reallove -> RE: Vaš blam :-) (14.10.2012 22:08:23)
|
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Lalana Nije svjež, ali je blam Otišla ja s djecom u jedan tržni centar, i u pola frke mom se sinu (tad 2.5 god) ide u wc..Ok, okrenem se okolo da vidim gdje je znak za wc, i vidim nema. Malo prohodamo brzinski, kad ugledam wc na kraju uskog prolaza, ali ne vidim da li je muski ili zenski. Kontam sigurno zenski, cim ne pise[sm=smiley19.gif]. I usli mi, kad cujem iz daljine muski glas i uvedem i starije dijete u wc i zakljucamo se. Ja se usutim, a oni brbljaju, ko djeca. Odlucim cekati dok se smire glasovi, i kad sam procijenila da je to to, krenemo izlaziti, kad covjek kod lavaboa, a drugi taman ulazi na vrata. [sm=smiley19.gif] Bez ijedne riječi izadjem i nastavim dalje, a usput vidim jos par muskaraca kako sokirano gledaju u mene dok prolazim. Sta da radim, pritislo nas[sm=jezicek.gif] Ovo je kako se sjecam, znam da je tu bilo jos nesto sto je blam cinilo gorim, ali ne mogu da se sjetim nikako. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Slicno nesto mi se desilo kad je moj straiji sin imao negdje oko 4 godine..bili mi u Wisi i on hoce da piski JA dijete lijepo za ruku i u muski wc tek kad sam usla i vidjela dva muskarca skontala sam sta sam uradila[sm=smiley36.gif] Ali budala umjesto da se izvinem i izadjem ja lijepo udjem i pomognem malenom da zavrsi posao...i dan danas kad god odem u wisu padne mi na pammet ova situacija [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako ja u Turskoj na aerodromu,dijete mi bolesno,svako malo u wc,trka,imao proljev..I tako mi u wc,iz wc-a..I jednom trka,uletimo u wc,a ja sad kontam da nismo promasili,pa usli u muski,ma rekoh nismo,kad udjemo tamo,pred ogledalom stoji zena,al na prvi pogled je isto musko,ja se odmah zacrvenila[sm=smiley36.gif],kad sam je malo bolje pogledala,ono zena,hvala Bogu[sm=smiley36.gif]..A ona onako stara,mrsava,kratka kosa,ma isto musko[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|