|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
9.3.2011 21:29:55   
Anoniman

Sreli moji roditelji poznanika u nekom restoranu sa ljubavnicom...  mama nije to skontala i tako krene da se pozdravi te ono standardno-" pa đesi, kako život, kako ti je žena, mašala jest ti narasla kćerka"user posted image user posted image user posted image .

ne znam u ovoj priči tačno čiji je blam pa sami nađite uljezauser posted image

(odgovor članu mama_debeljuca)
  Neposredna veza do poruke: 1051
9.3.2011 21:31:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Sreli moji roditelji poznanika u nekom restoranu sa ljubavnicom...  mama nije to skontala i tako krene da se pozdravi te ono standardno-" pa đesi, kako život, kako ti je žena, mašala jest ti narasla kćerka"user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao uzasa...jao crnjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1052
9.3.2011 21:39:42   
Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strasno!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1053
9.3.2011 22:54:11   
maja78 RR

prejako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1054
10.3.2011 10:17:18   
veeseelaa
imam jako puno obuće i ove godine odlučim da sve redom nosim kod obućara da je malo doćerne :-)
i tako svakodnevno nosim jednu, drugu uzimam...
i napokon dodjoh do zadnja dva para (bar se nadam)...
i vozim ja tako od Ilidže prema gradu rekoh sad ću svratiti usput da ih pokupim, dodjem u radnju, vidim obućar iznenadjen al haj kontam nije se naspavaouser posted image ... rekoh molim vas ja bi da preuzmem ona dva para, znate one šarene i one druge i ja tako opisujem jer vidim da je smušen...
kaže on pa S vi ste ih preuzeli neki dan e joooooj tać, sjetim se da jesam user posted image

Oh Bože kako sam se debilski osjećala, rekoh misliće obučar da sam skroz pukla
Izadjem onako smušena, odem par koraka i vratim se, otvorim vrata radnje i kažem obućaru
"molim vas nek ovo ostane izmedju nas "  i naravno odvalim se smijati user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1055
10.3.2011 10:17:47   
veeseelaa
e da imala sam još jedan blam al sam ga zaboravila user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1056
10.3.2011 10:28:33   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Nunichi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strasno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mama je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1057
10.3.2011 11:33:46   
henna ze
trčim jutros na bus..sva raskopčana...dolazi bus..ja jednom nogom da udjem i izvdim novac...u torbi gledam nemam ključeva od kuće..ništa pustim bus da ode...ja se vraćam da uzmem ključeve i preturam po torbi ..i nadjem slušalicu od fiksnog telefona...a u kući...mobitel utaknut u bazu da se puni...
Henna kad je vidjela..crče od smijeha..kaže draaaaga mama jesi puukla..

< Poruku je uredio henna ze -- 10.3.2011 11:36:04 >

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1058
10.3.2011 11:42:25   
ziki
Breskva mama ti je legendauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1059
10.3.2011 11:49:00   
mama_debeljuca

Joj breskva, imamo mi jednog poznanika u Tz koji ima tako "veliku kćerku", da nije isti user posted image user posted image user posted image
Mama je zakon user posted image user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1060
10.3.2011 11:50:05   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: henna ze

trčim jutros na bus..sva raskopčana...dolazi bus..ja jednom nogom da udjem i izvdim novac...u torbi gledam nemam ključeva od kuće..ništa pustim bus da ode...ja se vraćam da uzmem ključeve i preturam po torbi ..i nadjem slušalicu od fiksnog telefona...a u kući...mobitel utaknut u bazu da se puni...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1061
10.3.2011 13:50:02   
jasmin

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao uzasa...jao crnjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahah potpis dadada.Koji crnjak Boze dragi!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1062
10.3.2011 19:59:05   
mala86
IZVORNA PORUKA: henna ze

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1063
16.3.2011 11:16:39   
veeseelaa
neko jutro... 08 sati, ulazim u ofis, uzimam mob nadjem br od Amele iz knjigovodstva zvrknem je ...
javja se žena, onako u behutu.... uh skontam da nije to ta Amela nego moja drugarica iz srednje škole takodje sa imenom Amela
rekoh samo da vidim kad je vjenčanje (skoro mi je pisala da se udaje)
kaže ona pa hebo te 8 je sati koji ti je ..... hahahha rekoh kopka me od jutros hahaha
kasnije je pričala nekim našim zajedničkim jaranicama da sam je zvala u 8 hahahah da je pitam kad je vjenčanje user posted image

mislim da žena konta da sam pukla, čuj u 8 sati da zovem da pitam kad je vjenčanje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1064
17.3.2011 23:27:28   
Anoniman
mome sinu izasli neki cirevi po nogama  i ja haj rekoh da ga odvedem u bolnici jer mi cudno 5to godisnjem detetu pa cirevi  sumljam da je neki insekt ubo  i odem ja na recepciji da se prijavim i pita mene sestrica o cemu se radi i ja umesto da kazem moj mali je (od insekta) uboden ja kazem upucan (razlika na nemackom od uboden do upucan je samo jedno slovo) zena se dohvati za glavu kaze samo  momenat user posted image kad dodjose doktori , sanitarci sa nosilima , sestrice sve se oko nas okupi  agledaju sad u nas ja u njih user posted image pa kazu gospodjo pa kako se to desilo pa kazem ne znam valjda ga je nesto u parku "upucalo" i dalje ja ne kontam sva zbunjena rekoh valjda neki insekt ne znam tacno . A kaze jedan mislis ubo rekoh pa da to aiiiiiiiiiiii  odose oni onaj narod ostali sto cekaju smiju se  a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i dobro prodje to bilo zatrovanje krvi ujeo ga krpelj , zamisli,(ovde su opasni po zivot ) al bio vakcionisan i bio brat sa mnom  i prica on meni vic:  u neko doba noci kuco neki covek na vrata na nekoj kuci i izaso covek a ovaj mu reko hoces li me malo gurnut,  covek sav nervozan mrsne ga pa udje u kucu i zena ga pita sta bi kaze tako i tako, pa kaze haj gurni ga mozda mu auto zastalo , ovaj se predomisli  i izadje kad onaj covek sedi na ljuljaski i ceka da  ga gurne user posted image user posted image user posted image al on to meni isprica  i kako bese guzva u liftu udjoh ja sa malim a on ode stepenicama  aja tek tad se odvalih od smijeha -ono lift svi sute a ja sama sa sobom se smijem li se smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image svi u mene gledaju i mrstu seuser posted image a ja ne mogu se zaustavit vec na sav glasuser posted image user posted image kad na izlazu onaj doktor od pre  me pozdravi sa dovidjenja i sigurno pomisli nije ova u reeduuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1065
17.3.2011 23:29:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

mome sinu izasli neki cirevi po nogama  i ja haj rekoh da ga odvedem u bolnici jer mi cudno 5to godisnjem detetu pa cirevi  sumljam da je neki insekt ubo  i odem ja na recepciji da se prijavim i pita mene sestrica o cemu se radi i ja umesto da kazem moj mali je (od insekta) uboden ja kazem upucan (razlika na nemackom od uboden do upucan je samo jedno slovo) zena se dohvati za glavu kaze samo  momenat user posted image kad dodjose doktori , sanitarci sa nosilima , sestrice sve se oko nas okupi  agledaju sad u nas ja u njih user posted image pa kazu gospodjo pa kako se to desilo pa kazem ne znam valjda ga je nesto u parku "upucalo" i dalje ja ne kontam sva zbunjena rekoh valjda neki insekt ne znam tacno . A kaze jedan mislis ubo rekoh pa da to aiiiiiiiiiiii  odose oni onaj narod ostali sto cekaju smiju se  a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i dobro prodje to bilo zatrovanje krvi ujeo ga krpelj , zamisli,(ovde su opasni po zivot ) al bio vakcionisan i bio brat sa mnom  i prica on meni vic:  u neko doba noci kuco neki covek na vrata na nekoj kuci i izaso covek a ovaj mu reko hoces li me malo gurnut,  covek sav nervozan mrsne ga pa udje u kucu i zena ga pita sta bi kaze tako i tako, pa kaze haj gurni ga mozda mu auto zastalo , ovaj se predomisli  i izadje kad onaj covek sedi na ljuljaski i ceka da  ga gurne user posted image user posted image user posted image al on to meni isprica  i kako bese guzva u liftu udjoh ja sa malim a on ode stepenicama  aja tek tad se odvalih od smijeha -ono lift svi sute a ja sama sa sobom se smijem li se smijemuser posted image user posted image user posted image user posted image svi u mene gledaju i mrstu seuser posted image a ja ne mogu se zaustavit vec na sav glasuser posted image user posted image kad na izlazu onaj doktor od pre  me pozdravi sa dovidjenja i sigurno pomisli nije ova u reeduuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1066
17.3.2011 23:40:13   
milenium

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image još ne mogu sebi doćuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1067
17.3.2011 23:43:23   
milenium
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam jako puno obuće i ove godine odlučim da sve redom nosim kod obućara da je malo doćerne :-)
i tako svakodnevno nosim jednu, drugu uzimam...
i napokon dodjoh do zadnja dva para (bar se nadam)...
i vozim ja tako od Ilidže prema gradu rekoh sad ću svratiti usput da ih pokupim, dodjem u radnju, vidim obućar iznenadjen al haj kontam nije se naspavaouser posted image ... rekoh molim vas ja bi da preuzmem ona dva para, znate one šarene i one druge i ja tako opisujem jer vidim da je smušen...
kaže on pa S vi ste ih preuzeli neki dan e joooooj tać, sjetim se da jesam user posted image

Oh Bože kako sam se debilski osjećala, rekoh misliće obučar da sam skroz pukla
Izadjem onako smušena, odem par koraka i vratim se, otvorim vrata radnje i kažem obućaru
"molim vas nek ovo ostane izmedju nas "  i naravno odvalim se smijati user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj veselauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1068
18.3.2011 11:30:31   
jasmin

Kraljice!!! Zasuzise mi oci!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1069
18.3.2011 11:42:23   
HAHA
Prošle godine išla na posao,a Hamza sa mnom,on se sav vrti ,vozači nas zapamtili,nikad kartu ne traže,sem jednog.I tako ulazimo,vidim da je taj,posegnem u torbu za iskaznicom i pokažem mu,veli on ne treba i sav se zacrvenio,reko šta mu bi,kad vidim ja mu hig.uložak pružilauser posted image .Više ni on nije tražio nikaduser posted image user posted image user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1070
18.3.2011 11:44:37   
tekja
IZVORNA PORUKA: HAHA

Prošle godine išla na posao,a Hamza sa mnom,on se sav vrti ,vozači nas zapamtili,nikad kartu ne traže,sem jednog.I tako ulazimo,vidim da je taj,posegnem u torbu za iskaznicom i pokažem mu,veli on ne treba i sav se zacrvenio,reko šta mu bi,kad vidim ja mu hig.uložak pružilauser posted image .Više ni on nije tražio nikaduser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1071
18.3.2011 13:07:39   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a  joj HAHA  ti si ga opcinila nece mu vise na um pasti da tebi kartu traziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 1072
18.3.2011 13:45:06   
HAHA
Evo još jedan:mm je veterinar,otišao jednom na teren,dolazi neki čovjek na vrata traži ga,velim ja:"nema ga,otišao hitno,ima izvalu maternice",a u mene stomak do zuba.Gleda onaj čovjek u mene jadan:"a jeste li vi dobro gospođo".Skontah onda da sam trebala reći da je kravi ispala maternica.user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1073
18.3.2011 14:55:56   
mala86
IZVORNA PORUKA: HAHA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1074
25.3.2011 10:28:35   
muaaa
Neki dan mm me povezao do d.z. Kumrovac da se najavim ginicu.Sa autom je usao unutra do onih stepenica ja izasla on ostao.Ja se vracam i vidim auto malo dalje parkirano i ja pravo do auta i hvatam za steku ali mi nejasno drugi covjek u crnoj jakni i vidno krupniji od mm sjedi za volanom.A ja sva onako u cudu gledam kad cujem svira neko malo dalje kad mm u nasem autu mene zove.Kad sam usla u nase auto mm se zavalio od smjeha i pita a gdje si to poslauser posted image user posted image  umalo drugom ne sjedoh u auto user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *