Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.10.2013 20:55:01
mrmot
Cao gospodje moje drage, nisam Vas zaboravila, citam svaki dan sta se kome desava ali sam malo zaokupljena drugim obavezama. Mozete misliti radosne obaveze, u nedjelju mi se zeni brat. Eto malo i radosnih vijesti na nasoj temi. Ako bog da uskoro ce mo mi sve biti radosnice. Toncice, ema38, no idea i sve ostale da vas ne nabrajam sve velika najveca pusa na svijetu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.10.2013 23:27:09
ema38
mrmot draga neka vam je sa srecom i lijep provod ti zelim uzivajte javi nam se kad se odmoris a vas dvije saborke cete se ipak sresti 14 11 a ja sm dugo posle vas ali ko zna mozda drugi puta ljubim vas sve i drzite mi fige od ujutro krecem sa Mikrogininom nadam se da me nece rasturit nus pojave jednom dam u zivutu koristila anti bejbi i to neke Yazz nisu mi nikako odgovarale jedva sam izgurala mjesec dana al ajd vidjecemo kako ce biti od ovih javim vam se pusa svima
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 21.10.2013 23:43:19
toncica
no idea draga moja pa mi cemo se upoznati sigurno . Dogovoricemo se za znak prepoznavanja . Jupi upznacemo se . Meni na pocetku terapije nije nista bilo ja se taman obradovala kad ono sipak . Drago mi je da da ti dobro podnosis mikroginon , bar neko mrmot draga moja cestitam tvom bratu i zelim mu sve najbolje . Samo neka je na veselje mila moja . Naravno da ce mo se i mi jednog dana ovde sve zajedno radovati . Uzivaj mila . ema38 sretno sa mikroginonom . Zelim ti mila da nemas nijednu nus pojavu . Mene su sahvatale skoro sve . Ja jedva cekam da pocnu boce . Meni je od njih super . Kao da mi neko daje hormon srece , tako se osjecam . Upoznacemo se sigurno drugi put . Ostale curice imate veeeeeeeliki
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.10.2013 8:55:30
mrmot
Djevojke nemojte da vas plasi mikroginon, ja sam ga pila cak 3 mjeseca. Na pocetku mi nije odgovarao nikako, imala sam mucnine, osjecaj da sam se nagutala zeljeza i sl a posle 10 dana valjda se organizam navikao. Pocinjala sam krvariri od mikroginona dok sam ga jos pila, imala glavobolje i sl ali mi je Sanja za ta rana krvarenja rekla da to hoce da se desi dok se pije mikroginon. Cisto da znate. pusa
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.10.2013 19:26:25
gogic
drage moje ,nikako da se javim! imala sam embrio transfer na 3 dan i vracene su mi 3 embrija i sad sam u naj gorem periodu tj. cekanju bete a betu radim 3.11. pa vidjecemo sta ce ovaj put da bude a do tad cu da izludim!!!! kako ste mi vi svi kako se drzite
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 22.10.2013 20:22:45
toncica
gogic draga pa gdje si ti , osijedih cekajuci da se javis . Svaki dan sam te prozivala . mila za ET i 3 embriona . Sad amo opusteno . Nemoj razmisljati o beti nego o mrvici kako ce se zakaciti za svoju mamicu . Zelim ti mila trocifrenu betu . Navijacu , drzati fige i molicu se za tebe . I nemoj vise da me drzis u neizvjesnosti , javljaj se . J a sam dobro mila malo me zeza mikroginon, ali izdrzacu . mrmot mila i meni na pocetku nije nilo nista mozda prvu sedmicu , a posle katastrofa . Tako mi je bilo i prosli put .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 23.10.2013 12:02:02
no idea
samo da mas pozdravim, drage moje tonči, vidimo se 14.11. Jupi! nadam se da ti prolaze te gadosti od mikroginona, da ćeš mi za naš prvi uz biti vesela i čila! gogic, navijam za tebe i držim ti fige! ostale cure- ja sam ok, terapije podnosim, ubijam se od posla, moram nadoknaditi sve od bolovanja kad sam ganjala nalaze, pa ne stižem sve iščitati. Pusa svima od mene preumorne!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.10.2013 14:31:43
toncica
Gdje ste moje curice ? Nigdje nikoga nema . Ja sam juce zvala u BL za terapiju posto me niko nije zvao . Pola dana sam se ganjala sa njima . Posizila sam . Na kraju sam od muke pocela plakati . Napokon propisase terapiju . NISTATIN vaginalete 10 dana 1x1 pa posle 7 dana da ponovim briseve . Jutros sam isla kods DR po recept . J jos sutra pijim mikroginon pa 7 dana pauza . gogic draga kako si ? Javi nam se Sve ostale curice i moje saborke jako
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.10.2013 19:31:20
Rijada
Cao Ja bih ope da vas pitam jeli ko od vas,predavao molbu u svojoj opstini za 3 vantijelesnu?I jesuli sta placali?Sta sve treba od papira da se preda?I jeli se molba naglasava kao za gradonacelnika?Ja sam mislila predati u svoju opstinu prijedor nezam dali oni sta daju,ali vrijedi pokusati.Pa ako ko zna da mi pise.Hvala puno Puno srece svima koji su u pripremama za decebar.Lijep pozdrav za sve cure.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.10.2013 20:23:43
no idea
Rijada, dušo, mislim da opština Prijedor refundira 50% trećeg pokušaja ili čak i više ( možda 75%), REFUNDIRA tj. kad ti to odradiš, platiš, onda njima pišeš zahtjev da ti refundiraju troškove. Nisam sto posto sigurna, ali sam tako pročitala u novinama.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.10.2013 20:33:54
no idea
Tonči, draga, jesi li dobro sad? Kako se slažeš sa Mikroginonom? Ja ga još uvijek podnosim ok, čak sam ga maloprije skoro zaboravila, pa se sjetila sa 15 minuta zakašnjenja, ali šta da radim kad trčim na posao i još uklapam terapiju za insulinsku rezistenciju dva puta dnevno i Mikroginon i dijetu na koju me je stavila endokrinolog. Joj, samo da mi je dočekati taj decembar zdrave glave... Pusa! Nemoj mi se živcirati zbog njihove neažurnosti-pročitala sam kako su te zavlačili oko terapije za kandidu i kako si se rasplakala. Ugledaj se na mene, draga moja, mene više ni sveKRIVA ne može rasplakati, a kamoli neka sestrica ili doktorica.Odmah postajem opaka . Ljubim te, budi mi dobra i raspoložena, pa moraš me dočekati vesela ispred ordinacije kad izađem sa prvog UzV.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 12:01:17
toncica
. Kosa mi se dize na glavi od njih . Nista ti nebrini bicu ja vesela i fino cu te docekati . Ovo je samo trenutno draga moja neslazemo se nikako . Bas ga tesko podnosim . Imam jos danas da ga popijem pa 7 dana pauze . Kako se necu bona nervirati mogla sam skoro zavrsiti terapiju dok ne dodje . Sad nemogu ni poceti sa terapijom dok me ne prodje . Prije cu ja otici na prvi UZ nego sto cu ponoviti briseve . Samo da znas da nas jos nisu zvali za muzeka za terapiju . Pa vise stvarno su pretjerali sve granice . Rekla sam muzicu da ih on zove danas kad dodje sa posla , jer ako ih ja budem zvala svasta cu im se nagovoriti , a to mi sad najmanje treba .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 19:01:03
gogic
erijada . ja sam iz Prijedora i od opstine sam dobila 2500 km! ovako ide postupak . predas molbu ,tu napises da ti treba za 3 postupak i jos nekih par stvari o sebi i muzu i treba ti kopija od prvog i drugog postupka ivf i kopija tvog tekuceg racuna na kojem ces dobiti novac u roku 15 dana . stvarno brzo ide i trebas to odma predati jer koliko ce davati iduce godine nista se nazna jer opstinski budzet se slabo puni to predas dolje na protokol u opstini . nadam se da sam pomogla .meni je dans 7 dan od et i sad cekam a treba docekati da li je neko mozda radio test prije bete i koji dan ako jeste jer cekanje me ubija pozzzz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 20:01:01
eva30
samo da pzdravim sve,obavila sam histeroskopiju nije strasno,ulazim u februar izgleda,gogic nemoj radit betu ranije ili najranije 9 dan transfera ako su vracene blatociste
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 21:01:12
Rijada
Hvala ti puno gogic na informacijama.A imam za tebe jos pitanja kad kazes kopija od prvog i drugog postupka,jeli to mislis,na resenje sto se dobija iz fonda?Ili na kraju sto dr.Daje gdje ima ona slikica od embriona,ili nesto trece?Jeli to moram i izvaditi racun u banci posto to nemam?Hvala ti puno. A sto se tice da radis beticu jos ti je rano,strpi se jos draga moja proljetece i ti jos 7 dana brzo,i na kraju ces ako bog da ugledati ono sto svaka od nas zeli Sto ti od srca zelim.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 21:09:32
Rijada
no idea hvala ti na informaci vidla sam da si mi pisala i za nalaze hvala ti puno.I nezuri toliko posla nece nikad nestati a nas hoce,uspori malo tempo samo polako sve ce doci na svoje mijesto,a brzo ce i decebar vidjeces kako vrijeme brzo proleti.Sretno draga i da i ti na kraju ugledas svoje dvije crtice od srca ti zelim.Lije pozzz za sve cure.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.10.2013 23:14:25
toncica
gogic draga moja moja preporukati je da neradis test prije bete iz jednog jedinog razlog . Yaj rzlog je zato sto je jos rano i pokazace ti negativan test i onda ces se nervirati do ludila i opet cekati betu . Ja ga nisam radila prije bete . To sam sebi obecala odmah posle travsfera . Mila strpi se jos malo brzo ce proci 7 dana . eva30 za histeroskopiju .
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 26.10.2013 11:21:31
seka3232
gogic znam kako je cekat jer sam i ja prosli mjesec isto tako cekala proce to brzo samo opusteno ako mozes pozdrav pozdrav i za ostale zenice sve hrabre
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.10.2013 16:32:36
gogic
toncice hvala na podrsci i svim curama danas mi je 11 dan et a od 9 sam imala skroz malo mrljanje smedjeg iscjedka a to u proslim pokusajima nisam imala , pa me interesuje dal neko zna nesto o tome !u petak radi betu ako ne dobijem do tada !!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.10.2013 9:33:19
toncica
Dobro jutro drage moje . Kako ste mi sve redom / Ja sam vam nesto bezveze . Danas mi je peti dan od kako sam prestala piti mikroginon jos nema . Kad treba nema je , a kad netreba stize redovno . Zna li neko je li to normalno bas sam se nesto zabrinula . Mada me od jutros pomalo boli stomak . Mozda i dodje . Koji ste vi dan dobile posle mikroginona ? gogic draga moja nemoj se sikirati . Smedji iscjedak moze znaciti inlantaciju , sto ti od zelim . Izdrzi mila jos malo sad ce petak . Drzim, fige i navijam da bude visoka beturina . Sve vas jako
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.10.2013 12:44:51
viktorii
gogic nemoj da se brines , i meni se jedanaesti dan od embriotransfera pojavio neki smeđi iscjedak ,a uz to sam imala i bolove ja sam se vec bila pomirila sa tim da nije uspelo ali eto za svaki slucaj uradim betu kad ono beta pozitivna i evo me sada u sestom mesecu trudnoce vucem te za nosic ,kao i sve ostale zenice