|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
26.11.2013 19:24:02   
toncica
Zenice gdje steeeeeeeeee.................user posted image
Moja user posted image stigla danas popodne . Hvala ti boze hocu da eksplodiram . Nemogu da vjerijem da sam se zahvalila bogu sto je stigla . Godinama svaki mjesec molim boga da nedodje .
mrmot javi se user posted image user posted image user posted image
gami sto se nejavljas ?

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4626
26.11.2013 19:24:14   
mionab
Danas mi se pojavio smeđi iscjedak.Sutra ću zvati Medico-s.
Ne znam šta to znači.Sutra ću znati da li je krenulauser posted image .
Baš sam se nadala da će uspijeti.Mnogo sam tužna ali šta da se radi.
Javim vam se sutra.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4627
26.11.2013 20:00:02   
toncica
mionab nemoj mila biti tuzna . Jos nije nista gotovo . Nemora da znaci nista taj smedji iscjedak . Ja znam koliko hoces zena koje su i na pocetku trudnoce imale smedji iscjedak . Trudna si dok se ne dokaze suprotno. Ti sutra nazovi za svaki slucaj . Nemoj sijirati nije dobro za mrvicu . Ljubim te i saljem ti jedan user posted image podrske .

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4628
26.11.2013 21:03:03   
tasa83
Dobro vece svima...sto se tice mojih hormona povisen TSH 4.510 (0.270-4.200) i Prolaktin 705 (102-496)...vidjecu sta kaze doktorica u cetvrtak...jutros vadila briseve na uloscima vec 2 dana nema nista,,i dr.iscacka ima cokoladni iscjedak...vjerovatno nece biti validno...:(

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4629
26.11.2013 21:31:53   
mionab
Toncice draga hvala ti.Vidjecemo šta će biti.Mi smo hrabre žene.Samo ne treba odustajati.
Taso83 prolaktin i TSH se povise i ako si u stanju nekog stresa.To je sve u granicama, ništa strašno. Ali za VTO mora biti baš sve ok.Lijekovima se brzo reguliše, što će ti i dr reći i propisati.
Sretno svima, punoo vas pozdravljam.

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4630
27.11.2013 8:37:23   
M1984
Pozdrav svima drage moje.
Posebno bi pozdravila Novu 86, draga tvoj post me je dirnuo skroz. Razumijem te u potpunosti. Tebi je još gore jer si iskoristila oba postupka. Sad si vjerovatno u periodu kad nemaš uslove da ideš dalje i nevidiš svjetlo u ovoj tami.
Ja sa dobila rješenje za drugi postupak, pola godine mi ističe krajem decembra, jer sam imala prvi u junu. Ali još nemam snage da razmišljam o novom. Najviše iz straha, jer ako mi drugi ne uspije moje šanse da idem dalje trenutno nisu velike. Znam da ćete reći da je ovo belsavo razmišljanje, ali mislim da se sve vi koje idete ili treba da idete u drugi postupak bojite istog. Još uvijek vraćam kredit za prvi postupak koji sam radila u BG.
Problemi i patnje kroz koje mi prolazimo su ogromni, ali opet smo jake, imamo volju i idemo dalje.
Veliki pozdrav za sve i držite se.

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4631
27.11.2013 9:29:53   
no idea
mionab, draga, to smeđe mrljavljenje ne mora ništa da znači, pročitala sam na forumima za veliki broj trudnoća koje su tako počele...ne daj se, misli pozitivno, a ja ti želim sreću i da nas sve obraduješ!user posted image
nova86,M1984, ne znam šta da vam kažem, jake ste vi, polako, odtugujte,skupite snagu za dalje, pa će Bog valjda i vas pogledatiuser posted image
Tonči, ljubomorna sam -ti si dobila, a ja nisam user posted image Šalim se, draga, dobro je što si dobila, od sutra krećeš sa još boca, polako ka ciljuuser posted image
ja još nisam dobila, nemam čak ni naznaka, ne znam šta se dešava...baš sam se zabrinula...zna li iko da se ikom desilo da ne dobije nakon prestanka sa microginonom? Ne znam šta da radim.Ako danas ne dobijem ne vrijedi mi sutra počinjati sa Menopurom i Fostimonom? Da zovem ordinaciju? Kakav sam ja baksuz, pa to je čudo jedno...Hoće li mi prekinuti postupak ako ne dobijem? Zna li iko išta da mi kaže, please?

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4632
27.11.2013 10:22:33   
mrmot
Cao no idea, ako se ne varam tebi je zadnja tableta microginona bila 21.11.? Ako je tako imas fore jos dva dana da dobijes. Ja inace za sve zovem ordinaciju i objasnim im sve na tenane, zato moj slucaj u medico s znaju svi od dr, anesteziologa, biologa do cistacica hehehe. Ako se nista ne desi ni sutra zovi ih u petak. Ja vam drage moje od sutra boravim u BanjOj luci do daljnjeg.
Pozdrav svima i nema sekiracije no idea, doci ce vjestica svaki momenat

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4633
27.11.2013 11:44:15   
no idea
hvala, draga mrmot, i ja se nadam da ću procuriti svaki čas...sutra bi trebalo da počnem sa stimulacijom, pa se zbog toga brinem (mislim, koliko ja znam-stimulacija kreće drugi ili treći dan user posted image ), a kod mene još ni najave user posted image , iako sam posljednji microginon popila 21.11...danas je dakle 6. dan, a znam da treba doći u roku od 7 dana od kontracepcije. Ništa, ako ne dođe do sutra-zovem ih ranom zorom, da vidim je l' počinjem sa Menopurima ili ne...Biće mi žao samo ako mi prolongiraju sve zbog gospođe koja je požurila i poslije inseminacije, i poslije ciljanih, a sad me , da prostite, zahebava...
Nadam se da se vidimo 5.12. u Bl, pa da popijemo i tu kafu, pošto sam prošli put morala da vas zeznem zbog svojih glupih nalaza...Veliki pozdrav!

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4634
27.11.2013 12:02:57   
gami
Toncice draga, redovno vas pratim i čitam vaše poruke. Ne znam šta da vam pišem, jer vidim da je svaka u svojim problemima i da na ovaj način pokušavamo da pomognemo i olakšamo jedna drugoj. Ja sam u fazi čekanja, pa sam se baš opustila.
Ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4635
27.11.2013 16:25:45   
toncica
Drage moje kako ste mi n ovom user posted image
tasa83 samo polako nemoj se sikirati. Sve je rijesivo . Nazovi pa ces vidjeti sta ce ti reci .user posted image user posted image
mionab jesi li zvala kliniku ? Naravno da smo mi sve ovde hrabre samo razmisljaj pozitivno . user posted image user posted image user posted image
M1984 user posted image user posted image user posted image za odobrenje od fonda . Mila znam kako ti je i to je normalno da razmisljas tako . Sve mi tako razmisljamo . Bojimo se neuspijeha , jer smo prosle sve i svasta . I mene je isto strah od ove druge VTO , sta ako ne uspije . Neznam sta i kako dalje user posted image
Da se ne lazemo ovo su jako skupi postupci. Znam da ti je tesko , a posebno sto jos uvijek vracas kredit od prve VTO. Moras mila pozitivno razmisljati, natjeraj samu sebe na to . I ja sam ista takva bila , sad sam malo bolja . Moj muzic mi je pomogao u tome . Na tome sam mu beskrajno zahvalna . Dobro si rekla mi smo jake i uvijek imamo volju za dalje . To je sasvim prirodno da padnemo pa ustanemo i opet tako . Jednog dana ce i nas bog nagraditi za nas trud . I da znas da uopste nije blesavo kako ti kazes tvoje razmisljanje . To je draga moja sasvim prirodno . Ljubim te puno i zelim ti da sto prije ugledas te famozne user posted image
no idea i u mene na jedvite jade procuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Doci ce i tvoja user posted image sigurno . Ako nedodje ti zovi u BL . Mila nema veze stimulacija sa ciklusom . Svaka zena je individua za sebe . Nece svkoj zeni biti drugi ili treci dan . Drugi dan posle user posted image vazi za kratki protokol. Ljubnem ja tebe user posted image
gami samo se ti nama javi da nas podrzis zato i jesmo tu jedna za drugu . Ti samo opusteno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 4636
27.11.2013 16:27:16   
toncica
mrmot mila sretan put za BL i drzim palceve da sve bude OK . A mi se cujemo user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4637
27.11.2013 17:16:25   
mionab
Danas sam ipak dobila.Bilo mi je bas tesko ali sam vec bolje.Zvala sam kliniku.Posto mi je ovo prvi postupak rekli su da se javim krajem decembra za preporuku za drugi postupak.Idemo dalje i ne odustajemo.Puno vas pozdravljam.Toncice mila ,zelim ti mnogo srece u decembru.Pisacu vam a i citati vase poruke.....

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4638
27.11.2013 20:55:48   
toncica
mionab draga moja jako mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sto ti je user posted image stigla i sto ti nije uspijela VTO . Nemoj mi biti tuzna . Imas i drugi pokusaj . Znam da ti je tesko i da ti nije lako , sve sam to prosla . Ljubim te mila moja i javi nam se opet. Hvala ti draga na lijepim zeljicama user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4639
27.11.2013 21:32:51   
ljiljo
toncice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4640
27.11.2013 21:53:54   
toncica
ljiljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti mila moja sto mislis na mene user posted image

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 4641
27.11.2013 21:57:49   
ljiljo

IZVORNA PORUKA: toncica

ljiljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ti mila moja sto mislis na mene user posted image

pa na koga cu ako necu na tebe drug moj oraspolozi se blizi se dan D user posted image pisala sam ti na onoj temi

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4642
27.11.2013 23:00:04   
ema38
drage moje kako ste mi Mionab bas mi je zao zbog user posted image nemoj se puno sikirati izdzi bice bolje uz tebe smo Tonci mila ja nemam bas neke rakcije dobro podnosim teraju sutra ujutro putujem u BL na
UZ a snijeg zapado ko lud valjda stignem ziva prvi puta sama vozim muz nemoze sutra cujemo se kad dodjem a joj mozda sretnem Mrmot a kako cemo se prepoznati da sam, se bar prije javila cujemo se
i

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 4643
28.11.2013 0:01:10   
toncica
ema38 draga moja ja sam izludila od ovih hormona, a neznam sta ce biti od sutra samnom. Blago tebi ti si sretna zena . Mla sretan ti put za BL i na UZ . javi se kad dodjes i vozi polako . Mrmot ti je visoka , plava zenska . Neznam u koliko ona ima UZ.
user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4644
28.11.2013 10:29:13   
no idea
mionab, žao mi je, draga, isplači se i polako se onda psihički pripremi za novi postupak...nema predaje! user posted image
evo i moja user posted image konačno došla, a sinoć je krenulo malo smeđe mrljaviti, a puno me je bolio stomak...baš sam se napatila...sad konačno ide normalno, pa danas krećem sa tri boceuser posted image
joj, kako se mi patimo, pa to je čudo...al', valjda će i to proći...
sve vasuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4645
28.11.2013 10:35:29   
zeks
Cure moje samo da vam se javim i pozelim puno srece,mionab mila jako mi je zao al nedaj se isplaci se i naprijed hrabro u nove popjede.Sretno mile moje pa da nas brzo obradujete pozitivnim betama

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4646
28.11.2013 11:05:57   
toncica
no idea jesam li ti rekla da ce user posted image doci . Crkla dabogda kad netreba dodje , a kad treba nema je . Kako mila 3 iinekcije . Zar nije tri ipo ? Ja primam od danas 1/2 decapeptila , 2 menopura i 1 fostimon . Valda ce nas sve dragi bog nagraditi za ove nase patnje .user posted image
zeks dusice moja hvala ti na podrsci i sto mislis na nas . Sta ima kod tebe , kako si mi ti ?user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4647
28.11.2013 11:13:33   
no idea
pa da, draga tonka, bila si u pravuuser posted image -stigla koza, jedva sam je dočekala sad...tri injekcije kažem jer se tri puta bodem-jednom za pola decapeptyla, drugi put dva menopura u jednoj vodi, treći put za fostimon-tako mi je sestra u medicoS objasnila...uh, sad ću se bosti-poželite mi sreću!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4648
28.11.2013 11:45:47   
no idea
uh, uspjela sam-tri komada!!! jeste da mi je stomak sad crveno-plav i natečen, ali bitno je da sam uspjela! sad se moram ići tuširati, sva se preznojila, sama sebi smrdim ko tvor, potoci znoja su se slili niz mene :)

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4649
28.11.2013 12:52:07   
toncica
no idea draga moja svaka tebi cast . Ja to nemogu ionako sam skroz izludila user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  184 185 [186] 187 188   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *