Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 16:57:32
teacher75
IZVORNA PORUKA: Arijana2
Drage mame, I ja cu uskoro ici na jedno vjencanje(fancy,a koje to nije i interesira me Vase misljenje da li je malo nepristojno obuci dugu haljinu s obzirom da sam samo gost
zavisi kakva je haljina, ja sam do sada na vjencanja uglavnom i oblacila haljine, doduse kratke a ne duge jer dugo ne nosim. e sad zavisi kakav je kroj haljine i boja. slazem se da bijelo ne treba oblaciti jer je to boja mlade, nadam se da haljina nije vulgarna, prevelik dekolte ili tako nesto. sve ostalo dolazi u obzir
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 17:03:36
Niina
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Arijana2
Drage mame, I ja cu uskoro ici na jedno vjencanje(fancy,a koje to nije i interesira me Vase misljenje da li je malo nepristojno obuci dugu haljinu s obzirom da sam samo gost
zavisi kakva je haljina, ja sam do sada na vjencanja uglavnom i oblacila haljine, doduse kratke a ne duge jer dugo ne nosim. e sad zavisi kakav je kroj haljine i boja. slazem se da bijelo ne treba oblaciti jer je to boja mlade, nadam se da haljina nije vulgarna, prevelik dekolte ili tako nesto. sve ostalo dolazi u obzir
to je to, nemoj doci nasminkana kao papagaj, vise gola nego obucena, u bijeloj haljini sve ostalo sto ne ugrozava narod oko tebe bujrum.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 17:20:30
ivanak
U vas ima izbora da se kupi i nije skupo. a kod nas u Bubrovniku je preskupo i nema izbora.... najgora kombinacija. Ja sam već u Neumu kupila 3 veste, preslatke... ali problem je što je jedna bila za krštenje paulino ( nakon 3 mjeseca od poroda ) i naravno sad mi je velika, a druga mi je također velika ( bila sam u 7 mjesecu trudnoće ), a traća mi je velika preko prsa ( opet radi dojenja prvog djeteta ). OPET MORAM U NANBAVKU
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 23.2.2011 18:18:12
salmy
IZVORNA PORUKA: myb@by
i ja glasam za ovu drugu. Ova zlatnozuta boja je super, stim sto bih ja masnu birala u smeđoj boji a ne crnoj
ja bih dodala velike nausnice do ramena,i kosu dici u punđu onako lagano bez snalica i laka,samo ovlas pokupiti da je vise ispalih pramenova nego u punđi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.2.2011 10:19:24
Hanady RR
Duga haljina nije porblem na vjenčanju nečijem ali samo ako je krome ne zahtjevan haljina...ova koju si nam ti pokazala jako je zahtjevna i prenapadan pa sve i da si sama mlada. nemao tako fensi vjenčanja u kome bi ovoliko volana odgovaralo današenjm stilu i modi. Meni je prenapdana a nimalo lijepa....
a druga je savršena...s tim da bih i ja zbog estravagancije vjenčanja kombinovala sa ovom zlatno-žutom boj smeđu boju...šminku naušnice i traka a cipele i torbica kombinacija zlata i smeđe
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.2.2011 10:28:49
sara.at
Aaaaa prva mi je prelijepa Al bih je ostavila za neku fensi svadbu Al i ova druga je super kombinacija dobreeee stiklice,pismo tasna (crno) i zlatni nakit il zuti a frizura Po mom misljenju bih uz ovo pasala Lijepe loknice ako je kosa za to prikladna...
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 25.2.2011 10:58:25
ivanak
Druga je moj favorti i super bi stala i frizura punđa ( znači podignuta ) - dama iz 80-ih godina i kovrčava ( na baš puno ).
E sad ja imam jednu ne doumicu. Imam jednu vestu ( odnosno posuđena je od moje rodice ) i ona je modro crna ( otvorena na leđima, veže se oko vrata i ide do poviše koljena - malo naborana ) sa preko pasa većim sivim kaišem. E sad, ja imam crne cipele ( kupila one platforme u umjerenoj veličini ako me kontate na šta mislim ). i sad još to sivo.. ne znam s čime da kombinujem???? HELP
Malo too much bojaaa.
< Poruku je uredio ivanak -- 25.2.2011 10:59:40 >