|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
6.11.2010 23:17:42   
Lalana

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ja se spremala kod mame u Hercegovinu i kazem mm napravit cu kadaif pa ponijeti mami.Napravim kadaif spramim sebe, djecu,stvari za djecu.Torbe,kolica neznam vise sta i onako kadaif u tepsiji.Ukrcamo stvari, djecu sjednemo u auto i polazak.Negdje oko Pofalica bibicu nama auta,gledaju a ja onako misleci nisu zatvorena vrata od auta gledam sve ok.Tramvaj prolazi narod gleda.Negdje oko televizije na semaforu stali mi, stali ljudi i nesto pokazuju na krov.Pita mene mm a gdje je kadaif?Ja kazem neznam,pa gdje je?Eno ga na krovu.Ja se sokirala.Sa Grbavice do TV kadaif bio na krovu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E ovo je stvarnouser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 901
6.11.2010 23:18:16   
SdZ
IZVORNA PORUKA: neki

IZVORNA PORUKA: mala86

neki dan uspavala ja malca i gledajuci tv zaspem u boravku!odjednom me probudi telefon,ja skacem sva izvan sebe,mm prica a ja ga prekidam u pola razgovora "halo covjece gdje nam je djete,ti tu sjedis za komjuterom a njega si pustio po stanu,Bog zna sta radi" i ja sva bijesna,zabrinuta trcim trazit malog ulazim u sobu a on spava ko andjelcic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vratila se u boravak,mm me gleda cudno sta joj bi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Zamisljam te skroz izbezumljenu kako jurcas po kuciuser posted image user posted image user posted image
Ovo mi se redovno desavauser posted image user posted image user posted image
Ili se budim u 3h/4h po noci,skacem izasna ko budala,mislim da kasnim na posaouser posted image user posted image user posted image

Meni se desilo jedan dna ovako: Umorna ja, cistila, mijenjala zimsku i ljetnu odjecu, dan prije bila cijeli dan na fakultetu i operem ti ja kosu i legnem u kuhinju. Toplo mi bilo i zaspem. Prije toga sa sveki se dogovorila da cu praviti kljukusu muzu i ona je zatim negdje izisla. Dosla ona u to vrijeme dok sam ja spavala i ja sam nju slucajno opazila i progledala i ona mene pita kad cu praviti hranu. Ja sva izbezumljena, u polu snu ustanem, brzim koracima odem po krompire, donesem ih i stavim ih na kuhinjski sto i vratim se spavati. Ustanem pola sata poslije, kljukusa gotova i pitam ja nju sto je pravila ona i ona mi isprica sta se desilo.user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 902
6.11.2010 23:18:32   
Honey3

Ja se spremala kod mame u Hercegovinu i kazem mm napravit cu kadaif pa ponijeti mami.Napravim kadaif spramim sebe, djecu,stvari za djecu.Torbe,kolica neznam vise sta i onako kadaif u tepsiji.Ukrcamo stvari, djecu sjednemo u auto i polazak.Negdje oko Pofalica bibicu nama auta,gledaju a ja onako misleci nisu zatvorena vrata od auta gledam sve ok.Tramvaj prolazi narod gleda.Negdje oko televizije na semaforu stali mi, stali ljudi i nesto pokazuju na krov.Pita mene mm a gdje je kadaif?Ja kazem neznam,pa gdje je?Eno ga na krovu.Ja se sokirala.Sa Grbavice do TV kadaif bio na krovu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oj stomak me zaboli

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 903
6.11.2010 23:18:51   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 904
6.11.2010 23:22:39   
Lalana
Ova tema je user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 905
6.11.2010 23:22:42   
neki
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja sotala na tarasi da pušim i ispušeme se inače bi ga u autu isprebijalauser posted image

Hajd barem si ovaj put imala cigare uza seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 906
6.11.2010 23:25:20   
Anoniman

ja sotala na tarasi da pušim i ispušeme se inače bi ga u autu isprebijalauser posted image

Hajd barem si ovaj put imala cigare uza seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest vala nekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo i meni prvo na pamet padeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
muaaa mogu mislit sto je kadaif dobar biouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ohladio se pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 907
6.11.2010 23:27:06   
Hanady RR

dobro si jaraneuser posted image user posted image user posted image user posted image

e znaš šta da mi nije moje cigare sedrenik bi davno goriouser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 908
6.11.2010 23:32:18   
Medić*

bravo za kadaif user posted image  user posted image  user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 909
6.11.2010 23:34:50   
Hanady RR
kad smo kod cigara...evo ga najbolji blam...mogla sam međunarodni rat izazvatuser posted image user posted image user posted image user posted image

otišla ja u Švedsku poslovno...i smejstili me u hotel u centru Štokholma...
uglavnom institut na koji sam išla kao nije daleko...isemo metromomda ja malo upoznam grad, mislim koliko se može upoznati trčeći jer kod njih svi negdje trče....
i došla po mene moja vodilicauser posted image jedna mlađa žena sa naših područja...
izađemo mi iz hotela u kome nema pušenja kao ni u mojoj sobi i ona zapali i sad kao puši do metrao ulicom...
ja u teškoj krizi zapalim za njom da i ja cestom pušim...i kad seljanka pušit ne zna...trčimo mi tako ona priča i puši navila se a ja ni kafe ni akibeti cigare došlo mi da je gurnem pod auto, kad se neko stade meni obraćati na čistom Švedskom povišenim glasom....
elem trčeći tako sa cigarom ja sam čovjeka supcala u ruku tom cigarom i zapalila mu vjetrovku...kokad kod njih svi nose one vjetrovke ko kabanoce šuškave pa to plane u sekundi...
uglavnom ja sma čovjeka zapalit mogla...
ova je meni prevodila šta on meni priča ja njemu na engleskom govorim izvini...
elem popusti on mene kad mu je ova obaećala da će mu institut gdje radim nadomiti štetu.user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 910
6.11.2010 23:36:35   
Honey3
evo jedan blam moje sestre.Ona je prosvjetni radnik i sad povodom nove skolske godine kupi zena komplet i ujutro na posao to nova suknja to novi sako cakum-pakum.Trajale su te aktivnosti a ona se cudi sto joj niko ne hvali kompletuser posted image zavrsilo sve ona sa kolegicama na kafu da skine sako kad ono sako od njenog muzauser posted image user posted image user posted image slicne boje i jadna zena u zurbi se sredila,ja kad se toga sjetim ma hoce nesto da mi bude od smijeha

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 911
6.11.2010 23:36:53   
DM
Puno išareta da bi ti trebala prestati pušitiuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 912
6.11.2010 23:38:56   
muaaa
Dok su djeca bila manja spavali su u 7.Poslije ja i mm pijemo kafu na miru,hodamo ko po jajima, stroga tisina.Jednom tako pijemo kafu i ja pricam istovremeno sa cikom na tv-u.Tv malo pojacan.Mm se fino okrene tv i kaze ciki TISE MALO.Ja ostala paf a ondauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 913
6.11.2010 23:39:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Puno išareta da bi ti trebala prestati pušitiuser posted image user posted image user posted image

cuj oveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
isaretila ja tebi da se okanis zimnice pa ti nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 914
6.11.2010 23:40:47   
Hanady RR

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 915
6.11.2010 23:40:54   
DM
Ma ja završila zimnicu davnouser posted image user posted image user posted image hajd' dođi da jedemo zajednouser posted image
Gdje dođe noa tu je OT-nisam ja krivauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 916
6.11.2010 23:41:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

cuj oveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
isaretila ja tebi da se okanis zimnice pa ti nistauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 917
6.11.2010 23:43:28   
Anoniman

Ma ja završila zimnicu davnouser posted image user posted image user posted image hajd' dođi da jedemo zajednouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ja imam stelu za OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hanady mi prijateljica pa me stitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 918
6.11.2010 23:46:03   
muaaa
Zaha bas se ismijahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady jos da si bacila negdje opusak,a posto puse vjetar uvjek mogla pozar izazvatiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 919
6.11.2010 23:48:51   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ja imam stelu za OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hanady mi prijateljica pa me stitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma ja a ko će mene štiti...na čijem smo pdf sad ...da vidim koliko sam zaglibilauser posted image user posted image user posted image user posted image

PS. uuuuuuuuu nisma napisla spisak zimnice a sve gotovouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 920
7.11.2010 0:20:49   
Anoniman
Evo jos jedan moj sa benzinske pumpeuser posted image user posted image
Posli ja i stari Cph to je neki 90 m od naseg grada i svaratimo mi na benzinsku da natankamo gorivo, i sad on meni govori evo plati i  k upi nam jos nesta da popijemo u putu..Dok sam ja placala on je pomjerio auto kako bi drugi mogli sipati,izlazim ja vidim nema ga kad cujem stari zvizdi malo dalje  i idem ja pune mi ruke, cipsova , sokova, novcanik i vidim ja nesta curi iz auta...Sad stala ja i kontam, vatra , benzin, benzinska, puno benzina, eksplozija...Ja sam samo pobacala ono iz ruku i pocela da vristim , pa udaljim se malo pa stanem zovem oca da i on bjezi..Derala sam se ja i na danskom i na nasem tako da su danci poceli da bjeze ...Stari jadan gledo ali koliko sam se ja derala nista skonto nije...U medju vremenu sam ja presla ulicu a stari u auto zamnom..Govori meni stari sta ti je budalo reko eksplodirace nam auto...Stari pregledo nonsalantno i govori covjek rikno hladnjak pa curi voda ....Kakve  eksplozije i bakraci...

Neposredna veza do poruke: 921
7.11.2010 0:23:22   
muaaa
Mogu zamisliti kako su ta danci gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 922
7.11.2010 0:47:24   
Mona Mohamed
user posted image  Marina, Marina..
Ismijah se..
I usput pjevam..imala je oci boje vena, boje Dunava..user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 923
7.11.2010 17:52:29   
Lalana
user posted image user posted image ojj Marina user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 924
7.11.2010 18:07:04   
mamine oci
evo jedan moj blam,imala goste i F. se igra uobicajno vozica:)i kako ih sve fino naslagao po sobi ja ustala da donesem kafu i sad udarim nogom u jedan veci voz i ja kontam udarila djete i kazem ja vozu ups izvini nije namjerno kad pogledam  oni me gledaju vidi zene izvinjava se igrackamauser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *