Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 16:10:32
Buba87
punkcija 17-i dan ciklusa,izvadjeno 5 js,4 se oplodile,2 stale u razvoju a 2 jako dobre vracene.Na ET se cekalo 5 dana,jer su se embrioni lijepo razvijali,zatim su mi vracena 2 5 dana nakon punkcije znaci 22.dan ciklusa,zato bi trebala dobiti za 5 dana ako nisam trudna.Hvala vam svima na podrsci,javicu ako bude lijepih vijesti a i onih ruznih
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 17:57:17
M1984
Toncice, hvala ti za br. Jelena 86 drago mi je za rješenj i nadam se da su dobile i ostale cure koje su predale. Ipak je to bila samo lažna uzbuna .Jelena koliko dugo si čekala rješenje?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 18:57:09
Jelena86
M1984, to i ja kažem...lažna uzbuna, bogu hvala čekala sam rješenje 50 dana...nekako se oduljilo...iako je djevojka iz fonda rekla da se obično završava sve za mjesec, izuzetno dva mjeseca...nisu oni ništa posebno otegnuli, nego je meni, uz sve ostalo vezano za ovo, činilo se da nema kraja...a panika me uhvatila, jer sam več počela piti terapiju...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.3.2013 9:56:05
glaxy
Buba odlično za blastice, držimo palčeve da nam za desetak dana javiš da ćeš dobiti malu ili čak Jelena, super za rješenje, sad možeš opušteno u novi postupak. Do kad si na Mycroginonu? Šta si dlučila za terapiju, hoćeš li tražiti da ti ukine Decapeptil? Ostale cure vellliki
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.3.2013 20:01:57
Jelena86
hvala vam drage moje...na mikroginonu sam bila do prije 4 dana..sada ide pauza, pa opet mikroginon do 06.04. sutra mi je 5.dan pauze, a još nisam dobila porazgovarati ću sa dr.B.tražit ću da mi ukine dekapeptil, jer mislim da kod mene nema nikakvu svrhu...al neću unaprijed pričati, možda i one sam tako budu mislile... tifa, iš-iš crne misli...ne misli na , već na ...dogovoreno?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 8:16:50
helga78
ajla 81, kako si prosla juce na UZ? Sta ti je dr rekla za mycroginon? ja imam samo 5 folikula i prilicno su mali pa mi je pojacala terapiju, sljedeci UZ u nedjelju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 11:02:10
ajla 81
Helga78.isto mi je rekla ko i tebi ima ih ali su mali da nastavim terapiju do nedjelje.a za mycroginon kaze napravicemo nesto.i sinoc ja dobi menzes posto trebala prije ali posto sam pogrijesila,dobila sinoc.nazvala je jutros rekla da primim svoju terapiju danas.i da dodjem sutra a ne u nedjelju,sta ce mi reci sutra vidjecemo,Ostale cure gdje ste? Toncice kako podnosis terapiju?Jelena86 sta mi ti radis?Buba87 sretno i svimo stalim curama zelim takodjer srecu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 11:05:52
smarija
ne znam sto je krenulo nesto kilavo ovaj mjesec,ni ja nisam za pohvaliti prvo mi kasni menstruacija trebala doci oko 12-14 ali je nema,kod mene nije to nesto novo jer i nemem redovno ali zadnjih 5 mjeseci sam imala i sad kad treba da dodje nje nema,na to sve sam zakacila virozu i od ponodeljka imam temperaturu,bas mi se sve lijepo poslozilo da prosto nemam rijeci.
cure drzim fige da folikulici lijepo narastu,Jelena jesi li ti dobila,cekalicama zelim puno srece
< Poruku je uredio smarija -- 15.3.2013 11:06:55 >
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 13:08:37
toncica
ajla 81 sad mi je dobro ,ako opet nepocnu oni simptomi, valda nece.Ti se mila javi kad dodjes sa uz.Bas nam nesto sve kilavo ide mozda je to dobar znak za kasnije. Zelim ti da ti sto prije narastu folikuli kao i helgi78 tifa kako si ti sta se desava. Buba87 kako se osjecas imas li kakve simptome, zelim ti da docekas veliku betu. Ostalim curama pozdrav nemogu sve ni da pohvatam.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 14:28:28
tifa
Uhhhhh 9 dan sto se vise priblizava sve mi je gore. Jos uvijek vrtoglavice i sinoc odnosno jutros sam se probudila u 4 i nisam vise mogla spavati. Samo ostaje nada i cekanje.Hvala cure i srecno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 14:46:58
Buba87
Ja nemam vrtoglavice,ama bas ni malo.Nadam se da necu dobiti za 3 dana,tad mi je ciklus,osjecam kao neke grceve dole,koji traju po 2-3 sekunde.To mi se inace dogadja kada trebam dobiti ,mada sam ih osjetila i prije ET.Zna li iko sta to moze biti.Inace,sve drugo je ok,nista drugacije
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 19:11:24
Jelena86
drage moje, hvala vam na brizi... evo došla jutros ...nastupa u dosta oskudnijoj varijanti zbog kontracepcije (bogu hvala, jer mi uništi željezo koliko je obilna u prirodnom ciklusu...toliko da mi je željezo prije menstruacije bilo 15, a nakon menstruacije 4...možete zamisliti?!)
druga stvar...jučer sam radila neko testiranje vitamina u apoteci, i nedostaje mi folne kiseline (između ostalog)..pa me zanima, da li smijem popiti 2x1 tablete folne kiseline? pijem 1X1 sada, već ima dvije godine...
smarija, čuvam fige da dođe što prije...a kada joj se ne nadamo, tada nam urani buba, tifa, izdržite još malo, brzo će doći vrijeme za betu, nadam se najljepšu do sada ajla, nadam se da će nešto dobro skontati doktorice i da ćeš što prije u postupak
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 21:26:25
toncica
Buba87 navijam za tebe da ti nedodje i zelim ti veliku betu abd Jelena86i kod mene je isto tako oskudno bilo ali ja inace nemam puno. Kako si trazila da ti urade test na vitamine.Za folnu kiselinu ja neznam da li smijes piti po 2 ja isto pijem po 1 mozda neka nasa saborka zna ili pitaj u apoteci ili doktoricu.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.3.2013 22:53:33
Jelena86
ma da, nego neću da ih zivkm na telefon, znam da su u medicos-u u gužvi. kad odem na uzv, pitat ću ih. neka parmaceutska firma organizovala neko besplatno mjerenje vitamima u apoteci i ja se prijavila i uradili mi to. nešto preko kože na rukama, tako nekako se gleda...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.3.2013 3:33:09
vanchi88
Zelim svim curama sve najbolje da sve bude kako treba sto se tice VTO. A ti draga moja kumo Buba87 nemoj nista da se brines.....za novu godinu dolazim kumcetu na babine
Ja trebam da radim HSG ako se utvrdi da su mi zapuseni jajovodi ili imalo osteceni dolazim i ja kod Sanje da radim postupak.......
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"