|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
20.11.2013 22:44:11   
toncica
Dona YU pa gdje si ti mila moja nema te ko sunca . Sto se nejavljas .?
Drago mi je mila da ti je TSH sad dobar da mozes u postupak . Sretno mila u decembru . Je li ti kreces sa pripremama u decembru ?
Hvala ti draga na lijepim zeljama i podrsci za sve zenice , mnogo nam znaci kao i svakoj od nas . I mi cemo tebe podrzavati i bodriti u decembru a ti ces tad navijati da nase beturine budu sto vece . user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4601
21.11.2013 8:52:28   
mionab
Drage moje hvala vam.
Danas mi je peti dan od ET ako ne računam 16. kada su vraćena 2 embriona.
Kako vrijeme odmiče , ne možeš a da ne razmišljaš o simptomima i šta će biti.
Juče i danas me boli stomak povremeno.Osjećaj kao da ću dobiti.
Čitala sam po forumima, to može biti i dobro i loše.
Javim vam sve.I želim vam puno sreće u postupku u decembru.user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4602
21.11.2013 11:18:26   
toncica
mionab draga moja samo budi strpljiva koliko god mozes . Znam da nije lako , ali procice to brzo. To moze biti i implantacija . Mozda se mrvica gnijezdi sto ti zelim od user posted image . Samo razmisljaj pozitivno . Ja mislim ako se dobro sjecam od prosli put da se racuna i taj dan kad je bio postupak tj kad su embrioni vraceni . Ljubim te mila , navijam i drzim fige za sto vecu beturinu . user posted image
Hvala ti draga moja na podrsci i lijepim zeljicama .

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4603
21.11.2013 14:13:16   
ema38
drage moje samo da vas pozdravim i javim da jeuser posted image juce dosla imam malo obilnije valjda sto se duze cekalo na nju a od danas pocinjem boce ici cu u dom zdravlja pa ako skupim hrabrosti mozda pocnem i sama zasad idem tamo. hvala vam sto ste tu da vas nema mnogo toga nebi znala ljubim vas .Mionab duso sretno i da bude valika beta uz tebe smo sveuser posted image user posted image cuvaj nam se sve ostale drage moje dame ljubim vas pa javim vam kako sam podnijela boce

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4604
21.11.2013 20:21:45   
toncica
ema38 SRETNO mila sa bocanjem. user posted image user posted image user posted image
JUPI ja prestala piti mikroginon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav svim mojim saborkama , trudnicama i mamama user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4605
21.11.2013 21:25:23   
Dona YU
Toncice, hvala draga!!! Postupak mi je u februaru, ali u decembru kre
ćem sa kontracepcijom...
Držim vam fige svima...
Ja pomalo virnem svaki dan, radujem se sa vama. ..
Velikiii. Zagrljaj!!!:-)

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4606
22.11.2013 14:17:50   
gami
Pozdrav svim curama!Evo da vam se i ja javim nakon kraće pauze. Prošle sedmice sam ponovila nalaz TSH, i dr Brankica kaže da je u redu. Rekla je da im se javim u decembru kad dobijem menst.a postupak mi je zakazan za mart. Tako da sada čekam decembar, a on je već tuuser posted image , pa polako user posted image Vama svima želim da što prije uzmete svoje user posted image u naručje, ljubim vas

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4607
22.11.2013 14:58:44   
toncica
Dona YU draga moja hvala ti puno . Znaci pocinjemo da navijamo od decembra . Sretno mila i javi nam se kad god mozes . user posted image
gami drago mi je da si nam se javila ponovo . user posted image user posted image user posted image user posted image za nalz TSH .Sad ce decembar nije daleko pa polako u nove borbe . Sretno mila . Hvala ti na podrsci i lijepim zeljama . Ako bog da da sve ovde imamo svoje user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4608
22.11.2013 17:04:57   
tasa83
Hvala svima na savjetima...Danas sam vadila krv za hormone..sad cekamo nalaze,jos su mi ostali brisevi....u cetvrtak smo zakazani opet kod dr.Brankice.Suprugov uzorak je isti kao i prethodni dakle jako los...

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4609
23.11.2013 9:58:40   
mionab
Drage moje, da vam se javim.
Danas mi je 8 dan od ET.Stomak me manje boli, povremeno.Ali ima ogromne promjene raspoloženja.Možda je od hormonskih terapija.Grudi su naduvene i bolne.Stvarno je ovaj period do bete najteži.Treba razmišljati pozitivno.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4610
23.11.2013 12:21:47   
toncica
tasa83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je mila zbog nalaza tvoga muzica , ali sve se da popraviti . Sretno mila u cetvrtak kod DR user posted image user posted image user posted image
mionab draga znam da ti je dan ko godina , ali izdrzi mozes ti to . Ko zna mozda su to ako bog da simptomi user posted image . Cuvaj se i misli pozitivno . user posted image
Ostale moje saborke gdje ste se sve user posted image

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4611
23.11.2013 15:37:28   
mionab
Toncice stvarno si prava podrška.Hvala ti puno.Možemo mi sve izdržati.Bila sam u gradu, malo prošetala i odmah je bolje.Javim vam se.user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4612
23.11.2013 16:53:07   
ema38
Mionab draga nemoj da budes nervozna znam da ti je tesko cekati betu al izdrzi tu smo da ti damo snage i hrabrosti tonci duso evo i ja se stignem javiti nekad danas mi je treci dan od boca ide mi nekako daje mi bratisna nisam jos sama al nije strasno da bi i smjela krvarenje ide jos malO U PONEDELJAK IDEM NA drugi ultra zvuk pa za dalje vam javima nnisam bas hepi neznam jesul nusn pojave ili vrijeme i citam vas redovno i mislim na vas oprostite zbog gresaka sin me zeza neda mi pisati Mrmot draga gdjesi nam ti

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4613
23.11.2013 22:25:19   
Dona YU
Budite hrabre i jake ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzela sam semu za februar, sa Mycroginon-om krecem pocetkom decembra, tako su mi rekli ... javim se kada dobijem i krecemo...

Vidim da nije lako, ali se radujem pocetku ... user posted image

Saljem vam velikiiiii user posted image i punooo, punooo srece ....

''Postoji milion gradova u koje možeš odlaziti, ali samo jedan u koji možeš da se vraćaš.''

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4614
24.11.2013 0:43:41   
no idea
uh, evo i mene, samo da vas na brzinu ljubnem sve....kod mene sve ok, čekam vješticu, pucam se decapeptylom, objašnjavam ljudima zašto ne radim, kako sve to ide, kako će biti, uh....znate kako je kad ljudima koji nikad nisu imali problema s tim objašnjavate zašto ste vi drugačiji, a ne znate ni sami razlog...
mionab, polako draga, sve će biti ok...
ostale cure user posted image

(odgovor članu Dona YU)
Neposredna veza do poruke: 4615
24.11.2013 22:45:41   
Nova 86

IZVORNA PORUKA: tasa83

Somaja u BL sam rodjena udala se malo dalje :))) kod nas rade bris ali ne i hormone...zvala sam paprikovac ne treba narucivanje samo uputnica...dobila sam obe uputnice ali kako je moj doktor na godisnjem druga mi je doktorica pisala uputnice,imala sam nalaz kod sebe iz Medico s ali nista posebno nije mi napisala,tako da cu morati da platim participaciju jel radio ko skoro nesto od to dvoje?koliko se placa?

Draga Tasa83 nista ne placas.Ja sam iz BL, nisam placala nista ni za briseve,ni za hormone.Briseve sam radila u Poluklinici,a hormone na Paprikovcu.Kad budes na Paprikovcu uzmi br. na drugom salteru- obicno na tom budu sve same babe penzionerke(jedna mi se obratila sa dijete ti si pogrjesila salter,a ne zna baba kakve muke mi mladi imamo).Obavezno kazi dr. da je za VTO,sifra je N97 kao sto su ti vec rekli.Mi smo oslobodjeni svega,cak i papirologiju kad sam ganjala za fond u opstini su me pitali za sta je i nisu mi naplatili.Nadam se da ces razumjeti sta sam ti napisala.Napisala sam je u jednom "dahu" ,zao mi je da placas bilo sta.Cuvaj pare za druge stvari.PozZ!

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4616
24.11.2013 23:41:24   
Nova 86
Drage moje posle duzeg vremena veceras se vrati u svijet koji maksimalno ignorisem,pravim se da ne postoji.Usla sam da vidim sta ima novo kod vas,kako napredujete.Nisam vas zaboravila,ni vasu podrsku koju ste mi pruzali.Ne znam da li sam poludjela ili sta,ali kad citam vase postove osjetim onaj teret na ledjima,nemam snage da citam,pocne panika da me hvata.....odmah krenem da mislim kako cu dalje.user posted image
Trenutno zivim kao da "nisam" nikad nista radila,prosla sve grozote.Voljena,srecna i uvijek nasmijana,svi misle blago se njoj,a u sebi duboko krijem najvecu tugu.Ni muzu ne zelim da pricam sta osjecam,a znam da se i on svaki dan budi s' tim......CUTIMO,lakse je.Nema dana da ne pomislim na sve,mislim koji bi mjesec bila,sanjam svoju bebu(to mi je najgore),nekad ne vjerujem da sam ikad i bila trudna.Vrijeme ne ljeci nista,kasnije samo bude gore.Krenu u sekundi da se smjenjuju slike,pa se trgnem, sakrijem sve jos dublje kao da ne postoji,da se nikad nije desilo.Tjeram sebe da idem dalje,gazim....MORAM!
Izvinite sto vam posle toliko vremena ovako pisem,ali ovde me nije sramota nista napisati,jer prolazimo sve isto.

Vidim da ce u decembru biti dosta akcije.....zelim vam velike beturine i najljepsi poklon za praznike.Ovima sto su ostale trudne cetitam i da cuvaju svoje mrvice.Tonci kraljice ti si i dalje "najglasnija" ovdje,svaka cast.user posted image user posted image Puno pozdrava vam svima saljem. user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4617
24.11.2013 23:49:22   
Nova 86
Ups Taso tek sam sad vidjela ovu poruku da si vadila hormone......ja sam stigla do ove sto sam ti odgovorila,dalje nisam ni citala.user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4618
25.11.2013 11:16:28   
toncica
Nov 86 duso moja dragasve znam i kako ti je i kroz sta prolazis . Sve znas sta bih rekla . Ja jesam ovde kao najglasnija , ali sta cu moram . I mene isto hvataju eazne faze . Skoro se nisam neko vrijeme javljala na temu nikako . Sto ti rekla neznam da li sam poludjela ili neznam sta . Dobro smo ikako normalne sta smo sve prezivjele . Nije se lako boriti sa neplodnoscu to mi najbolje znamo . Dobro sam ikako normalna posle evo vec 13-a godina . Uzas nekako se kotrljam . Probaj mila da oboje pricate o tome . Lakse ce vam biti oboma nego da cutite. Ja i moj dragi o svemu pricamo zajedno . Znam ja da i on pati isto kao i ja . Nekako nam je lakse kad se izjadamo jedno drugom . On je moja najveca podrka u zivotu. Duso moja trgni se malo . Ja sam tako posle prve VTO naciso izludjelai komirala . Nisam znala sta cu sa sebe . Da mi nije bilo mog dragog muzica neznam sta bih bilo samnom . Zato ti kazem bolje tije da pricas sa svojim muzicem .
Hvala mila na lijepim zeljama . I da znas da te nisam zaboravila , samo se nisi dugo javljala . Tvoj se slucaj ne zaboravlja nazalost . Sjetila sam se neki dan svih onih nasih starih trudilica . Jako mi nedostajete, navikla sam sa vama . Cak sam neke i upoznala. Ljubim te mila i zelim ti sve Nova 86 duso moja draga neznam sta bih ti rekla na sve ovo . Sve znam kako ti je i kroz sta prolazis . Mi se jako dobro razumijemo jer prolazimo svnajbolje . Javi nam se ponekad . Izdrzaces ti sve to jaka si ti zena . user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 4619
25.11.2013 11:34:58   
toncica
ema38 draga moja sretno u ponedeljak na UZ . Zelim ti sto vise folikula . Javi nam se kad dodjes iz BL da nam podneses izvjestaj . Ljubi malenog od tete tonci .
mionab samo da te user posted image
Dona YU samo polako i opusteno mila , sve ce biti ok . user posted image user posted image user posted image
no idea mila moja nenas potrebu nikome nista objasnjavati ako to ne zelis . user posted image user posted image user posted image
mrmot gdje si user posted image
Ostale moje curice sve redom user posted image

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4620
25.11.2013 17:35:05   
mionab
Toncice mila hvala ti!!!
Danas je 10 dan od et.Sve je isto kao i prije par dana.Bol i grčenje stomaka kao da cu svaki čas dobiti.To već traje 5 dana.Ne znam šta da mislim.
Danas sam na poslu pričala sa curom kojoj je uspijelo iz drugog puta u Medico-s-u.
Sve u svemu treba imati sreće i razmišljati pozitivno.user posted image user posted image f i boriti se za naše user posted image .

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 4621
25.11.2013 18:30:44   
tasa83
Nova 86 hvala na odgovorima..Jeste vadila sam hormone u prosli cetvrtak i platila 30 km...za 7 hormona na paprikovcu...imala uputnicu i ovjerenu knjizicu..povisen mi je prolaktin i jos jedan hormon stitnjace,cekam da dobijem nalaz na ruke pa da vidim.sutra radim briseve..Meni su trebale hitno uputnice da se to sve odradi na vrijeme a moj je doktor bio na odmoru..tako da od sifre nista za sad....

(odgovor članu mionab)
Neposredna veza do poruke: 4622
25.11.2013 22:25:59   
ema38
drage moje a posebno toncice ti na sve mislis hvala ti ljubila sam bebicu evo samo da vam se javim bila sam na UZ danas dosla pred vece imam kazu dovoljno folikula za prvi uz svasta me zanima a sad nemogu pisati samo da se javim na lijevom jajniku imam 4 folikula na kojem ima i endiometrozna cista nisam ocekivala a na desnom svega dva pa vidjecemo za dalje kako ce stanje biti produzila mi je menopur jos tri dana i treci da primim plus dece... tak nesto i na UZopet u cetvrtak pa javljam vam novosti sad sam se prvi puta bocnula sama i pokajala boli me gdje sam bocnula i malkice oteklo sutra opet idem trazit ko ce me bocnut necu vise sama ljubim vas oci mi se sklapaju cujemo se opet uskoro laku noc

(odgovor članu tasa83)
Neposredna veza do poruke: 4623
26.11.2013 11:41:18   
no idea
drage moje, gdje ste mi se sve sakrile? kako ste?
Tonči, jesi li dobila? Ja još nisam, ali valjda će doći u naredna dva dana...user posted image Ok sam, još se sama bocam, pravo sam se izvještila, nema više oteklina niti boli...valjda će tako biti i dalje, nadam se... uh, kad počnem davati sebi tri boce odjednom-biće veselo...osjećam se ko kakav stari narkoman, ali sve za user posted image
Puno vasuser posted image sve, javljajte se kako napredujete!

(odgovor članu ema38)
Neposredna veza do poruke: 4624
26.11.2013 15:03:47   
toncica
Evo mene drage moje . Sva sam u nekoj fazi razdrazljivosti . Samo bih plakala .
ema38 mila moja super za prvi put . Samo neznam za tu cistu . Je li ti sta rekla za nju. Kako ti mila podnosis terapiju ?
Kod mene je katastrofa .
mionab dusice draga izdrzi jos malo . Sad ce to zacas proci . Navijam za visoku beturinu .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no idea draga moja ni ja nisam jos dobila . Sve mi udarilo u glavu i ovi hormoni i to sto user posted image trba doci , a nema je . Uzas .E moja ti ja sam vec godinama hormonski narkoman . Pocece mi hormoni izlaziti na usi i oci .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubnem vas sve redom user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 4625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  183 184 [185] 186 187   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *