Bubydina -> RE: Porodiliste u Bihacu (3.12.2014 21:54:43)
|
Draga,nisam imala nikakvog poznanstva,Iz Cazina sam[sm=smiley1.gif] moja dr mi je krajem 8.mjeseca trudnoće samo dala br.Salaha, ja ga nazvala,ošla na uzv prepisao mi terapiju, i nakon par dana sam ošla u bolnicu, trudnoća bila kritična,a beba sitna, prvi put me tad vidio i bio ljubazan i prema meni i prema mm, a vjeruj kad mi je doktorica rekla da ga zovem, kao da me cigla pogodila,mislim "kud baš njemu",[sm=smiley36.gif] ali eto ugodno sam se iznenadila, javljao je tih dana stanje i mene i bebe,i kad sam ošla u rađaonu rekla sam da javi mm, javio je i poslije poroda je sve ispričao kako je protekao porod, rekao mu da ode vidjeti bebu(beba je bila na odjelu za nedonoščad zbog kilaže), tako da ju je mm odma vidio bolje nego ja[sm=hudicek1.gif] tokom poroda je bio sa moje lijeve strane i davao upute[sm=smiley36.gif] a vjeruj nismo nikakav fensi narod,već obični, niti smo bogataši[sm=smiley36.gif] niti ja imam neku moćnu porodicu iza sebe, ustvari i nemam porodice[sm=smiley1.gif] Ne mogu reći da će tebi i drugima biti kao meni, možda bude bolje ili gore, prenosim samo svoje iskustvo,,, Malo sam odužila,ali hajd[sm=smiley36.gif] nećete zamjeriti
|
|
|
|