|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
18.9.2011 19:38:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
pa nista,pola kile  kiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sad oplakah kad se sjetim čovjeku izraza lica...

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 1276
18.9.2011 19:52:29   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Fortuna

evo još jedan...Šefica (ja) organizirala sastanak i tako sad ja ružim te neke moje i kažem : "Nemoj kad vam ja tamo dođem,a vi imate de-ja-vu sa onim magacionerima!".. i sad mene cure zbunjeno gledaju te ja skontam da nije da-ja-vu nego ran-de-vu!
user posted image

I najjača, kad mi je štikla upala među pločice ispred Katedrale (Sarajevo),a ja tek od frizera...čeka me kolegica 100 m niže i ne vidi me.. čupam ja čupam...ne ide... nazovem nju na mobilni reko dođi vamo gore zapala sam među pločice (ljudi me sad već gledaju i počinju se smijati) i dolazi moja drugarica, izvučem ja nogu iz cipele i onda nas obe počnemo čupati tu jadnu cipelu... izčupamo je ali peta ostane i ja kao cool obučem cipelu bez potpetice i nastavimo dalje ko da se ništa nije desilo... pola Štrose je palo pod stolove od smjeha...

Fortuna kako se ti zoveš, da mi slučajno nismo najbolje prijateljice, jer se mojoj najboljoj prijateljici dogodila ista situacija a ja je spašavala user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1277
18.9.2011 19:52:59   
myb@by

Vesela rodila te majka tvoja za ovu temu.
Ja bih ovdje mogla pisati 0/24...

eh, vako! Došla mlada tek se udala ma nema ni par mjeseci, sve novo tek se navikavamo jedni na druge i tako ja dođem s posla kući i zove me svekrva na kafu.
Sjeli svekar, svekrva i ja pijemo kafu i prepričavamo kakav je dan kome bio, te pita mene svekar jesam li išta jela ako nisam da jedem sa njima... u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1278
18.9.2011 19:56:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

evo još jedan...Šefica (ja) organizirala sastanak i tako sad ja ružim te neke moje i kažem : "Nemoj kad vam ja tamo dođem,a vi imate de-ja-vu sa onim magacionerima!".. i sad mene cure zbunjeno gledaju te ja skontam da nije da-ja-vu nego ran-de-vu!
user posted image

I najjača, kad mi je štikla upala među pločice ispred Katedrale (Sarajevo),a ja tek od frizera...čeka me kolegica 100 m niže i ne vidi me.. čupam ja čupam...ne ide... nazovem nju na mobilni reko dođi vamo gore zapala sam među pločice (ljudi me sad već gledaju i počinju se smijati) i dolazi moja drugarica, izvučem ja nogu iz cipele i onda nas obe počnemo čupati tu jadnu cipelu... izčupamo je ali peta ostane i ja kao cool obučem cipelu bez potpetice i nastavimo dalje ko da se ništa nije desilo... pola Štrose je palo pod stolove od smjeha...

Fortuna kako se ti zoveš, da mi slučajno nismo najbolje prijateljice, jer se mojoj najboljoj prijateljici dogodila ista situacija a ja je spašavala user posted image user posted image user posted image user posted image

Ako si rođena 01.09.1986. onda si me ti spašavala garant! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1279
18.9.2011 20:05:05   
myb@by
nisam te onda ja spašavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1280
18.9.2011 20:07:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: myb@by

nisam te onda ja spašavalauser posted image user posted image user posted image user posted image

... Taman sam mislila to ti, kad ono nisi ti ...user posted image Blam, blam...

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1281
18.9.2011 20:50:38   
vila_7

eh, vako! Došla mlada tek se udala ma nema ni par mjeseci, sve novo tek se navikavamo jedni na druge i tako ja dođem s posla kući i zove me svekrva na kafu.
Sjeli svekar, svekrva i ja pijemo kafu i prepričavamo kakav je dan kome bio, te pita mene svekar jesam li išta jela ako nisam da jedem sa njima... u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1282
18.9.2011 20:53:50   
muaaa

user posted image

Ni manje ni više....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1283
18.9.2011 20:55:30   
teacher75

IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image

Ni manje ni više....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1284
18.9.2011 20:56:06   
Anoniman

u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

eh eto tiženo draga... ni manje ni više...

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 1285
18.9.2011 22:14:22   
madam x
Fortunauser posted image user posted image  user posted image

Deder još kojiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1286
19.9.2011 15:51:58   
Aiša
Nedavno mi se seka preselila u Ameriku, i čujemo se redovno preko Skype-a i mailom. Međutim, na jedan mail mi nije tri dana odgovarala, i ja hoću da je nazovem, i uzmem slušalicu, a gledam u mob. broj. Počnem ja kucati kad samo što sam ukucala par brojeva, tamo se javi neki muški glas (slušalica odmaknuta od uha, a ja čujem kao nešto), i brzo prekinem. Pokušam opet, repriza naravno - samo što sam počela kucati kad opet "neki muški glas", i dalje ne stavljam slušalicu na uho, već samo prekinem, i kažem mm: "Šta mi se ovo neki muški glas javlja." (pa sam pomislila da nije nešto automatski da se aktivira)...kad hoće on da proba, i diktiram ja njemu broj, a ono opet muški glas i da on meni slušalicu i ja :"Halo?", kad s druge strane "Halo?", a ja opet:" Halo?" i s druge strane:"Halo?", a ja onda:"Mogu li dobiti (pa kažem sekino ime)?", kad s druge strane meni taj muški glas kaže:"Ovo je policija:" user posted image user posted image user posted image

Ja nisam pozivni ukucavala, već krenula odmah sa 122...i naravno odmah mi se u policiji javili user posted image user posted image user posted image

Kaže mm meni: "Htjela si Čikago da dobiješ, a stigla si do M.Dvora." user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1287
19.9.2011 15:55:46   
Lejla Ka
user posted image dobro nisi do hapsa stigla user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 1288
19.9.2011 16:00:14   
mala86

u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

eh eto tiženo draga... ni manje ni više...

joj Boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1289
19.9.2011 16:05:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina

Fortunauser posted image user posted image  user posted image

Deder još kojiuser posted image

Ovaj je pojak...
Ja na poslu i nešto mi se mob pokvario, kada završiš razgovor na mob prekineš vezu, ekran je čist pojavi se wallpaper ali se veza ne prekine nego taj neko još uvijek priča ti ga čuješ on tebe čuje ali ne postoji način da se prekine veza!
I tako ja taman zovem kolegicu (a inače se non stop zezamo, "lajemo" svakakve stvari i tako) i u tom trenutku mene zovu iz instrnstva vezano za neki projekat i ja sva u fazonu :" Oh hello, nice to her from you again...ovo ono", i pokušavam da ukinem kolegicu da se ne javi i desi se taj problem sa prekidanjem veze (u svemu tome šef sjedi pored mene u kancelariji) još + nekako ja nju upalim na zvučnik. Javlja se ženska i kaže : " Đe si Goro piuser posted image  dušmanine!" i ja pucam od smijeha čovjeku na telefon on govori Whaht?What? a ja bacam šefu telefon i govorim UKINI JE , UKINI JE... bacam se od šege i lik iz UKmeni trehne slušalicu...

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 1290
19.9.2011 21:56:06   
madam x
Ooooo Fortuna user posted image user posted image user posted image ukini je!!!user posted image

A pazi ovo, ovo je davno bilo, samo prenosimuser posted image

Mi se slikali za web- stranicu škole- a ja extra nefotogenična, pa vazda kukam i nezadovoljna sa svojim fotografijama...pokaže meni fotograf sliku jednog uposlenog, retuširanu, rekoh, hoću ja tako, kaže ne može, ne da direktor, nema vremena, a neće ni ovaj biti takav...hajde dobro, gledamo mi poslije slike i svi konstatujemo da je jedna kolegica prelijepo ispala ( a bili je ljudi koji su prelijepi u stvarnosti a slika užasna)... i ja hoću njoj da dam kompliment:
"Najljepša si ispala! Sigurno su te retuširali!"user posted image

Prilazim danas kolegi, da ga zamolim da uslika moju djevojčicu koja nastupa:
Bi'l , molim te usliko moju malu?user posted image
Cijeli su me dan zezali.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1291
20.9.2011 11:22:45   
salmy
Ovo je blam mmuser posted image user posted image
Posli mi vani,i kazem ja njemu obuci user posted image cipelice i idite cekajte me kod auta,dok bacim smece
Silazim ja kad moj momak stoji  ispred autauser posted image user posted image user posted image  u carapama
A  mm jos uvijek nije skonto da je djete u carapama sislouser posted image user posted image jos kaze pa hajde bona odkad te cekamo,rekoh cuj to??? a djete ti boso
Neznam bil se smijala,ili bi trcala u stan po cipeleuser posted image user posted image
Nikako mi nije jano kako nije primjetio da je u carapama,a ima stepenica i liftuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1292
20.9.2011 11:27:38   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: zinanina
Prilazim danas kolegi, da ga zamolim da uslika moju djevojčicu koja nastupa:
Bi'l , molim te usliko moju malu?user posted image
Cijeli su me dan zezali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1293
20.9.2011 11:30:02   
Anoniman
Jedna moja kolegica imala problem sa probavom. Ne ide žena na wc po 7 dana,a onda kad pročepi...ih.. bježi od nje na kilometar...
Dogovori ona date sa dečkom kojeg je tek upoznala (poznati sarajevski macan) i odu u Central na piće (nekada bilo najšminkerastije mjesto za popit kafu) i naruči toplu čokoladu. Kako je ona pihnula tako dole krenulo... i sad ona se migoljila tamo vamo, ništa mora na wc a u Central ako ode puče bruka. Kaže ona njemu vozi me kući hitno je... momak je ubjeđuje pa de nemoj vamo tamo, ma jok vozi kući tačka... SJeli oni u auto, njoj stomak puca...Vidi ona nema više šale krenulo te čučne u onaj prostor u autu ispred suvozača...i odradi što treba u gaćice... Momak jadan kad umro nije! Doveze on nju pred zgradu i ona tako jadna izađe iz auta, a ono niz hlače sve za njom trag ostaje!
Nakon toga su bili zajedno 2 godine!

Ja bi sad umrla od smjeha!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 1294
20.9.2011 11:31:24   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  a joj Forti user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1295
20.9.2011 11:33:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image user posted image user posted image  a joj Forti user posted image user posted image user posted image

Šta ću morala sam... imam ja jedan svoj... al me sramota svi me znateuser posted image
Jesi vidjela što sam te nalijepila na onom tamo kako ti se ko doima, šta si se ušutila jes' se to pripala mene Boga ti!?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1296
20.9.2011 11:41:33   
mamabb
Ovaj moj blam nije mi ni malo smješan...
Javili mi da je umro jedan čovjek i ja nazovem njegovu kćer da izjavim saučešće kad ono iznenađenje, ona ništa nije znala i sazna od mene...grozno da groznije bit  ne može...još mi je muka uželudcu.

04.12.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1297
20.9.2011 11:47:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamabb

Ovaj moj blam nije mi ni malo smješan...
Javili mi da je umro jedan čovjek i ja nazovem njegovu kćer da izjavim saučešće kad ono iznenađenje, ona ništa nije znala i sazna od mene...grozno da groznije bit  ne može...još mi je muka uželudcu.

ups... ovo je poučno : Ne trči pred rudu! user posted image  

(odgovor članu mamabb)
  Neposredna veza do poruke: 1298
20.9.2011 11:47:37   
tekja
Nakon toga su bili zajedno 2 godine!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1299
20.9.2011 11:53:05   
Anoniman
Moram ovo podijeliti sa širok auditorijem...jes bruka la hajd...

Išla ja (ko cura) sa drugaricama u kino (bila zima, snijeg do koljena), pa na piće, al nikako nisam išla u wc da piškim.
I tako čekam ja bus da idem kući, auuu priteglo trebala bih piškiti al gdje ću nasred Drvenije te ja se nekako stisnem pa pretrpim. Dobacim nekako do mjesta gdje sam živjela (svaka rupa u  koju bus upadne muka živa) i imam jedno 300m do kuće. Taman ja blizu kuće kad sretnem jednog komšiju, ma odrasli zajedno (on baš zgodan, sve cure za njim ludile) i on mene tu uhvati nešto zapitkivati, te gdje si te šta ima... a meni hoće oči da ispadnu.... kuku ja sve hoću da idem kući, a on da me pita ovo da me pita ono... i popuste meni ventili i ja jadnica stojim tako u snijegu, a oko mene se sve puši, te ostanem s čovjekom još koju prozborim pa lagano kući! Dal je on vidio da sam se ja njemu na oči upiškila u gaćice, ja neznam nika ništa nije rekao! user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *