|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
11.3.2013 16:33:10   
toncica
smrc kako si mi draga, jesi li se oporavilauser posted image
Jelena86 i ostale cure koje cekate odobrenje iz fonda, dodje li ikad to odobrenje. Pozdrav svimauser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2926
11.3.2013 21:49:48   
Jelena86
Moja Toncice, ne dođe još, ni pozitivno, ni negativno...sva sam k'o na iglama...nadam mu se svaki dan...Ima li iko ikakvu informaciju o tome, mene je stid više zvati, cccuser posted image

Ajla, nemoj se sekirati, od sekiracije, koliko znam, može skočiti prolaktin, tako da ćeš samo sebi nauditi. Naravno da si upravu da bi trebali bolje objasniti, naročito ženama koje su tek ušle u postupak. Ja sam pet dana iščitavala onu temu, dok je nisam skontala, stvarnno je komplikali...javi šta bude na uzv, i pokušaj ostati što smirenija..
pusa :*

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2927
11.3.2013 21:57:01   
toncica
Jelena86 koga si zvala, jesi li zvala u fond u BL ili u svoju filijalu fonda

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2928
11.3.2013 23:43:53   
helga78
Ajla 81, kao sto neko vec rece, nemoj se sekirati, jer tim bas nista neces postici, samo mozes napraviti veci problem.
Ako ti je vec rekla da dodjes na UZ u zakazanom terminu, vjerujem da postoji nacin da promjenom terapije korigujes to sto se desilo. UZ je za par dana, znam da si nestrpljiva, ali izdrzi pa ces znati sta dalje.
Ja sam dobila krvarenje 4.3. i jos mi pomalo curka, valjda je trebalo vec prestatiuser posted image
Pregled mi je zakazan ujutru u 8.30. Kad si ti? Hocemo li se sresti?

I u pravu si, i ja mislim da bi nam trebali davati vise informacija, objasnjenja i vise razgovarati sa nama. Ja svako jutro uz kafu citam one dvije seme sto sam dobila, kao da spremam neki teski ispituser posted image i tek sad, poslije mjesec dana citanja, pomalo su mi se poslozile neke stvariuser posted image Za nekog ko je prvi put u postupku, stvarno to sve izgleda komplikovano.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2929
12.3.2013 7:52:28   
lavsaturn
PUNO,PUNO srece danas, sto manje nervoze i da nam ubrzo budes user posted image
Javi nam kako si prosla i svoje utiske.....
Za Bubu87

< Poruku je uredio lavsaturn -- 12.3.2013 7:53:08 >

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2930
12.3.2013 8:33:39   
tifa
Hej cure danas 6 dan posle transfera (kako vrijeme sporo prolazi) osjecam samo blage vrtoglavice al mislim da je od ovog utrogestana. jos 9 dana :(

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 2931
12.3.2013 8:44:59   
lavsaturn
Tifa, samo polako, znam da izgleda kao da je vrijeme stalo, proce i ono vec nekako, samo se ti opusti i uzivaj....

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2932
12.3.2013 9:53:14   
viktorii
pozz
cure koje cekate resenje nebh da vas uplasim jer znam kako vam je,samo da vam prenesem sta sam ja cula
Prosle sedmice sam bila u medico-s kod dr.Djukic i ona mi je rekla da je vlada blokirala izdavanje resenja do daljnjeg kao nemaju para.

(odgovor članu lavsaturn)
Neposredna veza do poruke: 2933
12.3.2013 10:30:18   
toncica
tifa user posted image samo se opusti i nerazmisljaj ako je to moguce u nasem slucaju ali probaj. Nadji sebi neku zanimaciju da ne mislis na to psiha je cudo i mnogo zavisi od nje.user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2934
12.3.2013 13:05:31   
toncica
Cure moje da vas pitam mogu li ja promijeniti vrijeme za mikroginom sutra pocinjem ponovo. Npr pila sam ga u 12 sati mogu li sad pomjeriti za ujutru nekako mi lakseuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2935
12.3.2013 13:12:51   
ajla 81
Jelena86 opustila sam se cekam cetvrtak.pa vidjecemo sta ce biti.pa cu javit.Sta ima kod tebe, Toncice i ostali cura koje cekaju odobrenje?Helga78 nasmijala si me sa onim kako citas seme kao za ispit.i ja sam isto.a sto ti jos malo curka.proce do cetvrtka user posted image bas mi je zao sto se necemo sresti meni termin u 11h.pusa :*

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2936
12.3.2013 14:06:56   
toncica
ajla 81 nemoj se sikirati ni nervirati bice to sve dobro. Ja sam bila super ovih 7 dana dok nisam pila mikroginom. sutra pocinjem opet pa do 6 aprila. To znaci da moje muke pocinju sutra, nadam se da ce biti slatke muke.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2937
12.3.2013 18:32:47   
Jelena86
viktori, draga, šta reče, sad sam se baš prepala!!!
zna li iko išta o ovome?
tončice, zvala sam u BL, nisam u svoju filijalu. kod njih sam ja prvi slučaj da ide na vantjelesnu, tako da sam ja njima sve morala objasnjavati, nemaju pojma, onako iskreno...ja mislim da bi smjela promijeniti satnicu, pa ovo je skroz novi ciklus.
KUKU LELEEEE, jada našeg user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2938
12.3.2013 19:12:02   
šmrc
tončice, dobro sam, sutra idem u BL pa ću uzeti preporuku za drugu vantjelesnu user posted image
dokle si ti, malo sam pogubila na forumu, nisam ulazila nekoliko dana?
ostale djevojke, nove i stare želim vam puno sreće, da nam krene godina puna bebica user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2939
12.3.2013 19:16:21   
toncica
Jelena86 mozda nije sve tako crno kao sto izgleda. Ja bih da sam na tvom mjestu nazvala u BL Mi smo isto sto puta zvali .bas te briga sto si dosadna, Nazovi i trazi DARIJU mnogo fino stvorenje da ne povjerujes da ima takvih u nasim institucijama, Ona radi u odnosima s javnoscu jako je ljubazna sve ce ti objasniti, Mozes joj poslati i mejl odmah odgovori, Nemoj mi se sikirati bice to sve ok,user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2940
12.3.2013 19:24:48   
toncica
smrc bas mi je drago da si se oporavila i da ides dalje tako i treba,Ja sam bila na pauzi od 7 dana od mikroginoma, Sutra opet pocinjem pa do 6 aprila. nadam se da mi nece produziti kad odem na uz.user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2941
13.3.2013 8:35:45   
M1984
Drage moje da vam javi vijest koju sam jutros dobila. Zvala sam fond u Doboju i rekla mi je djevojka da je komisoja zasjedala 05.03. , tako da djevojke koje su predale ranije mogu da se nadaju posjeti poštarauser posted image . Ja sam predala 18.02. i nisam dobila rješenje u ovom krugu, ostaje mi da čekam neki ledeći. Sad bi htjela da pitam, ako mi recimo ne odobre hoću li ja o tome biti obaviještena?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2942
13.3.2013 11:20:28   
M1984
toncica, je li mozes napisat br. na koji mogu nazvat Dariju. Hvala unaprijeduser posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 2943
13.3.2013 12:22:58   
Buba87
Juce bio ET,vracena 2 embrionauser posted image ,jako dobra,tako su rekliuser posted image .E sad cemo vidjeti.Za 10 dana beta,mada trebam dobiti za 5 dana ako ne budem trudna.user posted image user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 2944
13.3.2013 12:46:48   
M1984
Super buba, uživaj i odmaraj i nadamo se najboljemuser posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2945
13.3.2013 13:23:31   
toncica
M1894 mila moja javim ti cim nadjem ,negdje sam zapisala , ali kao da je u zemju propao , ali nacicu ga ja.
Buba87 bas sam sretna zbog tebe. Zelim ti svu srecu da ti uspije i da dobijes svojuuser posted image .Sad se opusti i nerazmisljaj da li ces dobiti, ako BD bice sve ok.user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 2946
13.3.2013 14:08:04   
glaxy
Buba sretno,
reci nam koliko folikula odnodno emriona si imala, jel ostalo šta za zamrzavanje, i koji dan si radila ET kad bi trebala dobiti tako rano?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2947
13.3.2013 14:10:05   
glaxy
Ostale cure user posted image

< Poruku je uredio glaxy -- 13.3.2013 14:11:18 >

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2948
13.3.2013 15:09:56   
tifa
7 dan nakon transfera, pocela malo setati jos uvjek prisutna vrtoglavica :D
srecno, srecno, srecno svima

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 2949
13.3.2013 15:56:06   
toncica
M1894 evo mila nadjoh ga. DARIJA FILIPOVIC potparol fonda 051/249-211user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *