|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
30.10.2013 13:02:46   
toncica
viktorii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mila za sesti mjesec user posted image .

(odgovor članu viktorii)
Neposredna veza do poruke: 4526
31.10.2013 14:41:25   
toncica
gogic draga moja samo da znas da mislim na tebe . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iz sve snage da sutra bude visoka beturina i da nas ako bog da obradujes .
Sve ostele grlim i ljubi jako , jako user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4527
1.11.2013 14:40:04   
toncica
Gdje ste sve redom ?
gogic draga jesi li radila BETU ? Nemoj nas drzati u neizvjesnosti , javljaj odmah sta je bilo .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za visoku sto visociju BETURINU .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4528
2.11.2013 8:29:40   
lavsaturn
Gogic
Mila sta se desevam sta ima novog i lijepog??!!
Juce sam bila u Banja Luci, narucena kod dok. Cvjeticanina.Nakon sto me je pregledao, on kaze da on smatra da nema potrebe za histeroskopijom, niti mu je jasno sto su me poslali kod njega, jos kad sam spomenula da je u pitanju IFV njegovo je misljenje da ja trebam pokusati prirodnim putem zanjeti, uz Klomifen i da 2 mjeseca prije trudnoce pocnem piti Folnu kiselinu.Izmedju ostalog rekao mi je da mi dok.Milic, iz klinike Jelena uradi dijagnosticku histeroskopiju, zbog uzorka sluznice ( ako sam ih uopste dobro pohvatala, jer to je sve receno u 5 minuta, a da negovorim o neljubaznosti).Tako da mi je propisan Dabroston od danas da pijem, i kad dobijem da ih nazovem da se dogovorim za termin za dijagnosticku histeroskopiju.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4529
2.11.2013 18:55:49   
gogic
eizvinite sto ste me cekale s odgovorom , ljudi beta je juce bila 116user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja u soku
user posted image znaci sokuser posted image . zvala sam dr. i kaze da je to super beta i za 10 dana idem na ultrazvuk. hvala vam na podrsci samo ne odustajte jer i nas nekad BOG pogleda user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 4530
2.11.2013 18:58:48   
gogic
lavstarun kod dr. Milica moyes na knjiyicu da ides samo trazi od svog ginekolog i porodicnog uputnicu i onda nista ne placas .

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4531
3.11.2013 11:16:57   
toncica
gogic draga moja jako si me obradovala .user posted image user posted image user posted image . Cestitam ti mila moja i zelim ti laku i zdravu user posted image svih user posted image . SRETNO mila na UZ . Evo nama derneka na RR. Hvala bogu krenulo nam je ovaj mjesec , samo da se ovako i nastavi user posted image

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4532
3.11.2013 11:20:38   
toncica
lavsaturn mila moja sretno sa DOBROSTONOM i ako bog da da bude dobitni . Ti si ga draga moja bas zasluzila posle svega . Ljubi te tvoj drug user posted image

Neposredna veza do poruke: 4533
3.11.2013 12:24:49   
lavsaturn
Gogic
Drago mi je mila, da ti mjeseci koji predstoje, kako tebi, tako i tvojoj bebuski-ama, prolete u sreci, zdravlju i veselju, da budu laki i poletni, bez sekirancije, brige i muke!!!!

Jedno pitanje, kad vec spomenu uputnice.Oni su meni rekli drzavna uputnica, pa sam mislila traziti od ginekologa, a ti sad spomenu i porodicnog.E sad, da li mi treba velika ili mala uputnica ( mislila sam traziti od ginekologa veliku, bolnicu uputnicu )HVALA unapred.

Hvala toncice, daj Boze da nam i ti postanes majka, kako nas ovdje bodris i mislis na nas, mogu samo da zamislim kakva bi tek bila kao majka.
Dabroston sam nekad prije pila i super mi je s njim.Cak sta vise doktorica koja me je tada vodila, propisivala mi je njega u kombinaciji sa Klomifenom ( dva puta ) i vec od prvog ciklusa Klomifena znala sam ostati trudna, a onda mi je Dabroston bio produzavan, kao Utrogestan.A kad mi je sadasnji ginekolog propisivao Klomifen ( prije prve IVF ), nije bio u kombinaciji Dabrostona i tako me vodio tri mjeseca i nije bilo rezultata, osim da su se bolje ciste na janiku razvile ( imam policistican jajnik ), pa vidjecemo sta ce biti poslije ove dijagnostičke histeroskopije.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4534
3.11.2013 13:16:44   
toncica
lavsaturn draga moja hvala ti na ovako lijepim zeljicama . Ako bog da sve da postaemo uskoro mame. Bice to sve super vidjeces imam nekakav predosjecaj da ces ugledatiuser posted image sto ti od user posted image zelim . user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4535
3.11.2013 23:22:59   
no idea
gogic, draga, čestitam ti i želim ti ugodnu, zdravu trudnoću i prelijepo, sretno i zdravo dijete (ili djecu :) )
lavsaturn, draga, ja sam veliki zagovornik histeroskopije, kunem se u nju, jer sam je i sama imala prije tačno godinu dana-kod mene je bila operativna, i svi u mojoj okolini znaju-rekla sam da bih je i sama uradila, makar kuhinjskim nožem i web kamerom, da sam znala da će mi ovoliko pomoći, ne bih ništa čekala...ja sam se 15 godina patila sa padanjem u nesvijest od bolova kad dobijem, dobijanjem na 3 mjeseca otprilike, užasima raznim, a od histeroskopije koja je bila prije tačno godinu dana ja sam druga žena, ništa me ne boli kad dobijem, normalno hodam, radim, sve, ne padam u nesvijest...još ne mogu da vjerujem koliko mi je pomogla ... a to je samo mali zahvatić, nisam ni osjetila ništa ( bila u totalnoj anesteziji ) ...ma ja bih sve cure koje imaju problema sa menstruacijama slala prvo na histeroskopiju bez razgovora, a mene su, nažalost, 15 godina rukali kontracepcijom zbog ko fol policističnih jajanika, a ja se patila...ne plaši se, stvarno nije ništa strašno, a ipak tako najbolje mogu otkriti problemčić ako postoji, i riješiti ga se! ( meni je dr Brankica prva otkrila taj glupi polip,prošle godine, ali tek kad je narastao da popuni matericu maltene, a svi su me ginekolozi ubjeđivali godinama da ja imam samo mikrocistične jajnike i davali mi kontracepciju kao terapiju) -zato sad sa 37 godina idem na vto...
tonči, draga, kako si mi? ja sam prestala sa mikroginonom na 4 dana, i dobila na 21.dc. ne mogu da vjerujem koliko su ove male tabletice moćne... sutra nastavljam, i pijemo ga do 21. sreća pa sam ja navikla na kontraceptive, pa nemam nikakvih nuspojava...super mi sjeda! nadam se da će i tebi bolje leći ovaj put! ne daj se,dušo, a mi se vidimo uskoro -14.11.
i svim ostalim curama veliki user posted image
javiću se kad opet uhvatim vremena, pos'o me satra ovih dana, ali ću uskoro na bolovanje aBd

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4536
4.11.2013 23:21:45   
ema38
cure moje da vas sve pozdravim a Gogic veliku pusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sretna sam zbog tebe i neka ti bude sretna i ugodna trudnoca.da se izvinem sto se nejavljam nestignem uletim da vidim jestel mi ok a evo sad da vas pozdravim ja od nus pojava sa mikroginonom imam samo uzasnu bol u grudima otekle mi a ionako su ohoooo pa se sa tim mucim a ostalo ok meni je rekla setra da pijem mjesec bez prestanka koliko sam shvatila ali opet cu pitati 14 kad budem isla i tako ljubim vas sve i cujemo se uskoro

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4537
5.11.2013 20:36:43   
somaja
Ooooo vidim lijepih vijesti ima,cestitam GOGIC,ugodnu user posted image , user posted image

Da se nadovezem na poruku od NO IDEA vezanu za histereskopiju,slazem se u potpunosti sa histereskopijom a laparaskopijom jos vise,Meni su prije tri god.odprilike spomenuli da imam mali polip ali da nije bas velik pa kao i nije potreban operativni zahvat ali ja sam trazila da ipak odklone i sve super proslo,nista strasno a nakon koji mj.sam i lap.uradila.a imam polic.jajnike...

LAVSATURN ja bih ti preporucila da pijes odmah Folnu jer je jako dobra i zdrava i pomaze da se plod dobro"usidri"ako dodje do trudnoce,ja sam je pila vise od 8 god.iako nisam ostajala trudna nikako ali nisam prestajala...

Sretno vam cure,Toncice takodjer,drzim vam fige...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4538
6.11.2013 9:40:31   
no idea
cure, gdje ste, ja samo ulijećem na momenat da vas pozdravim...
Tonči, je li sad išta bolje na mikroginonu?
ema#(, nadam se da su grudi prestale boljeti...
gogic, kako se ti osjećaš, nadam se da je sve super...da uživaš!
somaja, slažem se za laparoskopiju, ali meni nije bilo potrebe da rade, ali znam da je jedna cura koja je imala laparo kad i ja histero ostala trudna prirodno poslije nepunih pola godine...takođe se slažem za folnu. dakle, lavsaturn, pij folnu odmah poslije histero, neće ti škoditi ni jedno ni drugo!
svima poljubac od mene prezaposlene!

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 4539
6.11.2013 11:34:19   
tasa83
Pozdrav svima ja sam novi kolac medju Vama..mm i ja planiramo posjetiti Medico-s interesuje me dal se moze otici na konsultacije kod neke od doktorica (da oboje prisustvujemo)i koga predlazete..i dal rade preglede muskarcima(urolog)?

hvala unaprijed

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4540
6.11.2013 12:38:18   
somaja
NO IDEA,ni meni nije bila potrebna laparaskopija,ali posto nisam ostajala trudna dr.iz Prijedora mi je preporucila da je uradim, da dr.Luka sve to ipak detaljno pregleda platila 110 eur.i na kraju se ispostavilo da je sve "cisto kao suza" jedino mi je uradio driling jajnika a djevojci koja je bila sa mnom uradio je ciscenje jednog jajnika a nakon 3mj.ponovio i na drugom mada se oni nakon nekog vremena opet zatvore...

TASA83 naravno da mozete da oboje odete,najbolje da nazoves i zakazes termin a meni je dr.Brankica bila super...Rade oni mnoge preglede ali sve sto moze na knjizicu da se uradi i prodje jeftinije kazu da uradis kod svog dr.u bolnici ako ga imas jedino je spermogram obavezan kod njih a npr.spremokultura,hormonski status,brisevi to sve mozes u bolnici kod svog dr. Ja sam inace isla u Prijedor godinama i sve placala skoro,jeste manje nego kod privatnika ali sam placala dok mi jedna dr.nije rekla,pa zasto placas,kako ti niko od sestrica nije rekao da ne moras da placas posto se lijecis od steriliteta user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4541
6.11.2013 13:32:14   
ajla 81
Cao cure,da vas pozdravim ovdje se svasta izdesavalo:)ima i lijepi vijesti Gogic bas mi je drago zbog tebe uzivaj,napokon i lijepi vijesti,nadam se da ce tako i ostati,Tonci gdje si mi ti?nema te,jesil dobro?nadam se da ces i ti brzo doci nam sa lijepim vijestima,ljubim te puno cuvaj se user posted image user posted image

(odgovor članu gogic)
Neposredna veza do poruke: 4542
6.11.2013 21:55:47   
toncica
Drage moje zenice nisam bas raspolozena pa se ne javljam da ne unosim negativnu energiju na RR . Tesko podnosim terapiju sve su me nus pojave sahvatale . Izdrzacu nekako do 21.11 .
no idea , ema38 , somaja , ajla 81 , lavsaturn , hvala vam drage moje na lijepim zeljicama i podrsci . eva 30 , mrmot , gogic , Rijada , viktori i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio toncica -- 6.11.2013 21:58:32 >

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 4543
7.11.2013 10:12:10   
lavsaturn
Cao svima!!!
Bila sam jutros kod svog ginekologa po uputnicu za kliniku Jelena.On mi je rekao i objasnio da je kod mene potrebno uraditi dijagnosticku histeroskopiju jer sam imala veci broj kiretaza, pa mozda da ima negdje priraslica i slicno, jer je problem kod mene implatacijsko ugnjezdjivanje ploda, a imam i trombofiliju ( svi imaju samo neke teorije, ali vec ce se nesto izroditi ).
Nemam problema sa bolovima ili glavoboljama kad dobijem, nekad samo zna stomak oteci, a Folnu pocnem piti odma poslije histero.
U zadnjih godinu dana imam zaista jake glavobolje, znam i povracat, zavrsim u hitnoj, pa sam se pozalila i hematologu, ona me posalje neurologu.Bila sam i kod neurologa, a on me sad salje na magnetnu, pa sam i za to danas sredjivala, cekam da me nazovu kad je termin.
Ali bice sve to OK.
Za vikend mi dosle sestre, sestrici i zet, pa sam se opustila pravo, cak sam s njima i kartala ( naucili me remija, inace igram s njima kanastu)Bilo je lijepo zaboraviti na doktore, nalaze i pretrage koje me sleduju , bar i na taj jedan vikend.
Za sve jedna veeelika pusa i jos veci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4544
7.11.2013 13:24:53   
tasa83
Somaja hvala na odgovoru..sinoc smo zakazali za 10 dana razgovor i spermogram kod dr.Brankice..nismo iz bl tako da ne znam koje sve nalaze mozemo uraditi kod nas u bolnici...vidjuecemo..

Neposredna veza do poruke: 4545
7.11.2013 20:09:48   
somaja
TASA83 nema na cemu,nek vam je sa srecom...javi se da vidimo kako si prosla ...ma nisam ni ja iz B.L. nisam ni iz Prijedora ali sam sve nalaze vadila u Prijedoru,najblizi mi jer nazalost u mom gradu pored i bolnice moramo za cak i za neke osnovne nalaze ici u Pr.

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4546
7.11.2013 23:26:14   
no idea
tasa83 potpisujem sve sto je somaja rekla...
somaja, i ja sam isti slučaj, za sve u bolnicu u Pd, ali sam ja od svoje porodične dobila šifru N97-ženski sterilitet, ili Z31- to su šifre za sterilitet, odnosno liječenje istog, tako da u Pd bolnici nisam ništa plaćala...cure, jednostavno tražite od porodične ili od socijalnog ginekologa da vam napiše na uputnicu neku od tih šifara, i nećete plaćati- ja sam operativnu histeroskopiju platila 100eura, a ležanje u bolnici 8 maraka... briseve sam plaćala samo ureaplazmu, mikoplazmu...zbog nekih skupih reagenasa 40KM, a hormone samo hormone štitne 10 KM...sve ostalo je besplatno: vaginalni, cervikalni bris, krvna grupa, Rh faktor, spermokultura,testiranje na Hiv, hepatitise i sifilis nismo plaćali ni ja ni mm...
Tonči, nadam se da si mi bolje! Pusa!
Sve ostale user posted image

(odgovor članu somaja)
Neposredna veza do poruke: 4547
8.11.2013 11:23:19   
eva30
gogic znala samuser posted image user posted image user posted image ja sam bila kod dr brankice na uz posle histeroskopije ali mi je samo rekla da se vidi da jos imam krvarenje pa da dodjem ponovo posle mece a za postupak nista do februara ili marta kaze da su puni

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4548
8.11.2013 11:25:12   
eva30
toncice izdrzi bice nagrada mora nekad i nama da se posreci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4549
8.11.2013 11:37:07   
toncica
tasa83 zelim ti dobrodoslicu na ovu temu i jos brzi odlazak sa nje na ljepse trudnicke teme . Zelim ti srecu i da sto prije ugledas user posted image
Drage moje hvala vam svima na podrsci i razumijevanju. Nista mi nije bolje . Kako koji dan nekad malo bolje nekad malo gore . Sve tako u krug . Jedva cekam 21.11 da ih prestanem piti .. Svima vam zelim srecu sta god radile . Zrelim vam da sto prije dobijete svoje user posted image
Ljubim vas sve i svima saljem veliki user posted image podrske .

(odgovor članu eva30)
Neposredna veza do poruke: 4550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  180 181 [182] 183 184   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *