|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
11.9.2011 23:12:49   
myb@by
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Evi jedan frisak danasnji....Bili mi u zoloskom vrtu ,ja,seka i Adriano,haj reko lijepo vrijeme da iskoristimo dan ,a i on strasno voli zivotinje....Setali od kaveza do kaveza i stignemo do chimpanzi .....mogu se vidjeti spolja a i ima ko kucica u njoj razni eksperimenti i info o njihovom ponasanju..Mogu se vidjeti i kroz staklo na jednoj strani....Na drugoj strani je zid sa slikama izraza kad je ljut , sretan, aggresivan...i ja sam pritiskala dugmice da cujem i zvuk i vidim pored neki prozorcici reko sigurnose vide zivi unutar i prinjela se ja da provirim ,joj kad je nesto izletilo , noge mi se odsjekle a jos sam vrisnula toliko da je raja pocela bjezati iz on kucice...Srce mi lupa ko ludo,djeca izlijecu kroz vrata sa roditeljima....Nakon nekoliko sekundi sam ja skontala da je ona rupica velicine i oblika majmunske glave ustvari ogledalo i sto je najgore bilo ja sam sama sebe ugledala ,ali nisam se nadala ja sam mislila da cu vidjeti nesto drugo...Kako sam lijepo nasjela na eksperiment....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1251
12.9.2011 10:18:14   
Neca xxx

Evi jedan frisak danasnji....Bili mi u zoloskom vrtu ,ja,seka i Adriano,haj reko lijepo vrijeme da iskoristimo dan ,a i on strasno voli zivotinje....Setali od kaveza do kaveza i stignemo do chimpanzi .....mogu se vidjeti spolja a i ima ko kucica u njoj razni eksperimenti i info o njihovom ponasanju..Mogu se vidjeti i kroz staklo na jednoj strani....Na drugoj strani je zid sa slikama izraza kad je ljut , sretan, aggresivan...i ja sam pritiskala dugmice da cujem i zvuk i vidim pored neki prozorcici reko sigurnose vide zivi unutar i prinjela se ja da provirim ,joj kad je nesto izletilo , noge mi se odsjekle a jos sam vrisnula toliko da je raja pocela bjezati iz on kucice...Srce mi lupa ko ludo,djeca izlijecu kroz vrata sa roditeljima....Nakon nekoliko sekundi sam ja skontala da je ona rupica velicine i oblika majmunske glave ustvari ogledalo i sto je najgore bilo ja sam sama sebe ugledala ,ali nisam se nadala ja sam mislila da cu vidjeti nesto drugo...Kako sam lijepo nasjela na eksperiment....user posted image user posted image user posted image

Joj, Marina, plakala sam od smijeha. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1252
16.9.2011 17:21:18   
Esmica
Dva danasnja blama...uh jos se sva crvenim od stida.
Prvi...otisla ja s muzem,setamo po carsiji,malo do radnje s indijskom robom,malo gledali one kostime za trbusni (preskupi user posted image ),i svratili u haris export.Odmah s ulaza ugledah ja nekakvu tuniku,ma pravo mi se svidjela i ko iz topa upitah nekog ko mi je bio s lijeve strane koliko kosta ova tunika.Okrenuh se,kad vidjeh da je to ona lutka na kojoj stoji odjeca. user posted image user posted image user posted image
Srecom,muz vec otisao ispred mene,nije cuo,a neka zena sto je bila iza mene,i ako je cula,ja se napravih da razmisljam naglas,kao u smislu koliko li je ova tunika user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1253
16.9.2011 17:23:34   
Esmica
A drugi blam..mi u potrazi za stanom,i nadjemo neki da nam super odgovara,ja sva ushicena,zovem vlasnika,da vidim kad se moze pogledati.Muz otisao da pogleda.Zovem opet vlasnika da kazem da je muz blizu.Onda opet muza da vidim jel se snasao.Taman prekinem,sjetim se da sam mu zaboravila reci da sve slika.Opet okrenem,rekoh hej, sve mi slikaj.Kad ono onaj vlasnik kaze oprostite sto ste rekli.Ja huda samo prekinem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 1254
16.9.2011 18:12:38   
jasmin
Marina i sisterko popravile ste mi dan :D.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 1255
16.9.2011 19:50:52   
madam x
IZVORNA PORUKA: Esmica

Prvi...otisla ja s muzem,setamo po carsiji,malo do radnje s indijskom robom,malo gledali one kostime za trbusni (preskupi user posted image ),i svratili u haris export.Odmah s ulaza ugledah ja nekakvu tuniku,ma pravo mi se svidjela i ko iz topa upitah nekog ko mi je bio s lijeve strane koliko kosta ova tunika.Okrenuh se,kad vidjeh da je to ona lutka na kojoj stoji odjeca. user posted image user posted image user posted image
Srecom,muz vec otisao ispred mene,nije cuo,a neka zena sto je bila iza mene,i ako je cula,ja se napravih da razmisljam naglas,kao u smislu koliko li je ova tunika user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sličan događaj...bila neka fudbalska groznica, pojma nemam i u jednoj trgovini Ćiro Blažević, od kartona, ali u prirodnoj veličini. Ja ušla i baš se trznula, dok nisam skontala da je samo  karton i smijem se i govorim prodavačici kako sam se zeznula. Kaže ona, nije to ništa, jedan dan je ušao čovjek i kaže : Merhaba Šabane ! ( vlasnik se tako zove)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 1256
16.9.2011 20:27:01   
reallove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1257
16.9.2011 23:18:57   
mala86

IZVORNA PORUKA: zinanina

IZVORNA PORUKA: Esmica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sličan događaj...bila neka fudbalska groznica, pojma nemam i u jednoj trgovini Ćiro Blažević, od kartona, ali u prirodnoj veličini. Ja ušla i baš se trznula, dok nisam skontala da je samo  karton i smijem se i govorim prodavačici kako sam se zeznula. Kaže ona, nije to ništa, jedan dan je ušao čovjek i kaže : Merhaba Šabane ! ( vlasnik se tako zove)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1258
17.9.2011 10:21:05   
Alma_27

oplakah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1259
17.9.2011 11:02:11   
balasgirl
jedan od nedavno, nije moj blam, al sam bila učesnik istog. Tačnije više kao kolateralna šteta hehehhee: Na moru u jednoj prodavnici suvenira tražim poklone za familiju. I spazim neke lijepe figurice na donjoj polici. Sagnem se da pogledam, a pored mene stoji neka žena. I ja tako razgledam, kad ta žena prde, ljudi moji, ne da je malo prnula, već ga baš odvalila ono momački. Čini mi se da mi je i friz pokvarila vjetrom. Ništa ona, ko da se ništa nije desilo, razgleda, ustanem ja, rekoh: "Gospođo, vi prnuste meni na glavu", a ona u mene: "What???".Ah rekoh, nothing...

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1260
17.9.2011 11:41:45   
SdZ
user posted image user posted image user posted image
Ajooj, oplakah.user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1261
17.9.2011 11:45:18   
vila_7
IZVORNA PORUKA: balasgirl

jedan od nedavno, nije moj blam, al sam bila učesnik istog. Tačnije više kao kolateralna šteta hehehhee: Na moru u jednoj prodavnici suvenira tražim poklone za familiju. I spazim neke lijepe figurice na donjoj polici. Sagnem se da pogledam, a pored mene stoji neka žena. I ja tako razgledam, kad ta žena prde, ljudi moji, ne da je malo prnula, već ga baš odvalila ono momački. Čini mi se da mi je i friz pokvarila vjetrom. Ništa ona, ko da se ništa nije desilo, razgleda, ustanem ja, rekoh: "Gospođo, vi prnuste meni na glavu", a ona u mene: "What???".Ah rekoh, nothing...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1262
17.9.2011 18:13:53   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1263
17.9.2011 18:22:00   
jasmin
Merhaba Sabane hahahahah!!!!!!!!!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1264
17.9.2011 18:42:15   
reallove
Joj zeno oplakah hahahahahahaha...sjedim sa svekrom i svekrvom napolju,sami nas troje i odjednom se ja naglas nasmijem ko budala hahahahahaha

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1265
17.9.2011 22:18:28   
damma
e da znate šta se meni desilo danas
otišla ja u market da uzmem na brzinu neke sitnice, a mm me čeka ispred u autu. stavila ja u korpu što sam trebala, i onako s korpom punom gospoja na vrata marketa, a mm iz kola bulji u mene. a ja odjednom skonta trebam na kasu, pa se vrati a momak s kase gleda u mene, reko da nešto pitam mm. jedva sam ja čekala da izađem vani da se smijem a mm da i ne govorim.

2004.
2008.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1266
17.9.2011 22:20:34   
InLove

IZVORNA PORUKA: damma

otišla ja u market da uzmem na brzinu neke sitnice, a mm me čeka ispred u autu. stavila ja u korpu što sam trebala, i onako s korpom punom gospoja na vrata marketa, a mm iz kola bulji u mene. a ja odjednom skonta trebam na kasu, pa se vrati a momak s kase gleda u mene, reko da nešto pitam mm. jedva sam ja čekala da izađem vani da se smijem a mm da i ne govorim.

Mogu zamisliti mu face, sta je ovoj sad user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1267
18.9.2011 0:44:31   
milenium

IZVORNA PORUKA: reallove

Joj zeno oplakah hahahahahahaha...sjedim sa svekrom i svekrvom napolju,sami nas troje i odjednom se ja naglas nasmijem ko budala hahahahahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1268
18.9.2011 0:46:07   
milenium

Neposredna veza do poruke: 1269
18.9.2011 0:46:36   
milenium

IZVORNA PORUKA: damma

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1270
18.9.2011 19:26:24   
Anoniman
Vesela rodila te majka tvoja za ovu temu.
Ja bih ovdje mogla pisati 0/24...

eh, vako! Došla mlada tek se udala ma nema ni par mjeseci, sve novo tek se navikavamo jedni na druge i tako ja dođem s posla kući i zove me svekrva na kafu.
Sjeli svekar, svekrva i ja pijemo kafu i prepričavamo kakav je dan kome bio, te pita mene svekar jesam li išta jela ako nisam da jedem sa njima... u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 1271
18.9.2011 19:33:03   
Anoniman
evo još jedan...Šefica (ja) organizirala sastanak i tako sad ja ružim te neke moje i kažem : "Nemoj kad vam ja tamo dođem,a vi imate de-ja-vu sa onim magacionerima!".. i sad mene cure zbunjeno gledaju te ja skontam da nije da-ja-vu nego ran-de-vu!
user posted image

I najjača, kad mi je štikla upala među pločice ispred Katedrale (Sarajevo),a ja tek od frizera...čeka me kolegica 100 m niže i ne vidi me.. čupam ja čupam...ne ide... nazovem nju na mobilni reko dođi vamo gore zapala sam među pločice (ljudi me sad već gledaju i počinju se smijati) i dolazi moja drugarica, izvučem ja nogu iz cipele i onda nas obe počnemo čupati tu jadnu cipelu... izčupamo je ali peta ostane i ja kao cool obučem cipelu bez potpetice i nastavimo dalje ko da se ništa nije desilo... pola Štrose je palo pod stolove od smjeha...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1272
18.9.2011 19:33:29   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: Fortuna

Vesela rodila te majka tvoja za ovu temu.
Ja bih ovdje mogla pisati 0/24...

eh, vako! Došla mlada tek se udala ma nema ni par mjeseci, sve novo tek se navikavamo jedni na druge i tako ja dođem s posla kući i zove me svekrva na kafu.
Sjeli svekar, svekrva i ja pijemo kafu i prepričavamo kakav je dan kome bio, te pita mene svekar jesam li išta jela ako nisam da jedem sa njima... u silnoj želji da ja njima prepričam kako sam provela dan, kažem: "Ma neću vala ništa, danas sam sa kolegicama pojela pola kile kite (pite)"... na to se jadan čovjek zacrveni i izađe iz kuhinje, a svekrva padne pod stol od smjeha!
user posted image

joj fortuna grozna si majke mi,umrijeh od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1273
18.9.2011 19:34:30   
Anoniman
Umirala sam ja od stida al' šta ću! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 1274
18.9.2011 19:36:31   
mersiha 77
pa nista,pola kile  kiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *