almasa16 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR (5.9.2017 11:38:04)
|
Dobar dan svim dragim zenicama, trudnicama, sadasnjim i buducim mamicama :) Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave (sa danom zakasnjenja) sve najbolje vama i vasim porodicama :) Mene nije bilo neki period, naime u cetvrtak mi je bio zadnji radni dan pa sam imala posla dosta da sve zavrsim sta trebam, a preko Bajrama po familiji svi znate kako to ide kada su praznici :) Cauchy tu sam sada cu malo cesce boraviti sa vama :* Od ponedjeljka sam zvanicno nezaposlena tj. na birou, sad sve i da hocu posao ne mogu naci ali sta sad da radim kako je tako je. Rekla sam sebi da cu pokusavati da budem van kuce kada god imam periode tuge ili se budem osjecala lose. Raditi cu na stvarima u kuci, poboljsavati sobe, pripremati za bebu. Uglavnom moram naci sebi neki plan da se zabavim da ne bih poludjela. Beba se mice stralno osjetim pomjeranja i to velika, i ne samo sto osjetim nego se i vide na stomaku, tacno se guta od jednom pojavi :D Eh sad mala curica, nanaca, sretna mama,eminaja (mislim da sam dobro pobrojala) dobro nam dosle, zelim vam sretne dane trudnoce i sto laksi porod :) Mina ono sto je tvoj najveci "problem" trenutno nisu nista drugo nego hormoni. Ja sam planirala svoju trudnocu, iz prvog pokusaja ostala trudna, i opet kad sam vidjela + na stapicu nisam danima mogla da dodjem sebi od brige.. Sedmicama sam se samo sekirala...A da ne govorim tek kako sam se osjecala kad su mi hormoni lucili na maksimumu mislila sam da cu poludjeti. Znaj da to stanje brige ce da prodje i da ces opet biti svoja i da nikome opet nece faliti nista. Ja sam sada ostala bez posla a cekamo prvo dijete i ja i on pojma o tome nemamo pa opet sta da sad radim trebam biti sretna sto mi je Bog dao mogucnost da budem mama onda kad ja to zelim. Bar tako razmisljam kad me obuzmu crne misli, a za vecinu "crnih misli" sigurno su hormoni zasluzni i to prodje. covered mogu misliti da ti je bas dosadilo i da ne mozes vise docekati :( Izdrzi draga nece jos dugo :( Andy veliki pozdrav za tebe i ljubac za malog bebaca, nadam se da ste dobro i da sve ide u najboljem redu! Eto drage zenice ja sam se napisala da kompenziram malo sto me nema drugo zelim vam divan dan ispunjen smijehom i lijepim stvarima!
|
|
|
|