|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.3.2013 23:19:04   
Jelena86
tončice, ja sam u 14.15h zakazana, mogle bi se i sresti :) ne brini se, vidjet ćeš da je to lako, ne boli ništa...barem mene nije..prva dva puta sam radila naživo, bez anestezije, e to je meni već pakost bila :(
tifa, sretno, vibram iz sveg srca da se mrvica zakači za mamicu i da tu ostane user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 2901
7.3.2013 23:51:37   
toncica
tifa draga oduser posted image ti zelim da ti taj jedan embrion donese ono sto ti ocekujesuser posted image Navijam za tebe da ti uspije.user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2902
7.3.2013 23:53:55   
lavsaturn
Tifa budi dobra, miruj, uzivaj, ne se sekirati ili nervirati, i postuj sve sto su ti tekli, ako je mirovanje, onda miruj.
PUNO, PUNO srece i da ugledas dvije crtice.
Navijam za tebe!!!!!!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2903
7.3.2013 23:58:32   
toncica
Jelena86 nadam se da cemo se sresti i upoznati.Poxdrav

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2904
8.3.2013 6:58:50   
tifa
Hvala vam svima puno mi znaci.Rekli su da izbjegavam usisavanje tj saginjanje, stepenice i da idem u blage setnje. znaci ne strogo mirovanje. Ija vama od srca zelim user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2905
8.3.2013 10:24:08   
viktorii
POZDRAV CURE
vec neko vreme pratim ovaj forum pa odlucih da vam se pridruzim.kao i svi ovde i ja sam u borbi za user posted image

tifa puno srece da ugledas user posted image

kao i ostalim curama da vam se snovi user posted image ostvare sto pre

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2906
8.3.2013 11:50:27   
toncica
viktorii dobro nam dosla na forum i pitaj sve sto te zanimauser posted image Zelim ti puno srece u tvojo borbi. Drugarice moje sretan vam 8 MART i da nam sledeci bude jos sretniji da nam donese svima makar po jednu user posted image To vam zelim oduser posted image . Svima po jedna user posted image

(odgovor članu viktorii)
Neposredna veza do poruke: 2907
8.3.2013 13:29:05   
ajla 81
Tončice,sretan,i tebi 8 mart.i ostalim damama, i od mene user posted image za vas.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2908
8.3.2013 14:18:12   
viktorii
Hvala toncice user posted image

I naravno svima srecan dan zena user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2909
8.3.2013 14:44:09   
lavsaturn
Pridruzujem se cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2910
9.3.2013 11:21:11   
lavsaturn
Tifa, kako si, uzivas li?A usisivac baci za vrata, HAHAHA, sta te briga za njim, nek se nadje neko koga voli, pa nek rade privremeno s njim umjesto tebe!!!!!!

Meni u Nedelju, tj. sutra zadnji Mikroginon, pa 5 dana pauze, i onda pocinjem s drugim krugom do 06.04.Drugo nema nista.Primjetila sam da su se neki raspitivali u ranijim postovima, za bolovanje.Mislila sam na bolovanje od 01.04., jer radim nezgodan posao, u smjenama, terenski, pa nekad necu biti u prilici tacno u odredjeno vrijeme si davati bocu.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2911
9.3.2013 11:39:24   
ajla 81
Djeste cure?.SMARIJA.TONCICA,JELENA86 I ostale da nepisem sva imena kako ste mi?Viktori dobro nam dosla.Kao sto rekoh prvi mi postupak nisam upucena,a nezove mi se uvijek medicos imam vas ako znate normalno.Primam.i dalje inekcije.i pijem microgynon a 14,na ultrazvuk.ali nedobijam menzes jos a trebala 6.kako cu na uz,posto neznam koji ce uz radit,znal ko?pozdrav od mene user posted image

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 2912
9.3.2013 11:59:10   
Jelena86
ajla81, meni je prošli put radila vaginalno uzv (ako se tako kaže, ne znam pravi naziv) a još uvijek mi je malo curkalo...i ja sam joj to rekla, kaže ona da nema veze. i lijepo me je pregledala.
tako da mislim da će moći i tebi. ne znam može li se preko stomaka raditi, neka neko iskusniji se javi...ja dobijem menzes 4-5 dana nakon što prestanem piti mikroginon, u onoj pauzi.
Tifa, naravno da trebaš odmarati, uživati, 'em što trebaš, 'em iskoristi dragoga, pa i ono što smiješ, praviš se da ne smiješ user posted image ja sam tih dana bila primadona user posted image šetnja je poželjna zbog bolje prokrvljenosti...
viktorija, dobrodošla, želim ti svu sreću i da te uskoro barem jedna user posted image usreći.
lavsaturn, bolje je onda ići na bolovanje, čim počneš sa pikanjem..a uostalo, folikulometrije ti budu otprilike svako drugi dan, od 7-8 dc, tako da bi svakako morala izostajati sa posla. injekcije se mkraju davati u približno isto vrijeme +/- 1 sat.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2913
9.3.2013 12:42:49   
tifa
Hej cure ma odmaram i previse. Dragi usisava i sredjuje ja samo napravim rucak i malo prosetam po stanu. ostalo vrijeme sam u krevetu user posted image hvala vam na lijepim zeljama i ja vama zelim da brzo drzite svoje user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2914
9.3.2013 17:13:33   
toncica
ajla 81 dobro sam od kad nepijem mikroginom . ali 13 ponovo. Ja sam dobila danas znaci 4-i dan po prestanku pijenja tableta.
tifa samo odmaraj i uzivaj , nista ti nije prece od tvoje mrvice da se uhvati ako BDuser posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2915
9.3.2013 18:45:53   
Maja Doboj
tifa... odmaraj i uživaj user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2916
9.3.2013 18:52:16   
Maja Doboj
smarija... u kojoj si fazi sada? Možda si i pisala ali ja nisam dugo bila na forumu user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2917
9.3.2013 21:50:36   
smarija
Maja ja sad cekam da dobijem,prosli mjesec sam imala 12-og,i krecemo konacno po smrzlice.E sad posto meni ciklusi variraju,kasne zna i po citav mjesec da izostane nadam se da me sad nece iznevjeriti,jer imam redovno zadnjih pet mjeseci pored siofora sam pocela piti caj virak da li je to pomoglo ili nije nemam pojma,ali od kad to dvoje uzimam imam redovno.
Kako si ti sto te nema na forumu user posted image

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 2918
10.3.2013 14:17:50   
Buba87
U utorak embriotransferuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2919
10.3.2013 18:42:54   
Jelena86
curkama koje su u postupku, želim ogromnu sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~, skupa ćemo se nadati user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2920
10.3.2013 19:33:11   
Maja Doboj
smarija... ma meni ja frka na poslu prva tri mjeseca u godini, dođek kući mrtva umorna pa mi se nije dalo ulaziti na forum... ja sam počela 7 marta piti Mic. a na ultra zvuk idem 28.03 pa će mo vidjeti šta dalje. user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2921
10.3.2013 19:34:10   
Maja Doboj
jelena86 ... 04/13 nova nada user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2922
10.3.2013 20:07:14   
toncica
Buba87 sretno u utorak na embriotransferu. Javi nam kako si prosla.user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2923
10.3.2013 22:16:53   
helga78
ajla 81,
zasto ti jos pijes microgynon? kad trebas prestati? meni je posljednji bio 28.02.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2924
11.3.2013 14:16:18   
ajla 81
Cure kako ste mi?ti Helga?danas sam bas nikakva,ovako ja sam isla kod dr.brankice zadnji put je nije bilo,bila je dr sanja dala mi je semu za inekcije i rekla nastavi piti tablete.to je bio 21.02. trebala sam do 28.02.dr nije rekla do kada,a i ja sam mogla uzeti tabelu i pogledat,ali bas tada mi je umrla od mame sestre,i jedan prijatelj,tako da sam ja malo se zbunila sto nisam smjela i moja je krivica,ali mogla je i dr reci zadnja tableta 28.02.jutros sam zvala medicos objasnila.i dr je rekla da nepijem ih vise da dodjem u cetvrtak na uz.ali kada je nekome prvi put ipak mu treba malo bolje objasnit,Helga kada si ti sada imala zadnji put menzes?sad sam se unervozila.posto trebala sam radit jos u decembru ali tada bio visok prolaktin,da nece opet sada pomjeriti,samo mogu cekat cetvrtak da vidimo sta ce biti,jeli imas ujutru termin.ili popodne.veliki pozdrav za sve cure

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *