Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:36:54
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
joj kako nam objasni zena divne su ti ove stikle ''kupljene poslije posla'' e kako da skontamo kakve su
de ba andila pa nije noa zec...polako se uvuci u sobu i pokupi što ti treba
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:38:23
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nemoj dugi ni oblačit... šta će ti dugi kaput....jel duga haljina
ma jok bona, ti se ne znas saliti
dje cu u dugom, pa nisam betmen
dobro je...ja reko izgubila si stil dok si pramenove izvlačila....il cipele kupovala
hoćeš kratki bijeli sa pelcom, nikolas
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:39:46
anidla
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
joj kako nam objasni zena divne su ti ove stikle ''kupljene poslije posla'' e kako da skontamo kakve su
de ba andila pa nije noa zec...polako se uvuci u sobu i pokupi što ti treba
bas si ddobro ovo rekla, al Boga mi ko da si bila kod nas u kuci pa si me cula kako govorim Noi, gdje je mamin mali strasljivi zec? dijete se boji mame u mraku uslikat cu se sutra i staviti vam sliku, pozeljet cete sve sto je bilo na meni, i oko mene
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:44:12
Hanady RR
čuj pačiji kljun i šira peta... pa draga noa šetnja u 1997 godinu a pusti me da smuntam ovu da slika večeras ko će sutra dočekat
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:46:23
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ja volim paciji kljun naprijed a peta ona malo sira vidis da nisam kompetentna da savjetujem na ovoj temi aj zdravo
kako to odjednom...ja mislila da si ti nas fesen guru
joj kometira sliku moje djece jedna naša forumašica i napiše fešun guru iz ( Pa njen grad) ocjenjuje da je outfit super.... i baš simpa komentar... al moj muž kad je vidio kaže majketi koga ovo ti znaš da je fesion guru mislim da sma ovo trebala stavit na blamove jer je on bio mrtav ozbiljan...inače smatra da svak živ guru modni danas bit može
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 28.12.2010 23:59:17
Hanady RR
ja volim paciji kljun naprijed a peta ona malo sira vidis da nisam kompetentna da savjetujem na ovoj temi aj zdravo
kako to odjednom...ja mislila da si ti nas fesen guru
FG i nekako al kad mi stavise Emerika hanady i nije 1997 nego 1999-2000
vidis kako guru zna
ma meni sve moze...ako covjek zna to nositi ...i nisam bas neki guru
ma ja nije guru...a na regionalnom tip-top sve ovosezonska kolekcija...od čizmica do haljinke... dadada mani folova
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 29.12.2010 9:39:55
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: anidla
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
uh, imam ja svasta u glavi, ali na tijelu nista user posted image nerviraju me moje kile user posted image da sam kao nekad, lako bi ja
anidla upoznasmol se nas dvije na regionalnom druženju il sam ja nešto pobrkala???
ti si meni baš minijaturna, ne kontam o kojim kilama pričaš???? ja sam za tebe Tajson
ako si već skontala haljinu ja imam raznog nakita rado posudim a i kaput al čini mi se da sam ja visočija
nope, zmijenila si me s nekim :)
hvala, jako puno nakita imam a i par kaputa, samo ne znam koji bi ;) to me malo muci ;)
a baš sam pukla, ja sam mislila da sam te upoznala na regionalnom, svašta ne sumljam da imaš al bolje kad je izbor još veći hahhaha e tek se onda čovjek ne može odlučiti Sretno u odabiru
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 29.12.2010 13:38:40
klemzi
joj kometira sliku moje djece jedna naša forumašica i napiše fešun guru iz ( Pa njen grad) ocjenjuje da je outfit super.... i baš simpa komentar... al moj muž kad je vidio kaže majketi koga ovo ti znaš da je fesion guru
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 4.1.2011 19:05:02
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: klemzi
joj kometira sliku moje djece jedna naša forumašica i napiše fešun guru iz ( Pa njen grad) ocjenjuje da je outfit super.... i baš simpa komentar... al moj muž kad je vidio kaže majketi koga ovo ti znaš da je fesion guru
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 16:47:12
Arijana2
Drage mame, I ja cu uskoro ici na jedno vjencanje(fancy,a koje to nije i interesira me Vase misljenje da li je malo nepristojno obuci dugu haljinu s obzirom da sam samo gost
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 16:50:37
Niina
evo mene ista prica...mi u subotu imamo vjencanje, ja cu obuci hlace na peglu s tregerima i kosulju, i stikle...kaze meni mm ista si makro reko to se trazi bilo bi malo ruzno obuci bijelu dugu haljinu....ili ti gola otici...sve ostalo je OK