Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Administratori i moderatori upomoc! 24.7.2009 14:52:03
LUNA4
HVALA!!!!!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 5.8.2009 23:05:03
Chuchi
Administratori, ovaj forum opet ima problem! Meni se ovaj spisak zadnjih postova (sa strane) i onaj promijenjene rasprave ne poklapa! opet negdje nesto koci! a i ima problema sa vizualizacijom sajta, jer neke teme vidim samo do pola, od pola se zvizdi, moram pogadjati sta pise. napisem post i ne vidim ga..
RE: Administratori i moderatori upomoc! 17.9.2009 15:53:21
breskvicaa
Molim vas za pomoc zasto ispod mog avatara nema ko u drugih E-mail P.P Album Blokiraj ja sam pokusavala to npraviti ali ja nevidim da mi to pise ispod mog avatara
RE: Administratori i moderatori upomoc! 17.9.2009 16:05:44
Anoniman
niko to sam sebi ne vidi sto je i logicno.. te svoje oznake gledas preko dijela MOJA RINGERAJA :) a vidite svima drugima, naravno (izuzev kad neko u svom profilu stavi zabranu na PP i Email, pa onda te dvije ikonice ne vidite) ja mislim da je ovako
RE: Administratori i moderatori upomoc! 25.10.2009 11:31:31
fatimica09
Ja cu popi........, cijelo jutro se zezam sa prijavom, a sada ne mogu otvoriti pp.....molim vas pomozite mi sta je ovoooooooo....je li do mog lap-topa ili..... juce mi je muz nesto cackao oko tih kolacica a ja cu svisnuti dok on dodje s posla
RE: Administratori i moderatori upomoc! 27.10.2009 19:56:01
Visnja RR
al samo da znas da i pp zeza skoro svaki dan...jutros je meni Suzana 12 puta pokusala poslati pp... ja cu opet pisati programerima al ocito je to neka greska zbog opterecenja portala... vidjecu!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 21.1.2010 17:24:55
putnica
Iz nekoga razloga ne mogu procitati nove objave na temi pomoci za Gorazde,spisak..ide do objave Samedi 21.1 u 13:06,i mada znam da ima novih objava ne mogu ih otvoriti blokira?
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.