|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
20.9.2011 11:57:14   
mamabb
IZVORNA PORUKA: Fortuna

IZVORNA PORUKA: mamabb

Ovaj moj blam nije mi ni malo smješan...
Javili mi da je umro jedan čovjek i ja nazovem njegovu kćer da izjavim saučešće kad ono iznenađenje, ona ništa nije znala i sazna od mene...grozno da groznije bit  ne može...još mi je muka uželudcu.

ups... ovo je poučno : Ne trči pred rudu! user posted image  

Meni su njeni  baš bližnji javili pa sam mislila da zna, a  Bog mi je svjedok da sam htjela biti joj podrška, a ne neko od kog će saznati vijest da joj je otac umro. Al eto...

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1301
20.9.2011 12:00:15   
Anoniman
Ma ima ovakvih situacija u životu more... ali bitno je naučiti nešto iz iskustva, pa nisi ti kriva htjela si samo biti podrška, izraziti saučešće... valjda ti nije zamjerila! A i ta familija, svima javili njoj nisu...katasrofa!

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1302
20.9.2011 12:01:49   
mamabb

Moram ovo podijeliti sa širok auditorijem...jes bruka la hajd...

Išla ja (ko cura) sa drugaricama u kino (bila zima, snijeg do koljena), pa na piće, al nikako nisam išla u wc da piškim.
I tako čekam ja bus da idem kući, auuu priteglo trebala bih piškiti al gdje ću nasred Drvenije te ja se nekako stisnem pa pretrpim. Dobacim nekako do mjesta gdje sam živjela (svaka rupa u  koju bus upadne muka živa) i imam jedno 300m do kuće. Taman ja blizu kuće kad sretnem jednog komšiju, ma odrasli zajedno (on baš zgodan, sve cure za njim ludile) i on mene tu uhvati nešto zapitkivati, te gdje si te šta ima... a meni hoće oči da ispadnu.... kuku ja sve hoću da idem kući, a on da me pita ovo da me pita ono... i popuste meni ventili i ja jadnica stojim tako u snijegu, a oko mene se sve puši, te ostanem s čovjekom još koju prozborim pa lagano kući! Dal je on vidio da sam se ja njemu na oči upiškila u gaćice, ja neznam nika ništa nije rekao! user posted image

user posted image user posted image

On je sigurno pomislio ova je neka posebna dok je gledam sve mi magli hahahaha

< Poruku je uredio mamabb -- 20.9.2011 12:03:03 >

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1303
20.9.2011 13:10:53   
madam x

Jedna moja kolegica imala problem sa probavom. Ne ide žena na wc po 7 dana,a onda kad pročepi...ih.. bježi od nje na kilometar...
Dogovori ona date sa dečkom kojeg je tek upoznala (poznati sarajevski macan) i odu u Central na piće (nekada bilo najšminkerastije mjesto za popit kafu) i naruči toplu čokoladu. Kako je ona pihnula tako dole krenulo... i sad ona se migoljila tamo vamo, ništa mora na wc a u Central ako ode puče bruka. Kaže ona njemu vozi me kući hitno je... momak je ubjeđuje pa de nemoj vamo tamo, ma jok vozi kući tačka... SJeli oni u auto, njoj stomak puca...Vidi ona nema više šale krenulo te čučne u onaj prostor u autu ispred suvozača...i odradi što treba u gaćice... Momak jadan kad umro nije! Doveze on nju pred zgradu i ona tako jadna izađe iz auta, a ono niz hlače sve za njom trag ostaje!
Nakon toga su bili zajedno 2 godine!

Ja bi sad umrla od smjeha!!!user posted image user posted image user posted image  

A joj, pa što nije otišla u wc?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1304
20.9.2011 13:32:52   
Anoniman
Jesi ti iz Sarajeva?
Ako nisi, taj Central ti je šminkersko mjesto, sve neki puni para, babina djeca, glavne face grada sjede tu...
Ako u wc-u pustiš jedan glasić kako ne treba to ti za sekundu zna cijeli grad jer je u wc-u non stop minimalno 10 cura!
Eh sad da je otišla u wc cijeli bi grad znao da je k....la u Centralu, a ovako znao samo on!

Kontaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 1305
20.9.2011 13:37:00   
madam x

Jesi ti iz Sarajeva?
Ako nisi, taj Central ti je šminkersko mjesto, sve neki puni para, babina djeca, glavne face grada sjede tu...
Ako u wc-u pustiš jedan glasić kako ne treba to ti za sekundu zna cijeli grad jer je u wc-u non stop minimalno 10 cura!
Eh sad da je otišla u wc cijeli bi grad znao da je k....la u Centralu, a ovako znao samo on!

Kontaš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam iz Sarajeva...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1306
20.9.2011 13:41:46   
Anoniman
Haj bona zina mene su uhvatila z....avat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 1307
20.9.2011 13:47:07   
Mjeseceva Pratilja
Fortuna, avazile se smijem! user posted image user posted image user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1308
20.9.2011 13:48:56   
Anoniman
Haj bježi i ti mjesečeva ja vam ovdje dođem za zafrkanciju!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja mrtva ozbiljna!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
  Neposredna veza do poruke: 1309
20.9.2011 15:27:48   
madam x

Haj bona zina mene su uhvatila z....avat...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisam bona stvarno iz Sa., nagovaram muža da se preselimo, on neće, strah gauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1310
20.9.2011 16:58:34   
pepika
moram vam ispricat sta mi se desilo ne davno.Otisli ja mm kod prijatelja na rodjendan i bilo je jos dosta parova.Ja sam imalauser posted image .Mi smo tako sjedili i prije nego sto cemo krenuti kuci odem na wc da provjerim stanje sve ok.I tako mi ostanemo zadnji da ja kolegici pomognem da raskloni,a mm i prijatelj sjede za stolom pricaju.Mi sve zavrsile i jos malo da sjednemo sa njima pa idemo kuci.Ja ustanem da uzmem tasnu i okrenem se kad na stolici gdje sam sjedila po belaju zuta velika crvena mrljauser posted image a oni i dalje pricaju ne kontaju.Ja pridjem i drugarici ocima na stolicu.Kaze ona sta je to,jel to od tebe? Ma reko jest,suti,brzo krpu detredjenta i nista ne govori.Onda su skontali i mm i jaran u cemu je stvar i pocnu se smijat.Kaze mm njemu pa ti dodji negdje sa zenom,uvijek nesto zabelajisuuser posted image .sreca pa smo ostali zadnji i da niko vise nije vidjeo i da je bilo kod ovih prijatelja,s njima smo bas dobri.Al da je kod nekog drugog umrla bi od stida.

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1311
20.9.2011 23:29:33   
milenium

Moram ovo podijeliti sa širok auditorijem...jes bruka la hajd...

Išla ja (ko cura) sa drugaricama u kino (bila zima, snijeg do koljena), pa na piće, al nikako nisam išla u wc da piškim.
I tako čekam ja bus da idem kući, auuu priteglo trebala bih piškiti al gdje ću nasred Drvenije te ja se nekako stisnem pa pretrpim. Dobacim nekako do mjesta gdje sam živjela (svaka rupa u  koju bus upadne muka živa) i imam jedno 300m do kuće. Taman ja blizu kuće kad sretnem jednog komšiju, ma odrasli zajedno (on baš zgodan, sve cure za njim ludile) i on mene tu uhvati nešto zapitkivati, te gdje si te šta ima... a meni hoće oči da ispadnu.... kuku ja sve hoću da idem kući, a on da me pita ovo da me pita ono... i popuste meni ventili i ja jadnica stojim tako u snijegu, a oko mene se sve puši, te ostanem s čovjekom još koju prozborim pa lagano kući! Dal je on vidio da sam se ja njemu na oči upiškila u gaćice, ja neznam nika ništa nije rekao! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1312
20.9.2011 23:30:53   
milenium

Jedna moja kolegica imala problem sa probavom. Ne ide žena na wc po 7 dana,a onda kad pročepi...ih.. bježi od nje na kilometar...
Dogovori ona date sa dečkom kojeg je tek upoznala (poznati sarajevski macan) i odu u Central na piće (nekada bilo najšminkerastije mjesto za popit kafu) i naruči toplu čokoladu. Kako je ona pihnula tako dole krenulo... i sad ona se migoljila tamo vamo, ništa mora na wc a u Central ako ode puče bruka. Kaže ona njemu vozi me kući hitno je... momak je ubjeđuje pa de nemoj vamo tamo, ma jok vozi kući tačka... SJeli oni u auto, njoj stomak puca...Vidi ona nema više šale krenulo te čučne u onaj prostor u autu ispred suvozača...i odradi što treba u gaćice... Momak jadan kad umro nije! Doveze on nju pred zgradu i ona tako jadna izađe iz auta, a ono niz hlače sve za njom trag ostaje!
Nakon toga su bili zajedno 2 godine!

Ja bi sad umrla od smjeha!!!user posted image user posted image user posted image  

oooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu sebi doćuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1313
20.9.2011 23:31:50   
klemzi
Fortuna i Zinanina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1314
20.9.2011 23:39:18   
ena23
IZVORNA PORUKA: zinanina

Bi'l , molim te usliko moju malu?user posted image

pa je l' uslik'o? user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1315
21.9.2011 8:41:26   
madam x

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Prilazim danas kolegi, da ga zamolim da uslika moju djevojčicu koja nastupa:
Bi''l , molim te usliko moju malu?user posted image
Cijeli su me dan zezali.

hahhahaha i sta bi bona sta ti rece covjek hahahhaha joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa ,bio je on kulturan ( a inače je raja),ali me je poslije zezao, a njegov brat je moj ginekolog, trbala sam mu reći, oprosti, ja te zamijenila sa bratom, znam da jedan od vas slika.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1316
21.9.2011 11:36:11   
balasgirl
Evo blama meni jedne drage osobe. Umro neki čovjek koji je bio rođak od mog prijatelja i krene on sa svojim ocem na žalost. Putem mu stari objašnjavamo kako će izjaviti saučešće porodici umrlog. I tako on cijelim putem ponavljao Basam sagosum, Basam sagosum...., al kad je došao do kuće i kad je izašla žena od tog rođaka što je umro, on umjesto Basam sagosum reko ženi.... pazite sad..... Cakum pakum.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1317
21.9.2011 12:16:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: balasgirl

Evo blama meni jedne drage osobe. Umro neki čovjek koji je bio rođak od mog prijatelja i krene on sa svojim ocem na žalost. Putem mu stari objašnjavamo kako će izjaviti saučešće porodici umrlog. I tako on cijelim putem ponavljao Basam sagosum, Basam sagosum...., al kad je došao do kuće i kad je izašla žena od tog rođaka što je umro, on umjesto Basam sagosum reko ženi.... pazite sad..... Cakum pakum.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti i ja definitivno imamo iste prjatelje/poznanike! Poznata mi je ova situacija....

(odgovor članu balasgirl)
  Neposredna veza do poruke: 1318
21.9.2011 12:29:44   
D_K

Prilazim danas kolegi, da ga zamolim da uslika moju djevojčicu koja nastupa:
Bi''l , molim te usliko moju malu?user posted image
Cijeli su me dan zezali.

joj ovo je stvarno dobar fazon.
trebao je covjek reci 'a čuj, bi, što ne bi' user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1319
21.9.2011 12:34:38   
DM

A šta kežeš za -sogan dolma?!user posted image user posted image user posted image
Ili kad je jedna žena htjela da izjavi saučešće i umjesto -primite moje saučešće, rkla je -češće vam se dešavalouser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 1320
21.9.2011 12:34:58   
Anoniman
Cakum pakum je rakao ovaj što sam mu ja "maglila" pred očima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 1321
21.9.2011 12:37:35   
Lejla Ka

Bilo ih je vamo što su izjavljivali Bajrambarečula user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 1322
21.9.2011 12:42:19   
D_K
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Bilo ih je vamo što su izjavljivali Bajrambarečula user posted image

joj ovo je najjače user posted image user posted image user posted image .. zaboli me stomak od smijeha dok zamisljam ovu scenu user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1323
21.9.2011 19:44:24   
muby
oplakah
dijete doslo da vidi sta mi je
nista mu nije jasno :)

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1324
21.9.2011 20:33:41   
M kao Mama
Lejla Ka, biće da smo bile na istoj žalosti kada je moja rodica to izjavila

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *