|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
25.3.2011 10:38:09   
Honey3
IZVORNA PORUKA: muaaa

Neki dan mm me povezao do d.z. Kumrovac da se najavim ginicu.Sa autom je usao unutra do onih stepenica ja izasla on ostao.Ja se vracam i vidim auto malo dalje parkirano i ja pravo do auta i hvatam za steku ali mi nejasno drugi covjek u crnoj jakni i vidno krupniji od mm sjedi za volanom.A ja sva onako u cudu gledam kad cujem svira neko malo dalje kad mm u nasem autu mene zove.Kad sam usla u nase auto mm se zavalio od smjeha i pita a gdje si to poslauser posted image user posted image  umalo drugom ne sjedoh u auto user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image pa sto se zeno malo ne provozauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1076
25.3.2011 10:52:50   
Lejla Ka

Neki dan mm me povezao do d.z. Kumrovac da se najavim ginicu.Sa autom je usao unutra do onih stepenica ja izasla on ostao.Ja se vracam i vidim auto malo dalje parkirano i ja pravo do auta i hvatam za steku ali mi nejasno drugi covjek u crnoj jakni i vidno krupniji od mm sjedi za volanom.A ja sva onako u cudu gledam kad cujem svira neko malo dalje kad mm u nasem autu mene zove.Kad sam usla u nase auto mm se zavalio od smjeha i pita a gdje si to poslauser posted image user posted image  umalo drugom ne sjedoh u auto user posted image

Tako sam i ja jedan dan otvorila vrata od kola, pošla da uđem i kontam odakle nama u autu aparat za gašenje požara ispod suvozačevih nogu. Nit je moje auto, nit je moj muž, ni model auta nije bio isti, samo je bio taman kao i naš user posted image

HAHA ovaj bi se fol sa kartom mogao primjeniti u korisne svrhe vadione kad nemaš kartu user posted image , oplakala sam.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1077
25.3.2011 11:03:57   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Tako sam i ja jedan dan otvorila vrata od kola, pošla da uđem i kontam odakle nama u autu aparat za gašenje požara ispod suvozačevih nogu. Nit je moje auto, nit je moj muž, ni model auta nije bio isti, samo je bio taman kao i naš user posted image

HAHA ovaj bi se fol sa kartom mogao primjeniti u korisne svrhe vadione kad nemaš kartu user posted image , oplakala sam.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj ja sam jednom sjela covjeku u auto, bili u Kiseljaku i izasli da naspemo kisele, mm se vratio u auto, a ja onako s kanisteromuser posted image pravo covjeku u auto jos sjela i namjestam onaj kanister ispod nogu, kad sam se okrenula drugi covjek, a ja ti fino samo izađem iz auta, ne sjecam se ni da sam ista rekla covjekuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1078
26.3.2011 15:36:04   
jasmin
Cujem zvono na vratima...mislim kako je 100% nacin na koji zvoni moj muzek i sva vesela prilazim vratima s upitnim:Ljubavi...???...pa jos jednom...
Umjesto muzevog odgovora cujem kako komsija zatvara vrata.
Jadan covjek...da je i nesto trebao,nakon ovog mog vokativa-presjelo mu je.
Uh,kako me stid : (.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1079
26.3.2011 15:36:48   
jasmin
Pouka,uvijek najprije pitajte:Ko je?!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1080
26.3.2011 15:45:21   
Anoniman
jasmin moras priznat da je ovo najskromniji blam na ovoj temi 

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 1081
26.3.2011 17:18:34   
Lejla Ka
Prije nekoliko dana ostao u firmi samo jedan kolega osim mene i kaže on idem ja na dženazu. Ja zadubljena u neki posao kažem dobro. 10-tak minuta kasnije, naupadne mi jedna sevdalinka, nađem je na Youtube-u i počnem da pjevam, sa Zaimom Imamovićem u slušalicama. Bacim se u teški dert. Završi pjesma, završim ja, minut dva kasnije čujem kolegu u susjednoj kancelariji kako se pomjera na stolici user posted image

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 26.3.2011 17:19:08 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1082
26.3.2011 17:45:37   
Niobe

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Prije nekoliko dana ostao u firmi samo jedan kolega osim mene i kaže on idem ja na dženazu. Ja zadubljena u neki posao kažem dobro. 10-tak minuta kasnije, naupadne mi jedna sevdalinka, nađem je na Youtube-u i počnem da pjevam, sa Zaimom Imamovićem u slušalicama. Bacim se u teški dert. Završi pjesma, završim ja, minut dva kasnije čujem kolegu u susjednoj kancelariji kako se pomjera na stolici user posted image

user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1083
26.3.2011 17:52:50   
hatepsut
Kod mene blamova ko u prici user posted image jedan od njih je taj kad sam ujutro zurila na posai,noc prije sam izlazila i sta cu ja hlace u kojima sam bila predhodnu noc ,trcim vec i kasnim,a onaj narod u mene gleda kontam sta im je...kad sam dosla na posao kod mene iz hlaca vire stramle i one su zamnom trcale user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 1084
26.3.2011 18:16:59   
kupina
IZVORNA PORUKA: hatepsut

Kod mene blamova ko u prici user posted image jedan od njih je taj kad sam ujutro zurila na posai,noc prije sam izlazila i sta cu ja hlace u kojima sam bila predhodnu noc ,trcim vec i kasnim,a onaj narod u mene gleda kontam sta im je...kad sam dosla na posao kod mene iz hlaca vire stramle i one su zamnom trcale user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1085
26.3.2011 18:44:02   
Anoniman
hatepsut  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kupina)
  Neposredna veza do poruke: 1086
27.3.2011 17:06:40   
smajli80
Meni se često dešavaju manjiili veći blamovi ali je ovaj najjači:

Dok smo se mm i ja zabavljali obožavali smo ići u jedan kafić,sviju smo poznavali,a i ono naravno nas.Ljeto,vikend,muzika uživo,obukla ja minjak i ko sva sretna ulazim u prepunu baštu,nije bilo mjesta mi se okrećemo i izlazimo,raja se valja za nama,ja user posted image ,prošli smo mi cijeli grad,obišli par kafića,ono ista priča,sviuser posted image user posted image user posted image
Ništa meni nije jasno,digla ja glavu i polako...

Nedugo zatim ide moja koleginica i kaže mipukao ti je rajfešlus na suknji i vide ti se bijele gaće (imala sam crnu suknju)user posted image user posted image user posted image

Ja sam cijelu veče hodala sa puknutim rasjfešlusom nas duuser posted image
user posted image user posted image user posted image
Nakon toga nisam izlazila 15 dana...

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1087
27.3.2011 17:31:32   
Almaa
IZVORNA PORUKA: hatepsut

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1088
27.3.2011 18:22:32   
Lalana
Prije par dana otisla sam obnoviti obucu.

Isprpbala sam barem 20 parova, i jedne mi se posebno svidjele. Zovnuh muza da ga pitam kako mi stoje, i kako mu se cine. On me cudno gleda ali nista ne govori. Kazem ja njemu, ove su mi extra osim sto su mi malkice komotne. Kaze on meni: Je li me zezas ili si ozbiljna. Ja pogledah sebi u noge, kad moje stare cipele.user posted image user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1089
27.3.2011 18:26:43   
Almaa
IZVORNA PORUKA: Lalana

Isprpbala sam barem 20 parova, i jedne mi se posebno svidjele. Zovnuh muza da ga pitam kako mi stoje, i kako mu se cine. On me cudno gleda ali nista ne govori. Kazem ja njemu, ove su mi extra osim sto su mi malkice komotne. Kaze on meni: Je li me zezas ili si ozbiljna. Ja pogledah sebi u noge, kad moje stare cipele.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1090
27.3.2011 18:29:37   
maja78 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je odlicno

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1091
27.3.2011 19:01:52   
Mirkica
Lalana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo je luda izvala 100 % dobro je da nije rekao eh ako je tako nema novih cipela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1092
27.3.2011 20:41:23   
jasmin
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Lalana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo je luda izvala 100 % dobro je da nije rekao eh ako je tako nema novih cipela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj carica si ...
Slazem se Mirki,dobro nije rekao:Eh bas te cemo uzeti hahahahah.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1093
27.3.2011 22:10:55   
teacher75

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1094
27.3.2011 22:19:50   
Medić*

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image  ej dobra si user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1095
28.3.2011 8:36:22   
leli§
user posted image user posted image user posted image hatsesputuser posted image user posted image user posted image

razmisljam da li ovo da objavim vec neko vrijeme ali hajde kad je bal neka je maskenbaluser posted image majke mi je zabrinjavajuce vise nego sto je smijesno

naime krenuli mm i ja u neko seoce blizu tuzle uh reko super da se usput vidim sa tuzlankama... i dosao dan D... povela Breskva malenog. sjeli mi narucili, malo pijuckamo malo pusimo, ja sve hvalim Breskvinog malenog kako slusa. dijete se zivo nije culo. bas slusa. dolazi nakon 15-ak minuta Breskvin suprug i uzima malog... nastavljamo mi sa pricom malo nadglasavamo jedna drugu... u po frke (a ne znam ni ja sta mi bi) hvatam Breskvu panicno za ruku... "Gdje ti je dijete" user posted image okrecem se okolo kao da je dijete mrva pa da padne sa stola... Nunichi gleda u mene i kaze "i tebi neko dijete da ostavi na cuvanje", a najsmijesnije je sto se u i Breskva u momentu pocela okretati zajedno samnomuser posted image  Boze sacuvaj a bas sam se prepala bila

da nastavim, tog istog jutra mi malo prespavali onako u trci frci reko odoh skoknuti do prodavnice da djecici bar cokoladu kupim. nasli se mi popili kahvu, cekam ja supruga i kuma na semaforu da me "pokupe" i sve kontam kako cu mm ispricati za ovu gore izvaljotinu... dolaze oni, pozdravljam se sa njima dvijema ulazim u auto reko vozi imam ti nesto pricati... okrenem se kad one cokolade kraj mene na sjedistuuser posted image user posted image ...

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1096
28.3.2011 10:55:43   
Anoniman
Lelis nek si me malo podsjetilauser posted image user posted image user posted image ,
nije to zabrinjavajuće to ti je reakcija od uzbuđenja što smo se upoznaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 1097
10.4.2011 23:08:57   
Hanady RR
e evo jedan moj dobro svjež...od prije 3 minuteuser posted image

Tipkam na temi cipelice za djecu i objašnjavam jednoj forumašici izgled cipea-tena moje kćere starije...reko ne mogu slikat puni mi se mobitel...i skontam sad hajde napunio se malo samo da njih fotkam i pustim joj sliku. Elem ja u predulaz nema cipela...ja u ormarić nema ih...a reko nisu valja vani ostale...ja pred vrata nema ih...reko ko mi ih ukrade.user posted image I mužu za vrat reko gdje su Hanadine nove smeđe cipe...kaže on pa kod nje, a ja u šoku...reko nisu valjda u spavaćoj...kaže on : Ženo dijete noći kod Nine ( njegova seka)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1098
10.4.2011 23:14:30   
Anoniman
mama...mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 1099
18.4.2011 9:07:05   
mala86
juce mi otisli kod mog ujaka i poveli ujaka mm
kako je vani bilo hladno,sjedili u kuci,a malac se unervozio,i igramo se ja i mm na smjenu s njim loptom,i ja ja jednom sutnem sasvim lagano al je lopta preletila preko stola i zamalo lupila u covjeka user posted image user posted image user posted image

drugi put opet,samo da se nije izmaknuo za sekund,lupila bi ga u glavu user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako me bilo stid i sad je,ne znam jesam li se uspjela izvinut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *