|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
7.11.2010 18:08:15   
Lalana

IZVORNA PORUKA: mamine oci

evo jedan moj blam,imala goste i F. se igra uobicajno vozica:)i kako ih sve fino naslagao po sobi ja ustala da donesem kafu i sad udarim nogom u jedan veci voz i ja kontam udarila djete i kazem ja vozu ups izvini nije namjerno kad pogledam  oni me gledaju vidi zene izvinjava se igrackamauser posted image user posted image

user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 926
8.11.2010 11:38:48   
tekja
maloprije...molim vas kilogram zelenihuser posted image  tikvicauser posted image user posted image user posted image ...valjda mi se one ljubicas_te nisu cinile dovoljno svjezeuser posted image user posted image user posted image

pretprosle godine u banci...oprostite meni je istekla kartica, sta trebam uciniti sad? - kad vam je istekla?  - pa, 4. decembra...lik uzima moju karticu, gleda je i veli: gospođo kartica je do aprila 2012user posted image  joj zemljo otvori seuser posted image  (u prijasnjoj banci svake godine sam obnavaljala karticu, otud totalna zbunjoza, a bila sam i user posted image user posted image user posted image user posted image )

< Poruku je uredio tekja -- 8.11.2010 11:39:32 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 927
8.11.2010 11:40:13   
Niobe
IZVORNA PORUKA: tekja

maloprije...molim vas kilogram zelenihuser posted image  tikvicauser posted image user posted image user posted image ...valjda mi se one ljubicas_te nisu cinile dovoljno svjezeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 928
8.11.2010 17:09:51   
marny
dok sam bila trudna nisam mogla navečer zaspati ja bi po računalu bezvezikalauser posted image , i tako negdje na nekoj stranici iskoči mali letak da ispinim ukoliko sam zainteresirana za dobiti vizu u americi, ja nako iz dosade ispunim navedeni upitnik. stvarno, ja u trudnoći totalno poglupavim. I tako to bilo veoma kasno oko nekih 2-3sata po noći, kada ono odmah zvoni telefon, mm ljut ko ga budi sad u ovu uru, ja se javim, kada ono lik amerikanac s druge strane pita me dali sam zainteresirana za za tu vizu, ja velim da nisam, pita on pa šta si ispunila, ja kažem pa onako bezzeuser posted image , mm nije mogao od čuda šta mi je palo na pamet, a bogami i meni stvarno blesavo.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 929
8.11.2010 18:40:28   
Lejla Ka
user posted image user posted image user posted image user posted image
A "amer" skonto evo ga neko naivan, sad ću mu vizu obećat za simboličnih 100-tinjak dolarčića user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 930
16.11.2010 21:51:42   
tekja
U punoj sobi, mala (3) od mog brata, tamani keks u vrijeme rucka...

- Ljepotice hajde dosta vise tog seksauser posted image ...mozda bi blam i prosao bez dodatnih komentara da MM onako "drugarski" ne upita: ma otkud ti to seksa...sta ti bi? user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 931
16.11.2010 22:58:01   
Niobe
tekja user posted image nece jezik krivo user posted image

Mi imali goste danas..i adrian poso kmezat, pa ga ja odvedem da mu dam da doji, al sve nekako u zurbi, da mama ne leta oko onih gostiju sama.
elem dam mu da doji, uspavam ga i dođem onako s lijevom dojkom vanka u dnevni boravak pun ljudi. user posted image

vratim se lijepo u sobu i ne izađem više.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 932
16.11.2010 23:00:44   
Mya_81 RR
Joj, Niobeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se mila valjam od smijeha, mada znam da tebi to nije nimalo smiješno user posted image sorry

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 933
16.11.2010 23:03:03   
Niobe
ma smijesno je, dje nije user posted image
malo sam plakala od muke, al sad je samo smijesno user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 934
16.11.2010 23:03:03   
Apotekarka
Smijesno i nezgodno treba la si u sali reci JEDNA OD RIJETKIH KOJE DOJE NAZALOST a eto Adrian me izludio i eto sta je tu je...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 935
16.11.2010 23:05:40   
anidla
IZVORNA PORUKA: Niobe

Mi imali goste danas..i adrian poso kmezat, pa ga ja odvedem da mu dam da doji, al sve nekako u zurbi, da mama ne leta oko onih gostiju sama.
elem dam mu da doji, uspavam ga i dođem onako s lijevom dojkom vanka u dnevni boravak pun ljudi. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo je najjace do sada user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 936
16.11.2010 23:06:03   
Niobe
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 937
16.11.2010 23:08:12   
nikita
hahahhaha Niobe, muko moja, stomak ce me zabolit hahahhahahaha

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 938
16.11.2010 23:08:36   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dodji Niobe da te zagrlimuser posted image ...bice sve ok...biceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 939
16.11.2010 23:09:25   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image  Ja sam ljetos tako napolje izasla, sreca vjetar duvao pa skonta da sam se najezila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 940
16.11.2010 23:13:49   
Niobe
user posted image user posted image user posted image

mijenjam nick u egzibicionistica user posted image
dadada ne daj me user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 941
16.11.2010 23:25:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image user posted image user posted image  Ja sam ljetos tako napolje izasla, sreca vjetar duvao pa skonta da sam se najezila user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se ljetos na trajektu haljina digla do vratauser posted image user posted image user posted image ...na svu srecu kada smo se vracali... pa sam barem bila crnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 942
16.11.2010 23:27:59   
Niobe
user posted image user posted image user posted image
jesi kak'e gaće imala? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 943
17.11.2010 0:35:45   
milenium

IZVORNA PORUKA: marny

dok sam bila trudna nisam mogla navečer zaspati ja bi po računalu bezvezikalauser posted image , i tako negdje na nekoj stranici iskoči mali letak da ispinim ukoliko sam zainteresirana za dobiti vizu u americi, ja nako iz dosade ispunim navedeni upitnik. stvarno, ja u trudnoći totalno poglupavim. I tako to bilo veoma kasno oko nekih 2-3sata po noći, kada ono odmah zvoni telefon, mm ljut ko ga budi sad u ovu uru, ja se javim, kada ono lik amerikanac s druge strane pita me dali sam zainteresirana za za tu vizu, ja velim da nisam, pita on pa šta si ispunila, ja kažem pa onako bezzeuser posted image , mm nije mogao od čuda šta mi je palo na pamet, a bogami i meni stvarno blesavo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 944
17.11.2010 1:12:42   
veeseelaa
meni je baš šega kad nazovem žuti taxi nekom od raje i kažem:

Jel može jedan žuti taksi tu i tu hahahah poslije se smijem ko luda, ko da moram naglasiti da bude žut user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 945
17.11.2010 1:24:59   
N_N
Niobeeeeeeeeeeee, ajjjjjjjjjjjjjjjjjj  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  izvini, mila ali jače je od mene user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 946
17.11.2010 9:07:45   
acudesa
Prije 3 godine smo vodili djecu iz skole na more, i od tada ja imam broj starog čika direktora agencije sa kojim smo tada bile u kontaktu..(na kontam sto ga nisam izbrisala poslije, al nejse)
igrom slucaja, taj ciko ima isto ime kao i moj daidza, i ja jucer ko sva sretna posaljem daji poruku za Bajram...pretpostavljate, na cikin brojuser posted image user posted image , skontam odmah, al sta cu..
nakon par sati-zove čiko(ja sam i očekivala da ce provjeriti, vac sa spremila da kazem kako sam pogresno ukucala broj, kao ne znam ko je on), pita: Ja sam dobio čestitku za Bajram sa ovog broja, pa me samo zanima ko je to?
Ja: Oh, izvinite molim vas, greska je upitanju, pogresno sam ukucala broj...
Čiko: Ma, nema veze, nemojte se toliko izvinjavati
Ja:Izvinite, molim vas čika  ...(i zamalo ne izletih ima čovjeka..a, ko fol ne znam ko je, ma za dlaku mi stade jezik..bi se prosula, majko mila, ko nepoznat broj-a, ja mu znam ime...user posted image user posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 947
17.11.2010 9:14:02   
Hanady RR
acuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo i mog jučerašnjeguser posted image

Poslije podne odemo kod mame na ručak, naravno...
i sad skupili se tamo ja i muž i naše ure, seka i zet i njihov beg mali....
uz bajramluke dijelimo poklone za rođendan seki i mome mužu... elem kesa ko u bajci.....
i djelimo jedni drugima, sve nešto sklanjamo svako svoje u neki od ćoškića da ne zaboravimo...

Uglavnom svakom po bajramluk, pa onda ko kome kurban, pa onda pare djeci, pa cvijeće, pa kesa sa kafom i bombonjerama ma svega

Sve lijepo prošlo, dođem ja sinoć kući i da raspremim te silen kese i kurbane stavim u zamrzivač kad kesa viška...pogledam ja zetov bjramluk koji sam mu poklonila kući vratilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
elem što ''kuma donijela to kuma i odnijela''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 948
17.11.2010 9:15:36   
acudesa
user posted image user posted image hahahaahhahah
kum donio-kum pojeouser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 949
17.11.2010 10:00:33   
w.pooh

jaooooo Niobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *