02   
Rijada
Haj i lijep pozdrav za sve a posebno za cure koje su u postupku
Toncica,no idea,ema38.Da bude sto vise folikulauser posted image user posted image user posted image
i za puno lijep jajni celijauser posted image user posted image user posted image
I da ono bude bas bas puno lijepi embrioncica i da ima i da se zalediuser posted image user posted image user posted image
I ono sto vam naj vise na kraju zelim sve trima je da na kraju ugledateuser posted image user posted image user posted image
Od srca vam zelimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4728
9.12.2013 19:15:48   
kiki82
http://brckonavezi.com/v1/poziv-na-osnivacku-skupstinu-udruzenja-za-borbu-protiv-steriliteta/

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 4729
9.12.2013 19:51:59   
toncica
Drage moje samo da vam javim da su jajca narasla i da nocas u 2 sata primam stopericu. Usrijedu u 1 sat je punkcija . Imam 12 folikula . DR Sanja je prezadovoljna s obzirom na moje godine . Ja sam sva hapy i jedva cekam punkciju . user posted image user posted image
Mrmot draga moja jedan , ali vrijedan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos samo da se mrvica zakaci. Hoce ja to osjecam . Ljubim te puno . user posted image
no idea gdje si zeno ? Ja sam dosla kuci u 4 sata . Primila sam u 5 sati zadnju terapiju . Pola decapeptila i 1 menopur . Mozda se vidimo prekosutra opet . user posted image user posted image user posted image
ema38 kako si , kako se osjecas user posted image
Rijada hvala mila sto nas pratis i navijas za nas . Hvala ti o neba . Sta ima kod tebe , je li sa rukom sve ok ?
user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 4730
9.12.2013 20:00:58   
seka3232
toncica sretno zelim ti sve naj bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4731
9.12.2013 20:45:22   
toncica
seka3232 hvala ti mila moja do neba sto mislis na mene i sto me podrzavas. I ja tebi mila isto zelim sto i sebi . Da sto prije ugledas user posted image .

(odgovor članu seka3232)
Neposredna veza do poruke: 4732
10.12.2013 7:48:56   
M1984
Drage moje samo da vas pozdravim i da znate da mislim na vas.
Toncice, Mrmot, No idea, Ema38 želim vam svu sreću ovoga svijeta i da vam 2014 bude najljepša i najsrećnija godina.
Pozdrav za sve

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4733
10.12.2013 9:51:06   
Dona YU
Puno, puno puno srece!!!
Zeoim Vam puno srece hrabre zenice!!!
Da nam bude srecna godina!!!
Veliki zagrljaj I poljubac!!! :-*

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4734
10.12.2013 12:01:37   
toncica
M1984 hvala ti draga na podrsci do neba i sto si uz nas sve . user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU najljepse hvala draga moja . Kako mila podnosis terapiju ? Imas li kakvih promijena ? Ljubim te mila i navijam za tebe iz sve snage . user posted image user posted image user posted image
no idea gdje si ti zeno draga . Spavas danas cijeli dan zato sto si morala ustati nocas u 1 sat . Ja posle nisam mogla zaspati . Mene stomak rastura . Kakva je situacija kod tebe ? Uzela sam i ja juce bezlkoholno pivo da pijem i zato user posted image mila moja za nase endice da budu sto deblji .
mrmot ima li te zeno user posted image Kako se osjecas ? Drzim fige i navijam iz sve snage da se mrvica zakaci i da bude trocifrena beta . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4735
10.12.2013 14:11:29   
Dona YU
TONCICA, hvala puno!!! Nema na cemu ;-)
LM, ne znam kako podnosim. Cudno.. Malo Sam usporena, pospana, kao da nemam snage ni za sta...
Inace, jos uvek mi traje ciklus... Kao neka stara, tamna krv... Vec par dana I nikako da prestane... Ne zam da li to normalno?
Hvala ti puno sto se interesujes user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4736
10.12.2013 14:42:21   
no idea
cure, hvala vam na podršci i na lijepim željama...I kod mene sve ok, ja samo zaglavila kod svekijevaca od juče, morala danas na komisiju za bolovanje, pa da ne putujem previše, a tamo nisam mogla da se konektujem na komšijski wifi, pa zato nisam pisala...
Tonči, ja sam noćas ustala pola sata prije tebe da si dam štopericu, a i sutra sam u pola dvanaest na aspiraciji, pa se vidimo!user posted image user posted image user posted image Samo još da zadebljamo malčice ove endiće i ja i ti do sutra!user posted image user posted image user posted image
Pusa!

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4737
10.12.2013 15:08:53   
toncica
no idea kako si bona u pola dvanaest kad si mi juce rekla da ti je aspiracija u pola jedan . Znaci zaglavila si kod svekijevaca
Sretno mila sutra i da imas sto vise zrelih jajnih celija user posted image user posted image user posted image user posted image
Dona YU mila nema na cemu . Tu smo da podrzimo jedna drugu i pomognemo ako mozemo . Koliko ti traje vec ciklus ?
Dobro ti reagujes na mikroginon kod mene je bila katastrofa . user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4738
10.12.2013 18:22:05   
no idea
joj, draga, tek sad skontah da sam napisala glupost-u pola jedan mi je aspiracija, da, a ne u pola dvanaest...jbg, mene ovi silni hormoni udarili u glavu user posted image . hvala ti, mila, na lijepim željicama, znaš da i ja tebi želim puno divnih zrelih jajcadi, koja će se lijepo oploditi, i fino prikačiti za svoju mamicuuser posted image user posted image user posted image
vidimo se onda sutra! pusa!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4739
10.12.2013 20:22:26   
toncica
no idea hvala mila vidimo se sutra u polu svjesnom stanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4740
10.12.2013 22:17:14   
Dona YU
Svima user posted image user posted image user posted image user posted image punoooo srece ....

Hm, ja imam problem ... skocio mi je TSH, Dr Brankica mi je najavila de ce to verovatno desiti od Microginona user posted image ... sada je 5,2 user posted image

Sutra imam kontrolu kod endokrinologa... ne znam da li je iko imao slicno iskustvo?

LM, drzim fige svima u postupkuuser posted image
Navijam za dobre rezultate user posted image

< Poruku je uredio Dona YU -- 10.12.2013 22:18:01 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4741
10.12.2013 22:33:49   
toncica
Dona YU hvala ti mila sto nas podrrzavas i pratis nas . I mi cemo tebe podrzavati i navijati .za tebe . Ja mila nisam imala taj problem pa ti nazalost nemogu nista reci . Sretno mila sutra kod DR . Nadam se da ce biti sve ok . Nemoj se nista brinuti to ce se srediti sa terapijom . Jesi li malo proguglala po netu ?

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4742
11.12.2013 8:24:15   
seka3232
cure moje danas vam zelim srecu toncica i no idea samo veselo i opustenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4743
11.12.2013 12:24:17   
ema38
Toncice draga zelim ti srecu nisam stigla prije pisat i zelim sto vise zdravih jajni stanica No idea draga i tebi zelim srecu i takodje sto vise zdravih jajni stanica i da se sve oplode i naravno bucu dobri embrioni.Mrmot draga sretno i tebi ja i ti smo sada na iscekivanju mislim da smo se srele ja sam usla da se presvucem a ti si ustajala iz kreveta mislim da si ti nismo imale vremena razgovarati ali posle sam skontala da si bila ti sretnoo.ja sam vam ovi dana sama sebi cudna imam natecene i bolne grudi ali to kao da ocekujem mnz spava mi se nelicim na sebe vise sam umorna nego cila ali neznam jeli to od terapije od terapije koristim folnu aspirin i progreston vaginalno pa moram lezati po 2 sata kad ga stavim i nastimam bar kad uspavljujem bebaca pazim da nebi podigla nesto tesko i tak cekam da prodju dani da vidim rezultate nisam opterecena sa tim ali voljela bi da uspijem.pita me dragi kako se osjecas reko koda sam u drugom stanju valjda i jest od silni hormona tjelo nastimano da se tako osjeca ljubim vas sve i mislim na vas molim se za vas da prodje sve kako treba .hvala puno curama koje nam daju podrsku i mi cemo vama svakako drzati fige ljubi vasvasa Ema

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4744
11.12.2013 14:12:44   
seka3232
ema38 sretno i tebi da ti bude betauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i mrmot da i njo se ostvari zivotni san user posted image user posted image zelim vam svima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4745
11.12.2013 17:09:54   
mrmot
Cao zene moje drage, evo i mene konacno. Hvala vam svima na beskrajnoj podrsci, vjerujte da nam svima znaci kada nas se neko sjeti. Vi ste nezamjenjive!!!! Svima velika , ma najveca pusa na svijetu. Ne znam stvarno sta bih vam napisala da bih vam se zahvalila na svim prethodnim danima kada ste se sve pitale i brinule za mene. Toncica vas je o svemu obavjestavala i njoj jedna velika pusa. Necu pisati sta je sa njom danas, sama ce vam napisati u povratku je kuci. Uglavnom toncica i no idea su super prosle a detalje cu ostaviti da napisu one jer su vjerovatno pod velikim utuscima.
Ja sam kao i ema38 na cekanju, ponasam se skroz normalno samo ne radim teze poslove ali ni ne lezim, iskreno. Razmisljam ako ce se zakaciti zakacice se a ako ne nece. Necu da budem preopterecena!
Mozda zvuci glupo ali ja ocekujem da cu dobiti pa se ni ne nadam nesto previse pozitivnoj beti jer sam nesto ubjedjena da do bete necu ni stici. Inace nisam pesimista ali razmisljam realno, vracen mi je jedan embrion! I ako ne dodjem do bete krenucu u novu borbu, jednom ce biti pozitivna. Sve vas jos jednom ljubi i voli vas Mrmot

(odgovor članu seka3232)
Neposredna veza do poruke: 4746
11.12.2013 17:40:26   
no idea
seka3232,ema38, mrmot,Rijada, M1984...hvala vam puno, puno, na podršci! Ja sam, evo, stigla kući, sve je super prošlo-8 jć su izvadili i sad čekam da me zovu, najvjerovatnije prekosutra. Anesteziju sam dobro podnijela, i poslije smo ja i Tonči kafenisale i baš se fino ispričale! Sad namjeravam odmarati i mozak totalno isključiti... Pusa svima!

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4747
11.12.2013 20:34:44   
no idea
Tonči, draga, ima li te kući? ja se već zabrinula...Je li sve ok?

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4748
11.12.2013 21:48:46   
glaxy g
Hej cure veliki pozdrav od vase stare/ nove glaxy. Morala sam se prijaviti pod novim imenom jer sam zaboravila sifru, ali nema veze moje stare curke me se sigurno sjecaju, pogotovo tonci.
Vidim postupci su u toku, sto znaci da ce biti puno novih trudnica.
Voljela bih da se javi nasa stara drugarica jelena1984 voljela bih da se cujemo, pa ako neko nesto zna o njoj neka javi.
Toliko za sada , dopisivacemo se jos...
Mrmot mila cini mi se da si ti napisala da ti je vracen samo jedan embrion, znas li kakav je bio osmostanicni, sestostanicni? Pretpostavljam da ti je et bio 3. dan?

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4749
11.12.2013 23:43:04   
toncica
Drage moje evo mene . Punkcija je super prosla. Anesteziju sam super podnijela . Imam 10 jajnih celija , Sretna sam i presretna . Bicu zadovoljna koliko god bude da se vrati . U petak ce me zvati da mi jave kad ce biti transfer i koliko ce biti oplodjenih embriona . Hvala vam svima drage moje na podrsci i so ste bile uz mene . Stvarno mi mnogo znaci .
no idea dosla sam ja mila kuci oko 7 sati , ali cim smo dosli kuci imali smo goste , tako da vam se nisam mogla javiti . Super mi je bilo na kafici . Zelim ti mila sto vise oplodjenih embriona . user posted image user posted image user posted image
Ema samo opusteno i uzivaj . Ti bar imas zanimaciju da ne razmisljas o beti .Drzim fige i navijam za visoku betu . Hvala mila za sve . user posted image user posted image user posted image
seka 3232 hvala mila i tebi puno na podrsci user posted image user posted image user posted image
mrmot draga moja ja iz sve snage navijam za jedan , ali vrijesdam embrion user posted image user posted image user posted image
Bices fasovana kad te vidim za predvidjanja unaprijed . Necu da te cujem vise da si napisala kako ces dobiti prije bete .
Puno te user posted image tvoj drug .

(odgovor članu glaxy g)
Neposredna veza do poruke: 4750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  188 189 [190] 191 192   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *