Vinetu -> RE: Vaš blam :-) (27.5.2013 10:58:47)
|
IZVORNA PORUKA: vila_7 Danas ja pravim tortu za mamu i tatu, i sva onako secerom zamazana, i sjetim se da mamu moram nesto pitati nevezano za to , i onako zamazana kazem MM-u da je nazove,on nazove,ja se ispricam, spustim,...... MM cuva bebu i ja dok pravim tortu zezamo se kako je jedva izdrzao da mami ne kaze da pravim za nju i tatu tortu-ma reko ti bi radije rekao nego 100 KM da ti da neko, nego hajd reko smanji pricu i uspavaj bebu ako hoces jedan se.s nabrzaka, ..... Kad zove opet mama i crkava od smiijeha [sm=zmeden.gif] -reko sta je tebi zeno? Kaze kakvih to 100 maraka spominjes i sto ce uspavati bebu [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja kako sam bila zamazana nisam spustila slusalicu i mama cula Tako sam ja jedne prilike bila sa sveki i sa bebom na moru. Mala spavala na spratu pa ja uključila baby phone dok sam sa sveki sjedila i pričala ispred kuće. Odem kasnije u sobu gdje je malena spavala da telefoniram mužu i malo "proašikujem" [sm=smiley9.gif] sa njim, a zaboravila da je baby phone ostao uključen i da je sveki mogla čuti sav moj razgovor. Pričali smo mi duuuugo, "ašikovali" jer se nismo vidjeli nekoliko dana... Eh, kad sam izašla vani, kad je sveki počela da se smijulji i da zadirkuje, ja prvo kontam šta li je ženi, kad mi ona pokaza na baby phone... uhhhh, kad nisam u zemlju propala.
|
|
|
|