almasa16 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR (8.9.2017 11:15:11)
|
Dobar dan drage zenice, kako se osjecate danas, kako su pupe? [sm=smiley1.gif] Ja sam juce isla na redovni pregled kod doktorice, sad sam 17 sedmica, potvrdila mi je da je djecak, pa eto ne znam ko to stavlja ili kako se to radi ocito treba staviti dvije plave crtice[sm=modricrtici.gif] Takodje je rekla da je djecak napredan, trenutno ima 230 grama( a gledala sam po onoj mjeri prosjecnoj 100 gr je veci od prosjeka hahah) neka hvala Bogu meni je drago mada sta li ce me onda docekati do poroda :D Jos meni kaze svekrva a sto je tebi toliki stomak da ti nisu nesto fulili da nisi vise trudna tek si u 17 sedmici a meni stomak poprilicno narastao jos kad se najedem bas se vidi [sm=smiley36.gif] Ne znam ko je spominjao kilazu ja sam sada na 60,8 a pocela sam sa 61 tako da sto se mene tice odlicno za 5 mjesec :D Nazalost doktorica je rekla da imam kontrakcije i da moram piti apaurin svaki dan nedo Bog moze mi posteljica puci i onda je gotovo [sm=smiley13.gif] A prije dva dana ja cistila po kuci pravila rucak imala goste govorim snahi boli me stomak uzasno kao da cu dobiti kao da sam znala. Uz to sve ja sam opsjednuta cistocom usicavam i brisem, perem svako malo ne mogu da podnesem prljavstinu ne znam kako da zazmirim na te stvari jer me strasno frustriraju [sm=smiley19.gif] Puse svima [sm=duda.gif]
|
|
|
|