|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
22.2.2013 21:12:34   
Maja Doboj
ajla 81 dobro došla...puno sreće u postupku user posted image ja sam u postupku ali tek sada trabam početi tablete a ET krajem aprila user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2801
22.2.2013 21:13:34   
Maja Doboj
smrc svi navijamo user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2802
22.2.2013 22:05:13   
ajla 81
SMARIJA hvala na odgovoru.MAJUSA i MAJA DOBOJ hvala na lijepom doceku.Majo,i ja sam Dobojka .A sada idem na spavanje.ujutru rano na bocanje.i stvarno ste predivne,ljubazne svaka vam cast,

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 2803
22.2.2013 22:06:26   
Jelena86
Majuša, ne brini, čim nešto saznam, javim vam...zvat ću nekada opet u narednoj sedmici...zadnjui put kada sam zvala, rekli su mi da su zatrpani nekom drugm komisijom, zato je naša malo u slabijem intezitetu radila...
šmrc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 2804
23.2.2013 7:48:27   
šmrc
majuša, hvala što misliš user posted image , i ja radim pa ne stižem da vam se javim
Hvala Ivana91, maja Doboj, Jelena86 držite mi i dalje fige, još je sve ok user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2805
23.2.2013 13:09:28   
toncica
Zdravo forumasice,
vec duze vrijeme pratim ovaj forum i evo odlucih konacno da vam se javim. Razlog tome je sto sam u aprilu u postupku za VTO i zelim da razmjenim iskustva s vama.

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2806
23.2.2013 15:25:33   
Ines80
Smrc jesi radila betu?
Cekamo i navijamo za betuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2807
23.2.2013 16:00:08   
šmrc
Ines80, ako ne bude promjena u ponedeljak radim betu user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2808
23.2.2013 16:48:50   
M1984
Ajla 81, Toncica dobro nam dosleuser posted image
Smrc, milsim na tebeuser posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2809
23.2.2013 18:26:33   
sibirka
Pozdrav svima user posted image nova sam, ali jako dugo citam vase kometare koji su mi ponekad pomogli i olaksali u ovoj mojoj dvanestogodisnoj borbi da se ostvarim kao roditelj. I pored sve borbe nisam uspjela ali neodustajem. Zato bi iznela svoje misljenje i svoj slucaj ali i slucajeve jos dvanest zena mojih prijateljica. Nas trinest zena od 23-39 god. sa odlicnim rezultatima nalaza ali problemom muskog steriliteta obratili smo se doticnoj Dr.Suadi Tinjic. Prije se nismo poznavale ali u toku lijecenja i analiza smo se upoznale sve i razmenile misljenja i utiske. Dva mjeseca smo se sve pripremale za postupak vantjelesne ( nalazi, hormonska terapija, punkcija, embriotransfer). Rasporedila nas je po tri da se sve ne sastanemo slucajno i ne pitamo jedna drugu ????? kako je kod tebe ima li sto novo ???? Uradile smo betu sve u istom danu, od nas trinest jedna je imala pozitivnu betu 5 a kod nas je kao bilo nesto pa stalo. Od doticne Dr. Suade Tinjic nismo dobile ni onu besplatnu rijec ( zao mi je ) a kamo objasnjenje zasto nije doslo do trudnoce, vec samo da trebamo opet kod nje da pokusamo. Na kraju i onoj trinestoj sretnici sa pozitivnom betom nije ni bilo rijeci o trudnoci vec od inekcija koje smo primale kao da ocuvamo plod. Od tog famoznog pokusaja vantjelsne proslo je dva mjeseca i svaki drugi dan stupim u kontakt sa jos jednom osobom koja je prosla kroz istu farsu kao i nas trinest. Nadam se da ce ove moje rijeci barem nekom pomoci, jer samo mi znamo kakva je bol kad toliko se trudimo, nadamo i onda nema uspjeha. Ako ste odlucili da radite vantjelesnu i ako imate novac molim vas da se dobro raspitate za procenat uspjesnosti svake klinike.

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 2810
23.2.2013 18:55:43   
vec pokusala
sibirka malo sam proguglala...kakvo je to zlo,nisam ni jednu pozitivnu rijec procitala za tu zenu!!!zao mi je sto ste prosle kroz taj nemar i bol,nadam se da cete sve uspijeti u kratkom roku ostvariti sto zelite i u pravu si,nabitnije je biti informisan,a ne bacati uzalud pare...
šmrc user posted image

(odgovor članu sibirka)
Neposredna veza do poruke: 2811
23.2.2013 19:44:06   
micikae
ajla 81 srdacan pozdrav i ja sam iz Doboja,radila sam dva postupka 2009 uspjesan a sada 20012 nije uspjelo,ako imas kakvo pitanje slobodno pitaj ako bi znala odgovoriti cu ti,Dr.Sanja je dobar strucnjak i za postupak bih ti nju preporucila ali i Dr. Brankica je ok.ako si vec pocela sa njom,zelim ti srecu i da dobijes svoju user posted image
Jeli ti ovo prvi put da ides u postupak......Pozz

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2812
23.2.2013 19:47:14   
micikae
Pozz Maja Doboj,zelim ti srecu i sve da bude ok.Jer i ja sam iz Doboja a svoj prvi i uspjesni postupak sam odradila isto kad i ti trebas krajem aprila pa ti zelim srecu i svim curama na forumuuser posted image alinazalost drugi nije bio uspjesanuser posted image
Poozz

Neposredna veza do poruke: 2813
23.2.2013 20:21:33   
Bebironcic
Pozdrav djevojke.. citam sad sta je napisala sibirka i strasno,nemam rijeci.
Ja sam isto bila zrtva nemarnih doktora i to strucnjaka,koji su na glasu,imaju svoje privatne kkinike,ali ne bih da ih imenujem.
Ja sam 4 godine u braku i kod mog supruga je problem astenospermia, a to niko od doticnih doktora nije vidio,cak mu je tada bio smanjen i broj,a oni su to nazvali normospermijom a mene 3 puta po 6 mjeseci stimulisali klomifenom i napravili mi to da su mi iscrpili jajnike i sada mi je smanjena plodnost AMH 1,059 ng/ml,pa sad vise ne smiju da pokusaju sa inseminacijom,nego odmah van tjelesna.
A da ne govorim koliko puta sam oplakala nakon klomifena,pregnila zasto ne dolazi do trudnoce,jer sam radila i Hsg,oba jajovoda prohodna i pitala se u cemu je problem.

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 2814
23.2.2013 21:47:30   
Maja Doboj
toncica dobro došla... i ja sam u aprili u postupku user posted image super

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2815
23.2.2013 21:53:09   
Maja Doboj
micikae....Baš nas ima iz Doboja, nažalost user posted image možda se i poznajemo. Žao mi je zbog tebe, šta se desilo sa prvom trudnoćom i kako si prošla sa drugom vantjelesnom? Vjerovatno si pročitala kako sam ja završila sa prvom vantejelesnom i evo sada čekam da dobijem pa da počnem piti tablete, krajem aprila je ET, baš me je strahuser posted image

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 2816
23.2.2013 21:55:39   
Maja Doboj
sibirka...baš mi je žao zbog Vašeg iskustvauser posted image

(odgovor članu sibirka)
Neposredna veza do poruke: 2817
23.2.2013 22:41:52   
toncica
Hvala vam drage moje na dobrodoslici.Ja sam pocela sa microginomom 5 feb. Da li je neka od vas imala nekakve promjene.Ja ga ne podnosim bas najbolje.Svim curama zelim puno srece.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2818
23.2.2013 23:09:50   
ajla 81
M1984 Hvala na dobrodoslici,MICIKAE ovo mi je prvi postupak,zadnji puta nije bilo dr.Brankice pa sam bila kod dr Sanje koja je isto jako fina doktorica,a pitanje imam za menopur inekcije meni je rekla mogu primati u ruku ili stomak,a muz mora isto 3 puta sedmicno,njemu nije nista rekla on prima u ruku,da li moze on promjeniti naprimjer debelo meso.ili mora biti ruka?Hvala unaprjed na odgovoru,inace nemam pitanja osim blizi se 20 mart pa me hvata strah,ali nadam se da ce proc dobro.Svim curama zelim puno srece..pozz

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 2819
23.2.2013 23:20:25   
Jelena86
tonćice, meni mikroginon baš ne paše...bolje sam podnosila 51 injekciju u prošlom postupku, neko ove tablete. užasno sam nervozna bila zbog njih, znojila sam se i udebljala 4 kg user posted image koje još nisam skinula, a idem u novi postupak, ccc user posted image bit ću k'o brod user posted image
i naravno, dobrodošla, i nadam se da ćeš uskoro preći na neki drugi portal, odnosno temu user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2820
23.2.2013 23:32:56   
micikae
Cao cure evo mene kasno,ajla 81 moj muz nije primao nikakvu terapiju samo dao spermiogram kad je trebalo i to je to,jeste sad drugi put pijo neki caj oni tamo dali sta treba a mi u apoteci kupili tri vrste trava i to pijo pa presto itd.....nazalost nije uspjelo,nesto jajne celije nisu bile yrele itd... aliopet ja cu pokusati ako ne sad onda sledece god.valda ce i treci postupak odobrit,a ja sam sebi svu terapiju davala u donji dio stomaka lakse mi bilo, a iskreno za muza neznam vidi sa ovim curama na forumu,mozes limi samo kratko napisati kakva ti je terapija, ja sam sad u septembru bila u postupku ako ti je lakse posalji p.p.Puno pozdravauser posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2821
23.2.2013 23:41:39   
micikae
Cao Maja Doboj,mislim da ce biti dobro neznam kakva ti je terapija jer je to vrijeme kad zene a i sve daju dobar odgovor jel to je vec proljece,ja samu prvom postupku dobila djecaka,i malo mi je terapija drugacija bila,pila sam klomifen nesto kratko i decapep.i po dva gonala i super bilo, 9 j.s i sve oplodjene a 5 se razvilo u blastoicistu i dobro proslo,a sad sam od mikroginona grudi me boljele ja mislila ono najgore sve sam pretrage uradila i opet 9 j.s. aliiiiiii kao 4 nisu zrele a onih 5 nesto opet otpalo a dvije vratili i nista ne bi,pa sam malo razocarana ali nastavljam dalje,ako ne besplatno platit cu iz svog dzepa pa sta bi,da mi djecak ima brat ili seku tebizelim sve naj bolje uspjeces ti zelimti a i svim curama uskoro user posted image

Neposredna veza do poruke: 2822
24.2.2013 0:20:51   
toncica
Jelena86 hvala ti na odgovoru.Meni je ovo prvii postupak.Ja sam kod dr Brankice. Ja sam isto nervozna , boli me stomak nekad nemogu da uhvatim vazduha da disem i bole me grudi toliko da sam zakazala uz. Zelim ti mnogo srece u narednom postupku kao i svim ostalim curama. Smrc draga tebi zelim veliku betu u ponedeljak. Poz.

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 2823
24.2.2013 13:14:02   
ajla 81
micikae.hvala sto odgovaras na moja pitanja,a moja terapija je pocela sa Mycroginon.sada primam svaki dan po jednu inekciju Decapaptyl do 07.03 onda cu pola Decapaptyla i 3 menopura,do 14.03.pa onda idem na ultrazvuk.Tako da je rekla da planira krajem marta sa popstupkom,jeli ima jos neko u martu zakazano?toncica kada je tebi zakazano?Puno pozdrava

(odgovor članu micikae)
Neposredna veza do poruke: 2824
24.2.2013 14:04:45   
toncica
Cao Ajla 81 ja sam u postupku u aprilu. Zelim ti puno srece.Pozdravuser posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  111 112 [113] 114 115   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *