RE: Vaš blam :-) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

smajli80 -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 11:18:22)

IZVORNA PORUKA: mamabb

Bila ja na pregledu dojki, sva nekakva zbunjena bilo me više blam skinuti mu se gore nego ginekologu dole[sm=jezicek.gif] Doktor pregledao, uradio UZ i na kraju daje mi nalaz. Ja odmah uzela čitam i prva rečenica glasi: Dojke urednog izgleda, veoma volumizirajuće...¨ ja nako zbunjena i u behutu reko šta je sad ovo, šta znači volumizirajuće?[sm=smiley36.gif] Dr će meni: gospođo, zar stvarno trebate za to objašnjenje, vidi se golim okom i bez da se skinete[sm=jezicek.gif] Jedva sam izbauljala iz ordinacije koliko sam se unezgodila[sm=sad.gif]

Ovo je vrh[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley32.gif][sm=sad.gif][sm=smiley32.gif][sm=sad.gif]

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 11:18:44)

hahahahah dobre dode znači[sm=smiley20.gif]

bebaa -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 11:19:28)

IZVORNA PORUKA: vila_7

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

Nesto pokasno primjetih da nemam mlijeka u frizu a znam da ce mali trazit cokolino pred spavanje,i nista...oblacim jaknu i cizme uzimam novcanik kad eto malca,pita moze li sa mnom u prodavnicu...obucem mu jaknu kapu i hajde reko da i smece iznesem kad vec izlazim...uzmem kesu sa smecem dijete u narucje i u lift...pred zgradom dijete spustim bacim smece uzmem ga za ruku,ali F svako 5 sekundi nesto zastajkuje...pa tapka nogicama u mjestu...(a mrkli je mrak)..."F sine sta ti je?Jel te zulja cipela?"-pitam ja....brizna majka....kad ce mali "MAMA NEMAM JA CIPELE"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]..pogledam malo bolje a on dusa draga stoji u carapicama...bilo mi je doslo da si takvu samarcinu spucam..podignem ga vratim se u kucu,obujem ga i nazad u prodavnicu...od tad prije izlaska iz kuce slijedi detaljan pregled jel sva oprema na mjestu pa makar isli i samo do prodavnice[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

i ja oplakah...[sm=jezicek.gif]

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:10:06)

IZVORNA PORUKA: mama_alma

joj, prskalice oplakah, ali doslovno, pa šta bi na kraju, kako bez papira

odem u katastar i opisem svoju nezgodu ljudi se smiju pa im neprijatno zbog meene pa kriju usta pa se smiju a ja hebem sama sebi sve zivo.a za kuglu sam se danima smijala sama sebi jbt stvarno moras biti talenat da tako nesto uradis.pa eto kad bude izbor za najbblam na rr nadam se pobjedi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamine oci -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:20:23)

prskalice popravi mi dan[sm=bravo.gif]
definitivno ponekad zafali smijeha, a ovdje uvjek se ismijem ko luda[sm=bravo.gif]

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:24:45)

IZVORNA PORUKA: mamine oci

prskalice popravi mi dan[sm=bravo.gif]
definitivno ponekad zafali smijeha, a ovdje uvjek se ismijem ko luda[sm=bravo.gif]
[/quotnestalo nam interneta i hocemo ja i mm na kafu i ponese svako svoj laptop.sjedimo mi i ja citam provale na rr i suze liju u sred kafica.na kraju me bilo sramota covjek me blijedo gleda.i pocnem ja njemu da citam pa smo se smijali zajedno

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:32:02)

nekad davno otisla ja u Tuzlu.i udjem u robnu kucu da pogledam neke sandale.a posto mi je vid haos naocare nisam ponijela primaknem se izlogu da vidim cijenu i mic po mic ne vidim ja i dalje i drmnem glavom u ono debelo staklo toliko da je odzvonilo.ne moram da vam pricam kakva je reakcija bila naroda oko mene .da se mola zemlja otvoriti to bi me spaslo

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:34:11)

sad meni neko sa nepoznatog broja šalje poruku i kaže: gdje si? ja odgovaram sa: ? a on će: šta je, ne znaš gdje si

hahahahahh

gvendolina -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:35:35)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

sad meni neko sa nepoznatog broja šalje poruku i kaže: gdje si? ja odgovaram sa: ? a on će: šta je, ne znaš gdje si

hahahahahh

[sm=smiley36.gif] ma reci i ne znam [sm=jezicek.gif]

mamabb i prskalice bas se ismijah [sm=bravo.gif] prskalice tebi bi trebalo posebnu temu otvoriti[sm=smiley36.gif]

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:35:54)

hahahahahh
hahahahhahahaahhahaahh

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:36:32)

IZVORNA PORUKA: gvendolina

hahahahahh

[sm=smiley36.gif] ma reci i ne znam [sm=jezicek.gif]
naravno !bez konkurencije sam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
mamabb i prskalice bas se ismijah [sm=bravo.gif] prskalice tebi bi trebalo posebnu temu otvoriti[sm=smiley36.gif]

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:37:20)

naravno !bez konkurencije sam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

prskalica -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:40:14)

a ima i onaj kad sam prvi put spavala sa mokom,sadasnjim mm,pa jadna ja nzm sta me snano brze bolje da se obucem i upadne mi kondom u najlon carapu. i sad me sramota kad se sjetim da sam takva gradom prosetala i vidjela tek kad sam kuci dosla.sreca pa sam usla u sobi da se prsvucem a tatu nisam srela usput [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley13.gif]

zeli da bude mama -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 14:41:16)

ahahhhaha, svaka cast popraviste mi dan. to se treba takav rodit i znat se zezat s ljudima i u najgoroj muci[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 19:38:41)

IZVORNA PORUKA: smajli80

IZVORNA PORUKA: mamabb

Bila ja na pregledu dojki, sva nekakva zbunjena bilo me više blam skinuti mu se gore nego ginekologu dole[sm=jezicek.gif] Doktor pregledao, uradio UZ i na kraju daje mi nalaz. Ja odmah uzela čitam i prva rečenica glasi: Dojke urednog izgleda, veoma volumizirajuće...¨ ja nako zbunjena i u behutu reko šta je sad ovo, šta znači volumizirajuće?[sm=smiley36.gif] Dr će meni: gospođo, zar stvarno trebate za to objašnjenje, vidi se golim okom i bez da se skinete[sm=jezicek.gif] Jedva sam izbauljala iz ordinacije koliko sam se unezgodila[sm=sad.gif]

Ovo je vrh[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley32.gif][sm=sad.gif][sm=smiley32.gif][sm=sad.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

visnjica1 -> RE: Vaš blam :-) (9.4.2013 19:55:22)

Doveli malu na hitnu mm i ja i nako sva smorena nosamo je i dodje zena s bebom i gleda onau mene gleda kaze ona meni ,, izvini koliko vec cekate ,, ma reko njoj je 4 mjeseca a tvojoj kaze moj muz izvini te go[sm=smiley13.gif]cekamo vec 2 sata i nikako da nas prime a ja jadna sva crvena a zena se smjeska

bellla -> RE: Vaš blam :-) (10.4.2013 9:39:54)

Prskalice legendo!
Ne znam kad sam se ovako nasmijala,al do suza,hahahhahah,najjaca si!

MAMA MA -> RE: Vaš blam :-) (10.4.2013 22:52:43)

IZVORNA PORUKA: visnjica1

Doveli malu na hitnu mm i ja i nako sva smorena nosamo je i dodje zena s bebom i gleda onau mene gleda kaze ona meni ,, izvini koliko vec cekate ,, ma reko njoj je 4 mjeseca a tvojoj kaze moj muz izvini te go[sm=smiley13.gif]cekamo vec 2 sata i nikako da nas prime a ja jadna sva crvena a zena se smjeska

[sm=sad.gif]

Imadoh slicne situVacije...[sm=smiley36.gif]

amra_sa -> RE: Vaš blam :-) (15.4.2013 19:40:59)

Kupujem danas cigarete u jednoj radnji u kojoj radi muškarac kod kojeg čestoo kupujem. Elem, danas ja hoću da kupim cigare al ne mogu se sjetiti koje pušim. Pita on kono šta ćeš, reko cigare. Pita on koje ? Reko a izvini Bogati šta ja ono pušim ??? [sm=smiley36.gif] Vidim ja frajer zinuo u mene, jedva se suzdržava od smijeha, a ja i dalje kontam šta pušim, tj. koje cigare pušim. [sm=smiley36.gif]
Izašla iz radnje, tek tad skotnam šta sam rekla i počnem se naglas smijati. Ko jedan lik kad mu ispričaju vic on upali poslije 5 minuta ... [sm=smiley36.gif]

lady_bubamara -> RE: Vaš blam :-) (11.5.2013 23:28:32)

kihnu i upišah se pored rođenog mi muža u krevet [sm=smiley36.gif]
a malorije piškila [sm=jezicek.gif]

vila_7 -> RE: Vaš blam :-) (24.5.2013 21:03:21)

Danas ja pravim tortu za mamu i tatu, i sva onako secerom zamazana, i sjetim se da mamu moram nesto pitati nevezano za to , i onako zamazana kazem MM-u da je nazove,on nazove,ja se ispricam, spustim,...... MM cuva bebu i ja dok pravim tortu zezamo se kako je jedva izdrzao da mami ne kaze da pravim za nju i tatu tortu-ma reko ti bi radije rekao nego 100 KM da ti da neko, nego hajd reko smanji pricu i uspavaj bebu ako hoces jedan se.s nabrzaka, ..... Kad zove opet mama i crkava od smiijeha [sm=zmeden.gif] -reko sta je tebi zeno? Kaze kakvih to 100 maraka spominjes i sto ce uspavati bebu [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja kako sam bila zamazana nisam spustila slusalicu i mama cula

lady_bubamara -> RE: Vaš blam :-) (24.5.2013 21:12:03)

Danas ja pravim tortu za mamu i tatu, i sva onako secerom zamazana, i sjetim se da mamu moram nesto pitati nevezano za to , i onako zamazana kazem MM-u da je nazove,on nazove,ja se ispricam, spustim,...... MM cuva bebu i ja dok pravim tortu zezamo se kako je jedva izdrzao da mami ne kaze da pravim za nju i tatu tortu-ma reko ti bi radije rekao nego 100 KM da ti da neko, nego hajd reko smanji pricu i uspavaj bebu ako hoces jedan se.s nabrzaka, ..... Kad zove opet mama i crkava od smiijeha [sm=zmeden.gif] -reko sta je tebi zeno? Kaze kakvih to 100 maraka spominjes i sto ce uspavati bebu [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja kako sam bila zamazana nisam spustila slusalicu i mama cula

joooooooj [sm=smiley36.gif] [img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-ashamed005.gif[/img]

ena23 -> RE: Vaš blam :-) (24.5.2013 22:20:16)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ninuska -> RE: Vaš blam :-) (25.5.2013 8:22:34)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

jasmin -> RE: Vaš blam :-) (26.5.2013 13:04:20)

Preksinoć sam u žurbi ušla u muški dio džamije [sm=smiley9.gif].
Zamislite njihove face kad sam ušla u mojoj odori [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
Ali sam po xxxxxoti put zahvalila Bogu što mi je lice pokriveno,pa niko nije mogao vidjeti moje crvenilo i grimase [sm=smiley36.gif].

Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>