|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
21.11.2010 15:18:01   
Ella_H
Ja neki dan s mm i kupio on nekakve male
okrugle sireve kaze bas su fini hajd probaj
i ja odmotam onaj najlon i vidim crveno okolo sira tog
i ja fino grickam jedem a on ce ti meni kao pa to crveno je
plastikaaaaaaa skini to, ma reko nije plastika vidi kako je mekano
pa kaze to je obojena labava plastika da zastiti sir haahah.
Bas sam se osjecala blesavo. I nekupujem vise taj sir nema sanse.
Uvrijedio me. user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 976
21.11.2010 16:04:55   
leli§
Ella_Huser posted image user posted image user posted image  Baby Bell !!!!user posted image user posted image  jedan od najljepsih sireva...nemoj da ne jedes user posted image user posted image user posted image  samo oguliuser posted image user posted image user posted image  dobra si, pa bas si se smela ... pa hajde da si nabasala na onaj u zutom pakovanju pa bih rekla zeznula se ovako ovaj u crvenom bas nisi gledala...znam kakav je sir hajde mi ti jos reci kakva je plastikauser posted image ? izvini mogu te samo zamisliti kako se poslije ljutisuser posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 977
24.11.2010 11:15:35   
Anoniman
kad sam bila trudna trazila po forumu i vidim temu "vjestice ne ocekujemo u septembar"  neke pisu ne ocekujemo a neke forumasice pisu da i to   i navedu datum  ,  kako nisam znala da  vjestice je menzis skontam  da sigurno  su to trudnice  i  nazivaju bebe u stomaku  vjestice (ne znam kako sam dosla na tu idejuuser posted image )   pa ja lepo fino  napisem  :

ja ocekujem  i to 28.09.2010  kao moju vjesticu  -bebu  user posted image user posted image   omg   kad sam doznala kad se jedna rr zalila da joj kasni  vjestica skontala sam  pa sam se toliko ismijala samoj sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 978
24.11.2010 11:41:11   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: triputmama

kad sam bila trudna trazila po forumu i vidim temu "vjestice ne ocekujemo u septembar"  neke pisu ne ocekujemo a neke forumasice pisu da i to   i navedu datum  ,  kako nisam znala da  vjestice je menzis skontam  da sigurno  su to trudnice  i  nazivaju bebe u stomaku  vjestice (ne znam kako sam dosla na tu idejuuser posted image )   pa ja lepo fino  napisem  :

ja ocekujem  i to 28.09.2010  kao moju vjesticu  -bebu  user posted image user posted image   omg   kad sam doznala kad se jedna rr zalila da joj kasni  vjestica skontala sam  pa sam se toliko ismijala samoj sebiuser posted image user posted image

hahahahahaha

a priznaj da si kontala i cuj bebe zovu vjesticama

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 979
24.11.2010 13:50:37   
milenium
ja sam se isto dugo pitala što su to vještice.ispočetka sam kontala da je to neka tema kao hanuma grad ili neka tema za kafuuser posted image user posted image user posted image kao da su tu određene forumašice ''vještice'' a drugim vješticama je ulaz na temu zabranjen i ne očekuju ih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 980
24.11.2010 14:41:21   
Anoniman
i ja isto pa udjem da proverim sta je kad ono nesto o trudnoci haj rekoh da se ukljucim u temi i kazek koju "pametnu"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 981
24.11.2010 15:34:33   
muaaa
Moj najnoviji...otisla ja da mi ciko iskopira nesto snimljeno i sad objasnjavam ja njemu kako treba, da sam ja to snimila i da mi uveze sve jer treba za prezentaciju u skoli mojoj curici.Kaze on OK dajte mi stik....a ja blam gledam ga onako blijedo i rekoh... Ja zaboravila ponjeti stik.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zamalo u zemlju nisam propala.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 982
24.11.2010 15:40:56   
veeseelaa
hahaha muaaaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 983
6.12.2010 10:01:20   
ziki
Nije moj već moje mame al je super. Žena je u petak došla u sarjevo da provede zimu. Nosilla bruku stavari od zimice do jelke za nemirka te je morala taksijem da dođe jer joj je autobusom bila živa petljancija.Nemirko nije htjeo da spava samnm nego sa njom jer je baš pželjelo pa nije ni spavala od njega. Na sve to ja sam joj ostavila nemrika u subotu ujutru radi bb. Ona kao da se vratila u maldost kad je nas čuvala kreunula da pravi ručak i čuva nemirka. Kad sam ja došla oko 1 ona ozarenog lica leta po stanu, ručak skoro gotov, nemirko je ne pušta. Krenemo da postavimo sto, ona donosi teglu šećera i traži solir pošto je primjetila da je prazan. Ja:Šta će ti šećer? M: ne zezaj ovo je so. Ja: mama šećer je pobaj? Probala i preblijedela, kako je nemirko aktivno pomagao ona je uzela teglu šećera i „solila“ ručak tako da smo imali slatki đuveč i slatku supu, i pored toga desert

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 984
7.12.2010 8:51:16   
joni
vozila ja moju svekrvu na pijacu da kupi kupus nosim ja vreću a ona ide ispred mene nosi dvije ispod svake ruke po jednu vidim ja kako ko prođe okrene se za njom ide neki čovjek pita koliko košta kaže ona 6 maraka al ima jeftinije on se smije svi se smiju došli mi do auta kad njoj šlic otkopčan raširio se gaće se bjele a onda smo skontali šta košta 6 maraka ja kad nisam umrla od smjeha al kad sam došla kući nisam smjela pred njom ona bilauser posted image a jauser posted image user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 985
7.12.2010 19:08:13   
kupina
user posted image user posted image user posted image a zao mi je

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 986
7.12.2010 19:17:27   
jasmin

IZVORNA PORUKA: joni

vozila ja moju svekrvu na pijacu da kupi kupus nosim ja vreću a ona ide ispred mene nosi dvije ispod svake ruke po jednu vidim ja kako ko prođe okrene se za njom ide neki čovjek pita koliko košta kaže ona 6 maraka al ima jeftinije on se smije svi se smiju došli mi do auta kad njoj šlic otkopčan raširio se gaće se bjele a onda smo skontali šta košta 6 maraka ja kad nisam umrla od smjeha al kad sam došla kući nisam smjela pred njom ona bilauser posted image a jauser posted image user posted image

.......al ima jeftinije....hahah.Pa et...pristupacne su cijene haha.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu joni)
Neposredna veza do poruke: 987
7.12.2010 19:24:29   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala ti do neba...tako si me nasmijala...ali mi je zao tvoje sveki user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...ali ozbiljno mi je zao...

(odgovor članu joni)
  Neposredna veza do poruke: 988
7.12.2010 22:12:27   
joni
meni nešto kad je teško ja se samo sjetim toga i slatko se ismijem ali ja sam mislila da narod gleda gdje ona starijažena nosi dvije vreće a ja mlađa jednu a ona je inače vesela žena i jako društvena i meni je bilo žao ali bilo mi je taaaaako teško dovest je do kuće a da se ne smijem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 989
7.12.2010 23:45:51   
Anoniman

jaooooo ja bih umrla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu joni)
  Neposredna veza do poruke: 990
8.12.2010 7:55:35   
colito
jutro svima

spava zena u 16 zvoni alarm od muza da ide na posao,a tel stoji  pored mene,kako sam se ja okrenula(JER JE UZASNO GLASAN DA MI NEBI PROBUDILO BEBACA) brzinski da ga ugasim (PADE ZENA SA KREVETA )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i gledam jeli se bebac probudio kad u njega oci otovrena kao fildzani , probudi se mm kaze sta ti je zeno,a ja tako lezim na podu i suze mi idu na oci nemogu da ustanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i sad pisem ovo i dalje se smijem da me neko vidi sa strane,pukla zena reko bi sta joj je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 991
8.12.2010 8:00:01   
maja78 RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogu mislit scene

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 992
8.12.2010 8:08:52   
colito
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogu mislit scene

ma ni zamislit ti to nemozes ,user posted image user posted image user posted image kako mi se to desilo ja pojam nemem ,sreca nije visoko bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 993
8.12.2010 8:10:22   
colito
jos kad ovaj moj dodze sa posla ,gore mi je sad to koliko ce zezati ojjjjjjjjjjjj,nesmijem  ni da zamislim 

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 994
8.12.2010 8:17:39   
Almaa
IZVORNA PORUKA: colito

jutro svima

spava zena u 16 zvoni alarm od muza da ide na posao,a tel stoji  pored mene,kako sam se ja okrenula(JER JE UZASNO GLASAN DA MI NEBI PROBUDILO BEBACA) brzinski da ga ugasim (PADE ZENA SA KREVETA )user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i gledam jeli se bebac probudio kad u njega oci otovrena kao fildzani , probudi se mm kaze sta ti je zeno,a ja tako lezim na podu i suze mi idu na oci nemogu da ustanemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i sad pisem ovo i dalje se smijem da me neko vidi sa strane,pukla zena reko bi sta joj je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 995
27.12.2010 12:33:32   
veeseelaa
poodavno udjem ja na RR i valjda nešto pogrešno kliknem kad izlleti tekst
"vi ste u 5 nedelji trudnoće"
kad me srce ne zdrma, koji prepad, zamalo odoh da kupim test user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 996
27.12.2010 12:47:40   
jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

poodavno udjem ja na RR i valjda nešto pogrešno kliknem kad izlleti tekst
"vi ste u 5 nedelji trudnoće"
kad me srce ne zdrma, koji prepad, zamalo odoh da kupim test user posted image user posted image

hehehe,hajde ne boj se,bas bi se Ajusa(tako je ovdje nadimak za djevojcice s imenom Aisha)obradovala :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 997
27.12.2010 13:24:02   
veeseelaa
bi ona garant, već klima glavom kad je pitamo hoćel Ajša brata user posted image user posted image user posted image
al znaš kako sam se trznula, ko da mi je dr dao dijagnozu user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 998
28.12.2010 15:09:49   
Cherry
sretnem ja rodjaka (koji je inace provala ziva i uvijek se zeza) poslije dugo vremena sa bebom i ja ti oko bebe slatke i pitam ga kako se zove. kaze on Muaz, ja umrem od smijeha, rekoh de, ba, sad stvarno kako se zove. kaze on, pa muaz... upsuser posted image user posted image stvarno se nije zezao...

izvinjavam se svim Muazima, ali ja nikad do tad nisam cula to ime i smjesno mi bilo. user posted image user posted image

... to mi treba - moj mali zaklon ispod neba...

Neposredna veza do poruke: 999
28.12.2010 15:13:10   
jasmin
Bas je lijepo ime Muaz.Ja kad sam bila djevojka,sanjala sam da sam rodila djecaka i dala mu ime Muaz.:)
Sad imam sina,ali nije Muaz.

(odgovor članu Cherry)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *