Aiša
|
Nedavno mi se seka preselila u Ameriku, i čujemo se redovno preko Skype-a i mailom. Međutim, na jedan mail mi nije tri dana odgovarala, i ja hoću da je nazovem, i uzmem slušalicu, a gledam u mob. broj. Počnem ja kucati kad samo što sam ukucala par brojeva, tamo se javi neki muški glas (slušalica odmaknuta od uha, a ja čujem kao nešto), i brzo prekinem. Pokušam opet, repriza naravno - samo što sam počela kucati kad opet "neki muški glas", i dalje ne stavljam slušalicu na uho, već samo prekinem, i kažem mm: "Šta mi se ovo neki muški glas javlja." (pa sam pomislila da nije nešto automatski da se aktivira)...kad hoće on da proba, i diktiram ja njemu broj, a ono opet muški glas i da on meni slušalicu i ja :"Halo?", kad s druge strane "Halo?", a ja opet:" Halo?" i s druge strane:"Halo?", a ja onda:"Mogu li dobiti (pa kažem sekino ime)?", kad s druge strane meni taj muški glas kaže:"Ovo je policija:" Ja nisam pozivni ukucavala, već krenula odmah sa 122...i naravno odmah mi se u policiji javili Kaže mm meni: "Htjela si Čikago da dobiješ, a stigla si do M.Dvora."
|