tijuška -> RE: Porodiliste u Bihacu (13.3.2013 13:18:35)
|
Ja cu ipak pozitivno o ovom porodilistu[sm=smiley36.gif] dva puta sam se porodila u bihackom porodilistu 2008 i 2011 godine , a abd i trecu put cu ove godine, i stvarno nemam nista za lose reci. Ne znam, mozda sam imala neku ludjacku srecu al stvarno nisam primjetila nista lose. Naravno uvjek moze bolje, sto se tice uredjenja i organizacije. Obje trudnoce sam vodila kod privatnika, na prvom porodu me nije potrefio moj ginekolog, poradjao me drugi doktor sa dvije babice, svi su se trudili oko mene, masirali mi medjicu kako ne bi morali raditi epiziotomiju, svi su bili jako ljubazni. Nakon poroda babice su se jako trudile na uspostavi dojenja i one su zasluzne sto sam prvu bebu dojila pune tri godine. Drugi porod je bio malo tezi, uz indukciju opravdanu, rezana sam, moj doktor me je poradjao al isto tako nemam nikakvih primjedbi na osoblje. Sto se higene tice, uvjek moze bolje naravno. Uglavnom je cisto, zene se trude, ciste al ono sto sam primjetila jesu same porodilje, krvave uloske bacaju na sred wc-a ili u solju. Mislim da i same mozemo doprinjeti puno sto se tice higene. Bas kad sam zadnji put bila zastopala se wc solja i izvadili su hrpu ulozaka iz nje. Ne vjerujem bas da ih je bacala cistacica. Eto, treci put cemo vidjeti, javim vam[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|