Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.8.2011 19:14:20
Silver
Ja glasam za prvu haljinu...tebe neznam...ali sigurno si zgodna jer haljine idu uz tijelo nesto mi je ova prva bolja...valjda jer ja nevolim ove fazone na jedno rame, a i kod prve haljine je boja drama! Eto to od mene!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.8.2011 19:17:30
klemzi
Ja glasam za drugu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 13.8.2011 21:11:54
milenium
marijana,znam da si već otišla ali eto ja bih bila glasala za prvu ! a druga-ništa novi,pomalo dosadno i već viđeno jos da dodam ti si crna tako da mislim da je prva za tebe.
p.s koji br nosiš?(posudi mi prvuuuuuuuuu)
< Poruku je uredio milenium -- 13.8.2011 21:13:23 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:16:03
Hanady RR
Trebam konkretne i ozbiljne prijedloge... 3.12 sam na svadbi, važnoj pravo... Nikad zimi nisam bila u svatovima
šta da radim... komletan pormenada ide...do mladoženje do mlade...pa u opštinu pa restoran....
dajte mi ideje za zimsku kombinaciju
obuća me najviše brine...imali se smisla prezuvati
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:24:00
Anoniman
imas li ikakve kombinacije u planu ja uvjek na svadbu idem u haljini bez obzira na godisnje doba nekad se nije preizuvalo al stigle me godine i neudobna obuca pa sad za svaki slucaj nosim nesto s nižom petom ili baletanke
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:30:14
Anoniman
Hanady, skontaj da ces biti uglavnom u autu ili u klimatiziranim prostorijama, ja se ne bih nesto pretopljavala, mozda jedino neka toplija jakna, a zasto da se ne prezujes ako ti kombinacija ipak bude vise z acipe, to ti je cas posla, ma samo opusteno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:33:52
Hanady RR
imam ja najmanje 4 kombinacije...sa lokacijama uspostavljenim
i meni je haljina najdraža varijanata...
s tim da na haljinu kontam čizme moćne trebam... sa petom...što mi je pored 4 komada čizama sa niskom petom totalno beze investicija
Što se tiče jakne...u zavisnosti do hladnoće imama kombinaciju ili budnad ili kaput sa krznom...
samo me rbinu ove cipele.. ja bih najrađe neku lijepu salonku...a šta ako snjegan zavalja...pa iz auta u opštinu da ne mogu preći
a da kupim čizme uz kombinaciju neku...pa d aih onda prezujem u cipele kojih na petu imama more...mislim baš ono totalno porpala investicija...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:39:16
Anoniman
Hanady ako snijeg zavalja neces moci ni u cizmama sa stiklom ja bi fino salonke neke obula a ako bas zapada onda ti do hotela ne ginu ravne cizme bez obzira sto se ne uklapaju u kombinaciju.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 2.11.2011 0:51:06
Hanady RR
Ma nisma mlada al sam na kumovom vjenačnju kumova žena
ma kupila sma jedne lakirane čizme nedavno...dalo bi s euz njih kombinavt svašta...a salonke da ponesem... stim ako idu lakirane budna ide...
eh sad ja pantalone neću definitivno...muž kaže u suknji sam najbolja
kud god da krenem ja sam u crnoj kombinaciji...sa veslijim nakitom naravno... eh naletola sam na par košulja u belisimi i mangu...til-saten kombinacija i nekako su mi skroz moćne... suknja mi moćna treba lakiranu pismo tašnu imama i slaonke lakirane za prezut se...
uh imama posla pravo da se osmislim...