|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
28.2.2011 13:36:00   
teacher75

IZVORNA PORUKA: ivanak

jeli može pomoć na postavljeno pitanje????

uslikaj pa postavi da vidimo kako izgledauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 676
28.2.2011 14:07:32   
Lulu_08
tiki, di si ženo? user posted image  klan mi se ušutio hihihih, ne može to tako user posted image .

Eh sad, ja imam svadbu na ljeto, i maštam unaprijed šta ću obući, i baš uživam u tom maštanju, jer je svadba od mog rođaka, koji je ujedno bio i Lunin šišani kum. Tak' da mora biti nešto stylish!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 677
28.2.2011 14:12:57   
ivanak
a joj ženo ne znam postaviti slike, to je komplicirano na ovome RR-u
probam skontat pa postavim

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 678
28.2.2011 14:30:14   
Lulu_08

www.slikomat.com postavi slike i kopiraj url za forume user posted image

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 679
28.2.2011 15:27:16   
milenium

ako se imalo znaš služit kompjuterom onda moraš znat i sliku postavit,nije komplicirano nimalo vjeruj.

a sad za tu kombinaciju,pošto su ti cipele crne može ti torbica biti siva a naušnice isto npr neke plave.kad je svadba,sad ubrzo ili?ako je sada onda i kaput ili sako neki moraš preko.al to je bar lako siv-crn svejednouser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 680
28.2.2011 15:48:05   
ivanak

IZVORNA PORUKA: milenium

ako se imalo znaš služit kompjuterom onda moraš znat i sliku postavit,nije komplicirano nimalo vjeruj.

a sad za tu kombinaciju,pošto su ti cipele crne može ti torbica biti siva a naušnice isto npr neke plave.kad je svadba,sad ubrzo ili?ako je sada onda i kaput ili sako neki moraš preko.al to je bar lako siv-crn svejednouser posted image

neka ja prvo uslikam pa onda ću staviti.
ma stavljala sam slike bila par puta ali to je bilo davno, davno na RR... više i zaboravila.
kad mi muž vrati aparat ja odamh usklikam.
ma sad je u subotu

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 681
28.2.2011 15:53:57   
animagical
Ma za svaki problem ima tema!user posted image hajde sada budide fine pa pomozite i meni! idem na vjencanje sredinom marta, zeni se muzev blizak rodjak, ne znam sta da obucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stojiuser posted image help

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 682
28.2.2011 16:24:58   
bebac bucko
ucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stojiuser posted image help

na vjencanju mlada u svakom slucaju treba da bude u prvom planu, znaci izbjegavati bijele haljine, kao ni prekratke. ako ste u nedoumici sta obuci onda je moj prijedlog za vas duga lagana haljina sa nekim blagim cvjetnim dezenom, baletanke, i vesta. trudnice su svakako lijepe same od sebe pa ja mislim da pretjerano dotjerivanje nije potrebno. obucite ono u cemu se osjecate najbolje. :)
e kad bih znala ubacila bih vam i par slicica da pomognem :)

5 dugih godina iscekivanja

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 683
28.2.2011 16:36:15   
emma.L
Crne kapri hlače i neku lijepu tuniku u veselim bojama, možda nešto nabrano što se veže mašnom ispod stomačića (s obzirom da si mršava, mislim da će ti to pristajati). Cipele ili mala štiklica ili baletankice, što god ti je udobnije.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 684
28.2.2011 16:50:48   
animagical
ja bih najradije baletankeuser posted image ,ali posto idemo i u svatove po mladu u zenicu iz sarajeva...a snijeg...ne bih ja da se prehladim i da ukvasim noge...mislim kada izadjem iz auta,a prije restorana, opstine...svega...znaci mora biti i nesto toplouser posted image ne znam hoce li za dvije sedmice biti ista toplije,sada su ipak minusi, nije za trudnicu da se prehladiuser posted image da vidim sta zivo moze uz ravne cizme,jer imam bolove od dugog stajanja narocito u stiklama...eh da je ljeto!

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 685
28.2.2011 16:59:24   
animagical
user posted image
nesto ovako??

Neposredna veza do poruke: 686
28.2.2011 17:16:44   
animagical
user posted image
ili ovako...samo da ne budem golih ledja  ili ruku kada skinem kaputic...hladno mi

Neposredna veza do poruke: 687
28.2.2011 19:28:40   
ivanak
user posted image
slična ovoj, samo u ljubičastoj boji i fjoka je na sredini bez traka.

user posted image
ova samo ledeno siva satenska i bez ljokica u sredini.

user posted image
ovako oko vrata samo modra i lepršavija ( ne ide uz tijelo ) i kaiš sivi oko pasa i nije duga, nego povie jkoljena.

Slikala bi, ali mi je muž ostavio aparat kod svojih.

< Poruku je uredio ivanak -- 28.2.2011 19:29:56 >

Neposredna veza do poruke: 688
28.2.2011 19:40:53   
ivanak
user posted image

i sličan ovom uzlatnom.. ravan je, bez kvadratića i u sivoj boji i na čičak.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 689
28.2.2011 19:42:06   
ivanak
opet se ispričavam što morate zamišljati, ali kad je zaboravio aparat.
a oni živu dalje, a neće se više ići do nedjelje, a to je već kasno.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 690
28.2.2011 20:02:31   
Hanady RR
ivanak...ja sma sada nju zamislila...samo mi boja modro crna nikako pred oči ne izlazi...
jeli to tamno plava, boja petroleja...
kaiš je sici, cipele su crne sa platformom...znam kako izgleda vesta...al pomozi mi sa bojom njenom pa da kombinujemo

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 691
28.2.2011 21:36:06   
ivanak
tamno plava je

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 692
28.2.2011 21:40:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: animagical

Ma za svaki problem ima tema!user posted image hajde sada budide fine pa pomozite i meni! idem na vjencanje sredinom marta, zeni se muzev blizak rodjak, ne znam sta da obucem najvise zbog stomacica....a ne mogu ni ranije da kupim, ne znam kako ce mi stajati za par sedmica,svaki dan sam sebi drugacija... ne bi da krijem stomak,ali ne bh ni da svaka gospodja pita dokle sam...inace sam vise mrsava,pa je stomacic malo iskocio,bas upada u oci. ne znam ni sta mi sada lijepo stojiuser posted image help

ja sam kao trudnica u 7. mjesecu trudnoce bila na jednom vjencanju. bilo je ljeto doduse, pa sam bila obukla kratku haljinicu A kroja bez rukava, ljubicaste bolje ispod crne helanke i dole crne baletanke i bilo je bas slatkouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 693
28.2.2011 21:46:51   
Hanady RR

tamno plava je

vrlo lagano sredit se...
uzmi tamnije štramplice crne sa malo jače dena jer je platforma crna...
obuci bolero crni...
radi sivoga-srebrenog kaiša stavi viseće naušnice srebrene i uz to samo 1 pssten u srebrenoj boji...bilo bi cool neki sa kamenom boje tunike a ako ne oonda samo srebreno ali malo veći...
torbica kako god želiš...može crna, može čak i srebro, može čak i tamno plava ....

o nije to puno boja...baš colll kimbinacijauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 694
28.2.2011 23:04:01   
myb@by

IZVORNA PORUKA: animagical

user posted image
nesto ovako??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ova mi je haljinica bas slatka, mada ova druga po štofu više ide za svadbe. Pošto je kod nas sada hladno moras obuti čizme, ačizme mi nekako ne idu uz kroj i štof ove druge, pa bih ja obukla ovu prvu.
Bićeš svakako ko med jer najljepši ukras i vrhumac ženstvenosti imaš u obliku svog stomačića.user posted image

Ivanak , iskreno ne znam kako ce suklopiti tamnoplavu boju haljine s acrnim cipelama. Postoji li ikakva mogućnost da nabaviš sive cipele?user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 695
1.3.2011 1:58:06   
animagical
hvala, nisam bila sigurna jel ovo moze proci, a i meni je simpaticna i udobno izgleda...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 696
1.3.2011 10:25:07   
ivanak
tako i ja nešto kontam. svakako javim.... valjda će me tko uslikat :-)))))))))

Neposredna veza do poruke: 697
19.4.2011 22:23:39   
lost
Žene drage molim vas za pomoć user posted image
U subotu imam idem na svadbu od  zaove. Ona je pokrivena i bit će samo šerijatsko vjenčanje u džamiji i poslije idemo u neki restoran na večeru. Znači neće biti neki dernek nego onako samo za uži krug porodice i prijatelja.
Dajte mi neke ideje šta da obučem??? Visoka sam 169 i sada imam 65kg, imam malkice stomačića to od trudnoće ostalo user posted image
Šta bi bilo prikladno za ovu priliku... Danas sam tražila i ništa ne nađoh, ali ustvari i ne znam šta tražim nego ako mi se nešto svidi user posted image  A htjela bih da se počastim i obučem od glave do pete.
Haljina, hlače i sako ili suknja i sako ili neka druga kombinacija user posted image user posted image user posted image
Cipele bih uzela što jednostavnije po mogućnosti ravne ili s manjom platformom... Pa eto ako imate ideja please help, ako imate i slika super user posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 698
19.4.2011 22:35:26   
R&T@
Ides u dzamiju znaci moras biti u nacemu dugom i u dugim rukavima...

Ja ne volim duge haljine i suknje, pa za takve prilike imam siroke satenske pantalone i mijenjam tunike...

Mozes, dakle, kupiti pantalone i neku svilenu tuniku.
Sakrit ce ti stomak, a bit ce prakticno i svecanouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 699
19.4.2011 23:14:26   
lost
IZVORNA PORUKA: tajra

Ides u dzamiju znaci moras biti u nacemu dugom i u dugim rukavima...

Ja ne volim duge haljine i suknje, pa za takve prilike imam siroke satenske pantalone i mijenjam tunike...

Mozes, dakle, kupiti pantalone i neku svilenu tuniku.
Sakrit ce ti stomak, a bit ce prakticno i svecanouser posted image

Super je prijedlog tajra, tako nešto zamišljam ali ja ne volim svilu i inače preferiram pamuk. E da mi je tako naći nešto jednostavno ali i elegantno i lijepouser posted image

Don''t be sad because of people. They will all die!!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *