Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.3.2013 21:49:48
Jelena86
Moja Toncice, ne dođe još, ni pozitivno, ni negativno...sva sam k'o na iglama...nadam mu se svaki dan...Ima li iko ikakvu informaciju o tome, mene je stid više zvati, ccc
Ajla, nemoj se sekirati, od sekiracije, koliko znam, može skočiti prolaktin, tako da ćeš samo sebi nauditi. Naravno da si upravu da bi trebali bolje objasniti, naročito ženama koje su tek ušle u postupak. Ja sam pet dana iščitavala onu temu, dok je nisam skontala, stvarnno je komplikali...javi šta bude na uzv, i pokušaj ostati što smirenija.. pusa :*
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.3.2013 23:43:53
helga78
Ajla 81, kao sto neko vec rece, nemoj se sekirati, jer tim bas nista neces postici, samo mozes napraviti veci problem. Ako ti je vec rekla da dodjes na UZ u zakazanom terminu, vjerujem da postoji nacin da promjenom terapije korigujes to sto se desilo. UZ je za par dana, znam da si nestrpljiva, ali izdrzi pa ces znati sta dalje. Ja sam dobila krvarenje 4.3. i jos mi pomalo curka, valjda je trebalo vec prestati Pregled mi je zakazan ujutru u 8.30. Kad si ti? Hocemo li se sresti?
I u pravu si, i ja mislim da bi nam trebali davati vise informacija, objasnjenja i vise razgovarati sa nama. Ja svako jutro uz kafu citam one dvije seme sto sam dobila, kao da spremam neki teski ispit i tek sad, poslije mjesec dana citanja, pomalo su mi se poslozile neke stvari Za nekog ko je prvi put u postupku, stvarno to sve izgleda komplikovano.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 9:53:14
viktorii
pozz cure koje cekate resenje nebh da vas uplasim jer znam kako vam je,samo da vam prenesem sta sam ja cula Prosle sedmice sam bila u medico-s kod dr.Djukic i ona mi je rekla da je vlada blokirala izdavanje resenja do daljnjeg kao nemaju para.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 10:30:18
toncica
tifa samo se opusti i nerazmisljaj ako je to moguce u nasem slucaju ali probaj. Nadji sebi neku zanimaciju da ne mislis na to psiha je cudo i mnogo zavisi od nje.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 13:05:31
toncica
Cure moje da vas pitam mogu li ja promijeniti vrijeme za mikroginom sutra pocinjem ponovo. Npr pila sam ga u 12 sati mogu li sad pomjeriti za ujutru nekako mi lakse
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 13:12:51
ajla 81
Jelena86 opustila sam se cekam cetvrtak.pa vidjecemo sta ce biti.pa cu javit.Sta ima kod tebe, Toncice i ostali cura koje cekaju odobrenje?Helga78 nasmijala si me sa onim kako citas seme kao za ispit.i ja sam isto.a sto ti jos malo curka.proce do cetvrtka bas mi je zao sto se necemo sresti meni termin u 11h.pusa :*
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 14:06:56
toncica
ajla 81 nemoj se sikirati ni nervirati bice to sve dobro. Ja sam bila super ovih 7 dana dok nisam pila mikroginom. sutra pocinjem opet pa do 6 aprila. To znaci da moje muke pocinju sutra, nadam se da ce biti slatke muke.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 18:32:47
Jelena86
viktori, draga, šta reče, sad sam se baš prepala!!! zna li iko išta o ovome? tončice, zvala sam u BL, nisam u svoju filijalu. kod njih sam ja prvi slučaj da ide na vantjelesnu, tako da sam ja njima sve morala objasnjavati, nemaju pojma, onako iskreno...ja mislim da bi smjela promijeniti satnicu, pa ovo je skroz novi ciklus. KUKU LELEEEE, jada našeg
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 19:12:02
šmrc
tončice, dobro sam, sutra idem u BL pa ću uzeti preporuku za drugu vantjelesnu dokle si ti, malo sam pogubila na forumu, nisam ulazila nekoliko dana? ostale djevojke, nove i stare želim vam puno sreće, da nam krene godina puna bebica
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 19:16:21
toncica
Jelena86 mozda nije sve tako crno kao sto izgleda. Ja bih da sam na tvom mjestu nazvala u BL Mi smo isto sto puta zvali .bas te briga sto si dosadna, Nazovi i trazi DARIJU mnogo fino stvorenje da ne povjerujes da ima takvih u nasim institucijama, Ona radi u odnosima s javnoscu jako je ljubazna sve ce ti objasniti, Mozes joj poslati i mejl odmah odgovori, Nemoj mi se sikirati bice to sve ok,
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.3.2013 19:24:48
toncica
smrc bas mi je drago da si se oporavila i da ides dalje tako i treba,Ja sam bila na pauzi od 7 dana od mikroginoma, Sutra opet pocinjem pa do 6 aprila. nadam se da mi nece produziti kad odem na uz.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 8:35:45
M1984
Drage moje da vam javi vijest koju sam jutros dobila. Zvala sam fond u Doboju i rekla mi je djevojka da je komisoja zasjedala 05.03. , tako da djevojke koje su predale ranije mogu da se nadaju posjeti poštara . Ja sam predala 18.02. i nisam dobila rješenje u ovom krugu, ostaje mi da čekam neki ledeći. Sad bi htjela da pitam, ako mi recimo ne odobre hoću li ja o tome biti obaviještena?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 13:23:31
toncica
M1894 mila moja javim ti cim nadjem ,negdje sam zapisala , ali kao da je u zemju propao , ali nacicu ga ja. Buba87 bas sam sretna zbog tebe. Zelim ti svu srecu da ti uspije i da dobijes svoju .Sad se opusti i nerazmisljaj da li ces dobiti, ako BD bice sve ok.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.3.2013 14:08:04
glaxy
Buba sretno, reci nam koliko folikula odnodno emriona si imala, jel ostalo šta za zamrzavanje, i koji dan si radila ET kad bi trebala dobiti tako rano?