|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
28.12.2010 15:22:19   
reallove
IZVORNA PORUKA: colito

jutro svima

spava zena u 16 zvoni alarm od muza da ide na posao,a tel stoji  pored mene,kako sam se ja okrenula(JER JE UZASNO GLASAN DA MI NEBI PROBUDILO BEBACA) brzinski da ga ugasim (PADE ZENA SA KREVETA )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i gledam jeli se bebac probudio kad u njega oci otovrena kao fildzani , probudi se mm kaze sta ti je zeno,a ja tako lezim na podu i suze mi idu na oci nemogu da ustanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i sad pisem ovo i dalje se smijem da me neko vidi sa strane,pukla zena reko bi sta joj je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joooooooj ovaj mi je dobar user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 1001
28.12.2010 16:09:23   
Cherry

IZVORNA PORUKA: jasmin

Bas je lijepo ime Muaz.Ja kad sam bila djevojka,sanjala sam da sam rodila djecaka i dala mu ime Muaz.:)
Sad imam sina,ali nije Muaz.

ma nisam rekla da nije lijepo, sad znam nekoliko muaza i navikla sam se na to ime... samo mi bilo neobicno i ja se provalila..user posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1002
28.12.2010 16:41:48   
milenium

IZVORNA PORUKA: joni

vozila ja moju svekrvu na pijacu da kupi kupus nosim ja vreću a ona ide ispred mene nosi dvije ispod svake ruke po jednu vidim ja kako ko prođe okrene se za njom ide neki čovjek pita koliko košta kaže ona 6 maraka al ima jeftinije on se smije svi se smiju došli mi do auta kad njoj šlic otkopčan raširio se gaće se bjele a onda smo skontali šta košta 6 maraka ja kad nisam umrla od smjeha al kad sam došla kući nisam smjela pred njom ona bilauser posted image a jauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 1003
28.12.2010 16:57:32   
Cherry
radila ja pripravnicki i otisla mentoru na cas. ustao on da zakaci neko slovo koje je gotovo spalo sa ploce i trazi cime je bilo prikaceno. ja sam vidjela da iza slova viri nesto i viknula ˝eto ti ga visi˝ i pokazala prstom bas gdje treba.user posted image istog trena sam izasla s casa s nekim glupim izgovorom... ne moram ni spominjati reakciju 15-ogodisnjaka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 1004
28.12.2010 18:01:14   
Hannan
IZVORNA PORUKA: Cherry

sretnem ja rodjaka (koji je inace provala ziva i uvijek se zeza) poslije dugo vremena sa bebom i ja ti oko bebe slatke i pitam ga kako se zove. kaze on Muaz, ja umrem od smijeha, rekoh de, ba, sad stvarno kako se zove. kaze on, pa muaz... upsuser posted image user posted image stvarno se nije zezao...

izvinjavam se svim Muazima, ali ja nikad do tad nisam cula to ime i smjesno mi bilo. user posted image user posted image

Da slucajno nisi mm rodica :):) nas djecak se zove Muaz...i bas je vecini ime neobicno, obicno 2-3puta pitaju "kako"???

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1005
28.12.2010 18:04:17   
Anoniman
Pozdrav Hannan šta imauser posted image user posted image user posted image , ja ne smijem napisat svoj blamuser posted image

(odgovor članu Hannan)
  Neposredna veza do poruke: 1006
28.12.2010 18:08:19   
jasmin

IZVORNA PORUKA: colito

jutro svima

spava zena u 16 zvoni alarm od muza da ide na posao,a tel stoji  pored mene,kako sam se ja okrenula(JER JE UZASNO GLASAN DA MI NEBI PROBUDILO BEBACA) brzinski da ga ugasim (PADE ZENA SA KREVETA )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i gledam jeli se bebac probudio kad u njega oci otovrena kao fildzani , probudi se mm kaze sta ti je zeno,a ja tako lezim na podu i suze mi idu na oci nemogu da ustanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i sad pisem ovo i dalje se smijem da me neko vidi sa strane,pukla zena reko bi sta joj je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aj draga,suze me oblise.Ja sam inace prije mislila da je nemoguce smijati se kad citas neciju provalu,jer nema one intonacije i gestikulacije opcenito kao kad ti neko prica direktno......ali sam se uvjerila da je sasvim moguce :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 1007
28.12.2010 18:27:22   
Anoniman
Kad smokod blamova imam ja jedan iz crkve tj 2....
Tek kad smo dosli u Dk otisla sam par puta u kat crkvu i mogu reci da se neke stvari razlikuju od nasih...Jednom sam cuvala djjevojcicu jedne familije icurica izrazila zelju da je odvedem na  nedeljnu misu , oni su bas pobozna familija i odem ja sa njom ali kazem joj pred crkvom da cemo sjediti u zadnjem redu jer skontat ce  svestenik da se slabo snalazim....
Sjedimo mi slusamo svestenika i pocese oni da pjevaju pjesme i ja vidim na zidu okacene brojke reko to je sigurno stranica u knjizi medjutim kod mene u knjizi jedno stoji a oni drugo pjevaju, kazem ja maloj de poviri kod tog cike vidi koja je kod njega stranica, hahahhaa mala je vec znala u naprijed  o kakvom je broju rijec pjeva u 16 samo ja listam onu knjigu.....Sjedimo mi dalje i pored oltara ima ko jedan uski zidic i nesto malenio crveno visi na njemu, a ja onoj maloj kazem vidi reko neko izgubio kapu, dijete se hvata za glavu i govori nije to kapa vec vrecica za darovanje parauser posted image user posted image user posted image

Drugi blam je bio kad se  krstila sestrica od malene koju sam cuvala i ja nisam trebala ici u crkvu ali ispalo jedno mjesto i uguraju i mene ....I sjedim ti ja opet u zadnjem redu sa jednim bracnim parom onako poredali se ko magarci po visini....Doslo vrijeme da se prekrsti i uzme hostija i mene ovaj covjek ugura u red mada ja po pravilu ne bih trebala uzetii stala ja pred svestenika i zinula koliko sam mogla a cujem od tamo raja vice ne zijevaj uzmi, ne zijevaj uzmi , svestenik me gleda u cudu a ja zinula i zazmirim....Tek kasnije je skonto da ja cekam da mi on prinese hostiju ,medjutim ovdje  se to daje u ruku a ja nisam znala , tako da sam ja zijevala 2 minuta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 1008
28.12.2010 19:02:27   
Hannan
IZVORNA PORUKA: Breskva

Pozdrav Hannan šta imauser posted image user posted image user posted image , ja ne smijem napisat svoj blamuser posted image

O Breskva, sta ima kod tebe user posted image user posted image user posted image user posted image ....samo ti pisi, dok nisam ja :)

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1009
28.12.2010 19:03:15   
Hannan
IZVORNA PORUKA: Breskva

...greska...

< Poruku je uredio Hannan -- 28.12.2010 19:06:37 >

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1010
28.12.2010 19:28:40   
Cherry
[/quote]

Da slucajno nisi mm rodica :):) nas djecak se zove Muaz...i bas je vecini ime neobicno, obicno 2-3puta pitaju "kako"???
[/quote]

jok, nemam ja nikog u tuzli... zao mi je sto sam ovo ispricala, mozda sam trebala zadrzati za sebe, da se ko ne uvrijedi. a, opet kontam, pa to i jeste bit blama, kada kazes ili uradis nesto sto nisi trebao user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1011
28.12.2010 19:47:02   
Anoniman

jok, nemam ja nikog u tuzli... zao mi je sto sam ovo ispricala, mozda sam trebala zadrzati za sebe, da se ko ne uvrijedi. a, opet kontam, pa to i jeste bit blama, kada kazes ili uradis nesto sto nisi trebao user posted image

Ma hajd,nije smak svijeta...nisi znala za to ime,a još rođak šaljiv,he he,a fakat blam je,i to dobar ! user posted image

< Poruku je uredio Gracanka -- 28.12.2010 19:48:21 >

(odgovor članu Cherry)
  Neposredna veza do poruke: 1012
28.12.2010 19:56:51   
Hannan
Vala bas, nije smak svijeta...vec sam rekla da sam ja vec navikla na cudne poglede, pa pitanja Mujaz???? Muhaz???  a jedam mali djecak mi je najsmjesniji ja se kidam od smijeha svaki put kad mi to naumpadne, djecak se zove Ajdin, i on ga zvao NULAZ, a ovaj moj njega Hajdin.

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1013
28.12.2010 23:00:53   
Cherry
evo jedan frisak. isla ja maloprije u shoping i naidjem na kolica sa bonbonama i cokoladicama, sve fino pise 50% gratis i ja malo prorovim, uzmem sta mi se svidja i nastavim. dosli mi na kasu kad ona kolica za kasom. covjek neki djeda mraz, pa kupovao za paketice, a ja se psluzila iz njgovih kolica...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1014
29.12.2010 6:54:07   
maja78 RR

evo jedan frisak. isla ja maloprije u shoping i naidjem na kolica sa bonbonama i cokoladicama, sve fino pise 50% gratis i ja malo prorovim, uzmem sta mi se svidja i nastavim. dosli mi na kasu kad ona kolica za kasom. covjek neki djeda mraz, pa kupovao za paketice, a ja se psluzila iz njgovih kolica...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1015
29.12.2010 10:39:42   
10 mart 2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1016
29.12.2010 11:16:27   
mama_debeljuca

user posted image user posted image user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1017
29.12.2010 11:31:05   
Lejla Ka

Još ako je kupovao na broj, bit će ubjeđen da je poludio user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1018
29.12.2010 14:01:26   
Cherry
i bilo mi cudno sto ce kolica sa slatkisima na odjelu auto-kozmetike... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1019
29.12.2010 14:21:30   
maja78 RR

i bilo mi cudno sto ce kolica sa slatkisima na odjelu auto-kozmetike... user posted image user posted image user posted image

kraljica si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1020
29.12.2010 20:04:08   
Cherry
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1021
4.1.2011 19:06:37   
Hannan
Spremam ja veceru a muz mi je sa nekog njemackog sajta skinuo recept, i preveo, pa nisam zapamtila koliko limuna ide i pitam ga"je li ide limun od cijelog soka, ili samo malo"user posted image

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1022
5.1.2011 10:38:29   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1023
21.1.2011 20:27:41   
SdZ
Krenula ja danas da ucim oko 12h i mm u krevetu gleda neki film na laptopu i ja mu kazem da cu prvo malo odspavati, a da me on probudi oko 13h. I hajd'' sve uredu. Odjednom ja ustanem sva izbezumljena pogledam na mobitel, na laptop i vidim 12:29h kazem ja mm: "Nisam li ja nikako ustala? Pa pola jedan je."(derem se) On se smije i kaze nisi nikako od sinoc ustala i ja pocnem gledati ispod deke jesam li u pidzami ili nisam i onda dodjem sebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio SelmydZanky -- 21.1.2011 20:28:56 >

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1024
4.2.2011 10:49:56   
ziki
Evo mog svježeg, vraćam se sa doručka, u ruci maramice i novčanik a pričam sa sestrom telefonom. I kako sam je poželjela ja sam nju u glavi zamislila da ide pored mene. Pogledam ruku i sva iznervirana konstatujem da sam zaboravila telefon i pošla da se vratim, dok mi koleginice ne reče evo ga u drugoj ruci i fino tače ruku kojom držim telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image , pukla žena načistouser posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *