teacher75 -> RE: Vaš blam :-) (8.4.2013 23:54:01)
|
IZVORNA PORUKA: ninulina IZVORNA PORUKA: mala_sa IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: bebaa IZVORNA PORUKA: prskalica ne znam bas da li je blam ali da nije bilo tuzno bilo bi smijesno.otpala mi kugla od mjenjaca u autu.mm nije tu,nije mjesecima vozio a treba sutradan doci.ja,ajde da ne ronda i za to,uzmem super lijepak da je zalijepim.helem,povuci potegni nece super lijepak da se otvori.stisni,stisni i otvorim ga ja ali sav mi sadrzaj ode u oko.i zalijepi oko.skontam ja ostade zalijepljeno trgnem i odlijepim.jaooooooopece,oko ljubicasto.nazovem hitnu sta da radim,kaze,gospodjo ,pobogu pa da dodjete do nas.odem ja ,isperu,pocupaju ostatak lijepka i usput me naruuuuuuze fino.kaze dr;pobogu zeno,da je muza dobro imati ja bih ja imala [sm=zmeden.gif] .hajde dodjem ja kuci,i onako corava,iz inata hocu da ipak zalijepimi tu kuglu.i zalijepim.dosao mm sutradan i sjeo da vozi i vice me;'' ZENO,A GDJE JE OVDJE RIKVERC?! Ja zalijepila kuglu od mjenjaca naopacke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] izvini ali ja oplaka...[sm=sad.gif] i ja sam hahahaha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Odavno se ovako nisam ismijala, znaci placem [sm=sad.gif][sm=sad.gif] [sm=sad.gif] e pa kraljica si majke mi ahahahahha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i meni je ovo najveca provala na forumu, sad sa citala mm[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|