no idea
|
mionab, samo opušteno do aBd veeeliiikeee bete, radi koliko ti se radi, nemoj pretjerivati, imaš sreće pa ti je posao kancelarijski, pa se možeš zanimati s njim...javi nam se, obavezno, sa lijepim vijestima! ema38, polako, draga, vještica poslije mikroginona dolazi u roku 7 dana, a prvi dan je kad ti pravo procuri crveno...doći će ona ovih dana, pa ideš i ti u bocanje tasa83, pa odi, draga ponovo dr da ti na uputnicu napisu šifru N97, zašto bi plaćala ako ne moraš... ja uvijek insistiram da mi napišu tu šifru, pa onda platim samo hormone štitne-izađe nekih 10ak maraka. za briseve na klamidiju, mikoplazmu, ureaplazmu moraš platiti reagense, bar je tako kod nas u bolnici-to je između 30 i 40 KM, bez obzira na šifru... lavsaturn, jesam ti rekla da je histeroskopija super Mrmot, pa ti nemaš isti protokol kao ja i Tonči ? Tonči, a što si ti sad išla na uzv dojke i briseve i papu raditi, na svoju inicijativu ili ti dr tako tražila? Još malo smo na microginonu, mila, i ostavljamo ga iza sebe, idemo u nove pobjede! E, da, spomenula si da curama u tvojim i Mrmotinim godinama daju kraće protokole...nije valjda da vi imate puno godina...ne izgledate tako, ni jedna...ja imam punih 37, i računam se u mlađe cure čak mi je i dr Sanja sad rekla da mi s obzirom na godine mora dati jaču stimulaciju, tj. duži protokol, iako su mi hormoni kao kod 23-godišnje cure ajoj, odoh sad da se bocam dalje...inače sam ok, samo me jedna dojka boli, ali to je valjda zbog ovih silnih hormona... ljubim!
|