no idea
|
gogic, draga, čestitam ti i želim ti ugodnu, zdravu trudnoću i prelijepo, sretno i zdravo dijete (ili djecu :) ) lavsaturn, draga, ja sam veliki zagovornik histeroskopije, kunem se u nju, jer sam je i sama imala prije tačno godinu dana-kod mene je bila operativna, i svi u mojoj okolini znaju-rekla sam da bih je i sama uradila, makar kuhinjskim nožem i web kamerom, da sam znala da će mi ovoliko pomoći, ne bih ništa čekala...ja sam se 15 godina patila sa padanjem u nesvijest od bolova kad dobijem, dobijanjem na 3 mjeseca otprilike, užasima raznim, a od histeroskopije koja je bila prije tačno godinu dana ja sam druga žena, ništa me ne boli kad dobijem, normalno hodam, radim, sve, ne padam u nesvijest...još ne mogu da vjerujem koliko mi je pomogla ... a to je samo mali zahvatić, nisam ni osjetila ništa ( bila u totalnoj anesteziji ) ...ma ja bih sve cure koje imaju problema sa menstruacijama slala prvo na histeroskopiju bez razgovora, a mene su, nažalost, 15 godina rukali kontracepcijom zbog ko fol policističnih jajanika, a ja se patila...ne plaši se, stvarno nije ništa strašno, a ipak tako najbolje mogu otkriti problemčić ako postoji, i riješiti ga se! ( meni je dr Brankica prva otkrila taj glupi polip,prošle godine, ali tek kad je narastao da popuni matericu maltene, a svi su me ginekolozi ubjeđivali godinama da ja imam samo mikrocistične jajnike i davali mi kontracepciju kao terapiju) -zato sad sa 37 godina idem na vto... tonči, draga, kako si mi? ja sam prestala sa mikroginonom na 4 dana, i dobila na 21.dc. ne mogu da vjerujem koliko su ove male tabletice moćne... sutra nastavljam, i pijemo ga do 21. sreća pa sam ja navikla na kontraceptive, pa nemam nikakvih nuspojava...super mi sjeda! nadam se da će i tebi bolje leći ovaj put! ne daj se,dušo, a mi se vidimo uskoro -14.11. i svim ostalim curama veliki javiću se kad opet uhvatim vremena, pos'o me satra ovih dana, ali ću uskoro na bolovanje aBd
|