|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
17.11.2010 11:09:29   
mala86
joj niobe i ja bi ti se smijala,ali to mi je uvijek najveca fobijauser posted image ,jer sam krenula par puta tako,sva sreca pa bi se skontala

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 951
17.11.2010 11:11:41   
mala86
evo sad jednog

stavila ja mlijeko za kapucino i otvaram ladicu kad ugleda nes 3 u 1,i prekontam se reko necu kapucino ja cu nes i ja bum u ono mlijeko,tek onda mi se upali lampica,tko zna kako bi se ovaj moj napitak mogo nazvat,jos cu sad stavit koju zlicu kapucina user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 952
17.11.2010 20:13:52   
Anoniman
ne znam gdje da ovo stavim...pa cu ovdje

prvo mali uvod...moj  did Mesud ima 88 god...covjek je inace nevjerovatno zdravog duha..ja njega rjetko vidjam posto zivi na relaciji sarajevo- los angeles...

neki dan se mi svi  okupili kod mog tetka na big porodicni rucak..i sad izasli ja, mm i moj rodjak na balkon da zapalimo...tek ide did M....i ja sad odozgo masem i govorim mami koja je u kuhinji...eno dida M...malo se derem...tek did M. dize pogled prema balkonu...stade...kaze "ko ste vi" ...mrtav ozbiljan...i ja sad kontam ne vidi covjek...star...pocnem nabrajati...tek se on okrenu...i onako kao za sebe "sto sam ja ovdje dosao"...i krenu nazad...ja kontam...ima covjek demenciju...pocnem se derati ...zvati mamu...tek ono on mene fino zajeuser posted image user posted image user posted image

dalje...isti taj dan...krenuo on kuci tek ce teta Aida- idem i ja s vama...i ona mu kao drzi kaput...nesto pomaze...a on ni pet ni sest njoj...gdje si ti bila kad sam napunio 80...zena se u secuser posted image

Sljedeci dan...dolazi on nama kuci i govori...nazovi mamu i reci joj da sam ja donio travu...a jauser posted image ..tek on meni pruza travaricu i smije se
user posted image user posted image user posted image

et...mozda nekome bude i smijesno...meni jestuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 953
17.11.2010 20:18:52   
Anoniman
Joj Dadada sve si ti to fino napisla ali te zvjezdice u tvom potpisu meni razvalise citav forum , tj panel pola ne vidim prociatati, refreshirala sam , gasila, palila nista ne pomazeuser posted image user posted image user posted image Jel ovo samo kod mene ili???+

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 954
17.11.2010 20:23:05   
Skvo RR
I kod mene su dadadine zvjezdice poharale stranicu.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 955
17.11.2010 20:24:24   
Anoniman
je li sad boljeuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 956
17.11.2010 20:27:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

je li sad boljeuser posted image

Super user posted image user posted image  sve je u ramovima

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 957
20.11.2010 18:05:14   
aida.
E ovo vam moram ispricat user posted image

Sjedim ja sa prijateljicom i prica ona meni kako je bila kod momkovih roditelja na veceri i kaze kako se cugalo da je njoj zapalit a ne pusi joj ni momak pred ocem i nije ona al govori nek taj njegov otac ne voli kad neko pusi (zena mu pusi al on zeli da je odvikne) ja cu kaze iduci put zapalit, ne mogu krit kad ne krijem od svoje matere... I ja sad zamisljeno gledam i nju pa je upita "Pusil njegova zena pred njim" Kaze ona pusi... reko KAD MU PUSI ZENA MOZES MU PUSIT I TI!!!

Joj kad sam skontala sta sam rekla pola sata sam se po podu valjala od smijeha... I ona budala momku ispricala i njegovoj materi user posted image a oni mi rodbine user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 958
20.11.2010 18:17:11   
marny
IZVORNA PORUKA: aida.

Sjedim ja sa prijateljicom i prica ona meni kako je bila kod momkovih roditelja na veceri i kaze kako se cugalo da je njoj zapalit a ne pusi joj ni momak pred ocem i nije ona al govori nek taj njegov otac ne voli kad neko pusi (zena mu pusi al on zeli da je odvikne) ja cu kaze iduci put zapalit, ne mogu krit kad ne krijem od svoje matere... I ja sad zamisljeno gledam i nju pa je upita "Pusil njegova zena pred njim" Kaze ona pusi... reko KAD MU PUSI ZENA MOZES MU PUSIT I TI!!!

Joj kad sam skontala sta sam rekla pola sata sam se po podu valjala od smijeha... I ona budala momku ispricala i njegovoj materi user posted image a oni mi rodbine user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

ja danas šetam sa svojim momčićem i odjednom ugledam auto ispred sebe kao i kod mm-a i ja na sav glas govorim sinu; evo ti ćaće, evo ga ....a ono neki drugi muškarac izlazi s ženom, žena se pravo prepala da joj možda nije muž  šara di mu nije mjestouser posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 959
20.11.2010 18:34:39   
aida.

IZVORNA PORUKA: marny

IZVORNA PORUKA: aida.

ja danas šetam sa svojim momčićem i odjednom ugledam auto ispred sebe kao i kod mm-a i ja na sav glas govorim sinu; evo ti ćaće, evo ga ....a ono neki drugi muškarac izlazi s ženom, žena se pravo prepala da joj možda nije muž  šara di mu nije mjestouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogla si bit bjenauser posted image user posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 960
20.11.2010 20:00:03   
emy24
sto se tice cigara ima i ja jedan blamuser posted image user posted image user posted image ,dok sam radila jedne prilike sjedimo mi sa sefom i pricamo nesto o cigarama,ustavri prica on kako je prije pusio a da sad ne pusi...a ja ni pet ni set reko :,, sefe pusi li vam zena...kaze on ma kako kad joj je cejf...ja mijenjala boje kao semafor

Emin & Ejna
23.04.2007.
26.07.2012

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 961
20.11.2010 20:02:04   
aida.

IZVORNA PORUKA: emy24

sto se tice cigara ima i ja jedan blamuser posted image user posted image user posted image ,dok sam radila jedne prilike sjedimo mi sa sefom i pricamo nesto o cigarama,ustavri prica on kako je prije pusio a da sad ne pusi...a ja ni pet ni set reko :,, sefe pusi li vam zena...kaze on ma kako kad joj je cejf...ja mijenjala boje kao semafor

(odgovor članu emy24)
Neposredna veza do poruke: 962
20.11.2010 20:02:52   
Anoniman
Eee, a ja sam se tako jednom obrukala na času!  Pričam ja učenicima nešto o cigarama i kako su naši nastavnici pušili za vrijeme časa.  Kaže jedan da mu ne bi smetalo.  A ja njemu: Zar ti zaista ne bi smetalo da ti ja sad ovdje pušim!!!  Ja u zemlju, dječaci se zacrvenjeli, a curice popadale po podu od smijeha!!!

(odgovor članu emy24)
  Neposredna veza do poruke: 963
20.11.2010 20:12:22   
marny
IZVORNA PORUKA: pingpong

Eee, a ja sam se tako jednom obrukala na času!  Pričam ja učenicima nešto o cigarama i kako su naši nastavnici pušili za vrijeme časa.  Kaže jedan da mu ne bi smetalo.  A ja njemu: Zar ti zaista ne bi smetalo da ti ja sad ovdje pušim!!!  Ja u zemlju, dječaci se zacrvenjeli, a curice popadale po podu od smijeha!!!

user posted image  dobar,
imam i ja jedan o pušenju, prije par godina radila sam u jednom leasing-u , odnosno u lizinguuser posted image , dolazi meni neki lik i veli  nama kolegama jel tko ovdje puši jer on bi zapalio tuuser posted image , ja  velim ne mi ne pušimo, mi  smo u lizinguuser posted image . kolege popadale od smijeha.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 964
20.11.2010 20:29:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

tako je jedna profa u trecoj gim. izjavila...kada je usla u razred ..."sta se vama muskima to ne dize kada ja udjem u razred"user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 965
20.11.2010 22:07:42   
milenium

IZVORNA PORUKA: marny

user posted image  dobar,
imam i ja jedan o pušenju, prije par godina radila sam u jednom leasing-u , odnosno u lizinguuser posted image , dolazi meni neki lik i veli  nama kolegama jel tko ovdje puši jer on bi zapalio tuuser posted image , ja  velim ne mi ne pušimo, mi  smo u lizinguuser posted image . kolege popadale od smijeha.

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 966
20.11.2010 22:22:48   
milenium
dok smo bile srednjoškolke često smo znale stopirati ako nije bilo busa.i tako jednom na nekom raskrižju mi stopiramo ,kad usporava auto...i stade.i tako mi uđemo,a onaj čovjek nas čudno gledauser posted image user posted image onda smo skužile da nije ni stao nama, nego je stao zato što je na semaforu bilo crveno.user posted image ...''oprostite,oprostite...'' i samo smo iziđemo iz autauser posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 967
20.11.2010 22:45:24   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 968
20.11.2010 23:02:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium

dok smo bile srednjoškolke često smo znale stopirati ako nije bilo busa.i tako jednom na nekom raskrižju mi stopiramo ,kad usporava auto...i stade.i tako mi uđemo,a onaj čovjek nas čudno gledauser posted image user posted image onda smo skužile da nije ni stao nama, nego je stao zato što je na semaforu bilo crveno.user posted image ...''oprostite,oprostite...'' i samo smo iziđemo iz autauser posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 969
20.11.2010 23:04:26   
marny
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

ajoj milenium jesi looda user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 970
20.11.2010 23:08:57   
Anoniman
dobaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marny)
  Neposredna veza do poruke: 971
20.11.2010 23:44:18   
ziki
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa on stao ne bi mu falilo da vas je povezouser posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 972
21.11.2010 10:45:07   
kupina
user posted image user posted image user posted image user posted image ovi za pusenje su svi dobri.....
milenium user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 973
21.11.2010 10:50:03   
teacher75
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Niobe

tekja user posted image nece jezik krivo user posted image

Mi imali goste danas..i adrian poso kmezat, pa ga ja odvedem da mu dam da doji, al sve nekako u zurbi, da mama ne leta oko onih gostiju sama.
elem dam mu da doji, uspavam ga i dođem onako s lijevom dojkom vanka u dnevni boravak pun ljudi. user posted image

vratim se lijepo u sobu i ne izađem više.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je najjace do sada user posted image

i meni je ovaj najboljiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 974
21.11.2010 11:17:45   
Dida79

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *