|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
12.11.2013 17:36:59   
M1984
Cao drage moje, ja se dugo nisam javljla ali tu sam, čitam vas redovno.
Prije sveg da poželim GOGIĆ lijepu i bezbrižnu trudnoću.
Ja sam danas dobila rješenje od fonda, odobren mi je drugi postupak. Ako neko još čeka rješenej neka zna da je komisija bila 04.11., ja sam predala10.10. i eto već je stiglo
Puno sreće želim svima vama kojie ste počele sa terapijom i spremate se za postupak.
Pozdrav za sve

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4551
12.11.2013 21:36:07   
mrmot
Cao zenice drage, citam sve redovno ali nemam volje da pisem sta me sve snalazi sa ovim planiranim postupcima. Gogic sve cestitke i zelim ti sto laksu trudnocu. Toncice i no idea mozda se i vidimo u cetvrtak u klinici, zakazana mi je kontrola u 11h. Svima zelim da sto brze napuste ovu temu!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4552
12.11.2013 23:20:44   
lavsaturn
Cao svima, kako novim clanicama, tako i starim, i da sto prije bjezimo sa ove teme i da plivamo u ljepsim temama!
I meni je danas stiglo rjesenje.Ostala mi je jos dijagnosticka histeroskopija da se uradi, pa cu da zakazem kontrolu kod dok. Brankice, da vidim s njom sta i kako dalje, tj. poslije histero, trebam poceti vaditi nalaze-briseve, a vec mi je sad muka kad se smislim koja je to procedura.Mada ima i solucija da pokusamo i prirodnim putem.Sve me to vise zbunjuje, jer jedni doktori kazu ovo, drugi kazu ono( dok. Cvjeticanin i dok. Cuturilo, kazu da idemo prirodnim putem).Pila sam i prije Dabroston i nikad za vrijeme koristenja nisam krvarila, a sada sam, za vrijeme dok sam pila Dabroston, pocela oskudno krvariti u Nedelju, a juce sam zavrsila s njim, i danas nema nista.Ludnica, samo ludnica.
Laku noc i lijepe snove svima vama dragim zenicama!!!!

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4553
13.11.2013 13:31:29   
toncica
Drage moje evo mene nisam vam jos dobrog raspolozenja pa se nejavljam . Sve vas pratim samo nepisem . Nemam nista pametno za napisati osim da vam kukam kako mi nije dobro od terapije . Zato se i nejavljam . Svima sretno sta god radile . Nema nam gogica nikako valda je sve uredu .
mrmot mila moja kod koje si ti DR ? Ja sam kod DR SANJE i ja imam UZ u 11 sati . Jako bi mi bilo drago da se sretnemo i upoznamo . Javi se mila da se dogovorimo za znak prepoznavanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
M1984 i lavsaturn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za rijesenje od fonda . Zelim vam svaku srecu i da sto prije ostvarite svoj san . Nema veze kako da li prirodnim putem ili VTO . user posted image user posted image user posted image
no idea gdje si zeno javi se . Poslala sam ti PP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 4554
13.11.2013 13:45:48   
no idea
evo me, draga, ganjala nalaze ovih dana, ganjala endokrinologa, pa tek sad evo odmaram...ja sam još ok, ali mi nalazi nisu baš ok, pa ću vidjeti šta će mi ovi sutra reći u MedicoS...
vidimo se!
svim curama user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4555
13.11.2013 14:40:46   
mrmot
Toncice poslala sam ti pp. Valjda ce mo se prepoznati, pa nije valjda 5 zena zakazano u isto vrijeme kod Sanje. :)

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4556
13.11.2013 14:47:54   
no idea
ja ću kod Brankice, i malo sam prije vas, ako vidite da sam ja izašla živa, slobodno i vi možete ući :)

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4557
13.11.2013 15:06:25   
toncica
mmot mila nisam dobila PP od tebe samo od no idee. Nemam pojma oni izgleda zakazali sve u 11 sati

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4558
13.11.2013 15:12:08   
toncica
mrmot imas PP user posted image

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4559
13.11.2013 15:47:39   
Rijada
Cao cure evo i mene.Samo da pozelim sutra koje idu na zakazani pregled puno srece i da bude sve ako bog da uredu.Toncica,no idea,i mrmot. user posted image Gogica puno srece i da ako bog da imadnes lijepu trudnocu to ti od user posted image Pozdrav i za ostale cure i nove i stare.

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4560
13.11.2013 16:08:35   
toncica
Rijda draga moja hvala ti na lijepim zeljicama i podrsci . I ja tebi zelim srecu sta god radila . Ljubim te mila i cuvaj se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 4561
13.11.2013 22:16:45   
toncica
SRETNO svim zenicama sutra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4562
13.11.2013 23:38:31   
no idea
hvala, Tonči, hvala, Rijada! Sretno i vama, Tonči i Mrmot! pusa svima!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4563
13.11.2013 23:50:27   
lavsaturn
Sretno sutra i javi te nam se sa sto ljepsim vijestima!!!!

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 4564
14.11.2013 16:16:22   
mrmot
Evo mene prve iz BL. Toncica kafenise po BanjOj luci pa ve vjerovatno malo kasnije da se javi. Kod mene je stanje ok, bar tako kaze dr Sanja. Sada cekam da dodje vjestica, da odradim fsh i aBd krecem ponovo sa terapijom. Pozdrav svima a od danas Toncici pjevam jednu pjesmicu, MALA ZENA OD VELIKE SLADJA hihihi Pusa svima

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 4565
14.11.2013 18:16:17   
toncica
lavsaturn hvala ti mila moja na podrsci . user posted image user posted image user posted image
mrmot evo i mene i hvala na pjesmuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
UZ kaze DR Sanja super stanje . Stavila me na dugi protokol . Od danas primam po jedan DECAPEPTIL DO 18.11. Od 18-og do 05.12-og pola DECAPEPTILA , 2 MENOPURA I 1 FOSTIMON . pRVA FOLIKULOMETRIJA JE 05.12.
Eto tako pocela sam vam se danas bocati .
Upoznala sam se sa mrmot divna zena i jako mi je drago sto sam je upoznala . A i muzic joj je super brizan i pazljiv.
Upoznala sam i no ideu , ali samo na kratko . Nismo pile kaficu ona se zurila po nalaze. Valda ce biti prilike drugi put. Slatka je .
Sve vas volim i ljubim user posted image

(odgovor članu mrmot)
Neposredna veza do poruke: 4566
14.11.2013 18:17:52   
toncica
no idea javi se da vidimo kako si prosla . Prijavi se na raport user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4567
14.11.2013 19:00:54   
no idea
evo me, javljam se na raport :) Tonči, draga, hvala ti na onom epitetu da sam slatka! Ha,ha, prošla sam ok-meni je ovo prvi put bilo da sam kod dr Sanje, nisam znala da će me ona pregledati, pa sam bila zbunjena kad me je sestra pozvala, što si vidjela. Imamo identičan protokol, samo ja se bocam Decapeptilom do 28.11. Meni su nalazi na Paprikovcu samo djelimično gotovi, ali nisu loši za sada. Moraću se ovih dana još vozati za BL i nazad, a usput se bocati. Sama ću. A ti? A Mrmot? joj, majko mila, danas sam pod nadzorom sestre sama davala sebi bocu..valjda ću se snaći dalje sama. UZV je i meni 5.12., u isto vrijeme kao danas, pa se nadam da se onda vidimo na kafici. Sad ćeš me moći bez problema prepoznati, iako ja ne znam boje :)- da sam muško bila bih daltonista! Pusa objema!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4568
14.11.2013 19:07:21   
no idea
Rijada, hvala ti na podršci, i tebi-lavsaturn!
sve prošlo ok, mada je sestra se smijala koliko mi se ruke tresu kad sam sebi davala bocu, ona hoće da uzme da dovrši, a ja ne dam, a ruke se tresu i znoje...ha,ha, i nisam joj dala! sama sam se piknula!

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4569
14.11.2013 20:18:31   
ema38
drage moje evo i mene i ja sam bila danas na
pregedu kod dr sanjeradila mi ultra zvuk kaze da je ok i rekla jos dva dana na tabletama i onda cekam vjesticu i da joj se javim prvi dan mnz da ugovorimo sledeci uz a 2 i3 dan da primim gonalf a 4 i 5 menopur pa eto toliko nadam se da cu smjeti sama se bocat nisam dosad imala kontakt sa bocama al bicu hrabra pokusacu a viste se drage moje ispricale i zavrsile preglede dok sam ja stigla jer sam tamo bila oko pola2 zao mi je sto i ja nisam upoznala te slatke zenice al imacu priliku nadam se zelim svima srecu sa bocama i da sve bude kako treba ljubim vas sve

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4570
15.11.2013 12:11:53   
toncica
no idea draga moja super si ti zenica otkacena , ali u pozitivnom smislu . Tako i treba . Kako si mi se opisala ja mislila uce u ordinaciju tenk . Uopste nisi ni debela ni velika zena kao sto si mi napisala . Ja se necu bocati sama icicu kod porodicnog . Svaka ti cast zeno ja nesto nemogu . Je li tebi sta rekla DR za mikroginon? Meni nije nista valda ga pijemo do kad su nam i rekli . I meni je UZ isto 05.12 , ali ja mozda necu dolaziti u BL . Rekla mi DR da ga mogu uraditi i kod nas u Bijeljini da ne dolazim pa vidjecu sta cu . Ljubim te mila super si . Sretno sa bocanjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4571
15.11.2013 12:12:41   
no idea
cure, evo mene opet! ja se danas bocnula sama! jeee! uspjela sam! malo je više peckalo nego juče, ali sam izdržala! kako vi? Tonči, draga, kako je tebi? Je li imamo istu terapiju ili ti uzimaš Decapeptyl do 18.11. ? Vidimo li se 5.12.? Mrmot, draga, kakav je kod tebe protokol?
javite se, cure, nemojte da se dopisujem sama sa sobom...

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4572
15.11.2013 12:21:52   
toncica
ema38user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ. Sretno mila sa bocanjem .
Ja sam ti draga moja tad krenula nazad za Bijeljinu. Pravo sam se iskafenisala sa zenicama . Samo da znate mrmot je jedna divna i hrabra osoba . Svaka joj cas_t . Voljela bih mila da sam se i sa tobom upoznala , ali nadam se da ce biti prilike. Jesi li ti to na kratkom protokolu?
Ja sam se drage moje presabrala do 05.12 imam da primim 38 injekcija . Upoznala sam no ideu , mrmot i jos jednu zenicu sa druge teme. Sve su divne .
Javljajte se sve da znamo kako napreduju terapije . Svima vam saljem jedan user posted image podrske .
SRETNO svima jos jednom i ako bog da da sve budemo debele za Novu Godinu .

< Poruku je uredio toncica -- 15.11.2013 12:22:52 >

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4573
15.11.2013 12:29:10   
no idea
Tonči, pa ja i ti imamo neku telepatiju-pišemo istovremeno! :) Hvala ti na komplimentima! Ma ja sam ti u fazi mršavljenja, tako da sam sama sebi ogromna, a bila sam još veća. Nije zbog kila, nego zbog hormona! I Sanja mi je juče rekla da nastavim sa tom terapijom i da još koju kilu smršam! E da, meni je rekla da Microginon pijemo do 21.11., i taj dan pijemo posljednju, a Decapeptyl cijeli do 28.11., onda-od tog datuma pola, al' počinjem sa 2 Menopura i 1 Fostimonom paralelno. Ja ću kod njih na uzv, jer kod njih idem već 2 godine, išla sam i na preglede, i na folikulometrije svako malo, pa je najbolje da i sad nastavim s njima. Ja sam isto kontala kod porodične da mi oni tamo daju injekcije, ali neki dan kad sam išla otvarati bolovanje sam vidjela koliko su sestre odvratne, koliko su zavlačile nekog čovjeka, a trebale su mu dati injekciju, da je to strašno. Ja bih ih porazbijala da mi zakasne dati injekciju, a taj čovjek je čekao više od pola sata. Zato sam odlučila da ja sama sebe bocam, da ne bih morala tući sestre...Kako ću jednom rukom da tučem sestre, a drugom da se bocam ipak sama, jer su one neažurne i spore?! Najbolje da ja to sama s mirom odradim! I eto, danas sam uspjela! Nadam se da će svaki sljedeći put biti lakše! Pusa, mila, a mi se vidimo onda neki drugi put-makar na punkciji...

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4574
15.11.2013 12:50:29   
mrmot
Ispisah ja poruku a izgleda je poslala kao pp no idea, hehehe. Ja i moja ringeraja. Ja sam na posebnom tretmanu, terapiji. Ako 2 dc bude ok fsh pijem klomifen a 3,5 i 7 dc po 1 menopur i tada bih trebala v ec ostati u Bl. Post imam jos 5 tableta cikloproginove mislim da se moja konacna misija zavrsava za nekoh od prilike 20 dana, naravno ako fsh bude u redu a nadam se da hoce. Pa nisam se na boga kamenjem bacala da me toliko kaznjava. Toliko od mene, sve vas voli i ljubi mrmot

Toncice hvala na komlimentima, ponajvise na onom hrabra zena. Mislim da smo mi sve veoma hrabre zene sa kakvim problemima se mi borimo. A mislim da se o tvojoj hrabrosti ne treba ni polemisati s obzirom koliko traje tvoja borba.

No idea nisam znala u cemu ces biti, vidjela sam te i kao sto rece toncica veoma si slatka. pozz svima

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  181 182 [183] 184 185   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *