mala_sa
|
Meni je stiglo ovo, a vjerovatno i ostalima.. Visnja hvala qlove0 danas u 13:59 Za: mala_sa hello Pozdrav, Moje ime je kraljica Makuza, bio sam impresioniran kada sam vidio tvoj contact.and ću željeli uspostaviti dugotrajnu vezu s vama, molimo možete me kontaktirati preko moje mail, (queen_makuza24@yahoo.co.uk) , tako da ću vam poslati moje slike i reći više o meni. Žao mi je moj profil nije dovršetak bacause nisam mogao ispuniti ga, jer ja ne razumijem vaš jezik Ja ću biti na čekanju za odgovor što je prije moguće. Od svog prijatelja, Queen. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, hello , my name is Queen Makuza, I was impressed when I saw your contact.and I will like to establish a long lasting relationship with you , please you can contact me through my mail, (queen_makuza24@yahoo.co.uk) so that I will send you my picture and tell you more about me. i am sorry my profile is not complete bacause i could not fill it because i do not understand your language I will be waiting for your reply as soon as possible. From your friend, Queen.