Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.2.2013 19:33:52
vec pokusala
ja bi opet malo o onom finansijskom dijelu i problemu.prije par dana sam u komentarima spominjala da je neko pricao o navodnoj pomoci po 1000 km ko je isao na 3.vantjelesnu o svom trosku.u medjuvremenu sam zvala fond zdravstva i gradsku upravu,oni nisu upuceni i ne znaju o cemu se radi,pa me interesuje zna li neko na koju adresu da se obratim,je li jos iko to gledao,cuo itd...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.2.2013 19:58:23
majuša
Tončica, Sibirka dobro nam došle . Ostale cure veliki pozdrav! Ja sam se večeras najviše pridružila da našoj Šmrcki poželim svu sreću ovog svijeta zbog sutrašnje bete. Druge se, pretpostavljam, neće naljutiti jer je njoj trenutno sreća najviše potrebna. I još jednom; S R E Ć N O D R A G A! P.S. Jedva čekam da dođem kući s posla da vidim rezultat!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.2.2013 21:28:19
helga78
ajla 81, u istom smo terminu I ja primam po jedan Decapeptyl do 6.3. potom po pola Decapeptyla i 3 Merionala, a 14.3. idem na UZ
toncica, ja sam Mycroginon u pocetku grozno podnosila, preznojavala sam se, udebljala se, bilo mi je muka, cak sam i povracala, ali poslije 15-ak dana se sve smirilo i nisam vise imala nikakvih problema.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.2.2013 22:53:01
smarija
vec pokusala sto se tice te pomoci od grada to je bilo nesto raspisano (kao konkurs za pomoc) i imalo datumski do kad se treba predati zahtjev,e sad da li je istekao ili nije ne znam,ali ko god je predao nije dobio sredstva jer opstina grada BL nema novca,tako ti napisu u obrazlozenju (moj slucaj a znam ih jos par).
Smrc sretno sutra jedva cekam da nam se javis (mirise mi to sve na )
Ostalim curama takodje zelim srecu a novim dobrodoslicu
< Poruku je uredio smarija -- 24.2.2013 22:59:13 >
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 24.2.2013 23:40:22
smarija
vec pokusala evo uspjela sam naci taj konkurs
BANJALUKA, 27. AVGUSTA - Administrativna služba grada Banjaluka raspisala je konkurs za dodjelu jednokratne novčane pomoći za sufinansiranje troškova jedne procedure asistirane reprodukcije - vantjelesne oplodnje. Na konkurs se mogu prijaviti žene do 42 godine starosti, kojima je u vezi sa planiranjem porodice priznato pravo na dvije procedure vantjelesne oplodnje na teret obaveznog zdravstvenog osiguranja i imaju prijavljeno prebivalište na području Banjaluke u neprekidnom trajanju dužem od četiri godine /prije podnošenja zahtjeva/.
Uz zahtjev za dodjelu jednokratne novčane pomoći od 2.500 KM, podnosilac je dužan priložiti rješenja Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske kojim su priznate dvije procedure vantjelesne oplodnje, medicinski nalaz /ne stariji od šest mjeseci/ kojim se dokazuje opravdana potreba za ovom procedurom i medicinsku dokumentaciju o prethodno provedenim procedurama.
Uz medicinsku dokumentaciju potrebno je još priložiti uvjerenje o prebivalištu, fotokopije lične karte i žiro-računa, te uvjerenje Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, ukoliko je lice nezaposleno.
Zahtjevi za dodjelu jednokratne novčane pomoći za sufinansiranje troškova jedne procedure asistirane reprodukcije /vantjelesne oplodnje/ sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično na protokol u kancelariju broj 16 ili poštom na adresu Administrativna služba grada Banjaluke, Odjeljenje za društvene djelatnosti, Trg Srpskih vladara broj 1, 78 000 Banjaluka.
Rok za podnošenje prijava je 27. septembar.
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.2.2013 10:59:39
šmrc
smarija i toncice, hvala vam na podršci, baš, baš mi je teško ali šta da se radi, viša sila, nadala sam se samo tako... Koja je procedura za drugi postupak, ponovo ide zahtjev u Zdravstvo? Kad se sjetim da ponovo sve nalaze moram vaditi pozli mi.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.2.2013 11:17:09
toncica
Majusa i Smarija hvala vam na dobrodoslici sve ste jako divne.Cao Helga hvala ti na razmjeni misljenja. Ja se zasad nisam ugojila i nisam povracala. Pijem ga vec 21 dan i kao da mi je malo bolje od prije 2 dana. Nemogu ni da spavam nocu.Zelim ti puno srece u martu u postupku
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.2.2013 12:23:55
smarija
smrc procedura je ista kao i prvi put,samo mislim da ces morati koji mjesec pauzirati zbog stimulacije koju si primala bar 4-6 mjeseci.Znam da ti je tesko ali ako Bog da bice sledeci put.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.2.2013 13:50:22
šmrc
Hvala vam žene moje, u našoj boli niko se bolje od nas ne razumije... ivana91, šta ima kod tebe, šta ćeš ti za 3-ću, hoćeš ponovo u Medico? glaxy, nadala sam se i ja jer mi je ciklus kasnio M1984, nemoj biti tužna, isplakala sam se i sada mi je malo lakše, dok prođe koji dan opet sve iz početka... smarija, znači opet svi hormoni, brisevi... joj to je kod mene procedura, naći regense u bolnici za to je pravo čudo... idemo dalje žene moje, moramo, zajedno i da budemo podrška i dalje jedna drugoj
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 25.2.2013 16:42:09
ivana91
šmrc,ja sam svoje besplatne postupke ispucala .A što se tiče trećeg puta ako ga ja budem finansirala onda neću u Medico,mislim da ću negdje drugo da probam.Ne zato što mislim da je negdje drugo bolje ili da krivim njih u Medico ,jednostavno hoću da probam i negdje drugo.Malo sam čitala o ovoj novoj klinici "BACHECI" pa možda odem i tamo ,tu mi je blizu nema vozanja,plaćanja smještaja i drugo.Ali vidjećemo još je rano,da bar prođe 6.mjeseci pa da obezbjedim lovu pa ću onda da razmišljam. Ja sam sada dobro,malo sam došla sebi . Pozdrav za sve nove i stare cure na forumu.Želim vam puno sreće i da nas obradujete sa pozitivnim betama.