ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR (9.9.2017 10:54:46)
|
IZVORNA PORUKA: cauchy Ziel, mila, a ja eto ne bih mogla nista drugo raditi[sm=smiley1.gif] Imala sam priliku raditi u banci kao matematicar, ali sam izabrala razred. Jednostavno uzivam u ucionici, sa djecom nikad dosadno. Bude tu i nerviranja, u jednoj skoli mi i auto isparali, ali ipak vise je dobrih stvari nego losih, jer su djeca iskrenija od odraslih i draze mi je s njima raditi[sm=smiley1.gif] Osim toga i radno vrijeme je odlicno. Ja se divim ljudima koji na poslu provedu 8 ili vise sati... Joj sinoc me stomak bolio, oko pupka, nije prejaka bol, kratko je trajala, ali dovoljno da me razbudi i uplasi[sm=smiley19.gif] Koliko dugo vec radis u prosvjeti? Moja sestra je isto profesorica , pa kad je radila u jednoj skoli, cini mi ss Kiseljak (TK) djeca su toliko bila nestasna i nemirna, bacali se kredom na nju i govorili joj CUKI CUKI. kao da je cuko... [sm=hudicek1.gif] Ja ne znam da bih mogla raditi u tom poslu. Nekako mi to nepojmljivo ponasanje djece prema profesoru/nastavniku a da su nastavniku ruke svezane, ne mislim na fizicku odbranu nikako, nego sto ovo uvode sad da ne smije nastavnik dici ni ton na dijete, mislim nema smisla. Znaci da dijete ide okolo prevrtajuci stolove , remeti red i mir u skoli a ti mu ne mozes nista? Mene to strasno ljuti. I cak ako moje dijete sutra bude nemirno i ponasalo se bez postovanja prema nastavniku , ne bih se nikad pozalila zato sto jr nastavnik galamio ili ga kaznio na neki nacin. Mislim da je to sve skupa odgajanje. Ne odgajamo samo mi svoju djecu nego i zajednica, uciteljice, nastavnici itd. Pravila su pravila i to mora da se postuje.
|
|
|
|