Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 10:13:12
toncica
Rijada draga moja hvala ti na lijepim zeljama i sto si se sjetila . Sve najbolje i tebi . Stalno te zaboravim pitati jesi li dobila odgovor iz opstine ?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 14:38:32
toncica
Drage moje samo da vam javim da idem u pola 6 na folikulometriju. Jedva cekam da vidim koliko ima jajca . Ja sam stara koka valda ce nesto biti . Javicu vam se kad dodjem .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 16:23:54
no idea
Mrmot, za folikuliće,i za endić! sretno na punkciji ( ti si prva od nas poslije eme38)! Rijada, hvala na lijepim željama! I ja tebi želim sve najljepše! Elem, evo mene na raport: endometrij 6,4 ( moram ga još debljati), na desnom jajniku folikuli od 12,5mm,12mm,11mm, 10,5mm, 9mm,2 po 8,5mm,a na lijevom jedan od 11mm, jedan od 10mm, i nekoliko manjih koje je dr rekla da ćemo zanemariti. Primila kod njih danas boce ( u ruku sam tražila da odmorim stomak), sutra se opet bocam, terapija ista, pa u subotu opet moram kod njih na folikulometriju i bocu. Ja sam za sad zadovoljna, a i dr je! ( danas je bila moja dr, pa mi sve bilo potaman)...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 18:58:34
ema38
evo mene drage moje da vam se javim dobro sam prezivila sam aspiraciju ahahahah mislila sam da je gore imala sam malo tremu al bilo je ok nista nisam ni osjetila super je proslo lijepo odmorila odspavala i nazad kuci sad malo odmaram malo mi naduvan stomak i ziguca lijevi jajnik al izdrzljivo je pa sad cekamo poziv i rezultat nadam se najboljem ljubim vas sve Tonci duso javi nam se Mrmot drzim ti fige i molim da sve bude ok No idea hvala na podrsci i svima ostalim zelim srecu i da upali sve sto naume neka nam bude sretan decembar meni je definitivno SRETNA cijela 2013 cuvajte se cujemo se
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 19:04:13
no idea
ema38, draga, drago mi je da je sve dobro prošlo, a sad navijamo da se lijepo oplode i podijele! ti odmaraj,zaslužila si :) i javi nam se opet! Tonči, dušo, ja nestrpljivo čekam vijesti!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 19:05:56
toncica
Evo mene drage moje da raportiram . Jajca ko u prici . Endometrijum 6.5 doktor kaze da nije lose za deset_i dan ciklusa . Desni jajnik 1x14mm , 1x12mm , 1x11mm , 2x10 Lijevi jajnik 1x15mm , 1x14mm , 3x11mm I na oba jajnika puno sitnijih folikula Doktor je prezadovoljan a i DR Sanja . Ja jos prezadovoljnija . Smanjena mi je terapija za jedan menopur , U subotu idem opet na UZ .
< Poruku je uredio toncica -- 5.12.2013 19:09:30 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 19:16:55
toncica
no idea za folikule draga moja . Super si odreagovala . Samo neka ih ima . Navijam mila da jos porastu do subote . ema38 hvala bogu da je sve proslo kako treba . Koliko si imala zrelih jajnih celija .? Sad odmaraj i cekaj da te pozovu. Hvala mila na lijepim zeljama . Ja tebi zelim da imas sto vise oplodjenih embriona i da se lijepo podijele .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 19:28:26
no idea
super ti je stanje, Tonči, svaka čast! Dobro si ti rekla, mi strare koke smo prave ''nosilje'' tek sad sam skontala, pa tebi je deseti dan ciklusa...meni je osmi, valjda će i ovi moji folikulčići porasti još do subote! I debljaj endometrij, i ja ću! Pusa!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 20:12:14
toncica
no idea hvala draga puno . Ja kupila sebi sinoc u DM ulje nocurka u kapsulama i bombone sa grozdjanim secerom . To je isto super za endic . Sad sam se cula sa mrmot . Veceras prima stopericu i u subotu aspiracija .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.12.2013 20:38:44
no idea
ha,ha, draga, ja ću večeras udariti po pivu (sve za endometrij debeli!), a i da se malo opustim Mrmot, navijam za puno lijepih folikula, i debeli endić!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 10:26:56
no idea
seka3232, hvala ti puno! Tonči, kako si? Ja sam sinoć zaspala ko tuče u pola jedanaest, umorna, popila pivo i zahrkala! Sad se moram bocati opet! Hoćeš li ti sutra u BL?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 12:12:52
toncica
seka3232 hvala ti mila moja na podrsci i lijepim zeljicama . Iz tvojih usta u bozije usi . no idea dobro sam mila hvala na pitanju . I ja cu sutra u BL . Imam zakazano u 11 sati. U koliko si ti zakazana Ti si se mila umorila od puta i jos te dotuklo pivce . Kako si ti , kako se osjecas ? ema38 javi nam se
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 14:35:46
no idea
ja ću sutra u 10 i 15, ali ću opet kod njih primiti terapiju, u 11 i 15, pa ću čekati ( nestalo mi boci ), tako da se vidimo! ja sam super, pravo se ulijenila, sad sam spavala jedan krug poslije boci, one tako djeluju na mene-uspavaju me! vidimo se sutra!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 15:53:44
toncica
no idea ok mila sretan ti put . Zelim ti mila sto vise vecih folikula mrmot draga moja sretno sutra na punkciji. Da bude sto vise zrelih jajnih celija Ljubim te
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 20:28:31
ema38
samo da vam javim da su me pred vece zvali iz BL i tek sad na tel mi je rekla da sam imala 3 jajne stanice niko mi to juce nije rekao i da su se sve tri oplodile imamo tri emriona i sutra u 11 sati sam narucena da mi vrate pa sad vidim da ce nas biti jos mozda se i sretnemo jupiiiii nisam se ovako nadala bas mi je drago kako na je Mrmot jeli kod nje sve ok ljubim vas sve
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 20:49:04
toncica
ema38 za 3 oplodjena embriona . Jos samo mila da se mrvica zakaci . Ja odmah posle punkcije pitam koliko ih ima . Kod mene je sve ok . I ja sutra imam UZ u 11 sati . Docicu ja malo i ranije , jer mi je sestra rekla da dodjem do 11 sati . . Bice i mrmot . Ona ima punkciju u 10 sati . Mozda se i sretnemo . Jako bih voljela . Sretno mila sutra na transferu , a mozda ti pozelim srecu i uzivo . Sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.12.2013 22:28:38
no idea
ema38, super za tri embriončića, neka se sad lijepo zakače za mamicu i nek napreduju! mrmot, sretno na punkciji! za puno lijepih jajnih ćelija, da se sve oplode! Tonči, čuvaj jajca! Vidimo se sutra! Nek lijepo rastu i nek endić deblja! Javim se sutra!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.12.2013 17:24:30
toncica
Evo mene . Stanje je super da opet ne pisem dimenzije , svi su folikuli porasli i endic . Pojavila su mi se jos dva nova folikula po 10mm. Idem opet na UZ u ponedeljak u isto vrijeme . Nasa draga mrmot ima 2 zrele jajne celije Danas smo kafenisale u BL . Upoznala sam i emu jako je slatka .Kratko smo bile zajedno . ema draga drzim fige da se mrvica zakaci . Da za 15 dana bude visoka beta Ispricala sam se i sa no ideom posto smo se prosli put vidjele samo u prolazu . I kod nje je stanje super . Sve sam ih danas pohvatala seka3232 hvala ti mila moja puno sto navijas za nas sve .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.12.2013 17:52:38
no idea
Tonči, dušo, pa ti si već kući, svaka čast! Ja mislila da ćeš zaglaviti na kojekakvim kafama u BL! Bravo za porasle folikuliće i podebljan endić! U ponedeljak se vidimo opet! I kod mene kao i kod tebe-sve ok, folikulići porasli, ima i pokoji novi, endić podebljao, nastavljam dalje sve isto, samo jednu bocu manje. U ponedjeljak sam naručena u pola jedanaest. seka3232, hvala ti na podršci i lijepim željama! navijamo za mrmot, da se lijepo oplode jć, i za emu38, da se zakače embriončići