RE: Vaš blam :-) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

MAMA MA -> RE: Vaš blam :-) (26.2.2013 19:18:48)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

zumbulcica -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 1:18:30)

Ovaj nije frisak ali se ismijem svaki put kad mi naum padne.
Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknju[sm=sad.gif][sm=sad.gif], sreca nikog sem cuka nismo srele[sm=smiley36.gif]

Mirkica -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 8:06:41)

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknju[sm=sad.gif][sm=sad.gif], sreca nikog sem cuka nismo srele[sm=smiley36.gif]

hahhahahahahaha ehhh ovo je stvarnoo blam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

MAMA MA -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 10:34:05)

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

mala_sa -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 13:55:29)

Zumbulcice placem [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

mama x3 -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 14:00:09)

zumbulcice...

[sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

lady_bubamara -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 16:51:20)

zamišljam scenu [sm=jezicek.gif]

zumbulcice [sm=sad.gif]

ena23 -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 22:28:26)

zumbulcice [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

ja jucer zurim kuci, djeca nervozna, kenu i emira guram u kolicima i emiru nabrajam sta sve nije sluso i tako se ja navila "nisi ovo nisi ono, dero si se, guro si me, mama sad puno ljuta", idem ja i nabrajam i njemu i prolaznicima... "mama ce uzet sad sve bagere i skloniti i nema vise mama hocu ovo hocu ono, okrenut ce mama list" tek me pogodi ko grom iz vedra neba "oooooj mama, sine, promasila nasu kucu"...

stanem i skontam da sam profulila svoj ulaz jos prije tri bloka zgrada, nista, u rikverc, okrenem se i brojim jos 15tak minuta hoda... [sm=smiley13.gif]

chantal -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 23:38:59)

IZVORNA PORUKA: jasmin

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ne znam jesam li već negdje pisala,ali tako je neko iz moje Vamilije...ide kroz pijacu i kuka kako je hladno po nogama...aha što puše. A muž je slučajno pogleda u noge pa kaže mora puhati kad si bez suknje izašla [sm=jezicek.gif].

Imam upravo tu zaboravih-suknju-fobiju, i sve se tješim nemoguće je da se to desi,a znači ipak nije... k''''o da gledam da će i mene strefiti,kad-tad [sm=smiley36.gif]

dady -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 23:43:05)

Eh oplakah!
IZVORNA PORUKA: MAMA MA

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]

dady -> RE: Vaš blam :-) (27.2.2013 23:47:19)

Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša![sm=smiley36.gif] Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromana[sm=smiley19.gif]ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati![sm=smiley36.gif]

aida. -> RE: Vaš blam :-) (28.2.2013 0:01:49)

Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

bebacha -> RE: Vaš blam :-) (28.2.2013 0:06:14)

IZVORNA PORUKA: aida.

Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

nisi puno pogrijesila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

aida. -> RE: Vaš blam :-) (28.2.2013 0:08:43)

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: aida.

nisi puno pogrijesila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] znam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jooooj kako me smjerila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 16:35:15)

IZVORNA PORUKA: dady

Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša![sm=smiley36.gif] Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromana[sm=smiley19.gif]ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati![sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

mamaibabo -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 16:37:09)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

[sm=smiley36.gif]

ja vise nesmijem nista na plavuse ....zaova mi plavusa [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 16:38:34)

na ovoj se temi plaho ismijem [sm=smiley36.gif]

mamaibabo -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 16:39:04)

mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....[sm=sad.gif] aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 16:40:06)

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....[sm=sad.gif] aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

hahahahah mogu misliti na šta je to ličilo
pa jesil se sagnula ispod stola il si nogom samo istu tražila?

Kviki -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 18:14:50)

Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno [sm=smiley36.gif]

lady_bubamara -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 18:17:48)

IZVORNA PORUKA: Kviki

Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno [sm=smiley36.gif]

kraljice , ahahahah oplakah ja [sm=sad.gif][sm=sad.gif] ahahahah [sm=smiley20.gif]

Amam -> RE: Vaš blam :-) (11.3.2013 18:20:35)

U cetvrtak ja odem s posla do Didaca,da kao kupim sta za praznik,i onako zurim,kod njih guzva,zavrsim ja i na posao ulazim kad meni kolegica :!A Boga ti sta ce ti ta korpica njihova",[sm=smiley9.gif][sm=jezicek.gif]ja pogledah,nosim korpicu onu malo,gore je nafurala na ruku i zena nosi vrecicu i novcanik,fino se okrenem i nazad i velim s vraa-da vam bar odnesoh nesto sto ce mi trebati,a jesmo se ismijale [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Vinetu -> RE: Vaš blam :-) (13.3.2013 9:49:37)

Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veeseelaa -> RE: Vaš blam :-) (13.3.2013 9:56:37)

Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata user posted image user posted image user posted image

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Sarah1 -> RE: Vaš blam :-) (13.3.2013 10:06:47)

Otisli ja i mm u kupovinu. I nasla sam ja neki proizvod i po obicaju citam,a u medjuvremenu mm otisao na drugu stranu s kolicima,ja nisam vidila. I ja se okrenem,kad kolica pored mene puna redbulla i ostalih budalastina,a covjek okrenut a ja "Macane,sta ce ti te budalastine i gluposti? Znas da mi muka bude od tih redbullova." A covjek se okrenu i ja vidi da to nije mm,a on meni "Rado bih ja bio tvoj macan,ali mene ceka jedna maca kuci koja ceka redbull". Kad tad nisam umrla,necu nikad. I kad je dosao mm,psovala sam mu sve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>