Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 25.6.2009 23:30:01
Romali
IZVORNA PORUKA: dadada
Ja opet molim admina da se pozabavi s porukama, jerbo ja evo vec 6 put nunichici salje pp a nikako da prodje i kontam da sjednem na autobus da odem do tuzle da joj kazem
Ti si meni kraaaaaljica
I ja prijavljujem isti problem, nikako mamy i tweety ispričati trač + danima imam problema s prijavom na RR,a nekad ne uspijem prijaviti se nijednom u toku dana
RE: Administratori i moderatori upomoc! 25.6.2009 23:44:56
veeseelaa
Romali sve je ok s forumom nego da ti nije to žuti karton zbog eventualno ne dozvoljenog ophođenja prema forumašicama na forumu, zato se ne možeš logovati kad hoćeš
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 1:29:37
adannn
Fino,odoše svima zvijezdice,hmmmm.Mislim da nije to uredu,ipak nismo mi tu za te zvijezdice,ali zašto kada ih dobijemo moderatori izbrišu teme i one nestanu.Najbolje ne davati ni komentare.Zašto da ja pišem,nekoga savjetujem ili tražim savjet i to bude izbrisano?????Zašto trošiti svoj vid i živce uzalud???Jer jeste uzalud....DELETE
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 8:22:10
Vedica
U pravilima foruma pise da sve teme koje nalaze na PDF Zajednica, a posebno Razgovori o svemu i svacemu se brisu mjesecno ili cak sedmicno. Stoga ako najvise vremena pisete na tim temama, izgubiti cete određeni broj postova pa time i zvjezdica.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 8:33:16
Visnja RR
Svakih nekoliko mjeseci se pregleda cijeli forum i teme koje su bile duple ili su zastarjele ili bile zakljucane iz bilo kojeg opravdanog razloga se brisu...
"Radnje ciscenja" se i ne moraju objasnjavati, logicne su...
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:14:25
adannn
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Svakih nekoliko mjeseci se pregleda cijeli forum i teme koje su bile duple ili su zastarjele ili bile zakljucane iz bilo kojeg opravdanog razloga se brisu...
"Radnje ciscenja" se i ne moraju objasnjavati, logicne su...
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:15:20
Romali
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Romali sve je ok s forumom nego da ti nije to žuti karton zbog eventualno ne dozvoljenog ophođenja prema forumašicama na forumu, zato se ne možeš logovati kad hoćeš
Evo mene danas iz prve Ali neJma tebe- da nisi zaradila crveni??
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:16:26
Lulu_
...a sta vam znace te zvjezdice...mislim kako mi dobijemo te zvjezdice...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:16:48
Ela78
Molim pomoć Prevrnula sam forum pokušavajući skontati kako se postavlja slika na forumu ali bezuspješnoooo Ne albumi to mi je jasno...wow , već samo profil slika Please help
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:20:36
Amrino
Brisu se samo postovi kojma se krse pravila foruma- tj. postovi koji su OT- off topic (skretanje sa teme), postovi koji sadrze uvrede ili psovke. Teme koje se brisu su: duple (jer po pravilima foruma ne smiju se otvarati duple teme), i one koje sluze za mahalanje... Jel se vi stvarno zalite sto su vam nestale zvjezdice dobijene na ove nacine?!
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:21:30
Amrino
IZVORNA PORUKA: Ela78
Molim pomoć Prevrnula sam forum pokušavajući skontati kako se postavlja slika na forumu ali bezuspješnoooo Ne albumi to mi je jasno...wow , već samo profil slika Please help
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:23:56
adannn
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Brisu se samo postovi kojma se krse pravila foruma- tj. postovi koji su OT- off topic (skretanje sa teme), postovi koji sadrze uvrede ili psovke. Teme koje se brisu su: duple (jer po pravilima foruma ne smiju se otvarati duple teme), i one koje sluze za mahalanje... Jel se vi stvarno zalite sto su vam nestale zvjezdice dobijene na ove nacine?!
Ne,ne žalimo se Ipak,te mi zvjezdice ne znače ništa....A ja se ne sjećam da sam na bilo kojoj temi nekoga uvrijedila ili psovala Uostalom nije ni bitno,nisam tu zbog zvjezdica
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:24:13
Lulu_
ne... ne znam ni za sta sluze a ni kako se dobivaju a ni zasto se brisu
dali kad imam vise zvjezdica dobijem neku nagradu ili... ili sta je fazon sa tim zvjezdicama
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 14:27:06
Amrino
IZVORNA PORUKA: Lulu_
ne... ne znam ni za sta sluze a ni kako se dobivaju a ni zasto se brisu
dali kad imam vise zvjezdica dobijem neku nagradu ili... ili sta je fazon sa tim zvjezdicama
Naravno da ne dobijes nagradu ...a "fazon" sa zvjezdicama je taj da sto vise postova napises to imas vise zvjezdica....Problem je, nekim forumasicama, sto se zvjezdice isto tako i izgube ako se njihovi postovi obrisu od strane moderatorica ( a vec sam objasnila koji postovi i teme se brisu). Uglavnom. no big deal..
Naomih 27.03.2008 9.41 hm...
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 21:47:25
Nunichi
Ja opet molim admina da se pozabavi s porukama, jerbo ja evo vec 6 put nunichici salje pp a nikako da prodje i kontam da sjednem na autobus da odem do tuzle da joj kazem
I ja sam tebi poslala 3 pp,a dobila sam samo jednu od tebe.
RE: Administratori i moderatori upomoc! 26.6.2009 23:25:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi
I ja sam tebi poslala 3 pp,a dobila sam samo jednu od tebe.
ma zabusavaju nista sjednem ja fino na bus i pravac tuzla...cekam te kod plavog mosta....bila je malo dole nize kafana bikerska...furali se na film od sumraka do zore barem ja mislim da je nize...to je bilo prije 13 god. ...joj kakve sam ja super ljude upoznala u toj tuzli tvojoj
RE: Administratori i moderatori upomoc! 24.7.2009 14:46:34
LUNA4
pomagajte!!! prije nekog vremena sam gledala slike dj.soba i sad to više nemogu nać a bilo je zgodnih stvari...htjela bi se poslužit jel ja svojim curama urežujem sobu pa da ukradem koju ideju!!!!! HELP ME!!!!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.