Lady26 -> RE: Vaš blam :-) (12.9.2013 15:52:43)
|
Odem u DZ po doznake, na kartoteci dajem ciki knjizicu i pitam jel ta i ta dr radi, kaze radi...i ja sad razgledam okolo a ciko gleda knjizicu pa u mene, i govori bas ste napredni za svoje godine...ja [sm=zmeden.gif], rekoh hvala, sta drugo [sm=smiley36.gif], a on otvori knjizicu i zalijepi je na staklo - kad L knjizica [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ja umrla od smijeha [sm=smiley36.gif], joj pa sta cu sad, hajd rekoh dajte mi je, doci cu sutra, kaze nema potrebe naci cu ja vama karton... Udjem kod dr, nako "pricamo" i napisa mi doznake, pita me jesam li alergicna na pencilin, rekoh nisam, mislim da nisam...al rekoh zdrava sam prilicno (misleci da rijetko pijem antibiotik), kaze ona meni pa necu vam ga prepissati nego da upisem u karton [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Hajde...opet ja kod cike na kartoteku, dajem mu karton i doznaku i pitam treba li vam knjicica [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif], nasmija se covjek onako od srca bas, kaze nema potrebe [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|