|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
15.11.2013 13:05:09   
toncica
no idea mi imamo identicnu terapiju . Sve je isto i kod mene . Samo meni nije nista rekla za mikroginon zato sam te i pitala . Ja ga isto trebam piti do 21.11. Bice mila jos UZ pa cemo se vidjeti nadam se . Meni su sestre super kod porodicnog . I proslu VTO su mi one davale injekcije i jako su prijatno . Stalno su pricale samnom i ispitivale me o postupku sta i kako se radi. Mnogo su ljubazne. To je privatna ordinacija , ali ima ugovor sa fondom . Naravno mila da ce ti svaka naredna injekcija biti lakse da je das samoj sebi . Bitno je da si probila led user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mrmot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4576
15.11.2013 23:12:55   
VTO pacijentica
A mene niko ne zove! Kao onu sedmu vilu user posted image
Zezam se, u krevetu sam, ni za sta nisam, bas sam otezala, ali bih na kraju dosla na minut da vam iscupetam nosice.

Ja sam ok, presla sam kod dr u drzavnoj proslog meseca, jer su mi sestre rekle da dr Sanja vise ne prima trudnice, da se ne mogu naruciti, preporucuju neku drugu dr, ali nisam bila zainteresovana. Nije problem sto Sanja nema vremena za vodjenje trudnoce, ja najbolje znam gde je najpotrebnija, ali me je u tom momentu bas sokirao nacin na koji sam to saznala. Elem, preporucila bih je i dalje svakom, zena zaista ume da smiri, zao mi je sto mi vise ne vodi trudnocu, ali nadam se da cete zahvajujuci tome sve biti uskoro trudne!

Preleteh malo, cestitam Gogic lepu betu, ostale jako vucem za noseve i navijam da sto pre pocnete da brinete o strijama, gorusicama, kilogramima i sl :D

Ljubac za moje saborke!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4577
17.11.2013 23:24:14   
ema38
cao drage moje pa gdje ste mi prvo nasim trudnicama da pozelim sretnu trudnocu i da uzivaju u tim predivnim danima i u svom uspjehu velika pusa a da pozdravim moje drage saborke sto kafenisu bez mene Tonciu Mrmot i No idea neka ste se bar vi upoznale ja vam uletim da viim kako ste mi ja sam sinoc popila zadnju tabletu i sad cekamuser posted image pa da krenem sa bocama a vjerujte jedva cekam da krene bas me svo tijelo boli nikako nisam ok a Tonci ti kazes da je kod mene kratak period sa bocama vjeruj nemam pojma nekontam pola toga samo radim sto kazu tek kad prodjem sve znacu vise niko ti nista neobjasnjava a izgleda kad je prvi puta da idu sa tom kracom terapijom neznam sto god ja sam krenula pa neka Bog odluci sta ce biti spremna sam na sve.kako mi vi podnosite svoje boce jesteli dobro niko se nejavlja kako ste dosle zive iz BL ljubim vas pa cujemo se

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 4578
18.11.2013 13:47:54   
no idea
VTO pacijentice, vuci nas za noseve...Uživaj, draga, i čuvaj svoju mrvicu! Pusa!
ema38, draga, sad polako sačekaj vješticu, pa u bocanje...nije strašno, ja se sama bocam već 4 dana...dobro mi ide, jedino sam se nekako ulijenila od ove kombinacije microginona i dacapeptyla, samo bih spavala...
Tonči, dušo, kako si mi ti? Kako podnosiš ovu kombinaciju?
Sve vas ljubim!

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4579
18.11.2013 16:04:48   
toncica
VTO pacijentica vuci nas sve za nosic . Drago mi je mila da si dobro , a i user posted image . Da sam znala da ces doci zvala bih i tebe . A i nema te stalno na temi pa se nisam sjetila u momentu . Naravno da si pozvana , ako hoces i mozes sledeci put da se druzimo . Hvala ti mila na lijepim zeljicama i podrsci za sve zenoce . user posted image
ema38 draga moja sretno sa bocanjem . Nije to nista vidjeces . Obicno se daje kratki protokol zenama u mojim i tvojim godinama . user posted image user posted image user posted image
no idea draga moja znaci dobro ti ide bocanje . Da si nam gdje blize mogla si nam svima davati injekcije .
Dobro sam draga moja samo me kos zeza mikroginon . Jos malo i prestajem . Boli me stomak , neznam da li je reakcija na injekciju ili je zbog kombinacije tableta i injekcije . Vidjecu kad pestanem piti tablete . Prosli put sam injekcije super podnosila pa se nadam da cu i ovaj put .
Stalno sam u nekoj frci i trci . Danas sam isla na UZ dojke , hvala bogu sve je uredu . Uradila sam i papa test i briseve .
mrmot draga moja gdje si ti ? Jesi li pocela sa klomifenom ? user posted image user posted image user posted image
Sve ostale ljubim i grlim user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4580
18.11.2013 17:17:54   
mionab
Pozdrav svim curama na forumu!

Ja sam radila prvu VTO u novembru kod dr Sanje.U subotu 16.11. je bio ET.Sad čekam rezultate.
Trudim se da puno ne razmišljam o simptomima.Betu bi trebala raditi 1.12.
Svim curama u postupku želim puno sreće i da nam uspijeuser posted image user posted image .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4581
18.11.2013 21:15:42   
lavsaturn
mionab
Samo budi strpljiva, nemoj biti nervozna, citaj nesto zanimljivo, spavaj, odmaraj, uzivaj u iscekivanju bete, i naravno da bude sto veca, pa da se i mi ovdje radujemo zajedno s tobom.

no idea
I meni se samo spavalo od dekapeptila i mikroginona i to sam i iskoristila, naravno da sam spavala.

toncice
Nekad davno kad sam pila mikroginon, jedva sam ga podnosila, povracalo mi se od njega, mucnine u stomaku, a sad sam ga super podnijela.

VTO
Samo ti nama uzivaj i ponekad, kad mozes, javis nam se, volimo mi svasta znat i cut, pogotovo lijepe stvari.Pomazi majusnog andjelka.

U Ned. sam bila na dijagnostickoj histeroskopiji.Kaze doca da, sto se tice ginekoloske strane sve je OK, nema nista u maternici, jedino nevalja prokrvljenost, imam pojacanu vaskularizaciju.Zbog toga treba da se javim hematologu za dalji tretman.I dok. Milic kaze da mogu prirodnim putem ganjat trudnocu, pa vidjecemo sta i kako dalje.Sklona sam cistama, a imam jedan jajnik.Imam uraditi magnetnu, zbog glavobolja, pa s tim nalazom svejedno se trebam javiti hematologu, a sve kad svedem na jedno, narucicu se kod dok. Brankice, pa vidjecemo sta ona kaze sta za dalje.Luda kuca, ali snacicu se vec nekako u ovom lavirintu.HAHAHA!Sve je to borba, ali bar znam da je sve OK s maternice.
Mogu vam reci da nimalo neboli dijagnosticka histeroskopija, a ocekivala sam da boli.Bar jedna prednost u svemu ovome.
Pozdrav do iduceg javljanja!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4582
19.11.2013 9:32:55   
tasa83
Pozdrav svima...kod supruga je jako los prethodni sprmogram koji je radjen prije 2 god radice novi i ako bude slican odmah ce da pisu izvjestaj za VTO.kod mene sve u redu ali kako sam u 2 stadijumu ciklusa i samo sto nisam dobila moracu sacekati da uradim hormonski status i mikrobioloske briseve.Jel neko skoro radio briseve ,znam da moram na paprikovac.gdje tacno i koliko se placa?koliko se ceka na nalaz?
Inace dr.Brankica je predivna,prijatna ja sam odusevljena

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 4583
19.11.2013 12:35:39   
somaja
TASA83 pa zasto moras u B.L.(cini mi se da si rekla da nisi iz B.L.) to mozes u svom gradu u bolnici da uradis ako rade...Horm.status mozes da uradis vec sad kad dobijes(od 2-5 dana ciklusa) a briseve vec koji dan nakon ciklusa,ti vec sad uzmi uputnice za te nalaze....Rekla sam ti vec da mozes sve to besplatno da uradis,ako imas knjizicu,svog dr.pitaj da ti da neku potvrdu da je rijec o sterilitetu ili probaj bar da pokazes papir od Medikosa,jedna je djevojka svaki put pokazivala taj papir i nije placala....a cini mi se da je jedna od zena ovdje spominjala da se moze i pod nekim siframa sve besplatno raditi..Znam da sam dok sam placala,horm.status me je kostao oko 30dm a za briseve se nesto ne mogu sjetiti,sretno

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4584
19.11.2013 12:49:06   
toncica
mionab draga moja sad samo uzivaj u iscekivanju bete . Znam da nije lako i da je najgore iscekivanje , ali vjeruj mi iz iskustva znam da je bolje da se opustis i nerazmisljas . Tako ce ti brze proci dani do bete . Nadji nekakav vid da se zabavis necim da ne mislis na to . Mi cemo sve ovde da te podrzavamo i navijamo za sto vecu beturinu . I jos jedan savjet od mene . Nemoj da radis test prije bete , vjeruj mi samo ces se razocarati i nervirati , a mozda za dzabe . Najrelevantniji pokazatelj je beta . Zelim ti trocifrenu BETURINU . user posted image user posted image user posted image
lavsaturn draga moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za histeroskopiju . Hvala bogu da je sve ok , samo neka se tako i nastavi . Zelim ti mila da ti nalaz MR bude ok . Jesi li ti koristila FEMISAN KAPI ? One su super za ciste i miome , a i vrkuta ti je dobra za ciste . Samo ti draga moja probavaj prirodnim putem do user posted image bolje ti je ako mozes . Cuda se desavaju i ja ti zelim da je taj tvoj DR upravu. user posted image user posted image user posted image
tasa83 dobro nam dosla na ovu temu i jos brze otisla na ljepse trudnicke teme . Mila navijam da tvome muzicu spermiogram bude uredan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ti mila neznam odgovoriti za ovebriseve posto nosam iz BL. Sigurno ce ti se javiti neka zenica i objasniti .Ako hoces mogu ti napisati recept za poboljsanje spermiograma . To je caj i licno je propisan od DR Sanje. Propisala ga je mom muzicu . Njemu je spermiogram bio ok , ali muje rekla da pije posto je imao bakterije u spermokulturi. I ja se slazem sa tobom za DR Brankicu .
Zelim ti puno srece i uspijeha . Da sto prije ugledasuser posted image i prije VTO. user posted image user posted image
user posted image
Ostale moje curice user posted image

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4585
19.11.2013 12:52:31   
toncica
somaja druze kako si mi ? Sta ima novo kod tebe . ? user posted image

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 4586
19.11.2013 13:09:57   
ljiljo
e nađoh te user posted image drug moj bockas se bockas kako si mi toncice

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4587
19.11.2013 13:19:02   
toncica
Ljiljo druze moj hvala ti sto se interesujes za mene . Ok sam mila bocam se , malo me stomak boli . Valda ce me sve prestati kad prestanem piti mikroginon 21.11 . Radujem se sto sam se pocela bocati . Samo neka se nesto desava i neka ide naprijed . Kako si mi ti ? Javila sam se na drugoj temi . NO SIKIRIKI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ljiljo)
Neposredna veza do poruke: 4588
19.11.2013 13:31:33   
somaja
user posted image user posted image TONCICE hvala puno sto pitas mila....Kod nas su zubici poceli user posted image ali hB.sve super,nema nekih prbolema sa njim,mirna bebauser posted image .....Vidim da si sa bockanjem pocela,sretno ali vidim i da si jako pozitivna osoba sto mora i da zavrsi pozitivnim rezultatom aBd.user posted image ...samo tako draga...Iako nisam za ove stranice vise, volim da "navratim"user posted image

Ostale zenice sretno takodjer...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4589
19.11.2013 13:42:49   
ljiljo

IZVORNA PORUKA: toncica

Ljiljo druze moj hvala ti sto se interesujes za mene . Ok sam mila bocam se , malo me stomak boli . Valda ce me sve prestati kad prestanem piti mikroginon 21.11 . Radujem se sto sam se pocela bocati . Samo neka se nesto desava i neka ide naprijed . Kako si mi ti ? Javila sam se na drugoj temi . NO SIKIRIKI user posted image user posted image user posted image

znam, vidjela sam ali reko da te ovdje iznenadim user posted image ma dobro sam ja, nego da bockanje urodi plodom aBd user posted image user posted image

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4590
19.11.2013 14:39:23   
toncica
somaja draga masala za zubice i za user posted image sto je tako dobra i mirna . Nemoj mila pricati da nisi za ove teme . Samo se ti nama javi , znas da volimo da smo u toku . Ja nebih nikad otisla sa tri teme na kojoj sam bas aktivna . Hvala mila na podrsci mnogo mi znaci . Bila me uhvatila neka kriza od mikroginona pa sam se i slabije javljala . Jos malo pa ga prestajem piti . Valda ce biti bolje . Samo ti nama navrati kad imas vremena . Ja bas volim kad nam se jave stare trudilice koje su uspijele . Tebi i bebanu veeeelikiuser posted image
Ljiljo da znas da si me iznenadila pravo . Iznenadjenje ti je uspijelo. Hvala mila na podrsci i zeljicama , ako bog da urodice plodom . Drago mi je da ti je bolje . Cuvaj se mila sebi , svome malenom i svome muzicu si najpreca i najpotrebnija . user posted image

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 4591
19.11.2013 15:10:38   
mrmot
Cao draga moja zenice, Tonciceuser posted image Ja nisam jos krenula sa klomifenom imam jos jednu tabletu ciklo proginove i cekam da stigne baksuznica pa da vadim fsh. Kako si ti? Procitah da te boli stomak, jel te boli od bocanja ili od mikroginona. Veliki pozzuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4592
19.11.2013 20:16:20   
tasa83
Somaja u BL sam rodjena udala se malo dalje :))) kod nas rade bris ali ne i hormone...zvala sam paprikovac ne treba narucivanje samo uputnica...dobila sam obe uputnice ali kako je moj doktor na godisnjem druga mi je doktorica pisala uputnice,imala sam nalaz kod sebe iz Medico s ali nista posebno nije mi napisala,tako da cu morati da platim participaciju jel radio ko skoro nesto od to dvoje?koliko se placa?

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 4593
19.11.2013 23:09:17   
ema38
cao cure moje samo da vam e javim da sam u fazi raspadanja boli me bas sve nervozna ko uffff ma nemam rijeci dok sam pila mikroginon ok a evo vec treci dan kako sam prestala vjestica nedolzi a ja sva ko puska napeta vec mi je 35 dan od proslog mnz pa valjda previse za organizam.svaki dan mi je islo smedjkasto a danas malo vise al nije bas da mogu rec da sam dobila pa ni sama neznam kako da brojim to a dr mi je rekla da joj javim prvi dan ciklusa a drugi da pocnem boce pa sam stim opterecena da vise krene da znam jesam li dobila ili ne.udavi ja al sam sva sludjena pa da se olaksam pusa pa cujemo se

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4594
20.11.2013 10:11:21   
mionab
Hvala vam svima na podršci.Trudim se da ne razmišlajm puno.Vidjećemo šta će biti.
Odem i do posla, pošto mi je kancelarijski posao i nije težak, nekako mi je lakše.
Javim vam se user posted image .

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4595
20.11.2013 11:14:22   
no idea
mionab, samo opušteno do aBd veeeliiikeee bete, radi koliko ti se radi, nemoj pretjerivati, imaš sreće pa ti je posao kancelarijski, pa se možeš zanimati s njim...javi nam se, obavezno, sa lijepim vijestima!
ema38, polako, draga, vještica poslije mikroginona dolazi u roku 7 dana, a prvi dan je kad ti pravo procuri crveno...doći će ona ovih dana, pa ideš i ti u bocanjeuser posted image
tasa83, pa odi, draga ponovo dr da ti na uputnicu napisu šifru N97, zašto bi plaćala ako ne moraš... ja uvijek insistiram da mi napišu tu šifru, pa onda platim samo hormone štitne-izađe nekih 10ak maraka. za briseve na klamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu moraš platiti reagense, bar je tako kod nas u bolnici-to je između 30 i 40 KM, bez obzira na šifru...
lavsaturn, jesam ti rekla da je histeroskopija super user posted image
Mrmot, pa ti nemaš isti protokol kao ja i Tonči ?
Tonči, a što si ti sad išla na uzv dojke i briseve i papu raditi, na svoju inicijativu ili ti dr tako tražila? Još malo smo na microginonu, mila, i ostavljamo ga iza sebe, idemo u nove pobjede!user posted image
E, da, spomenula si da curama u tvojim i Mrmotinim godinama daju kraće protokole...nije valjda da vi imate puno godina...ne izgledate tako, ni jedna...ja imam punih 37, i računam se u mlađe cureuser posted image čak mi je i dr Sanja sad rekla da mi s obzirom na godine mora dati jaču stimulaciju, tj. duži protokol, iako su mi hormoni kao kod 23-godišnje cureuser posted image
ajoj, odoh sad da se bocam dalje...inače sam ok, samo me jedna dojka boli, ali to je valjda zbog ovih silnih hormona...
ljubim!

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4596
20.11.2013 17:08:49   
lavsaturn
Cao, svima koliko vas ima!
I ja sam bila na dugom protokolu, a imam 34 pune godine.Imam jedan jajnik i iz njega je izvadjeno 10 folikula, a bilo je 8 jajnih celija.Ma bitno je da mi pozitivno odreagujemo na svu tu silnu stimulaciju i da dobijemo nasu bebcad, svu muku, bol, patnju, strepnju bi ostavili iza sebe.Dace dragi Bog, nece on nas zaboraviti.
Kod mene u zdravstvenoj knjizici stoji sifra N97 i nista u Banja Luci nisam placala, tj, briseve, stitnu, niti kod nas cervikalni i vaginalni bris, sve besplatno zbog sifre.
Sretno svima s bocanjem, a MIONAB budi nam dobra, strpljiva i uzivaj, pa nam se javi s lijepim vijestima, a kad te stegne nervoza tu smo mi da je otjeramo.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4597
20.11.2013 21:55:37   
toncica
Drage moje zenice evo mene. Bila sam u nekoj yrci i frci . Danas sam bila vrijedna zenica . Stavljala kupus i malo naribala kupusa , pravila ruckic , idla na bocu , posle boce isla kod prijatelja da uzmem med i propolis . I eto tako cijeli dan nesto .
mrmot mila moja neznam od cega me boli stomak . Vidjecu sutra kad prestanem piti onaj nesretni mikroginon , Amozda bude i sretan nikad se nezna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubim te mila moja user posted image user posted image user posted image
ema38 duso moja zao mi je sto tako podnosis terapiju . Ali to nemora da znaci da je od injekcije, sigurno je i do toga sto nema user posted image . Ipak je sad haos u organizmu sve je ovo izazvano vjestacki . Sigurno ce ti biti lakse kad user posted image dodje . Trebala si odmah nazvati i pitati kad ti se pojavio smedji iscjedak . Ljubim te mila , izdrzi jaka si ti zena .
Ljubi malenog od tete tonci user posted image user posted image user posted image
no idea draga moja ja sam isla sama na svoju inicijativu . Ustvari ovo mi je bio kontrolni predled UZ dojke , posto sam imala jednu malu fibrocisticnu cistu. Joj sto se radujem sutrasnjem danu zato sto prestajem sa mikroginonom user posted image
Mila ja imam 39 godina pa ako ti kazes da spadamo u mladje onda je tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drago mi je da si ok. user posted image user posted image user posted image
lavsaturn i ja isto nista nisam placala . Ni marke nisam dla osim hlamidije jer je nerade vise na mikrobiologiji . Mora se odraditi privatno . Platila sam 40 km . Sve potpisujem sto si rekla , bitno je da mi dobro odreagujemo na terapiju . Sve ostalo ce proci . user posted image user posted image user posted image
mionab draga moja drzi se i izdrzi do kraja . Saljem ti jedan veliki user posted image podrske .
Ostale curice moje sve ljubim i veliki user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 20.11.2013 21:57:22 >

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4598
20.11.2013 22:08:39   
toncica
Rijada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4599
20.11.2013 22:21:35   
Dona YU
Svim zenicama u postupku saljem punoooo, punooo pozitivnih vibracija ....user posted image user posted image user posted image

Budite jake i hrabre kao sto i jeste ...user posted image user posted image

Drzim fige !!! user posted image

Cuvajte se ... user posted image user posted image

p.s. meni je TSH za sada, konacno, u normali, a sa postupkom krecemo u decembru ...

Velikiiii pozdrav!!!user posted image

user posted image

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  182 183 [184] 185 186   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *