almasa16 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - SEPTEMBAR (15.9.2017 10:56:07)
|
IZVORNA PORUKA: anandi Almasa bebac kako kad malo slusa malo ne, mada u konacnici dobar je obzirom kakvih ima beba [sm=smiley36.gif]A sto se tice jesam li se navikla, pa znas onu staru izreku "Nuzda zakon mijenja" [sm=smiley36.gif] valja nam se naviknut. Pocetak mi je bio nestvaran, kao da sanjam... u ludilu mi prosao. Vala bas ovi med radnici su stvarno bezobrazni. Ja sam cijelu trudnocu placala privatnicima pa na kraju sam platila i dr koja me je porodila. A sto je zalosno, u porodiliste sam ponjela 21KM, posto je bio carski to sam ponjela da imam pa da ako budem losa malo pocastim neku med sestru i da mi doda bebicu i zamisli, ja se spremam za izlazak, uzimam iz nesesera sminku a tu su bile i pare i vidim da nedostaje 20KM a ostavljena mi samo 1KM... uzas i bezobrazluk da mi kradu dok sam ja spavala Sto se te navike tice budim se neko jutro rano i pada mi na pamet e kad te pocne buditi sada neko drugi da nahranis, da promjenis pelenu da ovo da ono... sama mi misao nevjerovatna [sm=jezicek.gif] Ne mogu nikako da zamislim taj osjecaj ali znam da ce sve to biti ok nisam ni prva ni posljednja :D A za porod, Boze sacuvaj ne mogu da vjerujem!! Gdje si se porodila, da znam da ne nosim pare sa sobom.. nevjerovatno! Jesi li morala na carski ili si ugovorila? Dobar dan ostale trdunice kako ste? Slabo ima raje u zadnje vrijeme [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|